Huawei Ascend P6, Λεπτό και μεταλλικό ετοιμάζεται να ανακοινωθεί

Στις 18 Ιουνίου στο Λονδίνο η Huawei έχει προγραμματίσει event μέσα από το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει νέα μοντέλα smartphones και ένα από αυτά (ίσως το πιο εντυπωσιακό) λέγεται ότι θα είναι το Huawei Ascend P6 με μεταλλικό σασί και πάχος μόλις 6.2 χλστ. Σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες “επίσημες” εικόνες του.

Huawei Ascend P6, Huawei Ascend P6, Λεπτό και μεταλλικό ετοιμάζεται να ανακοινωθεί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vagelis dα

καλα…πεταει η huawei,οι κινεζοι προσαρμοζονται αστραπιαια,τι συσκευη εβγαλαν στα καπακια παλι…

Antonis

Ωραιο, αλλα αντιγραφη iphone και xperia z.

Sotiris

Πολη ομορφο και με ορεα σχεδιαση και μου φενετε πως πρεπει να ειναι και δικαρτο οπως φενετε απο τις τριπουλες στις δυο πλαινες υποδοχες!!

JohnWave

Το πάχος του σε συνδυασμό με το μέταλλό του είναι ο ιδανικός συνδυασμός ! Με βάζει μόνο σε σκέψεις το ότι άλλες μεγαλύτερες εταιρίες δεν το έχουν πετύχει αυτό ( το πάχος εννοώ ).Σίγουρα μπορούσαν.Γιατί δεν το έκαναν????

Αν πάρει καλά reviews τότε θα προτιμήσω να αγοράσω αυτό έναντι του Optimus G στο μέλλον.

Αποστόλης Ρόδος

Ωραιο φαινεται και ακούγεται… για να δούμε όμως τι θα έχει να μας δώσει.

Dimitris$$$

ασε μας………. κινέζικες μ………….ς πάρτε κάνα iphone κάνα galaxy να στανιαρετε

θα περπατάτε και δεν θα σας προσέχουν με αυτό αν ήταν γνοστο και ακριβό το συζητάμε ολα τα άλλα είναι φρου φρου και αρώματα

socrates

@ Antonis

Και η νέα μου tv είναι ορθογώνια ,λεπτή, με κουμπάκια στο πλάι και μπροστά μια οθόνη.
Αλλα γράφει samsung…..γαμώτο γεμίσαμε αντίγραφα της apple.
Αν έγραφε sony θα ήμουν εντάξει.

Συγγνώμη για την ειρωνία (τίποτα προσωπικό), αλλα βαρέθηκα τέτοιου τύπου σχόλια.
Αν είναι ας κρατήσουμε 1, 2 brands να τελειώνουμε.Τι τους κρατάμε τους αντιγραφείς?

Υπ’όψιν παρθενογέννεση δεν υπάρχει.

socrates

Όπως και να χει το τηλέφωνο φαίνεται πανέμορφο και δείχνει ποιοτικό.
Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε εκει στην huawei οτι έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά απο την εποχή του αγαπημένου μου X5 (μετά απο 2,5 χρόνια ακόμα πάει σφαίρα)

jimo

αχχ ένα μεγάλο iPhone με android!

πέρα από το γεγονός ότι είναι καθαρή αντιγραφή το κινητό τα σπάει μου αρέσει παρά πολύ που οι κινέζοι έστω και αντιγρφωντας πανε προς την προσιτη ποιότητα θα ήθελα όμως και άλλο λειτουργικό όχι android φτάνει ποια έλεος με το lag !

Καλαϊτζής Ιωάννης

έκανα αναζήτηση στο super techblog για το Huawei Ascend Y300 και δεν βρήκα κάτι μπορείς να με βοηθήσεις Κωστή ή κάποιος άλλος?Some specs plz και αν αξίζει τα λεφτά του

Antonis

@ socrates

Κνενα προβλημα για την ειρωνεια. Αντιθετοσ κι εγω χερομαι που μια τετοια εταρια κανει τοσα βηματα μπροστα, εδω “μεγαλες” εταιρειες κανουν πολυ κακεσ κινησεις. Κι αν αυτο το μοντελο κυκλοφωρισει Ελλαδα μπορει και νο το τσιμπησω. Αλλα οτι μοιαζει λιγο μοιαζει, ομως δεν με απασχολει καθολου 🙂

iceman

το κινητο δεν ειναι δικαρτο, η μια υποδοχη ειναι για micro sim και η αλλη υποδοχη για micro sd. σχεδιαστικα, οντως ειναι μια μιξη iphone 5 και lg optimus g.

Darth

@jimo και τι να βάλουν? ios και να ήταν ελεύθερο είναι εξαιρετικά περιορισμένο
ubuntu os δεν είναι έτοιμο
firefox os δεν είναι έτοιμο
symbian το σκότωσε η nokia
wp έχει μικρο market αρκετά κλειδώματα και δεν αρέσει στους 8 από τους 10 εμφανισιακά (θα ήταν αυτοκτονία να το βάλει)
tizen? (δεν είναι έτοιμο ακομη)
meego εξαιρετικό λειτουργικό άλλα το σκότωσαν…..
για πες μου κάποιο λειτουργικό του τώρα να βάλει χωρίς να θάψει την συσκευη?

εγώ δεν σκεφτομε κανένα……………

jimo

@Darth

os και jailbreak δεν υπαρχει καλυτερο για μενα!

τιποτα ποιο σταθερο και αλαγκαριστο !

με το Jailbreak εχεισ τα παντα και ακομα περισοτερα απο ενα android! με μονο μειονεκτημα οτι δεν μπορεισ να αλαξεισ rom !! αλλα ετσι κι αλλιωσ δεν εχω βρει εδω και 4 χρονια μια custom rom που να μην κολαει και να χριαστει να βγαλω μπαταρια σε πολλα ANDROID κινητα μου!

στο ios γινονται ολα τα tweaks απροβληματιστα δεν ειναι τελειος κλειστο λειτουργικο !

οσο για τισ εφαρμογεσ στο android βρισκω την ιδια εφαρμογη με πολλα διαφορετικα ονοματα μονο και μονο για να λεμε οτι εχει πολεσ εφαρμογεσ το android!

δεν μπορω να καταλαβω που ειναι περιορισμενο το ios??

σε παρακαλω βοηθησε μενα το καταλαβω !
θα σε παρακαλεσω αν δεν εχεισ χρησιμοποιησει ios να μην κανεισ υποθεσεις !
φιλικα παντα !

Αλέξης Πολίτης

Λοιπόν, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μπαίνουν να γράψουν ξέρουν από lagάρισμα, από tweaking, από jailbreak και είναι ειδήμονες στα specs και στις αρχές του σύγχρονου design, αλλά δύο λέξεις στη σειρά ορθογραφημένες δεν μπορούν να γράψουν….

Darth

@jimo για σενα……… (να μιν το μπερδευουμε) για μενα(και για 95%) Ios είναι ένα παιχνιδακι για κινητά με μειωμένες δυνατότητες

σε όλα είναι περιορισμένο smartphone είναι ενα είδους pc τσέπης έτσι πρέπει να έχει δυνατότητες ενός pc και ελευθερίες ενός pc
ένα απλό παράδειγμα να μπορώ να συνδέσω στικακι πάνω στο κινητό η σκληρό δίσκο και να βλέπω αρχεία να τα διαχειρίζομαι κλπ να δω κάνα bluray από μέσα px

teo

Υπάρχει ακόμα jailbreak?υπάρχει ακόμα iphone?υπάρχει ακόμα apple?Έχει να αναφερθεί σοβαρό θέμα στο techblog για την apple εδώ και 8 μήνες,καθημερινά γίνετε χαμός με τις εξελίξεις από Κίνα και Ιαπωνία και συγκρίνουν ακόμα τα πάντα με την apple,πάμε καλά….Έμεινε πίσω σε όλα,αντίθετος με το κινητό του άρθρου και την Huawei που απ ότι φαίνεται κάνει πολύ καλά βήματα τελευταία και το Ascend P6 είναι ένα από τα δυνατά της χαρτιά για το 2013!

jimo

@Darth όλα αυτά που περιγράψεις γίνονται με tweaks και jailbreak! σε παρακαλέσα να μην απαντησεις αν δεν γνωρίζεις καλά! ειλικρινά δεν θα συνεχίσω άλλο γιατί θα δώσω σπίθα για διαφωνία ημερών όπως στο παρελθόν

Αλλά ότι κάνει το android το iOS το κάνει επίσης και είναι ένα jailbreak μακρυά μην εθελοτυφλούμε δεν προσπαθώ να σας αλλάξω γνώμη αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μην κανείς με iOS και jailbreak ! με μια εξερεση που ανέφερα πριν !

το πρόβλημα είναι ότι οι ποιο πόλοι που μιλούν για iOS δεν το έχουν δουλέψει σωστά !

μην κρίνεται αν δεν γνωρίζεται και τα σχόλια τύπου @ teo. δεν βοηθάνε κανένα !

σταματήσω εδώ

ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Το κινητό είναι απλά φοβερό εμφανισιακά και από ποιότητα υλικών απ’ ότι φαίνεται. Μακάρι να φοράει τον νέο K3V3 σε συνδυασμό με άλλα εντυπωσιακά specs ώστε να κάνει την διαφορά.
@Dimitris$$$
Ελπίζω να ειρωνεύεσαι φίλε μου γιατί αν δεν το κάνεις πάψε να ασχολείσαι από σήμερα με ότι έχει να κάνει σχέση με τεχνολογία.
@Καλαϊτζής Ιωάννης
Τα specs φίλε, μπορείς να τα βρεις στο gsmarena, για 150 ευρώ που το έχει στο σκρουτζ είναι αξιόλογο κινητό, αλλά παρόλο που είμαι φαν της huawei αν σκοπεύεις να κάνεις αγορά μέσω σκρουτζ πάντα, σ’ αυτά τα λεφτά υπάρχουν ανώτερες προτάσεις, όπως το sony xperia u και το galaxy ace 2. Για τιμές καταστημάτων δεν γνωρίζω τι ισχύει. Εγώ θα σου πρότεινα το galaxy ace 2.

Darth

@jimo εγω μιλάω out of box εμπειρία οχι να κάτσεις να ξεσκιστείς για jailbraik κλπ

το ξέρω ότι με jailbraik και twekas ολα γινοντε καθώς ios είναι unix based σύστημα όπως και android
μιλάμε ομος out of box άντε με καμία εφαρμογή

ΜΑΝΩΛΗΣ79

πως ξέγυγε πάλι η συζήτηση για μήλα και κορόμηλα..ios δεν μπαίνει πουθενά εκτός από apple…Darth…
Το Ηuawei είναι πολύ καλό και όσο για το σχεδιασμό σχεδόν ολα μοιάζουν ή είναι αδιάφορα…είδα και εγω που κατάληξα στο S3 και το εχω μετανιώσει και δεν πήρα κα να κινέζικο να γλυτώσω κα να ευρώπουλο…

Wolf

Πολύ ωραία συσκευή αλλά τι εννοείτε ρε παιδιά με το ότι μοιάζει στο iPhone.?! Πλέον όλα τα smartphones μοιάζουν μεταξύ τους..! Αναγκαστικά θα μοιάζει η με z η με galaxy η με iPhone…! Πώς να το κάνουν δηλαδή…. τριγωνικό…. στρογγυλό..?! Επίσης χαλαρωστε λίγο με το ios….! Κατά την προσωπική μου γνώμη το ios είναι κάτι σαν τον πίθηκο… είναι σημαντικός γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπηρχαμε εμείς αλλά είναι πρωτόγονος…! Το ios χωρίς jailbreak είναι άχρηστο και με jailbreak είναι ένα κακό wannabe Android που κολλάει στο τέλος..!

Alexis

1000 up για Wolf!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.