Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Ανακοινώθηκε επίσημα το πολυανεμενόμενο Huawei Ascend P6 με αλουμινένιο σασί και πάχος μόλις 6.18 χλστ. To Ascend P6 έρχεται με οθόνη αφής 4.7 ιντσών τεχνολογίας LCD ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 2000 mAh και Android 4.2.2 Jelly Bean.

Update:
Φωτογραφίες hands-on του Huawei Ascend P6
Το Huawei Ascend P6 έρχεται Ευρώπη τον Ιούλιο με τιμή 449 ευρώ

Το Huawei Ascend P6 θα είναι διαθέσιμο σε τρια χρώματα μαύρο, λευκό και ροζ και η διάθεσή του θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο από την Κίνα, ενώ τον Ιούλιο θα φτάσει Ευρώπη και σε χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία αλλά και μέσα από το Amazon.

Huawei Ascend P6
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: HiSilicon 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU:
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, in-cell LCD, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, 4cm macro, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels, HDR movie
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: πάχος 6.18 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Huawei Ascend P6 επίσημη ανακοίνωση, Το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P6 είναι εδώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Πλεον στην κινητη τηλεφωνια βρισκομαστε σε ενα σταδιο “ολα τριγυρω αλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν”. Καμια εξλειξη εδω και καιρο. Οκ κανενα ανανεωμενο chipset και αυτο ειναι ολο.

Tony Cool

Για οποιους εχουν σαν προτεραιοτητα το design και τον τιτλο του λεπτοτερου smartphone στον κοσμο ειναι εξαιρετικη επιλογη.Για ολους τους υπολοιπους θα προτεινα να διαλεξουν κατι δυο-τρια χιλιοστα πιο παχυ για πολλους και διαφορους λογους!

Sotos

Δεν θελω να φανω κακος με αυτη την κινηση, αλλα εμενα μου απο τα πλαγια και πισω μου θυμιζει αρκετα iPhone..

konstantinos

ξερουμε την τιμη του? το gsmarena λεει οτι ειναι γυρω στα 250 ευρο…

skace13

4.7 Ιντσες και οχι 4.6 ακομα 2gb RAM, 8 gb ενσωματομενη μνημη και δυστηχως για καποιους χωρις 4G

maria

Αμαν δεν μπορούσε να βγει την Παρασκευή πριν πάρω το ascend w1

Darth

@konstantinos Το Ascend P6 αναμένεται τον Ιούλιο σταδιακά στην Ευρώπη σε 3 χρώματα (άσπρο, μαύρο, ροζ) από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της Vodafone, Telefonica, Orange, O2 ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα €449.

@skace13 δυστυχώς το υποσύστημα που υποστηρίζει 4g είναι αρκετά μεγάλο (το worldwide) έτσι για τιν ώρα δεν γίνετε (με αιτώ το πάχος έστω…. ι τουλάχιστον με αυτή την μπαταριά έπρεπε να κόψει από κάπου

nikos pap

Καλό και λεπτό το παραλίγο (καμπύλη) iphone 5.
Έχω δοκιμάσει την Huawei σαν εταιρία και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την σχέση ποιότητας-τιμής.Τώρα 450 δεν είναι και λίγα για χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο galaxy s3 στα 350 και δεν δικαιολογούνται επειδή είναι πολύ λεπτό (μέσα στο 2013 θα υπάρχει κινητό με πάχος 5.18).Μου άρεσε πολύ η 5mp μπροστά κάμερα καθώς και η λειτουργιά micro για κινητό.

Bagit

Πραγματικά κλαίω με τα σχόλια σας κάθε φορά που έχουν να κάνουν με κινητό της Huawei. Βγάζει η εταιρεία το Honor 2 με πάχος 10,7mm είναι χοντρό.. βγάζει με 6,18mm είναι πολύ λεπτό. Απόψεις μου: Πραγματικά πολύ όμορφο κινητό. Κομψό και καλή κατασκευή. Η τιμή του θα μπορούσε να ταν κοντά στα 350-400 αλλά λογικά μέχρι την περίοδο Οκτώβρη-Γενάρη που λόγο εορτών χτυπάν κόκκινο οι αγορές θα χει πέσει ελπίζω σε αυτά τα επίπεδα. Άλλωστε είναι εξαιρετικά φθηνό σε σχέση με την πλαστικούρα και το πάχος του S4. Τώρα για ποιον λόγο να προτιμήσεις αυτό από το s3; Μα φυσικά γιατί είναι τηλέφωνο του 2013, πιο λεπτό, με μεγαλύτερη Ram, με ταχύτερο επεξεργαστή ( άλλωστε ακόμα και του Honor 2 που είναι μικρότερης ισχύς του S3, πατάει κάτω τον επεξεργαστή του τελευταίου) και με μακράν καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Όσο για το όνομα της εταιρείας; Είμαι χρήστης της Huawei και πιστεύω πως άμα δεν ξεφύγει (ήδη έχει αρχίσει) στις τιμές δεν πρόκειται να ξαναλλάξω εταιρεία. Προσφέρει ανάλογες επίκαιρες επιδόσεις σε λογικές μέχρι στιγμής τουλάχιστον τιμές. Τώρα όσους τους κοροϊδεύει η Samsung ας μην το προτιμήσουν και ας πάρουν τις πανέμορφες πλαστικούρες μόνο και μόνο επειδή θα γράφει Samsung. Χωρίς φιλική διάθεση!

Nick77

Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι, εαν δεν ηταν απο τη huawei το κινητο αυτο, αλλα ειχε το λογοτυπο samsung,sony htc και οποια αλλη εταιρια γουσταρετε, θα λεγαμε αλλα τωρα..!! Το κινητο για μενα,τα σπαει..

paisos

Μόνο εγώ υποδοχή για 2 sim????

paisos

Μόνο εγώ βλέπω υποδοχή για 2 sim????

GiannisMix

@Nick77
Μη κάνω copy paste το σχόλιο σου! Συμφωνώ σε όλα! Ειδικά αν έγραφε apple θα υπηρχαν ηδη 400 σχόλια που θα τσακώνονται για τη ποιοτητα κ ομορφια απ τη μια κ απ την αλλη οτι ειναι τα ιδια κ τα ιδια…
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Νικος

Και γιατι να μην παρω το oppo find 5?429 με 32 gb μνημη.Τουτο εχει μονο 8.

nikos pap

Αγαπητέ Ο/Η Bagit

Τώρα για ποιον λόγο να προτιμήσεις αυτό από το s3;
Σίγουρα το s3 υστερεί σε μνήμη ram αλλά δεν πουλάει τυχαία εκατομμύρια κομμάτια.
Στην τσέπη το χάνεις (oval σχέδιο), οθόνη super Amo που χαζεύεις, δοκιμασμένοι ποιότητα υλικόν, χαμηλό SAR, πολύ καλή ποιότητα φώτο εφάμιλλη του iphone, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, κ.α.
Εφόσον γνωρίζεις την Huawei και χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα-τιμή,θα πρέπει να ξέρεις ότι στις αναβαθμίσεις είναι ποιο αργή και από τον θάνατο ενώ το gs3 αν και το 2012 θα πάρει και την 5.0 + πολλές έχτρα λειτουργίες από S4.
ΌΤΙ ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ ΠΑΊΡΝΕΙΣ

Bagit

@Nikos pap Πολύ σωστός. Η Samsung έχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού και είσαι σίγουρος πως παίρνοντας ένα κινητό της θα το αναβαθμίσεις αρκετές φορές στα επόμενα χρόνια και σίγουρα η Samsung θα το κάνει ακόμα καλύτερο. Αλλά δεν αντέχω να εκμηδενίζουν τα πάντα οι μη γνώστες. Καταρχάς υπάρχει ένα τρελό κόλλημα με το όνομα Huawei. Το οποίο το χα κι εγώ όταν μου παν να πάρω το Honor 2. Αλλά όταν μια εταιρεία έχει 3 χρόνια στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να πουλάει, έχοντας προσφέρει ένα ascend P1 που μέσα σε λίγους μήνες εξαντλήθηκε, και προσφέροντας λογικές τιμές δεν είναι δυνατόν αυτή η εταιρεία να είναι απάτη. Άμα ήταν απάτη θα είχε φάει μηνύσεις άσε που οι δικές μας εταιρείες εδώ δεν θα ασχολούνταν καν μαζί της. Δυστυχώς στην Ελλάδα κοιτάμε μόνο μόστρα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι φίλοι μ έχουν iphone 5 και δεν έχουν ούτε κάρτα για αναπάντητη. Όταν πήρα το Honor 2 ο κολλητός μου που χει το S3 με κορόιδευε ότι και καλά σου πήραν ένα 300άρι και σου πούλησαν πατάτα κινητό. Όταν τα βάλαμε κόντρα όμως και είδε επιδόσεις έμεινε Μ@@@Σ. Γι αυτό άμα δεν ξέρετε μην μιλάτε. Καλή και η Samsung αλλά όταν… Συνέχεια »

JD

@Bagit

Ποιος έχει την καλύτερη υποστήριξη? Η Samsung? Αχαχαχαχαχαχα. Το άλλο με τον τοτο το ξέρετε? Προσωπικά έχω το Galaxy S advance και ακόμα δεν έχουν βγάλει την Jelly Bean 4.1 με αποτέλεσμα να είναι ακόμα με την 2.3. Τα σχόλια δικά σας.

Παναγιώτης Π

Πραγματικά όμως εμένα με εννδιαφέρει αυτή η μάχη!!!!!!!
S3 vs P6
εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 αλλά δεν μπορώ να διαλέξω!!!!!
έχει κανείς άποψη;;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.