Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες δείχνουν μεταλλικό περίβλημα

Στις 7 Μαΐου αναμένουμε την ανακοίνωση του νέου Huawei Ascend P7 αλλά μέχρι τότε βλέπουμε να διαρρέουν συνεχώς φωτογραφίες και πληροφορίες. Αυτή τη φορά έχουμε κάποιες νέες φωτογραφίες όχι και τόσο καλής ποιότητας αλλά μας δείχνουν ότι η εταιρεία ακολουθεί την premium γραμμή του Huawei Ascend P6 και έχει προσθέσει μεταλλικό περίβλημα.

Το Huawei Ascend P7 φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, 1.6GHz quad-core HiSilicon chipset, 2 GB RAM, 16 GB χωρητικότητα, 13 MP εξωτερική και 8 MP μπροστινή κάμερα και η μπαταρία λέγεται ότι θα είναι 2460 mAh. Το Ascend P7 αναμένεται να τρέχει με Android 4.4 KitKat και τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι μαύρο, χρυσό, ασημί και ροζ.

Όπως είπαμε αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 του επόμενου μήνα στο Παρίσι αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι για την τιμή του.
, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες δείχνουν μεταλλικό περίβλημα
, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες δείχνουν μεταλλικό περίβλημα
, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες δείχνουν μεταλλικό περίβλημα
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Η μπαταρία λίγο μικρή δεν είναι? Α ρε Huawei, τη δόξα του P6 μάλλον δυσκολα θα την αποκτήσεις με το P7. Μόνο αν δώσεις πραγματικά δελεαστική τιμή.

Nikolas Diamadis

Εντάξει ρε guys, μην τα θέλετε και όλα. Δεν την έχουμε συνηθίσει την Huawei με τεράστιες τιμές. Για τα λεφτά που θα ζητάει πιστεύω πως θα ειναι μια πολυ καλή επιλογή.

JohnWave

Mε βάση αυτές τις τελευταίες φωτό, ένα P6 λίγο πιο παχύ και με μεγαλύτερη οθόνη θα είναι όσο αφορά το design. Καλό θα είναι να διατηρήσει και την κούρμπα κάτω γιατί είναι πολύ όμορφη στο P6 ( θα θελα και μια πάνω προσωπικά). Πάντως η κυρά Huawei πέρα από το να βάλει καλύτερη GPU , θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τους καταναλωτές του δυτικού κόσμου και όχι μόνο της Ασίας. Το λέω αυτό γιατί από 31/03 έχει δώσει Kitkat στους Κινέζους αλλά όχι στους Ευρωπαίους. Αν θέλει να τα πάει καλά στην ευρωπαϊκή αγορά θα πρέπει να μη μας βάζει σε δεύτερη μοίρα.

ΥΓ : Λορένα , επειδή στο άρθρο είναι σαν να λες ότι μεταλλικό είναι μόνο το περίβλημα, να εξηγήσουμε ότι αν ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του P6 τότε θα είναι μεταλλικό όλο το κινητό και όχι μόνο το περίβλημα με εξαίρεση το κάτω κάτω μέρος όπου βρίσκεται η κεραία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.