Huawei Ascend P7 benchmarks από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το ολόφρεσκο Huawei Ascend P7, λίγο πριν το επίσημο hands-on video από το TechblogTV μπήκαμε στον πειρασμό να το “benchάρουμε”. Το Ascend P7 ενσωματώνει τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 910T (Cortex-A9) χρονισμένο στο 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB, ενώ τρέχει Android 4.4.2 KitKat με το δικό του EmotionUI 2.3. Δείτε τα αποτελέσματα.

Huawei Ascend P7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P7 benchmarks, Huawei Ascend P7 benchmarks από το Techblog

Huawei Ascend P7 benchmarks, Huawei Ascend P7 benchmarks από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Χαμηλά δεν είναι? Γιατί να μην προτιμήσω κάτι σε Desire 610,G2 Mini,M2?
Και 100€ φθηνότερα είναι, και πάνω κάτω ίδια στο μέγεθος.
Μπορεί να μην έχουν 2GB Ram και Full HD αλλά νομίζω ότι έχουν καλύτερη ματαρια σε χρόνους ομιλίας κτλ, επεξεργαστή που σηκώνει πείραγμα όσο δεν πάει, και 100€ λιγότερα.

dark_master

Μα δεν θα τα έπαιρνα λόγω benchmarks. Απλώς αν ήταν να έπαιρνα θα έπαιρνα το P6. Ανάμεσα σε αυτό κ Στο P7 δεν βρίσκω κάποίο λόγο για να πάω στο μεγαλο.Μόνο την ύπαρξη 4G. Άλλωστε έτσι όπως οι ίδιοι το προώθησαν πιο πολύ σαν κινητό για selfies το προώθησαν παρά για όλα τα άλλα…
Δεν αντιλέγω ότι δεν αξίζει. Όμως drivers για τον Kirin θα έχω όπως στους επεξεργαστές της Qualcomm? Υποστηριξη το P6 (η περσινη ναυαρχίδα τους θα εχει στο μέλλον)?
Όπως καταλαβαίνεις επειδή σαν συσκευή μπορεί να αξίζει πολύ δεν σημαινει και ότι δεν τίθενται θέματα ειδικά στην τιμή που έρχεται….

GeoChiosGR

10.000 περισσότερα από τον προκάτοχο του είναι μια χαρά.Ο συνδυασμός design, specs και τιμής είναι ιδανικός… Δεν θα άλλαζα το P6 μου βέβαια για να πάρω το καινούργιο γιατί δεν βλέπω λόγω να το κάνω αφού καλύπτει προς το παρών μια χαρά τις ανάγκες μου. Αλλά για αυτούς που θέλουν νέα συσκευή είναι μια χαρά πρόταση,….

Γιαννης

Κώστα συμφωνώ! Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε μια συσκευή είναι η εξωτερική εμφάνιση και η ποιότητα κατασκευής. Αυτός είναι και ο λόγος που τα i-phone πουλάνε τρελά! Αφήνουν τρομερή αίσθηση στο χέρι, όπως επίσης και μια αίσθηση πολυτέλειας! To Huawei P7 είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο ποιοτικό με το P6. To σκορ της συσκευής στο antutu είναι πολύ καλό θεωρώ! Ας μην κοιτάμε μόνο να πιάνουμε την απόλυτη κορυφή σε αυτά τα τεστ και να συμβιβαζόμαστε με συσκεύες κατωτέρου επιπέδου σε εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, μόνο και μόνο επειδή αυτές πιάνουν κορυφή στο antutu. Το σερφάρισμα και η απόκριση του P7 στο internet πιστεύω σε καμία περίπτωση δε θα απογοητεύσουν το χρήστη! Περιμένουμε με ανυπομονησία το επίσημο βίντεο με την παρουσίαση.

Panagiotis G.

8gb ελεύθερα out of the box; ξεπέρασε και την Samsung στον τομέα bloatware!

Αντώνης Μαρίνος

Καταρχήν @Γιάννης, ώστε το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε μια συσκευή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η αίσθηση και η ποιότητα κατασκευής ? Και εγώ που τόσα χρόνια πίστευα ότι σε μια συσκευή πρέπει πρώτα να κοιτάμε την απόδοση, τα specs και αν καλύπτει -λειτουργικά- τις ανάγκες μας….μάλλον έκανα λάθος φαίνεται…Αλλά συμφωνώ μαζί σου για τους λόγους που πουλάει το iPhone 🙂

Κατά δεύτερον @Panagiotis G. και εγώ αυτό σκέφτηκα με το που είδα τα screenshots. Αυτό και τα benchmarks. Κινητό πρακτικά του Q3 2014, και έχει specs και επιδόσεις αντίστοιχες με κινητά Q2 2013. Και σε τιμή που δεν την λες και ευκαιρία….

Γιαννης

@Αντώνης Μαρίνος, γιατί που το παράξενο? Δηλαδή ποια η διαφορά στην απόδοση αν το κινητό σκοράρει 25000 στο antutu και όχι 35000? Σε πληροφορώ σχεδόν κανένας χρήστης δε θα καταλάβει καμία διαφορά! Επίσης τα περισσότερα απαιτητικά παιχνίδια του android (σχεδόν όλα δηλαδή), τρέχουν μια χαρά και με συσκευές επιπέδου snapdragon 400, που δίνει σκορ στο antutu 17000. Μόνο όποιος κυνηγάει την απόλυτη κορυφή σε τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν κοιτάει εξωτερική εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής. Αν θες τη γνώμη μου, το Huawei Αscend P7, τα συνδυάζει όλα! Εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και πολύ καλά, αν όχι άριστα, τεχνικά χαρακτηριστικά.

dark_master

@Γιάννης κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι καλή συσκευή. Επειδή όμως όλοι κρίνουμε βάσει τιμής στην ίδια τιμή βρίσκεις κινητά με τον 800 στην Ελληνική αγορά.
Επίσης όσο καλός κ αν είναι ο νέος επεξεργαστής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παίξει κάποιος μαζί του όπως με άλλους της οικογένειας Snapdragon.
Τέλος για μένα μέγιστη βλακεία του marketing της Huawei που αντί να εστιάσουν στην ομολογουμένως καλή ποιότητα κατασκευής επέλεξαν να εστίασουν στην μπροστινή κάμερα του κινητού….

Γιαννης

@dark_master μιλάμε για τιμές Skroutz?Δεν είναι το ίδιο φίλε! To P7 αν κυκλοφορήσει στα 450€, όπως φημολογείται, θα έχεις εγγύηση επίσημα από Ελλάδα και όχι να ψάχνεσαι με εξωτερικό και τα λοιπά. Ο επεξεργαστής έχει ίδια απόδοση με τον snapdragon 600.

Γιαννης

Ακόμα καλύτερα δηλαδή!

Αντώνης Μαρίνος

Sorry, αλλά διάβασα καλά ? Ρώτησες ποια είναι η διαφορά μεταξύ 17Κ, 25Κ και 35Κ ? Και επίσης ποιος θα καταλάβει τη διαφορά ?!?! Προφανώς κάνεις πλάκα, γιατί ακόμα και κάποιος που δεν έχει ξαναδεί smartphone στη ζωή του θα μπορέσει να καταλάβει σε εφαρμογές, παιχνίδια, benchmarks, απλά demos -και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς- την περίπου 50% διαφορά από το ένα επίπεδο στο άλλο. Μην λέμε και ότι θέλουμε, μια χαρά φαίνεται η διαφορά από το 1-core, στο 2-core, στο 4-core, στο 8-core κοκ, καθώς και μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων SoC. Άρα το ότι με πληροφορείς ότι κανένας χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά είναι προφανέστατα λανθασμένο και άστοχο, τη στιγμή που οι διαφορές είναι εξώφθαλμες ακόμα και για τον άσχετο, χωρίς καν να χρειαστεί να τρέξει ένα benchmark. Επίσης δεν είπα ότι αγοράζουμε ένα άσχημο κουτί απλά με specs, αλλά ότι σε μια ηλεκτρονική συσκευή δεν θα έπρεπε να κοιτάμε πρώτα την εμφάνιση και την αίσθηση -όπως είπες- αλλά την απόδοση, την λειτουργικότητα και αν μας καλύπτει ως αγορά. Δεν αγοράζουμε πίνακα ζωγραφικής ή βάζο Ming, ούτε γούνα leopar για τη γυναίκα μας. Κοινώς form follows function και όχι το αντίθετο, για να το πω με μια πιο γνωστή ρήση.… Συνέχεια »

Γιαννης

Μήπως, λέω εγώ τώρα μήπως, μετά τα samsung, apple, sony και τα λοιπά sheeps να εισάγουμε έναν νέο όρο, τα specs victims? Πίστευε ότι θες. Δεν ανήκω στους πορωμένους χρήστες, ούτε είμαι 20 χρονών.

Αντώνης Μαρίνος

Προφανώς το σχόλιο απευθύνεται σε άλλους χρήστες, γιατί τουλάχιστον εγώ είμαι ήδη στα 2α “-άντα” μου, έχω αλλάξει κινητά από όλους τους κατασκευαστές και σε όλο το φάσμα specs τα τελευταία 3-4 χρόνια (από ZTE Blade μέχρι LG G2). Απλώς αγοράζω συσκευές κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις ανάγκες μου και τις επιδόσεις του, και όχι πως φαίνεται, νιώθει ή αισθάνεται….

Γιαννης

Χαίρομαι γι αυτό. Κι εγώ έχω αλλάξει συσκευές από sony, samsung, huawei μέχρι motorola. Πιστεύω σαν μέσοι, φυσιολογικοί χρήστες, μια χαρά μας καλύπτει το P7 σε όλες μας τις ανάγκες. Ακόμα και όσοι έχουν Galaxy S4, περσινό κινητό, θα πρέπει να αισθάνονται πολύ περήφανοι, γιατί έχουν ένα πολύ δυνατό εργαλείο. Δε βρίσκω το λόγο να πάνε για S5, από τη στιγμή που το S5 είναι λίγο καλύτερο μόνο σε απόδοση και χειρότερο σε εμφάνιση.

dark_master

@Γιάννης μα δεν αναφέρθηκα σε τιμές καταστημάτων του Skroutz. Αν το ψάξεις θα δεις πως έχω δίκιο 😉 Και αναφέρομαι σε κινητά με τον 800 μέσα!
Επίσης, επειδή αναφερθηκες στις επιδόσεις σου ξαναλέω ότι αν θες να το συγκρίνουμε με τον 600 η και τον 400 Προσωπικά πάλι σε Qualcomm θα πήγαινα αν ήθελα να παίξω μαζί του. Και οιλόγοι είναι προφανείς. Για να μην πω ότι Ο συγκεκριμένος είναι ίδιας αρχιτεκτονικής με τον 400 και όχι με τον 600, απλώς πιο ψηλά χρονισμενος.

Γιαννης

dark_master πώς είσαι τόσο σίγουρος για τον επεξεργαστή? μπορείς να αποδείξεις όσα λες? Το LG G2, μπορεί να έπεσε γύρω στα 480€, χωρίς να είμαι και πάλι σίγουρος για την τιμή, αλλά έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα… δεν παίρνει κάρτες μνήμης. Επίσης το Nexus 5, πρόβλημα με την μπαταρία και αν και ωραίο, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και όχι μέταλλο. To Huawei Ascend P7, ανώτερη ποιότητα κατασκευής, μέταλλο, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά με 399€.

dark_master

@Γιάννης μπες κ δες την αρχιτεκτονική τους στα site των κατασκευαστών κ θα δεις ότι είναι ίδιοι.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα,εσυ είσαι σίγουρος ότι η HiSilicon έχει δωσει τους drivers στους developers όπως ή Qualcomm? Αν εξαιρέσεις το P6 έχει αναβαθμίσει κάποιο άλλο σε 4.4.2 η Huawei?

dark_master

@Γιάννης. Μια σελίδα στο site των κατασκευαστών θα σε πείσει αν εχω δίκιο η άδικο όσον αφορά την αρχιτεκτονική τους. Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι πέραν του P6 η Huawei έχει δώσει αναβάθμιση σε 4.4.2 και σε άλλα της μοντέλα? Επίσης μπορείς να αποδείξεις ότι έχουν δωθει drivers του επεξεργαστή στους developers για να ξεκινήσουν να ασχολούνται με αυτόν?
Επειδή εθιξες το θέμα της τιμής τέλειο τηλέφωνο δεν υπάρχει. Τα αλλα 2 που προανεφερες μπορεί να έχουν τα μειονεκτήματα που είπες είναι όμως πιο γρήγορα από το P7 και έχουν καλύτερη υποστήριξη… Και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.

Γιαννης

Ωραία όλα αυτά φίλε μου, να σου θυμήσω όμως κάτι… πολλοί χρήστες δεν αλλάζουν κινητό κάθε 2 χρόνια, αλλά κάθε χρόνο. Οπότε, γιατί να τους νοιάζουν οι αναβαθμίσεις? Επίσης για αρκετούς χρήστες το να μην πάρει αναβάθμιση λογισμικού η συσκευή τους δεν παίζει κανένα ρόλο. Μόνο οι απαιτητικοί τα θέλουν όλα δικά τους.

Δες τώρα και τα εξής συγκλονιστικά:

Huawei Ascend P7 -> 399 €
Samsung Galaxy S5 -> 759 €
Sony Xperia Z2 -> 749 €
HTC One (M8) -> 749 €
Samsung Galaxy S4 -> 499 €
HTC One (M7) -> 599 €
LG G2 -> 449 €

Δε νομίζεις ότι ο μέσος χρήστης στην Ελλάδα θα κοιτάξει λίγο και την τιμή? Και να είσαι σίγουρος ότι το P7 θα το υποστηρίξει η Huawei, όπως υποστήριξε και το P6. Με το να επιλέξει κάποιος το P7, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χάσει τα χρήματά του.

dark_master

Μα πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος ότι θα αναβαθμιστεί ετσι? Δουλεύεις στη Huawei κ κοπτεσαι έτσι? Και επίσης το P6 πήρε μια αναβάθμιση μόνο σε 4.4.2 και μετά δεν ξέρουμε. Τα υπόλοιπα Όχι! Γιατί κάποιος να πιστέψει ότι το P7 δεν θα πάρει μόνο μια αναβάθμιση κ μετά τπτ?Επίσης ξεχασες το Nexus 5 στα 349€…

Ο μέσος χρήστης θα κοιτάξει να πάρει κ κάτι πιο επώνυμο για κινητό ίσα ίσα επειδή η Huawei δεν είναι τόσο γνωστή. Οπότε αν δεν τον νοιάζουν οι αναβαθμίσεις (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) θα πάει στο όνομα… Και ο πολύς κόσμος δεν την ξέρει σε αυτό το price segment…

Γιαννης

με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να σε ρωτήσω κι εγώ αν δουλεύεις κάπου αλλού, αλλά βλέπεις δεν το κάνω. Απ’ ότι θυμάμαι το Nexus 5, αν και πλαστικό, ωραίο εμφανισιακά το ξαναλέω και με δυνατά specs, έχει πολύ μικρή μπαταρία, σε σημείο που δε βγάζει ούτε μια μέρα. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό δε νομίζεις? Να πούμε από την άλλη όμως και τη διαφορά στις κάμερες. Το Nexus 5 έχει 8 megapixel πίσω κάμερα και μπροστά 2, ενώ το Huawei P7 έχει 13 megapixel πίσω κάμερα και μπροστά 8 megapixel. Επίσης ποιος νοιάζεται για παραπάνω από μια αναβάθμιση? Υπάρχουν στ’ αλήθεια άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για τις αναβαθμίσεις? Να είσαι σίγουρος πάντως ότι θα πάρει μια αναβάθμιση τουλάχιστον η συσκευή και όταν μιλάμε για συσκευή ναυαρχίδα, έχεις την εντύπωση ότι θα την αφήσει η Huawei στην τύχη της?

Mimis

Με τα 400€ του Κινέζου, παίρνεις Νexus 5 και με τα ρέστα, κανα Lumia 520,να το ρευει ο ήλιος και η σκόνη στην παραλία, το καλοκαίρι με τις 45ρες.
Είσαι ΚΑΙ επώνυμος, παίζεις ΚΑΙ σε 2 πλατφόρμες.
Ασε ρε Chinaman..

dark_master

1 Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα MP αλλά και ο φακός.
2 Το Nexus 5 δεν έχει όντως και την καλύτερη αυτονομία. Εσύ όμως πως είσαι σίγουρος ότι το P7 έχει? Το έχεις δοκιμάσει και το ξέρεις?
3 Drivers σε developers τελικά έδωσε η Huawei η Όχι? Δεν μου απάντησες…
4 Τελικά το κινητό αυτό που απευθύνεται? Σε τι κοινό? Γιατί χωρίς παρεξήγηση μια μου το πας σε αυτούς που είναι power users (που θέλουν modifications, δυνατό επεξεργαστή, αναβαθμίσεις) και μια μου το πας σε αυτούς που θέλουν ένα κινητό που κρίνεται περισσότερο με βάση την εμφάνιση του….

Γιαννης

@mimis το γεγονός ότι η Huawei είναι τρίτη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις smartphone σου λέει κάτι? Αν εγώ είμαι Chinaman, εσύ είσαι κλασικός Έλληνας καράβλαχος, που το μόνο που τον νοιάζει είναι να πουλάει φιγούρα με τα λεφτά του μπαμπά.

@dark_master πίστευε ότι θέλεις, βαρέθηκα. Είναι δυνατόν να μη δώσει drivers για συσκευή ναυαρχίδα??? Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας κόψουμε την προπαγάνδα!

Αλέξανδρος

Καλή συσκευή και οικονομική για αυτά που προσφέρει.

Mimis

@Γιαννης

Εντάξει ρε συ, και τα Κινέζικα Ρουχα είναι πρώτα σε πωλήσεις, παγκοσμίως!!!
Το πιασες το υπονοούμενο, έτσι??
Άραξε με την Κίνα εσύ, και άσε με να πινω Martini εγω, με Nexus και WP, στη θαλαμηγό του μπαμπά μου..

Γιαννης

@mimis με “ανθρώπους” σαν εσένα, ούτε που να συνεχίσω την κουβέντα.

nikos

Ηρεμήστε παιδιά σε αυτά τα λεφτά μόνο mls iqtalk fingerprint. 😛

dark_master

@Γιαννης δεν μου απαντησες ομως.
1 πως ξέρεις ότι έχει καλή διάρκεια ζωής η μπαταρία του και όλα τα υπόλοιπα που σε ρώτησα μια συσκευή που δεν έχει έρθει στα καταστήματα και δεν την έχουν πάρει χρήστες να τη δοκιμάσουν?
2 Drivers στους developers έδωσε η όχι η Huawei για παλιότερα της μοντέλα?
3 Πέρα από το P6 αναβάθμισε άλλη συσκευή της σε 4.4.2 ή όχι?
4 Τελικά το κινητό συγκρίνεται με κινητά που έχουν τον 800 ή τον 400?Τι αρχιτεκτονική έχει τελικά?

Συγνώμη που σου παραθέτω όλα τα παραπάνω ερωτήματα αλλά υπερασπίζεσαι με σθένος μια συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει καν επίσημα. Επειδή λοιπόν ανέφερες τη λέξη προπαγάνδα, και επειδή όπως είδες εγώ προσωπικά σου απάντησα σε όλα όσα με ρώτησες, θα σε παρακαλούσα να κάνεις το ίδιο, αλλιώς θα μου επιτρέψεις να σου επιστρέψω τον όρο προπαγάνδα που χρησιμοποίησες για μένα.

Γιαννης

Σου απάντησα νομίζω σε όλα τα ερωτήματα. Τώρα αν εσύ είσαι αόματος και δε βλέπεις, κάνε μια εσωτερική αναζήτηση για τους λόγους που σε οδηγούν σε σκόπιμη τύφλωση.

Γιαννης

Και κάτι τελευταίο, χαίρομαι που δε μου έχουν πάρει τα μυαλά… οι drivers και οι developers! Χαχαχαχ!

dark_master

Τότε φίλε μου σε συγχαίρω για τις μαγικές σου ιδιότητες!!! Κατάφερες όχι μόνο να μου απαντήσεις αλλά κ να “εξαφανίσεις” τις απαντήσεις σου κάνοντας τες αόρατες στον τοίχο του Techblog προς όλους τους άλλους, κάνοντας τες ορατές μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλο!!!
Κώστα τρέμε!!!

Γιαννης

Έχω συσκευή το Huawei Honor 2 και σε πληροφορώ, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με εφαρμογές, παιχνίδια, ταχύτητα και τα λοιπά. Δεν είμαι πορωμένος χρήστης, οπότε αυτά που λες δε μ ενδιαφέρουν και κράτα τα για τα ζόμπι της τεχνολογίας. Δες και το Hands-on του Κώστα για το P7, αυτό βλέπω εγώ τώρα. Δες πως εξαφανίζει και κάνει σκόνη με την εμφάνιση του τα Nexus 5 και LG G2. Δες πόσο ανώτερο μενού έχει. Πραγματική ομορφιά και καλή τιμή που σβήνουν οποιαδήποτε κακόβουλη προπαγάνδα.

Than

@ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ HANDS-ON;

Γιαννης

@Than μπες στο κανάλι του techblog στο YouTube. Πριν καμια ώρα το φόρτωσε ο Κώστας!

..DJ Panos..!!

@Κώστας Βλαχάκης

1.
Το αγορασε κανενας το Ρ7..???
(..Για να εχουμε μια πιο σωστη και ολοκληρωμενη αποψη…

2.
Μα καλα γιατι τοσο γρηγορα επεσε η τιμη του σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας του..??
Skroutz απο 329
Best Price απο 287
Βασικα ας μου απαντησει οποιοσδηποτε..!!!

ath6670

Θα ηθελα να πω οτι το καλυτερο κινητο για μενα σε χαρακτηριστικζ ειναι το xiaomi mi3. Ενδεικτικα αναφερω test 46456. Μπαταρια απιστευτη 3100. Το gps του φοβερο. Τιμη 330 εδω εξω 210. καποιος μπορει να πει μα κινεζικο. Μα και τα samsung που κατασκευαζονται;

nikos

παιδια γτ οχι lg g2?

vasilis

ρε παιδες να ρωτησω ψαχνω για κατι καλο το οποιο οχι μονο να εχει καλο λειτουργικο και καλα χαρακτηριστικα αλλα να μπορει και να αντεχει στον χρονο και να μην εμφανιζει προβληματα η πεφτει η αποδοση του δεδομενου οτι δεν μπορω να δινω 250αρια ευρω καθε χρονο..ειμαι αναμεσα στο lg g2 και στο huawei ascend p7..αν εχετε καποια ιδεα ευχαριστω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.