Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend P7 με οθόνη αφής 5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 910T 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, NFC, Ραδιόφωνο FM και Android 4.4 KitKat. Δείτε το βίντεο.

Huawei Ascend P7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend P7 hands-on video, Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

64 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Τέλεια παρουσίαση! Μοναδική ομορφιά, ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο μενού και καλή τιμή! Και αν ζεσταίνεται λίγο, δε μας πειράζει, αρκεί να μην κλείνει από μπαταρία σαν το Nexus 5.

Than

ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΩΣΤΑ!ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

mike

κωστα, την μπαταρια πως την ειδες;

Νάσος

Εξαιρετική παρουσίαση και εξαιρετικό κινητό…
Μου θυμίζει βέβαια μια μίξη μετάξι iPhone και Sony Z με ένα όμορφο όμως αποτέλεσμα…
Μήπως η google θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο να αλλάξει τις nexus συσκευές τις με κάτι διαφορετικό και ποιοτικότερο;

ahilleas

Επιτέλους και σκασαμε ρε Κωστή. Super το κινητό. Ζεσταίνεται παντού και όχι μόνο στη θέση που βρίσκεται ο επεξεργαστής, λόγω του cooling gel να υποθέσω. Η Huawei χτίζει σιγά σιγά ..

Γιαννης

@Than o Κώστας είπε ότι το έκανε σε κάποια βιντεο στα 1080p, όχι σε όλα.

Christos

Μηνύσεις από apple βλέπω να έρχονται έτσι όπως κάνανε το ui

dark_master

Πολύ καλή παρουσίαση. Αυτά που μου άρεσαν:
1 Πολύ ωραία χρώματα στην οθόνη.
2 Καλή ποιότητα υλικών και αν κρίνω από το P6 θα είναι μια χαρά.
3 Ωραίο χρώμα στο λευκό και μάρεσε που είχαν λευκο φόντο οι ρυθμίσεις.

Αυτά που είδα και δεν μου άρεσαν:
1 UI. Θυμίζει πολύ έντονα iPhone με widgets. Φαίνεται σαν να μην έχει τη δική της ταυτότητα.
2 Έλλειψη δυνατότητας ταυτόχρονης λήψης φωτογραφίας και Video.
3 Μπαταρία. Με 1,5 ώρα εκτός μπαταρίας και με 77% με εκτιμώμενο χρόνο 7 ώρες και 47 λεπτά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. (Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι χρήση είχε προηγηθεί βέβαια)
4 Κολλήματα κατά τη διάρκεια των βίντεο.Για τα χρήματα του δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα όταν το Motorola G δεν έχει αντίστοιχο θέμα και είναι πολύ φθηνότερο.
5 Ήχος. Αν και ακουγότανε καλός η ύπαρξη του ηχείου στο πίσω μέρος δεν είναι κ ότι καλύτερο (αν το αφήσω πάνω στο κρεβάτι μου δλδ δεν νομίζω να ακούγεται).

Γιαννης

@dark_master πολύ το ξεψειρίζεις το θέμα. Το UI είναι πανέμορφο και ας θυμίζει apple. Με το Moto G καμία σύγκριση, είναι πλαστικούρα, δεν παίρνει κάρτες μνήμης και η κάμερα του είναι στα 5 megapixel μόνο. Εδώ μιλάμε για ποιότητα. Αυτό το κόλλημα με κάποια βιντεο στα 1080p είναι θεματακι, αλλά όπως είπε ο Κώστας ίσως φταίει που έχει στα χέρια του τη δοκιμαστική έκδοση, αν θυμάμαι καλά. Για την έλλειψη δυνατότητας ταυτόχρονης λήψης βίντεο και φωτογραφίας, χεστηκαμε κιόλας με το συμπάθιο.

Kostas K.

Όπως εχω πει και σε αλλο άρθρο για το συγκεκριμενο κινητο,πανέμορφο αλλά 400 ευρω για κινητο με Cortex A9 επεξεργαστη οταν κυκλοφορούν στα 280-300 κινητά με Snapdragon 800 ειναι πολλά κυρα Huawei..Οσο για το Ui ακολουθεί τo κλασικο UI των Κινεζικων Android κινητών που καθιέρωσε η Xiaomi με το ΜIUI όπου δεν υπάρχει Application Drawer. Προσωπικά μου αρέσει

iikostas1

Τα εικονίδια είναι μια μίξη από ios7 & meego η είναι ιδέα μου?

Loki

Ascend (“Ασέντ”) διαβάζεται.
Φιλικά το λέω κ.Κώστα και συγγνώμη για την παρατήρηση.

Γιαννης

@Kostas K. μη συγκρίνουμε με τιμές Skroutz φίλε. Εκεί δεν έχεις επίσημη εγγύηση από Ελλάδα. Για να είμαι ειλικρινής είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και στο Huawei G750 (Ηonor 3X). To δεύτερο σε λίγο που θα κυκλοφορήσει θα είναι 100 € φθηνότερο, οκταπύρηνο, αλλά πλαστικό (ποιοτική κατασκευή όπως είχε πει ο Κώστα βέβαια) και μεγάλο με οθόνη 5.5 ίντσες, η οποία λίγο ξεφεύγει σε μέγεθος κατα τη γνώμη μου. Από την άλλη όμως, Το P7 έχει ασύγκριτη ομορφιά, ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο UI! Πώς ν’ αφήσεις τέτοια ομορφιά να πάει χαμένη?

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Μιλάμε για πολύ δύναμη!

GeoChiosGR

H πλάτη απο γυαλί πολύ καλή προσθήκη καθώς το P6 κάνει εύκολα γρατσουνιές σε αυτό το σημείο.

Nickolas

Μπράβο Κώστα ωραίο review. Στην αρχή να πω την αλήθεια με προβλημάτισε το θεματάκι με το βίντεο, αλλά πιστεύω είναι κάτι που λύνεται εύκολα με κάποιο update, δε νομίζω οτι ο επεξεργαστής είναι αδύναμος. Κατα τα άλλα πανέμορφη συσκευή, όμορφο UI και σε καλή τιμή. Θέλω πολύ να το δω και από κοντά.

Kostas K.

@ Γιαννης εντελώς φιλικά από την στιγμή που είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η εγγύησή ισχύει κανονικά και στην Ελλάδα στα μαγαζιά Skroutz φιλέ μου στα Ευρωπαϊκά προϊόντα. Μην σε παραμυθιαζουν. 400 ευρω είναι πολλα. Σε αυτα τα λεφτα πριν ενα μήνα πήρα Νote 3. Κατα τ άλλα ωραια να μην στο συγκρίνω με τιμες Skroutz. Να στο συγκρίνω με το Find 7 της Οppo που έχει ακριβώς την ίδια τιμή.To ενα έχει Snapdragon 800 και το άλλο επεξεργαστή αρχιτεκτονικης Α9.
Δεν λέω οτι είναι κακο το κινητό. Μέχρι 300 ευρω ταβάνι θα ηταν μια αξιόλογη πρόταση..Αλλά στα 400 υπάρχουν απείρως καλύτερες προτάσεις

JohnWave

Λοιπόν ως κάτοχος από τον Οκτώβριο του P6 μπορώ να συνεισφέρω νομίζω στην κουβέντα : Ποιότητα κατασκευής : Το P6 έχει πολύ καλή κατασκευή όσο αφορά το γυαλί του ( του έχω κάνει απίστευτο crash test ) και τα μεταλλικά πλαϊνά του. Αντίθετα το παράπονό μας ήταν για την πλάτη του η οποία χαρασσόταν πολύ εύκολα. Προφανώς η Huawei αδυνατώντας να βάλει μέταλλο που να μη χαράσσεται , επέλεξε να διορθώσει αυτό το θέμα βάζοντας γερό γυαλί. Design : Για μένα και για πολλούς από όσο γνωρίζω το P6 και από ότι φαίνεται και το P7 αποτελούν τα ομορφότερα κινητά της αγοράς. Το πολύ λεπτό πάχος, το μέταλλο, το γυαλί, η συμμετρία, όλα συντελούν στο να έχουμε ένα άψογο σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Ναι μοιάζει με το iphone 5S αλλά το ξεπερνά και στο κομμάτι των bezels φυσικά ( καμία σύγκριση με τα τραγικά του iphone ) και στο πάχος. Οθόνη : Δεν ξέρω αν στο P7 έχει εφαρμοστεί η in cell τεχνολογία που εκμηδενίζει το περιθώριο μεταξύ γυαλιού και οθόνης. Στο P6 είναι όλα τα λεφτά αυτή η τεχνολογία. Αν επίσης το sharpness,η απόδοση χρωμάτων, οι γωνίες θέασης βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με το P6 τότε μιλάμε για μια πολύ καλή… Συνέχεια »

B.

Σαν κινέζικη αντιγραφή του iphone..

GMF80

Είναι θεματάκi η αναπαραγωγή βίντεο αλλά λογικά δεν θα έχει θέμα με βιντεο 720p. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω αν μου έβαζες σε μια 5αρα οθόνη τα 720p από τα 1080p…

Marios

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ αλλα η Huawei ακομη μαθαινει. Απαραδεκτο το προβλημα με τα βιντεο ενω ειναι εμφανης η υπαρξη lag ακομη και στις πιο απλες λειτουργιες(μεταβαση στις ρυθμισεις,πισω κλπ). Οχι κατι τραγικο βεβαια αλλα δεν εχει τη σπιρταδα που βλεπεις αλλου . Οποιος γνωριζει απο Android πολυ απλα θα ξερει οτι αν το κινητο ηδη χωρις “φορτωμα” με εφαρμογες, εμφανιζει τετοια σημαδια τοτε μετα απο κανα 2 μηνακια θα σερνεται τρελα.

Panagiotis - Volos

Δοκίμασα να κατεβάσω το trailer του Spiderman se 1080p από youtube με χρήση του youtube easy video downloader για να δοκιμάσω αν παίζει στο Ρ6 και το εβάλα να παίξει στο pc και κολούσε στο ίδιο σημείο που κολούσε το Ρ7. Μήπως αυτά που δεν παίζουν εχούν κατέβει με τον ίδιο τρόπο απο youtube?

Panagiotis - Volos

Μano έτσι που βγάζεις συμπεράσματα εσύ καλύτερα μην μιλάς. 1) Δεν ήταν τελείος άδειο από εφαρμογές. 2) Ολα έχνουν τα θεματάκια τους όταν προτοκυκλοφορούν που διορθώνονται με Updates.Εγώ είμαι κατοχός του Ρ6 και πουθενά lag και με αρκετές εφαρμογές μέσα.

Αποστόλης Ρόδος

Τέλεια παρουσίαση και προσωπικά μου άρεσε πολύ η συσκευή.
Σε λίγους μήνες που θα πέσει και η τιμή του θα είναι πολύ καλή λύση για πολλούς.

JohnWave

@Marios, κάνεις λάθος. Κι εγώ όπως ο Panagiotis – Volos έχω το P6 αρκετούς μήνες και με stock launcher δεν κολλάει ούτε στην κύλιση, ούτε στο άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών . Οπότε ούτε το P7 θα κολλάει λογικά. Tώρα για τα 1080p videos δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ρίξει τέτοιο μέσα. Ταινίες mkv 720p έχω ρίξει μόνο και δεν κολλάνε. Έχω δει αρκετά κινητά να λαγκάρουν ( πολλά Sony πχ ) σε βασικά πράγματα αλλά το συγκεκριμένο δεν λαγκάρει στα βασικά. Οι μόνες περιπτώσεις lag εντοπίζονται σε κάποια παιχνίδια και σε κάποιους launchers του google play.

@Κ.Βλαχάκη ξέχασα να σου πω ότι το ίδια καλούδια που έχει το P7 ( πχ εφαρμογές που τρώνε μπαταρία στο παρασκήνιο ) τα έχει και το P6. 🙂

manosv

@johnwave σαν ενδιαφερομενος-υποψηφιος αγοραστης(p6-p7-g2)βρηκα το σχολιο σου αρκετα διαφωτιστικο,αν και παλι δεν μπορω να αποφασισω 100% ποιο απ’τα 3.δεν 8εωρω τον εαυτο μου κολημενο και πολυ με την τεχνολογια,απλα ψαχνω ενα κινητο που να ειναι απροβληματιστο σε θεματα web(fb,viber κλπ κλπ)καλη οθονη,πολυ σημαντικο το θεμα μεγεθους λογω εργασιας,να ειναι λιγο <> το κινητο μεσα στη τσεπη , και μια αξιοπρεπη μπαταρια/καμερα.μαλλον θα στραφω τελικα προς το p6 που εχει πεσει αρκετα η τιμη του πλεον(αν και με προβληματιζει το γεγονος πως στα κινητα της huawei οι τιμες πεφτουν κατακορυφα μετα απο μολις 9-10 μηνες σχεδον 45% της αρχικης τους αξιας,καμια σχεση με τον λοιπο ανταγωνισμο)

manosv

επισης παρατηρησα παρακολουθωντας και τα 2 βιντεο παρουσιασης και του π6 και του π7,πως με τον π7 ο κωστας στις αναφορες του ηταν πολυ πιο ενθουσιωδης οσον αφορα το π7.σαν να το πιστευει το π7 πιο πολυ σαν συσκευη

και μια διορθωση στο προηγουμενο σχολιο μου

*να ειναι λιγο αορατο το κινητο μεσα στη τσεπη (το αορατο σε εισαγωγικα δεν ξερω γιατι δεν το εβγαλε)

nikos

@manosv αν πας για p6 έχε καλώς μιας και είναι πιο φθηνό από τα άλλα δύο(οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε σε τιμή ούτε σε specs) αν όμως τελικά διαλέξεις κάποιο από το g2-p7,συμφωνα με αυτά που ζητάς θα σου πρότεινα το g2 που παρά τη μεγαλύτερη του οθόνη είναι πιο μικρό γενικά σε μέγεθος,είναι πιο γρήγορο λόγο soc, έxει την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας σε κινητό και καλύτερη κάμερα 100% αφού πάντα τα huawei υστερούσαν σε αυτόν τον τομέα(μην σε ξεγελάνε τα mpixels!)Η επιλογή βέβαια είναι δική σου.

JohnWave

@manosv, προσωπικά σου προτείνω κατά σειρά :

1. G2
2. P6
3. P7

To P6 θα στο έβαζα 1ο μόνο αν δίνεις πολύ σημασία στο design και όχι τόση σημασία στην απόδοση σε βαριές εργασίες. To P7 το βάζω 3ο γιατί δεν βλέπω να προσφέρει τίποτα παραπάνω σε σχέση με το P6 ούτε σε θέμα design και ούτε σε θέμα απόδοσης. Η Mali gpu του αντί να βελτιώσει την απόδοση του κινητού όπως όλοι περιμέναμε , μου φαίνεται τελικά ότι τη χειροτερεύει εκτός αν το πρόβλημα της αναπαραγωγής 1080p είναι θέμα driver.

Ο Βλαχάκης έδωσε περισσότερη σημασία στο P7 σε σχέση με το P6 όχι γιατί το θεωρεί ανώτερο αλλά γιατί όταν βγήκε το P6 δεν είχε τη δυνατότητα να του κάνει αναλυτικό hands on. Μας είχε πει ότι οι εταιρίες είχαν αρνηθεί να του δώσουν το P6. Γι αυτό κιόλας είδε για 1η φορά τα καλούδια του emotion ui στο P7 ενώ αυτά υπήρχαν ήδη κατά 90% στο P6. Για μένα που έχω χειριστεί το emotion ui δεν είδα καμία ουσιαστική πρόοδο από την έκδοση 1.6 στη 2.3.

techblogakias

@jonhwave από περιέργεια επειδή είπες ότι έχεις δει πολλά σονυ να κολλάνε κατέβασα το συγκεκριμένο τραιλερ στο xperia sp μου σε fullHD και με τον ταπεινό μου διπύρηνο παρολο που το ζορισα πολύ αλλάζοντας συνεχώς σκηνές για να δω πως ανταποκρινεται, δεν είδα κανένα κόλλημα… Ουπς ;-)Ανταποκρινοταν όπως το ζ2 και όλα τα άλλα τούμπανα… Καμία απολύτως διάφορα

Δημητρης.Κ

σχεδιασμος αλα xperia z,z1,z2 κτλ…πολυ ομορφο…

Γιαννης

Κώστα κατα τη γνώμη μου, πρέπει η Huawei να διορθώσει αυτό το κόλλημα με την αναπαραγωγή βίντεο 1080p. Αν είναι θέμα επεξεργαστή, τότε λυπάμαι, γιατί ένα τόσο όμορφο τηλέφωνο, κόσμημα θα έλεγα, θα έπρεπε με τα βίντεο στα 1080p να πετάει. Κακώς δηλαδή δε φρόντισαν να το εξοπλίσουν με κάποιον άλλον επεξεργαστή, λόγου χάρη της mediatek τον οκταπύρηνο. Εντάξει, η εξωτερική του εμφάνιση, η ποιότητα κατασκευής και η κάμερά του, πετάνε! Αλλά λίγο παραπάνω θα περιμέναμε και σε επεξεργαστή.

tiamat

8 core ειναι!, δε πιστευω οτι μασαει.. δε ξερω τι μπορει να φταιει.. ομως ειναι αστερι! και παρα πολυ ομορφο!! επιασε σχεδον το απολυτο σε ομορφια!..

Γιαννης

@tiamat δες καλύτερα… τετραπύρηνος είναι ο επεξεργαστής!

manosv

Τελικα,ή εγω ειμαι ανιδεος ή θα ξεχάσω και αυτα τα λιγα που ξερω.μολις μπηκα στη διαδικασια να δοκιμασω να κατεβασω και να δω ακριβως με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο κωστας μια ταινια κιολας 1080ρ στο ταπεινο μου xperia ray,και ηταν απροβληματιστο.τι να πω.τωρα εχω μπει σε μεγαλυτερο διλημα στο ερωτημα περι εταιρειων,μοντελων,δυνατοτητων κλπ κλπ

JohnWave

@ Βλαχάκη συμφωνώ ότι το P7 υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής πλάτης και στην κάμερα σε σχέση με το P6. Για την οθόνη θέλω να το δω από κοντά αλλά πιστεύω ότι τα 720p στις 4.7 δεν θα διαφέρουν στο μάτι ( πχ ανάλυση εικονιδίων ) σε σχέση με τα 1080 στις 5.0. Για μένα η σημαντική βελτίωση που θα έπρεπε να είχε κάνει στο P7 η Huawei θα ήταν στο κομμάτι της GPU. Και από ότι είδα στο hands on , δεν την έκανε.

Αν ο φίλος που με ρώτησε είναι αγοραστής κινητών από σκρουτζομάγαζα και θα θελήσει μέχρι τέλη του μήνα να πάρει κινητό τότε θα δώσει :

1) 320 για το G2
2) 240 για το P6
3) 400 για το P7 ( δεν θα πέσει κατευθείαν η τιμή του )

Τα 160 ευρώ διαφορά λοιπόν παραπάνω δεν νομίζω ότι δικαιολογούν τη βελτίωση στην κάμερα και την αντιχαρακτική πλάτη. Αν μπορεί να περιμένει να πέσει αρκετά το P7 τότε ναι θα του πρότεινα να πάρει το P7. Νομίζω όμως πως ο φίλος θέλει αυτό το μήνα να πάρει κινητό οπότε επιμένω ότι βάσει τιμής/αξίας η καλύτερη σειρά είναι G2, P6, P7.

JohnWave

@manosv, επειδή έτυχε στο παρελθόν να είχα για καιρό το Ray, να σου πω ότι ασχέτως αναπαραγωγής video, στο Xperia Ray θα έβαζα 2/10 ως προς τη λειτουργία του. Δεν έχω δει τόσο lag σε κινητό στην κύλιση και στο φόρτωμα. Αν θεωρείς ότι το ray δεν είναι προβληματικό τότε θα καταλάβεις ότι ήταν όταν θα πάρεις το νέο σου κινητό είτε αυτό θα είναι το P6 είτε το P7 είτε βέβαια το G2. Πίστεψέ με. Πάντως προσωπικά επιμένω να κάνεις πέρα το design και να προτιμήσεις το G2 έναντι του P7.

manosv

@johnwave σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εχεις κανει και οντως σκεφτομαι να αλλαξω κινητο μεχρι τελος του αντε το πολυ μεσα ιουνιου και οντως πλεον ειμαι μεταξυ g2 kai p6.και ναι θα γινω πλεον λογω συνθηκων αγορaστης μεσω σκρουτζ.αν και το ray το ειχα παρει απο πλαισιο και οφειλω να ομολογησω πως εναμισι χρονο τωρα εχει αποδειχθει σκυλι.χρηστης κινητων σονυ ερικσον απο το 2001 ανελιπως και φετος με βλεπω να αλλαξοπιστω.ας οψεται το design ths sony

Panagiotis - Volos

Johnwave φυσικά και δικαιολογούνται τα 160 παραπάνω του P7

1) Full HD vs HD
2) Quad core 1,8 vs 1,5 almost double score on Antutu.
3) LTE vs 3G
4) 13mp vs 8mp back
5) 8mp vs 5mp front
6) NFC vs NO NFC
7) Bigger battery
8) Glass Behind

JohnWave

@manosv, εννοείται πως θα γίνεις αγοραστής από τα σκρουτζομάγαζα. Κι εγώ τα φοβόμουν πριν κάποια χρόνια ( αναρωτιόμουν γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή ) αλλά πίστεψέ με μια χαρά original κινητά πουλάνε.Καλή αγορά σου εύχομαι. 🙂 @Panagiotis- Volos 1) δεν νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά HD , FULL HD στα κινητά ως 5 ίντσες. 2) τι να τα κάνω τα καλύτερα benchmarks αν το P7 έχει προβληματικούς GPU drivers. 3) γιατί στην Ελλάδα πιάνουμε σε πολλά μέρη 4G… :p 4) ναι το είπα ότι έχει ακόμα καλύτερη κάμερα σε σχέση με το P6 5) ξέρω ότι οι selfies είναι μόδα αλλά προσωπικά δεν δίνω σημασία στο να τραβάω τη φάτσα μου 6) γιατί η πλειοψηφία χρησιμοποιούμε NFC…:p 7) και μεγαλύτερη οθόνη όμως , οπότε η διάρκεια θα φανεί στην πράξη 8) όντως gorilla glass και άρα αντιχαρακτικό σε σχέση με το μέταλλο του P6 Για να μην παρεξηγηθώ , δεν λέω φυσικά ότι το P6 είναι καλύτερο του P7. Λέω ότι η αρχική διαφορά τιμής που θα υπάρξει δεν δικαιολογεί τα παραπάνω. Θα τη δικαιολογήσει μετά από κάποιους μήνες όταν η τιμή του P7 πέσει. Επίσης λέω ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ P7 και G2 πλην του design όπου… Συνέχεια »

manosv

ηδη η τιμη του ρ7 εχει παει απο 400 στα 284(easybuyworld).τετοια αυξομειωση τιμων ουτε στο χρηματιστηριο αθηνων.δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με τις τιμες της συγκεκριμενης εταιρειας στην ελλαδα.δεν συμβαινει με καμια αλλη εταιρεια αυτο

..DJ Panos..!!

Kalispera….
Telika re paidia exei parei kakenas to P7..??
Na akousoume mia pio sosti kai olokliromeni apopsi gia to kinito auto..??
Tora p epese sta 330euro axizei…???

..DJ Panos..!!

Καλησπερα..
Τι εγινε ρε παιδια…, το αγορασε κανενας το Ρ7..???
(..Για να εχουμε μια πιο σωστη και ολοκληρωμενη αποψη…)
Τωρα που η τιμη του επεσε στο Σκρουτζ στα 330 ευρω αξιζει..??

..DJ Panos..!!

Μου αρεσει που εστειλα και 2 φορες μηνυμα. Βασικα πιστευα επειδη ηταν grekenglish δεν θα το εστελνε.. Τελοσπαντων….
@manosv
Τωρα ειδα το μηνυμα σου..δεν το προσεξα οτι επεσε κ αλλο η τιμη του 284(easybuyworld)..
Μα καλα γιατι τοσο γρηγορα επεσε η τιμη του σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας του..??

manosv

@DJ Panos shmera h xamhloterh timh einai 327….den exw apanthsh na sou dwsw….kiegw exw akrivws thn idia aporia….kai ayto symvainei mono me thn huawei…

Νικος Στεφανοπουλος

Ειχα ρωτησει και στο workshop του P7 τη περασμενη Κυριακη, σχετικα με το προβλημα που παρουσιαζε η συσκευη στην αναπαραγωγη των βιντεο, αλλα δεν καταφερα να παρω απαντηση. Εχει διορθωθει ή οχι;

Κωνσταντινος

Γεια σας!!

Πολυ ωραιο αρθρο !!
Ομως εχω 2 ερωτησεις. 1) Εχω το κινητο αυτο και η μνημη RAM του δεν κατεβαινει κατω απο το 67% τι μπορω να κανω γι αυτο? κλεινω παντα ολες τις εφαρμογες παρασκηνιου με το Clean Master και φτανει μεχρι το 67% ….
2) Μπορω να παιζω και να το χρησιμοποιω κατα την διαρκεια της φορτισης?

Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε μια απαντηση συντομα!!
Και παλι ευχαριστω

thanasis

Μετα απο 20 μερεs με το P7 θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενοs!

JustinBat

κ.Κωστα Β. εχω δει καποια βιντεο για κινητα απο το yt και ετυχε να πεσω στο π6 και π7 εχουν πολυ ωραιο design cameres ram και ειναι απο αλουμινιο το περισσοτερο μερος ειναι στα μετρα μου γιατι αυτο ζηταω κινητο φθηνο με 2GB ram 5&8 mprostinh kai 13&8mp pisw για καλυτερες φωτογραφιες, ειμαι αναμεσα σε 3 κινητα : sony xperia sp , p7 k to p6 αν καποιος θα ηθελε να με βοηθησει, θα ηταν πολυ ευγενικο εκ μερους του-της. 🙂 😀 Στο τελος θα καταληξω απο μονος στο σπ καθως θελω το κινητο να ειναι πολυ καλο στα δικα μου δεδομενα σε σχεση με το προηγουμενο μου κινητο το sony xperia sole to sony xperia sp ειναι πολυ καλυτερο. τα huawei ascend p6&p7 τα βρισκω ωραια κινητα και φθηνα απο σκρουτΖ καθως εχουν οτι ζηταει ενας για το κινητο του το μονο αρνητικο προσωπικα ειναι που δεν μπαινει σε καποιο μενου και ειναι με την αρχικη μαζι. κατα τ’αλλα ειναι πολυ καλα κινητα!

tasos

Ρε παιδια το p7 η το g750 einai καλυτερο πιστεύεται τις huawei

Θάνος

Σχεδόν ίδιο είναι με τα Ζ της Sony σε σχεδίαση και το power button μοιάζει με αυτό τον Ζ και UI σαν τα iPhone.

manosv

Κατοχος του ρ7 εδω και μια βδομαδα με τιμη αγορας τα 300 ευρω.Σας παραθετω τα συμπερασματα μου αμεσα συγκρισιμα με το g2 που το δανειστηκα για 2 μερες απο μια φιλη,μιας και ειναι πολλα τα σχολια των 2 κινητων σε αυτο το αρθρο. Design / Οθονη / Ποιοτητα Κατασκευης Πραγματικα εδω η Huawei κατ’εμε εχει κατορθωσει ενα μικρο θαυμα.Απαραμιλο design και ποιοτητα κατασκευης με συνδυασμο αλουμινιου και γυαλιου,σε ενα στιβαρο πακετο.Και λεω στιβαρο γιατι μου εχει πεσει 2 φορες απο ενα σεβαστο υψος και ευτυχως δεν εχει συμβει το παραμικρο.Οσον αφορα την ποιοτητα της οθονης,κοιταει στα ισια,αν οχι καλυτερη,απο αυτη του g2.Ειναι γεγονος ομως πως ενα κλικ φωτεινοτητας ακομα το χρειαζοταν. Επεξεργαστης / GPU Εδω το G2 παιζει μονο του.Ειναι γεγονος πως το θεμα με τα video υφισταται οσον αφορα το ρ7.Οχι κατι τραγικο,αλλα δεν ειναι και απροβληματιστο οπως το G2.Σε θεμα web browsing ειναι και τα 2 στα ιδια επιπεδα. Καμερα Eδω συμβαινει το εξης παραδοξο.Σαν απλη ληψη φωτογραφιας βλεπω καλυτερο το ρ7.Στο ζουμ και την αναλυση ομως ειναι κατωτερο απο το g2.Στις βραδυνες ληψεις ειναι και τα 2 κατωτερα απο τις ληψεις ημερας.Τα ιδια ισχυουν και για τα video Mπαταρια Το g2 ειναι ο βασιλιας του ειδους.Με βαρια… Συνέχεια »

manosv

Μια μικρη ανανεωση οσων εγραψα

Οσον αφορα τα βιντεο με το που κατεβασα το MX player δεν υφισταται κανενα θεμα πλεον ακομα και με βιντεο 1080ρ.

Ο επεξεργαστης αξιοπρεπεστατος ακομα και αν εχει να κανει με βιντεοκλησεις σε skype και viber.παρεπιπτοντως η ποιοτητα της μπροστινης καμερας παρα πολυ καλη

Το ηχειο απλα δεν υπαρχει.πεντακαθαρος ηχος και αρκετα δυνατο

Αλεξανδρος

το p7 τελικα ειναι δυκαρτο η οχι?

αλεξανδρος

Το gsmarena γιατι το λεει οτι ειναι δυκαρτο.στη θεση της sdμπαινει μια δευτερη σιμ.

thanos

Παιδιά βοήθεια…είμαι ανάμεσα στο Huawei Ascend P7 κ στο Xiaomi Mi3…τι προτείνετε;

Αθηνά

Καλησπέρα!
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση, ωραίο βίντεο!
Παιδιά ανάμεσα σε αυτό και τ sony z1 ποιο προτείνετε?

Μακης

Ας μου επιτραπει και μενα μιας και το ειχα στην κατοχη μου για 10 ημερες να αφησω και το δικο μου σχολιο,οντως ειναι ενα πολυ λεπτο και ομορφο κινητο μεχρι εκει ομως,δυστυχως για μενα το βασικο του μειονεκτημα ειναι οτι η βασικη μου συσκευη ειναι το nexus 5 και δυστυχως η συγκριση ειναι αναμενομενη και το λεω αυτο διοτι ενα τηλεφωνο κινεζικο που η τιμη του στο skroutz αυτη την χρονικη περιοδο ειναι 330 ευρω μονο φθηνη δεν μπορει να την πει κανεις,τα σκαλωματα στην συσκευη ειναι παντα παροντα και οσο και να θελεις δεν σε απαλλασουν απο την παρουσια τους ειλικρινα οσες μερες το ειχα προσπαθησα πολυ να βρω εναν λογο να μην το δωσω ματαια ομως,και εδω θελω να κανω μια ερωτηση γιατι επρεπε να δωσω 330 ευρω για να παρω ενα τηλεφωνο με σχεση τιμης και αποδοσης μετριοτατη προσωπικη μου αποψη λοιπον (και ελπιζω κωστα να μην διαγραψεις το σχολιο μου) ειναι οτι το κινητο δεν αξιζει τα χρηματα που ζηταει

Liou22

Βοηθηστε με παιδια! Σκοπευω να παρω smartphone. Η αρχικη μου επιλογη ηταν το Samsung Galaxy S5, μετα ομως το καλοσκεφτηκα συμφωνα με το ποσο (415 στο σκρουτζ) και ειμαι αναμεσα σto Galaxy S4 και το Ρ7. Πιο να προτιμησω;

Chris 21

Σήμερα η τιμή του είναι στα 257ευρώ και κατά την γνώμη μου είναι το πλέον ανταγωνιστικό smartphone που μπορεί κανείς να αγοράσει σε αυτή τη σχέση τιμής-απόδοσης.. Λίγα τηλέφωνα σε αυτή την τιμή έχουν τέτοια ανάλυση οθόνης, τελευταίο λειτουργικό, μπροστινή κάμερα με 8 megapixels, ακόμα και… ραδιόφωνο (για όποιον είναι ένα ακόμα αξεσουάρ). Επίσης αν καταλάβατε καλά το σχόλιο του Βλαχάκη (αλίμονο αν δεν έχει εμπειρία) η Huawei από το Ρ6 και πάνω, έχει ξεφύγει από την λεγόμενη Κινέζικη τεχνολογία στα κινητά τηλέφωνα και είναι εφάμιλλη των πιο σύγχρονων smartphones παγκοσμίως. Αφήστε που είναι τέλειο από εμφάνιση. Εγώ που ήδη έψαχνα από καιρό για να αλλάξω τηλέφωνο θα το αγοράσω χωρίς καμία επιφύλαξη. (Έχει και 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση)

epam

Θέλω τη γνώμη κάποιων από εσάς που έχετε το Huawei Ascend P7 στο εξής θέμα:
Αγόρασα το κινητό πριν μερικές μέρες και παρατήρησα ότι:

Από την πρώτη κιόλας φόρτιση παρόλο που δεν έκανα ιδιαίτερα μεγάλη χρήση του κινητού ούτε σε τηλέφωνα αλλά ούτε χρήση wifi, η διάρκεια της μπαταρίας ήταν λιγότερη από 14 ώρες.
Τις επόμενες μέρες για να δοκιμάσω την μπαταρία έκανα τις εξής ενέργειες:

α. Μίλησα στο τηλέφωνο λιγότερο από 10 λεπτά
β. Είχα συνεχώς απενεργοποιημένο το wifi, το bluetooth, το gps και τα δεδομένα δικτύου.
γ. Ρύθμισα την οθόνη του κινητού να κλείνει αυτόματα σε 15 δευτερόλεπτα
δ. Απενεργοποίησα όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου που καταναλώνουν ενέργεια

Παρόλο αυτές τις ενέργειες η διάρκεια της μπαταρίας ήταν 15 ώρες μόνο (μη φυσιολογικό για καινούργια συσκευή έτσι?).

Αυτές τις ενέργειες έκανα για άλλες δυο μέρες και η διάρκεια της μπαταρίας ήταν πάλι η ίδια.

Επίσης με 100% φόρτιση της μπαταρίας στις ρυθμίσεις συσκευής στο μενού εξοικονόμηση ενέργειας ο υπολοιπόμενος χρόνος που μου δείχνει είναι περίπου 16 ώρες στην Έξυπνη επιλογή. Είναι φυσιολογικό?

Έχει κανείς κάποια ιδέα ή μήπως είναι πρόβλημα της μπαταρίας?

Κώστας

Καλημέρα σε όλους.
Έχω ενα p7 5 μήνες και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, χωρίς να του κάνω κάτι σε απλή κατάσταση αναμονής πατάω το κεντρικό κουμπί για να δώ την ώρα καιι ανακαλύπτω ότι το τηλέφωνο σαν να έχει κλείσει και βρίσκεται στην κατάσταση να μου ζητάει pin!!!
Ξέρει κάποιος να μου δώσει κάποια βοήθεια τι να κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.