Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

Το Huawei Ascend P7 ανακοινώθηκε επίσημα και το Techblog έχει τις πρώτες φωτογραφίες hands-on. Πρόκειται για ένα 5ιντσο Android smartphone με ανάλυση Full HD και Gorilla Glass 3 στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής, μεταλλικό σασί, τον ολόφρεσκο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Krin 910T 1.8GHz με GPU Mali 450 και μνήμη RAM 2GB.

Το Huawei Ascend P7 έχει πάχος 6.5 χλστ., βάρος 124 γρ. και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος android 4.4 KitKat με Emotion 2.3 UI. Ενσωματώνει μνήμη 16GB, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, έχει μπαταρία 2500 mAh και είναι 4G.

Η κάμερά του Ascend P7 αγγίζει τα 13 Megapixel με αισθητήρα BSI και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel. Έχει NFC και ραδιόφωνο FM και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει ισως και μέσα στο Μάιο.

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

, Huawei Ascend P7 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Υποκλίνομαι στον Κώστα και τις αποκλειστικότητες του!

Kostas K.

Πολυ όμορφο (οπως και ο προκατοχος του) αλλα οι επεξεργαστές την Huawei υπολείπονται πολύ του ανταγωνισμού ακόμη σε σχεση με Snapdragon,Mediatek

Dimitris

Μήπως γνωρίζουμε τιμή συσκευής;

Ανδρεας

iPhone και Sony Ericsson μου θυμιζη

Γιαννης

@Kostas K. μη λέμε και ότι θέλουμε! ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει ίδια απόδοση με τον snapdragon 600 που φορούν τα Galaxy S4 και HTC One (M7). Επίσης ο επεξεργαστής που φoράει το Huawei Honor 2 για παράδειγμα έχει ίδια απόδοση με τον snapdragon 400. Ψάξε καλύτερα το θέμα και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Λευτέρης

Κώστα, επηρεασμένος από ένα Huawei Honor 2, αν κάνεις το review του κινητού, τσέκαρε το μικρόφωνο και το ακουστικό της συσκευής.
Γενικά αν μπορείς, κάντο και για τις άλλες συσκευές που δοκιμάζεις.

ahilleas

Κώστα, νομίζω πως η συσκευή μπορεί να παίρνει στην ίδια θύρα nano sim ή micro sd κάρτες, έχοντας παράλληλα και μία sim στην δεύτερη υποδοχή!!!!

Kostas K.

@ Γιαννης Εντελως φιλικα ο συγκεκριμενος επεξεργαστής ειναι ενας ξεπερασμένης τεχνολογίας Α9 επεξεργαστής οπου σε ολα τα Benchmarks οπως είναι και λογικό (Εκτος απο το Antutu-γιατι άραγε γκουχου-) υπολείπεται 30-40% απο τις επιδόσεις ενός Snapdragon 600.Για να καταλαβεις Α9 τετραπυρινος ήταν ο επεξεργαστής του S3 που κυκλοφόρησε το 2012.
Επισης ο τετραπυρινος Κ3V2 που φοράνε το Honor 2 και το P6 εχει επίσης 30-40% μικρότερη αποδοση από τον snapdragon 400 του Moto g κλπ κλπ
Με τους mediatek μπορει να συγκριθει σε επιδοσεις αλλα μονο και μονο που οι mediatek ειναι Α7 εχουν σαφεστατο προβαδισμο στον τομεα της αυτονομιας
Βασικα και μονο οτι συγκρινουμε νεας γενιάς Snapdragon επεξεργαστές με Α9 επεξεργαστές 3ετιας που επιμενει η Huawei μονο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω

JohnWave

Τα συν :
+ Μεταλλική όμορφη κατασκευή
+ Πολύ λεπτό
+ Ελαφρύ
+ Η οθόνη φαντάζομαι θα είναι in-cell όπως του P6.
+ Ram 2GB
+ 16GB εσωτερική μνήμη με υποδοχή εξωτερικής κάρτας.

Τα πλην :
– Η Huawei δεν σημείωσε καμία πρόοδο στα bezels
– O επεξεργαστής

Τα ερωτηματικά :
> Πόσο άραγε θα κρατά η μπαταρία;
> Πόσο καλές φωτό θα βγάζει η 13άρα και η μπροστινή 8άρα;
> Πόσο καλό video θα τραβά;
> Πόσο καλά θα αποδίδει η Mali 450;

Γιαννης

@Kostas K. και γιατί να θεωρήσουμε μόνο το antutu αναξιόπιστο και όχι τα υπόλοιπα? Βασικά έχουν δίκιο κάποιοι όταν μιλάνε γι αυτές τις εφαρμογές ότι μπορεί να λένε πολλά, αλλά μπορεί και τίποτα όσον αφορά τις επιδόσεις. Έχω το Honor 2 και είναι πολύ γρήγορο, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την ταχύτητά του. Η μόνη ένσταση μου είναι η χαμηλή υποστήριξη απ την Huawei, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις. Αλλά αυτό δεν αφορά τις επιδόσεις.

Kostas K.

Δεν είπα ότι το antutu είναι αναξιόπιστο αλλά ότι η Huawei(Όπως και άλλοι βέβαια) έχει βάλει το χεράκι της.το ότι μπορεί το honor 2 να έχει ομαλότητα και να είναι smooth δεν αμφιβάλλω. Σαν επιδόσεις όμως η Huawei θέλει πολύ δουλειά ακόμη στους επεξεργαστές της

Γιαννης

Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι οι εταιρίες έχουν βάλει το χεράκι τους. Πάντως ο μέσος χρήστης ικανοποιείται και με το παραπάνω από τις συσκευές της Huawei, και από πλευράς επιδόσεων, και από πλευράς τιμών. Αν θέλεις να πιάσεις κορυφή επεξεργαστικά θα πρέπει να δώσεις 750€ για μια συσκευή και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει γιατί αυτές οι τιμές ξεφεύγουν κατά πολύ από το φυσιολογικό. Ευτυχώς που υπάρχουν εταιρίες όπως η oppo, η vivo και η one plus one που ξεφτιλίζουν τους δήθεν μεγάλους κολοσσούς με τις τιμές τους.

vasilis

Το σκέφτομαι! πολύ καλό τηλέφωνο!
Εχω το huawei honor 2 απο την πρώτη στιγμή που βγήκε και δεν μασάει τίποτα ειδικά με την τελευταία ρομ b706 πετάει.
Οσο για τις αναβαθμίσεις δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί μερικοί έχουν πρόβλημα… το πήρα τέλη 2012 με ics 4.0.4 μέσα σε 3 μήνες βγάλανε update σε 4.1.1 (γενάρη 2013) και τον αύγουστο βγήκε η 4.2.2, και ειδικά πρίν 3 μήνες η b706 έκανε το honor 2 να πετάει πάει πιο γρήγορα απο το galaxy s4 σου ξαφέρφου μου στο Interface,web και φωτο scroll βέβαια όταν πας σε βαριές εφαρμογές δεν συνγκρίνεται με το s4 αλλα και πάλι είναι πολυ γρήγορο.
Δεν ξέρω άλλη εταιρεία που σε περίοδο ενός χρόνου έβγαλε 3 update 4.0.4->4.1.1->4.2.2

vasilis

Να μην ξεχάσω οτι έχω το κινέζικο 2gb, δεν ξέρω an αυτό παίζει ρόλο.
Και πάλι δηλαδή απο κίνα θα πάρω γιατί φοβάμαι μην έχει service εδώ την arvato και το στείλω εκεί και μου το φάνε πάλι όπως μου έκαναν με το one x.

Kostas K.

@ Γιαννης Συμφωνω σε αυτο που λες για Vivo, Oppo, One plus.Θα προσθεσω και την Xiaomi που με 280 ευρω πλεον παίρνεις Mi3 64gb. Ξεχνάς όμως και το Nexus οπου και εδω με 280 ευρώ παιρνεις κορυφαία επεξεργαστικη ισχύ. Παντως για να μην παρεξηγηθώ δεν διαφωνω οτι τα Huawei ειναι καλα τηλεφωνα.Ισα ισα. Απλα αν θελουν να ανταγωνιστουν τις ναυαρχίδες άλλων εταιριών απο άποψη επεξεργαστικης ισχύς ειναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό με το πρότυπο των A9 επεξεργαστών που ακόμη χρησιμοποιουν

δεσποινα

καλησπέρα . θελω να αγορασω ένα καλο smartphone που να εχει και καλη καμερα .. και είμαι αναμεσα σε αυτό και στο Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB … . ποιο να προτιμησω? εχετε να προτείνετε κανενα άλλο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.