Huawei Ascend P7, Θα παρουσιαστεί στις 7 Μαίου στο Παρίσι

Το Huawei Ascend P7, η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Μαίου στο Παρίσι. Σύμφωνα με ότι έχει διαρρέυσει μέχρι σήμερα το Ascend P7 θα έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD και ο επεξεργαστή του θα είναι της HiSilicon. Σε ότι αφορά το πάχος του θα παραμείνει κάτω από τα 7 χλστ. αλλά θα είναι πιο παχύ από το Ascend P6 (6.18 χλστ.).

Huawei Ascend P7, Huawei Ascend P7, Θα παρουσιαστεί στις 7 Μαίου στο Παρίσι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Μου αρέσει που και άλλες εταιρίες εκτός των γνωστών μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι!!!
Πάντως το Huawei g6 μαθαίνω οτι κυκλοφορεί στα 200 ευρώ!

LEFOSSAX

Το p6 από εμφάνιση δεν με τρέλανε !!!;-)

JohnWave

Έχω το P6 μισό χρόνο τώρα, είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου και αυτό σημαίνει ότι λογικά θα γλυκοκοιτάξω και το P7. Για το P6 η κριτική μου έχει ως εξής :

Θετικά:
+ Εξαιρετικό design, αναγνωρισμένο από κριτικούς και καταναλωτές. Τρομερά λεπτό, μεταλλικό και όχι αυγοειδές στο σχήμα.
+Πολύ καλή οθόνη με in-cell τεχνολογία, καλό sharpness και απόδοση χρωμάτων.
+Καλή κάμερα για 8άρα.
+Καλή διαχείριση μπαταρίας.

Τα αρνητικά :
– Η πλάτη χαράσσεται εύκολα
– Η κάμερα θα μπορούσε να τραβά καλύτερο video.
– Σε αρκετά παιχνίδια λαγκάρει.
– H Huawei κάθε μήνα μεταθέτει για τον επόμενο την αναβάθμιση σε kitkat.

Με άλλα αν το P7 είναι ίδιο με το P6 αλλά με καλύτερη κάρτα γραφικών ( αυτή προκαλεί τα lags σε ορισμένα παιχνίδια με τα οποία δεν είναι συμβατή ) τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό κινητό. Αν δεν υπάρξει βελτίωση στην κάρτα γραφικών τότε οι gamers θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν είμαι gamer οπότε θα το έχω ως υποψήφιο για μελλοντική αγορά αν και πιστεύω ότι θα προτιμήσω το G2.

Tom

Απο το p6 ειχα μεινει με πολυ καλες εντυπωσεις. Δεν το χα απλα το χαζευα σε ενα μαγαζι διπλα σε ναυαρχιδες. Και δεν μου κανε ιδιαιτερα χειροτερη εντυπωση. Ισα ισα για μεσαιο κινητο την καλυτερη

Γιαννης

η Huawei για να καθυστερεί τόσο πολύ την παρουσίαση του P7 ή έχει να παρουσιάσει κάτι πολύ δυνατό σε εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά ή πολύ απλά καθυστερεί επειδή δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο, πέρα από πολύ καλή εμφάνιση. Η περσινή της χρονιά πήγε αρκετά καλά, αλλά φέτος παρατηρούμε πολλές καθυστερήσεις στις αφίξεις νέων συσκευών, λάθη ως προς τι πουλάει στην Κίνα και τι στον υπόλοιπο κόσμο, όπως επίσης και λάθη σε θέματα αναβαθμίσεων λογισμικού. Για μένα αυτή η χρονιά της, δε θα αποδειχθεί ιδιαίτερα καλή, γιατί όσοι έτυχε να αγοράσουμε συσκευές της, ναι μεν είμαστε ευχαριστημένοι από πλευράς επιδώσεων, αλλά από την άλλη είμαστε δυσαρεστημένοι σε θέματα υποστήριξης. Εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν αν ξαναγόραζα Huawei, γιατί και η GPU που χρησιμοποιεί στις συσκευές της δεν είναι συμβατή με ορισμένα παιχνίδια στο google play. Ευτυχώς όμως αυτά τα παιχνίδια, με τα οποία δεν είναι συμβατή, είναι λίγα. Οι συσκευές με adreno, με μια καλή adreno είναι ίσως μονόδρομος για τους φαν των games σε android smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.