Huawei Ascend P7 “Sophia”, Screenshot “αποκαλύπτει” ότι τρέχει Android 4.4.2 KitKat

Η Huawei εντυπωσίασε την αγορά των smartphones με το λεπτό και ντιζαϊνάτο Ascend P6 αποδεικνύοντας ότι το προσιτό “κινέζικο” μπορεί να είναι και όμορφο και ισχυρό. Τώρα φαίνεται ότι θα συνεχίσει να χτίζει πάνω σε αυτή την επιτυχία με το φημολογούμενο επόμενο μοντέλο Ascend P7 με κωδική ονομασία “Sophia”.

Screenshot από τη φημολογούμενη συσκευή το παρουσιάζει να τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 KitKat με Emotion UI 2.3 και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι το πρώτο smartphone της Huawei με KitKat “από το κουτί”.

Πιο παλιά είχαν έρθει στην επιφάνεια ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ascend P7 και μιλούσαν για οθόνη 5 ιντσών Full HD, 4G/ LTE, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Λογικά αν ανακοινωθεί, θα πρέπει να το περιμένουμε στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!).

Update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία.
Huawei Ascend P7 Sophia, Huawei Ascend P7 “Sophia”, Screenshot “αποκαλύπτει” ότι τρέχει Android 4.4.2 KitKat

Huawei Ascend P7 Sophia, Huawei Ascend P7 “Sophia”, Screenshot “αποκαλύπτει” ότι τρέχει Android 4.4.2 KitKat

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Huawei, δυνατή εταιρία, συσκευές με δυνατά χαρακτηριστικά σε λογικές τιμές. Μοναδικό παράπονο οι πολύ αργές, ίσως και ανύπαρκτες, αναβαθμίσεις λογισμικού.

JohnWave

Πιθανόν το επόμενο κινητό μου μετά το P6. To P7 το μόνο που πρέπει να κάνει για μένα είναι να βελτιώσει τη δύναμη του επεξεργαστή στην πράξη και όχι να είναι 4πύρηνος στα χαρτιά. Άντε και μια μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Όσο για τις αναβαθμίσεις, η Ηuawei φαίνεται να υποστηρίζει καλά το P6 , οπότε αν πουλήσει καλά το P7, θα υποστηρίξει κι αυτό.

Γιαννης

Το P6 το υποστηρίζει καλά, αλλά μάλλον είναι η εξαίρεση! To Huawei Honor 2 για παράδειγμα ακόμα περιμένει αναβάθμιση, όπως και άλλες συσκευές της εταιρίας. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό σημείο που πρέπει να βελτιωθεί η Huawei! Κατά τ’ άλλα προσφέρει πολύ δυνατές συσκευές σε πολύ λογικό κόστος όπως είπα! Όταν βγει το P7 θα το χτυπήσω κι εγώ μάλλον 🙂

giorgio

φιλε Γιαννη το honor 2 εχει παρει αναβαθμηση σε 4,2,2 μπες στο site του emotion ui να το κατεβασεις!!!ειμαι με 4,2,2 απο το σεπτεμβριο!!!

Λαερτης

Εχει μπακς το λογισμικο αυτο επειδη θελω να το περασω??

giorgio

οχι μια χαρα ειναι!!απο ελλαδα το εχεις παρει το κινητο η απο Κινα??αν ειναι απο Κινα πρεπει να κατεβασεις το κινεζικο firmware που εχει ελληνικα κανονικα

Λαερτης

Οχι απο ελλαδα το εχω παρει…ευχαριστω!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.