Huawei Ascend P7, Διέρρευσαν τα specs, με 5άρα οθόνη, στα 8MP και 13MP οι κάμερες

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που διέρρευσε, η Huawei εργάζεται πάνω στο νέο Ascend P7, το οποίο έχει την κωδική ονομασία “Sophia”. Το Huawei Ascend P7 αναμένεται να αποτελέσει μία αρκετά μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό Huawei Ascend P6, αφού θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p. Κάτω από το “καπό” το smartphone θα διαθέτει το HiSilicon Balong 920 SoC, με τετραπύρηνη CPU συχνότητας λειτουργίας 1.6GHz. Θα διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, που είναι επεκτάσιμος αφού διαθέτει υποδοχή microSD.

Στο έγγραφο βλέπουμε την έκφραση “exquisite materials”, και επειδή θα μοιάζει με το Ascend P6, αναμένουμε και εδώ να γίνεται εκτεταμμένη χρήση μετάλλου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό, είναι ότι θα διαθέτει εξελιγμένη κάμερα στην πρόσοψη, αφού η εταιρεία θέλει να προσφέρει “best selfie videos” στους κατόχους του smartphone.

Η κάμερα στην πρόσοψη θα έχει αισθητήρα 8.0 Megapixels. Στο πίσω μέρος, θα υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixels, φυσικά αυτόματης εστίασης με LED flash.

Η μπαταρία του θα διαθέτει 2460mAh χωρητικότητα, κάτι που μας κάνει να πιστευούμε ότι θα πρόκειται για μία πολύ λεπτή συσκευή. Θα υποστηρίζει Cat 4 (800/1800/2100/2600) και θα βασίζεται σε κάποια άγνωστη για την ώρα έκδοση του Android μαζί με το Emotion UI 2.0 της εταιρείας.

Η Huawei αναμένεται να διαθέσει το νέο Ascend P7 τον ερχόμενο Απρίλιο (ίσως να κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Mobile World Congress 2014).

Huawei Ascend P7, Huawei Ascend P7, Διέρρευσαν τα specs, με 5άρα οθόνη, στα 8MP και 13MP οι κάμερεςHuawei Ascend P7, Huawei Ascend P7, Διέρρευσαν τα specs, με 5άρα οθόνη, στα 8MP και 13MP οι κάμερες

Σημείωση: Στην φωτογραφία διακρίνουμε το Huawei Ascend P6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

να έχει και τιν ίδια τιμολόγηση με το p6 και θα πουλήσει αρκετά καλά

nikos

Ποιος ο λόγος που η fron-face camera έχει 8mp?χρησιμεύουν σε κάτι?

Antonis

@nikos Ναι!…σε selfie 😛

Darth

@nikos αν ήσουν γκόμενα θα έλεγες αλλιώς :p :p :p (selfshot paradise)

JohnWave

Έκλεισε από τώρα ως μελλοντικός διάδοχος του P6 μου. Από το ένα θαύμα στο άλλο. 🙂

Γιωργος

Παιδια δεν εχω καμια σχεση με εταιριες αλλα τα Ηuawei κινητα οπως και τα Αlcatel ειναι φοβερα.Παρα τις χαμηλες τους τιμες οι εκπτωσεις στην ποιοτητα ειναι λιγες.Αγορασα το Huawei W1 το καλοκαιρι και εντυπωσιαστηκα.Οθονη με πολυ καλη αναλυση,χρωματα πολυ ζωντανα,το touch δουλευει μια χαρα, το ιντερνετ επισης αλλωστε η ταχυτητα εξαρταται κυριως απο την συνδεση απο οπου παιρνεις σημα.Καμερα πολυ καλη ακομα και μεσα σε κλειστο χωρο με λαπτηρα πυρακτωσεως που ειναι το πιο δυσκολο φως στην ληψη φωτογραφιων σε εσωτερικο χωρο( καλυτερα αποτελεσματα στο auto οπου επιλεγει πιο αργη ταχυτητα κλειστρου και εχει πιο μειωμενο θορυβο) .Φλας δυνατο και σωστα ρυθμισμενη η ταχυτητα κλειστρου ( παλι στο αuto) ωστε η φωτογραφια να μην βγαινει υπερφωτισμενη και να καιει το προσωπο αυτου που φωτογραφιζες.Δυνατο εξωτερικο ηχειο. Αρνητικα το touch οταν ειναι στο ιντερνετ η σε καποια εφαρμογη εκει καπως δεν δουλευει τοσο καλα,το βιντεο ειναι HD, καλα τα χρωματα αλλα υπαρχει αρκετο softening σε περιπλοκα αντικειμενα πχ χορταρια φυλλωματα δεντρων Επισης θα επρεπε να εχει λιγο πιο πλουσιο μενου στο θεμα ρυθμισεις και φωτογραφικη.Αλλα για 180 ευρω που το πηρα μια χαρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.