Huawei P8: Ανακοινώνεται στις 15 Απριλίου

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε μάθει από διαρροές, σχετικά με την κυκλοφορία του Huawei Ascend P8 στις 15 του φετινού Απριλίου. Κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Κινέζος κατασκευαστής, μιας και εκείνη την ημέρα η Huawei διοργανώνει μια εκδήλωση και αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο Huawei P8.

Η Κινέζικη εταιρεία ξεκίνησε να αποστέλλει τις προσκλήσεις της εκδήλωσης που θα λάβει μέρος στο Λονδίνο στις 15 Απριλίου και ώρα 15.00 έως 16.30. Η πρόσκληση βέβαια δεν αναφέρει κάποιο όνομα συσκευής, ωστόσο αναγράφει ένα μυστηριώδης “It’s coming” όπου προφανώς αναφέρεται στον διάδοχο του Huawei Ascend P7.

H Huawei ήδη προβάλει teasers για την επόμενη της ναυαρχίδα στην Κίνα, υποσχόμενη ότι θα έχει δυνατή οθόνη, καλύτερη κάμερα και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας. Στην έκθεση MWC 2015 πριν λίγες ημέρες δεν αποκάλυψε κάποια συσκευή κινητού τηλεφώνου, ωστόσο κράτησε τον άσσο στο μανίκι της για λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις διαρροές το αναμενόμενο Huawei Ascend P8 θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5.2 ιντσών, το σώμα του θα είναι κεραμικό (πολύ πιθανό από ζιρκόνια), διπλή κάμερα 13MP στην πλάτη του, 3GB μνήμης RAM και μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο οκταπύρηνος Kirin 930 SoC της Huawei, ενώ το λογισμικό του Ascend P8 θα είναι κατά μεγάλη πιθανότητα το Android Lollipop 5.0.

Huawei Ascend P8, Huawei P8: Ανακοινώνεται στις 15 Απριλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Ε ε έρχεται. Φαντάζομαι P8 & P8 Nexus 😉

Αποστόλης Ρόδος

Περιμένω πως και πως να τη δω αυτη την συσκευή….

foivos1k

Πάντως απο προσωπική εμπειρία χρήσης το p7 ήταν ενα μέτριο προς κακό σμαρτφοουν, με όλα τα αρνητικά του ανροιντ (κολλήματα) και ενα σκαλί πιο κάτω (στα πάντα) απο τις αντίστοιχες ναυαρχίδες. Ποτέ ξανά κινεζικο. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

alexis touba

Εγω παντος παιδια εχω κηνεζο.huawei mate7Δε περημενα να με βγει τοσο καλο και ναμαρεσει τοσο επειδη εχω ακουσει οπως ολοι πηστευω διαφορα.Οχι οτι ειναι φθηνο.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb και τωρα το mate.αρκετα καλυτερο σε μπαταρια απολα αυτα που ανεφερα.Η οθονη του πιο ζωντανα χρωματα απο g3 οχι σε ευκρηνεια .πολυ πιο γρηγορο σε συγκρηση μαυτα που ειχα πεταει το κηνητο και δε κολαει καθολου .Αψογη συμπεριφορα ξεχνας τι θα πει λαγκ.Η καμερα του αρκετα καλη.οχι σα galaxy κ lg.Σαυτο το τομεα θελει αναβαθμηση .Το δαχτυλικο πολυ καλυτερο απο iphone6.Ειπα πολλα απλα θελω να πω οτι πλεον τα κηνεζηκα δε σημαινουν και μαπα.Εγω παντος ειμαι απηστευτα ευχαρηστημενος και αναμενω αν ολα πανε καλα mate8.Αξηζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.