Huawei Ascend P8, φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

Για το Huawei Ascend P8 έχουμε αρχίσει να ακούμε τις πρώτες πληροφορίες για πολύ λεπτό σχεδιασμό και μεταλλική κατασκευή. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ακουστεί ότι θα έρθει με 5.2 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p και HiSilicon Kirin 930 chipset που έχει κατασκευαστή με τη διαδικασία των 16nm. Σήμερα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί.

Απ ότι φαίνεται η κάμερα θα έχει single-LED flash ενώ το Huawei Ascend P8 μπορεί να το δούμε είτε στη CES 2015 τον Ιανουάριο στο Las Vegas ή τον Μάρτιο στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο.

huawei ascend p8, Huawei Ascend P8, φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

huawei ascend p8, Huawei Ascend P8, φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

huawei ascend p8, Huawei Ascend P8, φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το p7 ηταν οτι καλύτερο κατασκευαστικά να δουμε τι θα κανουν εδω

JohnWave

Περιμένω με ανυπομονησία:) Αν θα έχει τα bezels του Mate7 τότε αυτό θα γίνει το επόμενο κινητό μου μιας και θα με καλύψει και σχεδιαστικά και όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (ελπίζω ο επεξεργαστής του να αποδίδει στην πράξη έστω όσο ένας Snapdragon 800).

Lefteris T.

Κ με ενα SD 400 μπορει να τρεχει smooth το κινητο το θεμα ειναι πως εχει παραμετροποιησει το UI της η Huawei..Τα ghz κ οι πυρινες εειναι πλεον απλα για μαρκετινγκ!

Darth

@Lefteris το ui ναι αλλα οχι και εφαρμογές τριτον……….. εδώ ενα viber και fb έχουν γίνει ποιο βαριά και απο tank…………

Alexaras1991

Άκουσα ότι το Kirin 930 (ή Kirin 920?) είναι πιο γρήγορο κι απο Snapdragon 801 που χρησιμοποιείται στα περισσότερα νέα κινητά όπως το Galaxy S5. Που το οποίο θεωρητικά, είναι και παρόμοιο σε σχέση ταχύτητας με το Nexus 6 που “κρύβει” ενα Snapdragon 805 κάτω απο το καπό του.. Άντε να δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.