Huawei Ascend Sx, Με 64μπιτο επεξεργαστή και 3GB RAM [φήμες]

Η Huawei ετοιμάζει τη νέα σειρά smartphones “S” που θα συνδιάζει τα ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά της “D series” με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της “P series”. Το Huawei Ascend Sx όπως ακούγεται θα έχει οθόνη με ανάλυση 1440×2560 pixels, 64μπιτο επεξεργαστή HiSilicon, 3GB RAM, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία 3050 mAh.

Αν τα παραπάνω specs ενσωματωθούν σε ένα λεπτό και στυλάτο σασί, σε συνδιασμό με μια καλή τιμή θα δημιουργήσουν ένα αξιοπρόσεκτο πακέτο!

Huawei S Series, Huawei Ascend Sx, Με 64μπιτο επεξεργαστή και 3GB RAM [φήμες]
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το τωρινό μοντέλο Ascend P6.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis88

Πόσο αδιάφορες είναι αυτές οι ανακοινώσεις τουμπανοhardware σε ένα κινητό.. Εγώ περιμένω μόνο να δω “2gb ram με ανάλυση οθόνης 1280×720 pixels και μπαταρία 4500mAh.
Έχει καταντήσει σιχαμερό να σκέφτεσαι πως θα χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να προλάβεις να γυρίσεις σπίτι το βράδυ πριν κλείσει απο μπαταρία!

Κωνσταντίνος

Θεωρητικα ,τι μπουρουν να προσφερουν τα 64 bit ;

Min24

Φίλε μου πάρε το G2 δεν πρόκειται να σε αφήσεις ποτέ στην μέση της μέρας.

Spukie

z1 full χρήση και κρατάει 2 μέρες(κάτοχος Ζ1)

Spukie

Ζ1 Φουλ χρήση και κρατάει 2 μέρες(κάτοχος Ζ1)

Manos

LG Optimus G αν θελεις επιδοσεις με καλη αυτονομια!!!

Nio

Αν θες τηλεφωνα κ μηνυματα κ αυτονομια 10 μερες 3310. Ειχε βγει κ το 3330 μου φαινεται. Εγω εχω το πρωτο. Στο πουλαω αν θες.

Nio

(Οσο υπαρχει πετρελαιο τρομερη εξελιξη μπαταριας δεν θα δειτε. Μονο αυξηση χωρητικοτητας)

Panagiotis G

αυτό που παρατηρώ είναι ότι όλες οι εταιρείες το έχουνε λύσει το πρόβλημα τις μπαταρίας και περνάνε σε μεγαλύτερες αναλύσεις γιατί σε FHD δεν βλέπουμε καλά!

Το γρήγορο φτιάρι

μάθανε όλοι τα 64bit και αρχίσαν να το κάνουν αφίσες.κάνε πρώτα optimize το Android να τρέχει 64 bit και μετά τα βρίσκετε τα άλλα.

JohnWave

Πολύ σωστή κίνηση από τη Huawei να διατηρήσει το ασυναγώνιστο design του P6 και να επικεντρωθεί σε καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη μπαταρία. Μακάρι του χρόνου να μπορέσω να περάσω στο Sx.

Darth

@makis88 αν θελεις 4500mAh τότε αναγκαστικά παίρνεις τεράστια συσκευή (phablet στης 6+ ιντσες) η πάρα πολύ χοντρή σχεδόν όσο δύο κινητά ………
αυτο επειδή ανάπτυξη στης μπαταρίες είναι σταματημένη (την έχουν σταματήσει για προφανούς λόγους….δεν έχουν σχέση με τεχνολογία)

makis88

@Spukie το z1 ειναι υπέροχο κινητό αλλά απο γνωστό μου που το έχει ακούω οτι κραταει 2 μέρες αλλά με απαιτητική χρήση πάει στην μια μέρα… Για το G2 ακούγονται τα καλύτερα σε κάθε τομέα αλλά δεν μου αρέσει απο θέμα γούστου…
@Darth στοιχιματίζω οτι στις επόμενες ναυαρχίδες με 3gb ram, ακόμα πιο δυνατό cpu/ gpu και 2HD οθόνες μια χαρά θα τις χωρέσουν τις μπαταρίες στο ίδιο μέγεθος(μια που θα είναι απαραίτητες για να καλύψουν τις ανάγκες των συσκευών) … Όμως το θέμα είναι οτι στην περίπτωση μου υπάρχουν ανάγκες για σύνδεση στο internet 24×7 με κάποια messaging apps να τρέχουν μονιμα και περιστασιακά και λίγο navi και browsing.. Και έτσι δεν βγαίνει η μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.