Huawei Ascend W1, Νέες φωτογραφίες του ανεμενόμενου Windows Phone 8 smartphone

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Huawei θα είναι μια από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες που θα παρουσιάσει smartphone με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, όμως μέχρι σήμερα είχαμε στη διάθεσή μας μόνο φωτογραφίες και διάσπαρτες πληροφορίες. Παρακάτω ακολουθούν ακόμα μερικές νέες φωτογραφίες από το αναμενόμενο Huawei Ascend W1.

, Huawei Ascend W1, Νέες φωτογραφίες του ανεμενόμενου Windows Phone 8 smartphone

, Huawei Ascend W1, Νέες φωτογραφίες του ανεμενόμενου Windows Phone 8 smartphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Πολυ ωραιο!!!

JohnWave

Έχει ίδια χαρακτηριστικά με το 8S με μόνες διαφορές :

>την TFT oθόνη έναντι της Super LCD Gorilla Glass του 8S
>τον 1.2GHz έναντι του 1.0GHz επεξεργαστή του 8S
>το 2.1 bluetooth έναντι του 3.1 του 8S
>μπαταρία 2000mAh έναντι 1700mAh του 8S

Εμφανισιακά μου αρέσει που έχει κοφτές γραμμές αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο σχεδιασμός της κάμερας που είναι σαν εξόγκωμα.

Θα προτιμήσω το 8S ( domino version φυσικά ) έναντι του w1 λόγω :
>ομορφότερου design,
>Gorilla Glass
>polycarbonate υλικού

κι ας είναι 100 ευρώ ακριβότερο.

thomas

Το καλο με τα windows phone είναι οτι προσφερουν σχεδον την ιδια εμπειρια χρησης ασχετα με το hardware (επεξεργαστες,ram,…)…ετσι με μια συσκευη οπως αυτη της huawei στα 200-250 ευρω δεν νιωθεις οτι υπολείπεσαι κατι απο τις high end συσκευες…προσωπικα ακομα και ο σχεδιασμος του τηλεφωνου (που γενικα οι κινεζοι δεν το πολυεχουν σ’αυτο) μου αρεσει…

sakos

μια χαρά το κινητάκι κ όμορφο….Κώστα μιλάμε για αποκλειστικότητα…μπράβο τέτοια να βλέπουμε… 🙂

Teo

Μια χαρα κινητακι ειναι και σε σουπερ τιμη(αν παιξει σε αυτη την τιμη).

me of course

Ωραίο αποκλειστικό! Μπράβο!
Όσο για το κινητο, κακέκτυπο lumia…

Master Chief Gr

Α ρε Techblog, γίναμε ξανά φίρμες και στο gsmarena.com 😉 https://www.gsmarena.com/huawei_ascend_w1_captured_on_video_rumored_to_cost_less_than_200-news-5112.php

Τέτοια να βλέπω!! Μπράβο!!!

R_BachmaN

Όμορφη συσκευή και όντως φέρνει σε lumia.. Στο πλάι κάτω το κουμπί, στην αρχή νόμιζα πως είναι για on/off αλλά έχει και επάνω άλλο. Να υποθέσω πως είναι για την κάμερα το κάτω;

Μαινόμενος

Ακόμα μια διαφορά με 8s είναι ότι έχει εμπρόσθια κάμερα νομίζω.. Οπότε βίντεοκλήσεις με skype θα είναι δυνατές!! Έτσι δεν είναι;; γιατί δεν ξέρω αν με 512 μνήμη σηκώνει skype εφαρμογή.. Αν σηκώνει τέτοια δυνατότητα.. το τσιμπάμε!! Αν όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το εξόγκωμα της κάμερας με χαλάει..

MDF

γιατι κατεβηκε το βιντεο?
πιασαν τον βλαχακη?

MBaumi

Reupload of first view pls? 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.