Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend W1 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, οθόνη αφής 4 ιντσών LCD ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και μνήμη RAM 512MB. Το Ascend W1 έρχεται με κάμερα 5 Megapixel ικανή να τραβάει βίντεο επιπέδου HD 1280×720 pixels, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA και μπαταρία 1950 mAh.

Huawei Ascend W1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend W1 hands-on, Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend W1 hands-on, Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend W1 hands-on, Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend W1 hands-on, Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend W1 hands-on, Huawei Ascend W1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexboom

καλό για τα λεφτά του….βέβαια με τα ίδια λεφτά παίρνεις 8Σ…τλχ εδώ Πολωνία, με 160€.

Panos

Αρκετα ωρεο το κινητο και oiκονομικο! Για τους φαν των γουιντοους φονε!

vlasis

Μου θυμίζει πάρα πολύ σχεδιαστικά το xperia sole…

Nero55

@vlasis δεν έχεις άδικο μπροστά είναι σχεδόν ίδιο!

kosmas

Λίγο παραπάνω ram δεν έκανε κακό, βέβαια δεν έχω εμπειρία από Windows και μπορεί πράγματι να μην την χρειάζονται

darko

Αυτο για το sole τωρα το παρατηρησα εγω παρατηρησα το power button αλλα Xperia S.

impro72

ωραίο είναι έχει ελαφρά πιο γρήγορο επεξεργαστή απο lumia 620 και 8s και έχει μπροστινή κάμερα που δεν έχει το 8s αλλα φαίνεται αρκετά πιο παχύ .
για όσους ενδιαφέρονται και τους αρέσουν οι μεγάλες οθόνες ας δουν το ativ s έχει πέσει η τιμή του πολύ

keysmith

ωραίο τηλεφωνάκι με “λογικό” μέγεθος σε τιμή αν πέσει λιγο κάτω από τα 200 θα είναι ακόμα καλύτερα.. Οτι χρειάζεται ένας μέσος χρήστης.

Sotos

Μονο εμενα μου θυμιζει πολυ το xperia sole?

chris

Mπροστα sole, πσω one x (φωτογραφικη), και κουμπι xperia s? Χαχαχα!

Darth

@keysmith ήδη έπεσε 197 :p btw το δουλεψα λιγο και αυτο και το 8s αυτό είναι καλύτερο (στα ίδια λεφτά και τα δύο)

Μερκούριος Μπαϊράμης

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του κινητού είναι η μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επίσης έστω κι αν είναι ο ίδιος ο επεξεργαστής με τα υπόλοιπα, είναι υπερχρονισμένος στα 1,2 Ghz. Από το 8s από αυτά που διαβάζω πιστεύω είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση(παρόλο που το 8s μ’ αρέσει περισσότερο εμφανισιακά), αλλά μόνο και μόνο το όνομα nokia θα του δημιουργήσει πλήγμα με το 620.

Konstantinos

Προσωπικά για μένα μόνο και μόνο για όλα τα apps αξίζουν μόνο τα lumia.

520, 620

Nickolas

Παρολο που είναι μια πολυ καλή και ολοκληρωμένη πρόταση, όπως και το 8S έχει μικρή εσωτερική μνήμη (από τα 4GB μόλις τα 1,3GB ελεύθερα) και υπάρχει θέμα αν κάποιος θέλει να κατεβάζει πολλές εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια.

Technewz

Μπραβο Κωστα ακομα ενα πολυ καλο hands on 🙂

Akn

@ Darth, που είδες ότι είναι στα ίδια λεφτά ;;;

tech21man

Τα wp8 δεν τρεχουν παιχνιδια απο την καρτα? Αν ναι τοτε δεν πειραζουν τα 4 gb.

Nickolas

@tech21man
Όχι δυστυχώς δε μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές και παιχνίδια στην κάρτα μνήμης.

axilleas558

Για τα λεφτά του πολύ καλό.

nikolas05

Ωραιο κινητο, οικονομικο με αρκετα καλη ποιτητα κατασκευης! Και πανω απο ολα εχει φοβερη αποκρυση!

DEMETRIUS

καλα εεε η μπαταρια του δεν παιζεται ρε!χωρια τα 8ρια που ειναι πανεμορφα!Αξιζει!

george

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟ…ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ…ΓΙΑ 190 Ε ΕΙΝΑ ΕΠΙΚΟ….1,2 GH ΚΑΙ 5 MG ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ….ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ…

alex

Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν είναι και dual sim?Υποστηρίζει 2 κάρτες;Ψάχνω ένα dual sim μέχρι 150€ κ προσπαθώ να βρω το καλύτερο Value for money. Ευχαριστώ!!

Septagram

99 ευρώ πλέον στα Media Markt!

Antwnis

Το αγορασα απο το media markt στα 99 ευρω…ημουν αναμεσα σε αυτο(huawei w1) στο νοκια 520 και μετα στην κλασικη λυση του android και στην συσκευη alcatel one touch 6030x..μπορει να λειπουν ακομα πολλα απο τα windows phone αλλα μετα την μικρη μου εμπειρια με αυτα (6 μερα) δεν ξανα γυριζω σε android…ειναι απλα γρηγορα δεν κολλανε πουθενα…βεβαια δεν κανω και καμια τρελη χρηση…μπαταρια εξαιρετικη…1η φορτιση και αφου ελιωσα το κινητο καθαρα και μονο απο περιεργεια σαν 1η φορα σε windows phone μου κρατησε 30 ωρες…επειδη διαβαζα και κατι για τις αναβαθμισεις εμενα μολις το ενοιξα μου εκανε την gdr2 και μεσα στον φλεβαρη θα γινει και η gdr3 απο οτι μου ειπαν…τωρα οσον αφορα την καμερα…καλυτερη απο του νοκια 520 συν οτι εχει και λεντ φλας η μπροστα για βιντεο κλησεις(skype) ειναι μια χαρα για τα δικα μου στανταρ…εχει 4 giga μνημη απο τα οποια διαθεσιμα καπου 1.6…εχω κατεβασει 13 app και εχω 1,06 giga ελευθερο…οποτε και σε αυτο ειμαι ικανοποιημενος…του εβαλα και μια καρτα sd 2 giga για τις φοτο και ολα κομπλε…εχω λιωσει να βλεπω τα βιντεο του Κωστα και πραγματικα κανει εξαιρετικη δουλεια…συγχαρητηρια και συνεχισε ετσι…ευχομαι σε ολους καλες γιορτες καλη χρονια να εχουμε με υγεια… Συνέχεια »

βασίλης

και εκεί που είχα πορωθεί , και με μια προσφορά μεγάλης αλυσίδας που βγήκε σε φυλλάδιο σε κυριακάτικη εφημερίδα , διαπιστώνω ότι .. δεν έχει ραδιόφωνο . Γιατί γίνονται αυτά ρε γαμώτο ? Για να γλιτώσει RAM ή εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για κάτι που οι περισσότεροι έχουν ήδη 1 με 2 παροπλισμένα κινητά να το παρέχουν ? μεγάλο ξενέρωμα , θέλω ένα κινητό να τα έχει όλα , δεν θέλω να κουβαλάω και το παλιό για ραδιόφωνο . Επίσης σε μια σελίδα , του εξωτερικού να μην κάνω τώρα copy paste , είδα ότι έχει ραδιόφωνο , αλλά μάλλον είναι λάθος . Καλά λέω ?

βασίλης

Μια επίμονη μπλε γραμμή, κάθετη, δηλ από πάνω εως κάτω είναι καμένο pixel ? Μπορεί και κολλημένο ? Μπορώ να καταλάβω την διαφορά με κάποιον τρόπο ? Και όλα αυτά σε μια βδομάδα . Αντε και το πήγα , και μου την άλλαξαν με την εγγύηση. Πως μπορώ να ξέρω ότι δεν θα ξαναγίνει? Και είναι λογικό να γίνεται? Σε όλες τις κριτικές ( δεν εννοώ κάτι κακό για όσους τις κάνουν) η οθόνη του παίρνει κατ εξοχήν τις καλύτερες κριτικές. Να τα βάψω μαύρα, ή ήμουν απλά άτυχος?Πες κάτι Κώστα, γιατί απογοητεύτηκα πολύ. Φτιάξε μου το ηθικό ότι θα έχω κινητό για κανέναν χρόνο έστω…

Δημήτρης

Παιδιά μήπως θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε σχετικά με το ποιο Smartphone να πάρω είμαι ανάμεσα σε Huawei Ascend 1 και Huawei Ascend G510 πείτε μου τη γνώμη σας και τι θα πέρνατε από αυτά τα δύο αν ήσασταν στη θέση μου.

garos

kalhspera pedia mia voithia parakalw to kinito perni ixous klisis mp3 i mono auta pou exei to kinito?

garos

Καλησπερα παιδια το κινητο περνει ηχους κλισεις mp3 ιη μονο οτι εχει το κινητο?

kleopatra

Αφου γραφετε ότι έχει windows 8 εμένα γιατί δεν μου κάνει update?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.