Huawei Ascend W1, Θα είναι το πρώτο της με Windows Phone 8

Η Huawei μαζί με τις Nokia, Samsung και HTC θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσει smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Ενώ οι υπόλοιπες τρεις έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους η Huawei δεν το έχει πράξει ακόμα. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα από τα πρώτα της μοντέλα θα ονομάζεται Huawei Ascend W1 και θα είναι το πιο οικονομικό WP8 κινητό. Περισσότερες λεπτομέριες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Όλα τα smartphones με Windows Phone 8 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα:
Samsung ATIV S
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 820
HTC 8X
HTC 8S

, Huawei Ascend W1, Θα είναι το πρώτο της με Windows Phone 8

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Θελω να δω ενα οικονομικο μοντελο οπως το 8s που ανακοινωσε η htc, με διαφορα να εχει δευτερη camera,radio και να κοστιζει γυρω στα 250 ευρω.

ορεστης

θελω wp8!!!! εχω 200€ και τωρα θα μαζεψω κανα εξηνταρι-εβδομηνταρι ακομα… ελπιζω να μου φτασουν για το πιο οικονομικο wp8 το οποιο προβλεπω πως θα ναι το παρον huawei και μιας που το πρωτο μου και νυν κινητο ειναι το χ5 της εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια!

Solon

Περιμένω πολλά από την Χουάγεϊ και όχι μόνο στα οικονομικά μοντέλα.

ορεστης

https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/huawei-ascend-w1-windows-phone-8-device-to-launch-sep-25-report-271284 βρηκα αυτο το link που δεν ξερω αν ειναι εγκυρο, παντως κανει λογο για 248€ και λεει οτι θα ανακοινωθει αυριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.