Huawei Ascend W3, Παρουσιάζεται επίσημα στην CES 2014;

Η Huawei επιβεβαίωσε την δέσμευση της στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone τον περασμένο Σεπτέμβριο ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει κάποιο νέο μοντέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, αυτό αναμένεται να αλλάξει την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show). Η Κινέζικη ιστοσελίδα ZOL αναφέρει ότι η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει το Huawei Ascend W3.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, είναι πιθανό να διαθέτει ιδιαίτερα λεπτό αλουμινένιο σασί, με στοιχεία από τα Ascend D6 και Ascend P6.

Θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα οθόνη με διαγώνιο 4.5 ίντσες ανάλυσης 720 x 1280 pixels ενώ θα είναι 4G LTE συμβατό. Η κύρια κάμερα θα εξοπλίζεται με αισθητήρα 8.0 Megapixels. Λέγεται επίσης ότι θα βασίζεται στα Windows Phone 8 GDR3.

Huawei Ascend W3, Huawei Ascend W3, Παρουσιάζεται επίσημα στην CES 2014;

Σημείωση: Στην εικόνα βλέπετε το Huawei Ascend W2

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Δώσε πόνο με τις τιμές σου Huawei… 😉

Vasilis

Έχει μοιράσει τρελό πόνο Ίδη…
Εγώ από Samsung galaxy s πήγα HTC one X και τώρα Huawei honor 2 εδώ και έναν χρόνο και δεν μασάει μία με 260 € με την αποστολή από Κίνα και τετραπηρινι θεριό 2 gb ram και τρελή κάμερα.
Τι θα πάρω μετά? Huawei! Όταν δω ότι ζορίζεται αυτό που έχω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.