O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus

Η λίστα των κατασκευαστών που επιλέγουν να σχολιάσουν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus και παράλληλα να διαφημίσουν τις δικές τους συσκευές όλο και μεγαλώνει. Πρώτη και καλύτερη ήταν η Samsung (1,2,3), ακολούθησαν Sony και HTC, η Asus σχολίασε τις τιμές της Apple και τώρα ήρθε η ώρα της Huawei η οποία χλευάζει τα περιθώρια του iPhone 6 Plus μέσω του CEO της.

Ο ίδιος ο CEO της Huawei ανέβασε φωτογραφίες στη σελίδα του στο Weibo, που συγκρίνουν το νέο 6 ιντσών Huawei Ascend Mate 7 με το πρώτο 5.5 ιντσών phablet της Apple. Παρά την μεγάλη οθόνη του η Huawei κατάφερε να δημιουργήσει διαστάσεις 157 x 81 x 7.9 χλστ. και αυτό χάρη στα ελάχιστα bezels καθώς η αναλογία οθόνης-συσκευής είναι στο 83%. Βέβαια δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη συσκευή αλλά φέρνει περισσότερο σε 5.7 ιντσών phabet όπως το Samsung Galaxy Note 4 ή ακόμα και το 5.5 ιντσών iPhone 6 Plus (που έχει αρκετά περιθώρια γύρω από την οθόνη).

Στις παρακάτω φωτογραφίες το Huawei Ascend Mate 7 συγκρίνεται με το iPhone 6 Plus το οποίο έχει διαστάσεις 158 x 77.7 x 7.1 χλστ., είναι δηλαδή μόλις 1 χλστ. πιο κοντό και λίγο πιο στενό παρ όλο που η οθόνη του είναι μισή ίντσα μικρότερη.

Να πούμε ότι η Apple συνεχίζει να έχει το κεντρικό κουμπί της για το δαχτυλικό αποτύπωμα στην μπροστινή πλευρά πράγμα που κάνει το κάτω περιθώριο μεγαλύτερο από του Huawei Ascend Mate 7 το οποίο έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά.

huawei trolls iphone 6 plus, O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus

huawei trolls iphone 6 plus, O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus

huawei trolls iphone 6 plus, O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus

huawei trolls iphone 6 plus, O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gate13

Σε λίγο καιρό θα τους τρολάρει και ο ζερβουδάκης με το καινούριο ZER 12345 .Α ρε aple που κατάντησες.

JohnWave

Η Apple εδώ και μερικά χρόνια έχει μείνει πολύ πίσω στο θέμα bezels και συνεχίζει να μένει πολύ πίσω και φέτος. Στην ουσία αυτό το δέχεται και η ίδια η Apple αφού προμόταρε τα νέα iphones με μαύρο wallpaper ώστε να μη φαίνεται που σταματά η οθόνη και αρχίζουν τα bezels.

H Huawei από την άλλη πλευρά έκανε εκπληκτική δουλειά με τα περιθώρια όπως εκπληκτική δουλειά έχει κάνει και με το πάχος το κινητών της ( βλέπε 6.2mm στο P6).

Προσωπικά με ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα bezels σε μια συσκευή και λόγω desing αλλά και λόγω του ότι θέλω το συνολικό μέγεθος της συσκευής να είναι όσο το δυνατό πιο συγκρατημένο σε σχέση με την οθόνη του ώστε να έχω καλύτερο κράτημα στο ένα χέρι. Γι΄αυτό άλλωστε είμαι πχ οπαδός και του G2 που παρόλο την 5.2 οθόνη του έχει πολύ καλό συνολικό μέγεθος.

COSTAS

Δεν ιδρωνει το αυτί τους αρκεί να πέφτουν τα φράγκα. Φαντάσου το κέρδος που βγάζουν με κάθε τηλέφωνο. Πουλάνε hardware διετίας στα 1000€ και ο κόσμος τρέχει με κλειστά μάτια και το αγοράζει.

Βασίλης

Σιγά ρε παιδιά! Μας πρήξανε με αυτά τα bezels ! Στο κάτω κάτω της Huwau. το κινητό είναι πάρα πολύ αδιάφορο με μεγάλο πλάτος. Το iPhone είναι πολύ πιο κομψό έτσι όπως το βλέπω στη φωτογραφία, επίσης πολύ πιο πρακτικό να το κρατήσει κανείς στο χέρι. Επίσης τα bezel πάνω και κάτω έχει κάποια χρησιμότητα. Έχει τα Touch ID, που θα έμπαινε; Στο πίςω μέρος είναι για κλάμματα και μη πρακτικό! Και πάνω είναι το ακουστικό η κεραία όλα αυτά

Γιάννης

Πολύ ανώτερο κινητό το Mate 7 αλλά ο κόσμος προτιμάει να αγοράζει “όνομα” και ας είναι 2 χρόνια πίσω.

Darth

@JohnWave οσο η συσκευη σαν συνολο ηταν μηκρη δεν σε νοιαζει αλλα οταν μεγαλώνεις τοσο την συσκευη τα bezel ειναι κατι που μελανώνουν το μεγεθος και κανουν το κινιτο δυσκολο στο χειρισμο

tiamat

Γελάει ο κόσμος με όσους ακόμα παίρνουν iphone και παντρεύονται σανό , χορτάρι και μπεζελ

karlitonio

@darth ολο σε βλεπω να λες δεν χωνευεις apple και samsung. Αλλα δεν εχεις αφησει αρθρο της σαμσουνγκ χωρις να πετάξεις κακια. Δεν σε εχω δει σε κανενα αρθρο της apple. Σε ενα σε βλέπω τωρα μετα απο καιρο και βλεπω υποστήριξη. Μηπως εισαι λιγο κρυφο appletzis?. Θυμάμαι χαρακτηριστικα ενα αρθρο μας ειχες πρήξει με τα μπεζελς της σαμσουνγκ και τωρα το βρίσκεις μια χαρα μαλιστα. Το ξερα αλλα μην μας λες πωπω δεν χωνεύω apple και σαμσουνγκ. Γιατι ειναι σιγουρο πλεον οτι μια αγαπη προς apple την έχεις

tiamat

@gate 13 ,χαλαρά μέχρι και ο Ζερβ. Φέρνει καλύτερους Κινέζους από την Apple. Σίγουρα καλύτερους στο ValueForMoney…

@βασιλης τι στα πρηξαμε με 5 μπεζελς. Η εξέλιξη τους και το research and development που απαιτειται πανω στο πως θα καταφέρεις να χωρέσεις περισσοτερα, μέσα στο λιγότερο χώρο οριζει όλη την προσπαθεια στην ιστορία των chip και των computers από τη γέννηση τους.

Κύριοι παραδεχτείτε το
Η apple απλα ουραγός….
Μοναχα τα τύφλωμενα φαν μπόι να ουρλιάζουν σαν υστερικά ότι θέλουν το κάθε νέο MΠΕΖΕΛΟΙphone….

Dimitrinho

Το κορυφαιο κινητο πλεον ειναι το panasonic με τον φακο της leica τελος

Χρήστος

Παιδιά πολύ ωραίο το G2 πχ με τα μικρά μπέζελ, ωραίο το Mate 7 αλλά έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα σε κάθε τόπικ. Λες και είναι αυτοσκοπός εξαφανιστούν τα μπεζελ.

Και το Ζ3c μια χαρά είναι και το iPhone μια χαρά είναι και τέλος πάντων αν τα μπέζελ εξαφανιστούν μια μέρα και μείνουν σκέτες οθόνες είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα γκρινιάζουν πάλι.

Το θέμα είναι η συνολική αισθητική που προσφέρει μια συσκευή αλλά και το πόσο αποτελεσματική είναι στη χρήση.

Peace.

Nio

Βασίλης αυτό είναι τεχνολογία.! Τα μικρά bezels. Πρώτα μας τα πρηζανε με το μέγεθος και τώρα βγάζει παντόφλες πρώτης τάξεως με πίτσα button μπροστά και το δικαιολογεις κιόλας.!! Τεχνολογία δεν είναι να χωρας προπερσινα τσιπ σε 7 χιλιοστά. Το αξίζει το τρολαρισμα. Τυχαίο που την τρολαρουν όλοι τώρα?

Georgos

“Αδιάφορο” το Huawei με ελάχιστα bezel και “κομψό” το iphone που το χειρίζεται μόνο γορίλας λόγω τραγικών περιθωρίων, o φανατισμός προκαλεί και τύφλωση μάλλον.

Darth

@karlitonio στην apple τόσες κακίες εχω πετάξει που δεν μου έχουν μινει πλέων λόγια (παλιότεροι ξέρουν τι trolling εχω ρίξει)

μοναδικη αγαπη που εχω προς apple (και samsung) ειναι οταν χαλανε και μου τα φέρνουν να τα επισκευάσω ($$$$ <3 <3 )

Stergios

Ο κόσμος αγοράζει τα κινητά της apple γιατί είναι ακριβά,
και νομίζει οτι επειδή είναι τα πιο ακριβά είναι και τα καλύτερα!
Λίγοι είναι ψαγμένοι και έχουν τη γνώση στην τεχνολογία.
Αυτοί που ξέρουν και πέντε δέκα πράγματα και
ασχολούνται με το αντικείμενο θα πάρουν κάτι πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
με το 1/3 των χρημάτων αυτών.

tech21man

1 GB RAM και για τα δυο τελικα. Λογικα τα νεα τρολοδιαφημιστικα θα εχουν καμια κρυσταλλινη σφαιρα με το μηλο και την ενδειξη 3GB η τιποτα!

Kcbain

Δεν ξέρω παντός οι διαχειριστές πρέπει να κάνουν κάτι! Δεν γίνεται κάθε ένας να προσβάλει τους κατόχους iPhone με χαρακτηρισμούς όπως πρόβατα κτλ! Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει και τον βολεύει! Έχετε όλοι σας την ελευθερία να πάρετε ότι κινητό θέλετε και σε οποία τιμή θέλετε! Δεν σας πίεσε κανείς να πάρετε iPhone! Καθίστε με τα android σας και αφήστε τους άλλους! Είσαστε ευχαριστημένοι με το android σας; Αφού είστε , ξανα πάρετε android και αφήστε τους άλλους να πάρουν ότι θέλουν! Πείτε την γνώμη σας για το κινητό! Πείτε ότι δεν σας αρέσει αλλα μην βρίζετε τους κατόχους του! Έλεος πια!

azriel84

Το τι γέλιο ρίχνω με τα haters δεν λέγεται 😛 Πρέπει να σας έχει φάει λεφτά η Apple ή να σας έβρισε τη μάνα δεν εξηγείται αλλιώς 😛

azriel84

Πάντως πέρα από την πλάκα, τα σωστό να λέγεται. Άσχετα με τους κινέζους, όταν η LG σου έχει βγάλει από το G2 κιόλας λεπτότατα bezel δεν εξηγείται τέτοια στασιμότητα στο iPhone. Στην παρουσίαση του φημολογούμενου sapphire panel από τον MKBHD τα bezel ήταν λεπτότατα και ίσα ίσα τόσο όμορφα που ουσιαστικά ήταν η καμπύλη στην άκρη της οθόνης. Αλλά το πιο πιθανό είναι να συνέβη αυτό:

https://www.cultofmac.com/295124/world-iphone-6s-sapphire-display/

Θα κάνω μια πρόβλεψη: To sapphire glass θα είναι το “wow” factor – selling point του 6S. Κάποιον κράχτη να μην αφήσουν για του χρόνου; 😛

Κώστας Βλαχάκης

Kcbain, μάλλον εχεις ερθει πρόσφατα στην παρέα. Γιατί αυτά τα σχόλια αφαιρουνται μολις τα δουμε.

Steve

Καλά μιλάει και η Huawei τωρα… έλεος

Panos

Φίλε Steve ίσως να μην το ξέρεις αλλά η huawei είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο. Έχει λοιπόν τρομερή τεχνογνωσία στον τομέα και είναι αυτή που ανέπτυξε το 4G και το 5G (ναι υπάρχει και τέτοιο). Θα μπορούσε να πατήσει κάτω πολλές εταιρείες αν ήθελε.
“It has 21 R&D institutes in countries including China, the United States, Canada, UK, Pakistan, France, Germany, Colombia, Sweden, Ireland, India, Russia, and Turkey, and in 2013 invested US$5 billion in R&D.” Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Huawei

spazyjay

Εχω βαρεθει να βλεπω τον καθε ασχετο και ασχετη και πιτσιρικια να ειναι με ενα iphone στο χερι και στο αλλο freddo στο πλαστικο.

Johnkm

Έρχεται το εξαρακι μου το plus απο Dubai μέχρι τελος του μήνα!!!!!! Άντε γεια λεμεεεεεεεε

Steve

Οκ φίλε Panos απλά εννοούσα ότι έχω βαρεθεί να ακούω τις εταιρείες να κοροϊδεύουν η μια την άλλη αντί να κοιτάνε πως μπορούν να βελτιωθούν οι ίδιες

Anima mundi

Ας είναι καλά η HTC με το one max που της έκλεψε το σχέδιο η μούφαwei.
Και το iphone για το σχέδιο του Ascend P7.

Batel

@Johnkm
Δεν λες να σου στείλουν και μια καμήλα για να το κουβαλάς πιο εύκολα?

tiamat

anima mundi αστο λεμε αφου δε το κατεχεις ..!

και το σχεδιο της htc στο one ειναι εμπνευσμενο (μη πω κλεμενο και γω) και αυτο απο blackberry

πες μας τωρα πως ενα κινητο 5,5 ιντσων ( iphone 6 plus ) φτανει να εχει μεγεθος 6,0 ιντσων ( Huawei Ascend Mate 7 ) …!!!!!

arrow

china ρεεεεεεεεε!!!και ιαπωνια dragon ball phone να βγει τωρα θα παω να το παρω οκ?

Λευτέρης

Παιδια το πράγμα ειναι απλό… Έχεις λεφτα για “πέταμα” ; Δίνεις 800+ ευρω και παίρνεις το iPhone που ακόμα και με περσινό hardware θα δουλεύει ΑΨΟΓΑ…. Δεν έχεις λεφτα ;; Η δεν θες να δώσεις τόσα λεφτα για κινητο παίρνεις ένα πχ G3 και τελειώσες… Θα λειτουργεί ΑΨΟΓΑ στην μιση τιμή….. Ο καθένας όπως βολεύεται….. Γούστα είναι αυτα…εγω προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία….

johnkm

@batel δε χρειάζομαι καμήλα έχω ήδη εξοπλισμό μεταφοράς απο το άλλο γομάρι το note3 🙂

Ioannis

Τι παθενετε βρε isamsung με τα μπιζελ και τα μπιζελ ? Θα σας βάλω σε φεστιβάλ νότιο κορεατικού πειραματικόυ κουλτούριαρικου κινηματογράφου για κανένα διήμερο για τιμωρία……..

Anima mundi

@ tiamat
Φοβερά τα επιχειρήματα σου,μου έκανες τη μούρη κρέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.