Huawei: Ετοιμάζει παραγωγή dual-curved QHD AMOLED οθονών;

Η Samsung φαίνεται ότι θα δημιουργήσει trend με τις κυρτές οθόνες σε smartphones όπου έκανε την αρχή με το Samsung Galaxy Note Edge και στη συνέχεια με τα Samsung Galaxy S6 Edge και Samsung Galaxy S6 Edge+. H Huawei που έχει χαρακτηριστεί και ως “η νέα Samsung” φημολογείται ότι θα κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση δημιουργώντας την δική της κυρτή AMOLED οθόνη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα μιλούν για οθόνη που είναι κυρτή και από τις δυο πλευρές “2K”, λογικά σημαίνει QHD (2560×1440 pixels). H Huawei λέγεται ότι σχεδιάζει την μαζική παραγωγή 3 εκατομμυρίων panels τον μήνα. Ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος και σημαίνει ότι η Huawei πρέπει να πουλά τεράστιο αριθμό ναυαρχίδων.

Για το μέγεθος της συγκεκριμένης οθόνης δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά το προσφάτως ανακοινωμένο Huawei Mate S είναι στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080p AMOLED. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε δεν θα είναι μόνο η πρώτη της κυρτή οθόνη, αλλά θα είναι και η πρώτη QHD Super AMOLED της Huawei.

Για τα παραπάνω όπως πάντα κρατάμε επιφυλάξεις, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί στο μέλλον μιας και με την μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι τα πηγαίνει πολύ καλά.

Huawei: Ετοιμάζει παραγωγή dual-curved QHD AMOLED οθονών;, Huawei: Ετοιμάζει παραγωγή dual-curved QHD AMOLED οθονών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
metalmania

!!!

gagadodo

Η samsung θα τους προμηθευει μην γραφετε οτι θελετε..

Darth

@gagadodo εκτός και αν αγόρασε την πατέντα (super amoled σαν όνομα έστω είμαι παντενταρισμενο αλλά όχι κλειστό, δλδ οποίος πληρώσει για την πατέντα παράγει κανονικά) , η δεν είναι amoled η οθόνη και είναι καποιου είδους συνγχρονης oled (έχει μπόλικες παραλλαγές αν και τα περισσότερα θέλουν εργοστάσια και τεχνογνωσία ΝΑΑ.
Όπως και να έχει δεν νομίζω να τα πάρει από Samsung, από την στιγμή που έχει δυνατότητα να τα παράγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.