Huawei Glory 3X Pro, Με καπάκι “στύλ δέρματος”

Το καπάκι “στύλ δέρματος” της Samsung έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Huawei, η οποία όπως φαίνεται θέλησε να το χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο Huawei Glory 3X Pro. Όπως παρατηρείται από τις φωτογραφίες που διέρευσαν, η εφαρμογή του δέρματος δείχνει αρκετά καλή, κυρίως στις εσοχές για την κάμερα, το flash και το ηχείο.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Huawei Glory 3X Pro αναμένεται να έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6592, 2GB RAM, 16GB εσωτερικής μνήμης, 13MP πίσω κάμερα και 5MP μπροστά, με την τιμή του στην Κίνα να πλησιάζει τα 272 δολάρια.

, Huawei Glory 3X Pro, Με καπάκι “στύλ δέρματος”, Huawei Glory 3X Pro, Με καπάκι “στύλ δέρματος”, Huawei Glory 3X Pro, Με καπάκι “στύλ δέρματος”
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Και καλά κάνουν σου λέει για να πουλάνε! Κα το θα ξέρουν.

nikos

mediatek?αρα όχι αναβαθμίσεις και android 4.2.2.Μα γιατί δεν βάζει τον δικό της επεξεργαστή ώστε να βάλει και kitkat?Κρίμα είναι γιατί κατα τα άλλα είναι εξαιρετικό phablet(ή smartphone με τα σημερινά δεδομένα) και σε πολύ καλύτερη τιμή από τον ανταγωνισμό.

chris

η mediatek απο σημερα αρχισε να κυκλοφορει kitkat 🙂 google it 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.