Huawei Glory 6 Plus, με Kirin 925, dual 8MP κάμερες στα 537 δολάρια;

Πριν από λίγες μέρες είδαμε να διαρρέει από την κινεζική ΤΕΝΑΑ μια νέα συσκευή με την ονομασία Huawei Honor 6 Plus με dual κάμερα, πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και επίσημη ανακοίνωση 16 Δεκεμβρίου. Σήμερα η συσκευή διέρρευσε και πάλι αλλά με την ονομασία Huawei Glory 6 Plus και νέες πληροφορίες.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι θα ανακοινωθεί 16 Δεκεμβρίου με τιμή η οποία θα είναι στα 537 δολάρια, δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική αν σκεφτούμε ότι έχει στην ίδια αγορά την Xiaomi.

Σύμφωνα με το benchmark app Ludashi το Huawei Glory/ Honor 6 Plus θα έρθει με 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, 1.8GHz octa-core Kirin 925 επεξεργαστή, 3GB RAM, 8 Megapixel κάμερες στην πίσω πλευρά που ίσως θα έχουν 3D capture τεχνολογία ή re-focus λειτουργία. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 150.46×75.68×7.5 χλστ. και ζυγίζει 165 γραμμάρια.

Ο octa-core Kirin 925 είναι ο πρώτος που θα υποστηρίζει LTE Cat 6 data networks. Το chip έχει κατασκευαστεί με τη διαδικασία των 28nm έχει Mali-T628 GPU και i3 co-processor που χειρίζεται τα δεδομένα των αισθητήρων.

huawei honor 6 plus, Huawei Glory 6 Plus, με Kirin 925, dual 8MP κάμερες στα 537 δολάρια;

huawei honor 6 plus, Huawei Glory 6 Plus, με Kirin 925, dual 8MP κάμερες στα 537 δολάρια;

huawei honor 6 plus, Huawei Glory 6 Plus, με Kirin 925, dual 8MP κάμερες στα 537 δολάρια;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.