Huawei Glory, Με επεξεργαστή 1.4GHz και μπαταρία 1900 mAh

Αυτό δεν το καταλαβαίνω τώρα! Θα βάλουν τα γυαλιά οι Κινέζοι στις υπόλοιπες εταιρείες και θα τους δείξουν πως κατασκευάζονται smartphones που θα αγαπήσει ο κόσμος πριν ακόμα κυκλοφορήσουν; Γιατι αυτό θα συμβεί και με εσάς, θα αγαπήσετε το Huawei Glory όταν μάθετε ότι θα έχει επεξεργαστή 1.4GHz, μπαταρία 1900 mAh, οθόνη 4 ιντσών και είναι αναβαθμίσιμο στην έκδοση Android Ice Cream Sandwich.

Εμφανισιακά; Ένα iPhone 3GS με Android!

Το Huawei Glory προορίζεται για την αγορά της Αμερικής (με τιμή κάπου στα 300 δολάρια).
Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει στη χώρα μας και αν θα κυκλοφορήσει ποτέ.

, Huawei Glory, Με επεξεργαστή 1.4GHz και μπαταρία 1900 mAh
, Huawei Glory, Με επεξεργαστή 1.4GHz και μπαταρία 1900 mAh

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos Mallis

Μοιάζει λίγο με Iphone 3G/S ή είναι ιδέα μου;

βαγγελησ χ.

Σαν το i-phone είναι.

Αυτό μάλιστα…τι zte skate κτλ…

Το υπολογίζω για να βγαίνει απο το φθινόπωρο και μετα…
Ισως να είναι και ο διάδοχος του τωρινού μου κινητού…

stavros11

Αν είχε το μήλο από πίσω εκεί που λέει Huawei και το γνωστό κουμπί της Apple κάτω από την οθόνη θα ήταν ένα 3Gs με Android…

nimAR

το αγαπώ ήδη…..

Κωνσταντίνος

Καλή φάση το κινητό και πιστεύω ότι θα είναι και φθηνό.

bill1989

βλεπω ενα 3gs!!!

Demis

Μπράβο στη Huawei. Αν τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συνοδεύονται και από μια καλή ποιότητα κατασκευής τοτε ζήτω το i-Huawei

fred

θα μας τρελανουν οι κινεζοι!!

Vasilis_G

Τρομερή η Huawei , αν κρίνω απο την εμπειρία χρήσης του Χ5 τότε μπορώ να πώ πώς με αυτά τα χαρακτηριστικά πιθανότατα θα είναι η επόμενη συσκευή μου όταν έρθει Ελλάδα.
Η Huawei συνδίασε την Κίνα με ότι αυτό συνεπάγεται με την ποιότητα μη Κινέζικων εταιριών.

Themis St

Μόλις μπήκε στην wish list

Jimmy

εχει ανακοινωθει και το sonic
Android 2.3 GingerBread
Μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4 GHz Qualcomm MSM8655T
Οθόνη 4 ιντσών TFT με ανάλυση 854×480 pixels
Οπίσθια κάμερα 8 MegaPixel με LED φλας και μία εμπρόσθια
Μνήμη 2GB (χωρίς να γνωρίζουμε όμως αν θα είναι RAM ή ROM)
Μπαταρία στα 1900 mAh

Stavros

Μα επίτηδες το κάνουν. Πρίν λίγο καιρό πηρα το IDEOS X5 και τώρα ετοιμάζονται να βγάλουν αυτό; Αν συνεχίσουν στα βήματα του Χ5 με αυτό θα είναι σίγουρη επιτυχία

giog

Μ’ αρεσει! Θελω hands on απο τωρα μη σου πω!

Solon

Τέλειο!!! Άντε να βλέπουν και οι υπόλοιποι μπας και ρίξουν τις τιμές.

theo

i-glory επρεπε να το λενε :P:P

Sotos73

Θα έχει επιτυχία πιστεύω Κώστα κανε ένα hands on….

versavel

Με οτι και να μοιαζει ειναι για τα λεφτα του τελειο. Μακαρι να βγαινουν πιο γρηγορα τετοια Κινεζικα κινητα,μηπως και τραβηξουν προς τα κατω τις τιμες των πιο επωνυμων. Δεν μπορει οι τιμες των pc να πεφτουν ραγδαια,και των καλων κινητων να μενουν ιδιες και καρφωμενες εκει στα 599 ευρω..

killbill

Ευχαριστημενος απο το ideos x5 perimenoume να ερθει και αφτο και η ταμπλετα τους.

συγνωμη πανω εγραψα γκρίγκλις

killbill

Ολοι η δυναμη σε μια παλαμη πλεον πια περνανε.πιστευω οι υπολογιστες δεν θα εχουν τοση σημασια ισως και για αφτο πεφτουνε η τημες

konstantinos

απλα ….ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιώργος Τσ.

Άμα βγει στην αγορά δεν θα ξέρουν από που να φύγουν οι άλλες εταιρίες-κολοσοί..!!! Αλλά υπάρχει ένα σημείο που με προβληματίζει…Μοιάζει αρκετά με ένα iPhone 3GS, αλλά κακοφτιαγμένο και εάν το δει κάποιος που δεν γνωρίζει το κινητό, θα νομίζει πως θα είναι κάποια απομοίμηση του iPhone 3GS…Θα μπορούσε δηλαδή να να το έχει φτιάξει λίγο πιο διαφορετικό, αλλά ποιος χ3στηκε για το τι θα πουν οι άλλοι, όταν έχεις στα χέρια σου ένα “διαμάντι”..!!

kostis

αμερικη πως θα ερθει? αφου θα εχει φαει μυνηση για αντιγραφη του iphone απο την apple δεν θα προλαβει

unstable

Μολις βλεπω το επομενο κινητο μου,κοντα στα 230 το κοβω το μωρο και αν δεν ερθει ελλαδα το παραγκελνω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πίστευα ότι η huawei ηταν η μοναδική κινεζική εταιρία που ειχε δίκη της προσωπικότητα και δεν ακολουθούσε την άθλια στρατηγική των κινέζων (copypaste).
Κ μόνο που μοιάζει με 3gs ξενερωσα ήδη.
Τώρα οσο για την μπαταρία των 1900mah δεν με εντυπωσιάζει διότι για έναν μονοπυρινο 1,4ghz προηγούμενης γενιάς επιβάλλεται. Βέβαια όπως κ ναχει , το ότι σκεφτηκαν να την βάλουν τους αξίζει ένα μπράβο. Αν ήταν HTC θα έβαζε το πολύ 1200 !

Vasilis_G

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα με το ποιο μοιάζει με τι και τα σχετικά….δλδ δεν κατάλαβα έβγαλε κάποιος ένα σχέδιο και μετά τί? δεν ξαναχρησιμοποιείται ποτε? τα κινητά έχουν 3-4 διαστάσεις όλες κι όλες και οι 2 περιορίζονται απο το μέγεθος της οθόνης που θα χρησιμοποιηθεί, τί τοσο διαφορετικό θέλουμε πια? πάνε οι εποχές που οι σχεδιαστές είχαν πράγματα να παίξουν στην σχεδίασή τους (πληκτρολόγιο-hard keys κτλ) Δηλαδή επειδή πλέον με τα αφής σχεδόν όλα στο μπροστινό μέρος είναι πανομοιότυπα(λόγω της οθόνης) δεν μπορεί να του δώσει ο σχεδιαστής το περίγραμμα και την πίσω όψη που μοιάζει με άλλη συσκευή? Μην τρελαινόμαστε όποιος σχεδιάζει bar κινητό αφής με παραλληλόγραμμο περίγραμμα και καμπύλη πίσω επιφάνεια είναι 3GS ….ΟΚ αν δεν έβαζαν καμπύλη στην πίσω επιφάνεια θα ήταν σαν το 4άρι ??? ΟΚ πάλι θα το κατηγορούσαμε αλλά τότε θα μου πείς θα έμοιαζε και με το Galaxy Ace δηλαδή πιάσ’το αυγό και κούρευτο….αν έδεινε καμπύλες στην περίμετρό του και έμοιαζε σαν το Χ5 θα τους κατηγορούσαμε ότι όλα τα κινητά τους μοιάζουν… Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος… άλλο ο Κινέζος που με ανάστροφη μηχανική κλωνοποιεί τα πάντα με άθλιες προδιαγραφές και άλλος ο κινέζος που θέτει… Συνέχεια »

dimitris7

σωστος ο βασιλης.δηλαδη τι θελετε να βγαζουν στρογγυλα η τετραγωνα κινητα για να μην κλαινε τα fanboys????????τα κινητα εχουν τετοια κατασκευη που με το ρυθμο που βγαινουν ειναι απολυτα φυσιολογικο τα περισσοτερα να μοιαζουν.

Doc77

Της αντιγραφής το κάγκελο …….όλοι αντιγράφουν όλους , στο τέλος μόνο τα σηματακια της κάθε εταιρίας θα ξεχωρίζουμε , οι κινέζοι μαθαίνουν γρήγορα…με έξυπνες κινήσεις!!!!μου αρέσει και είναι και φτηνό γι αυτά που προσφέρει !!!!

socrates

Συμφωνώ με τον Βασίλη….έλεος πια με το πρώτυπο με το οποίο ολα πρέπει να συγκρίνονται!Δηλαδή πως αλλίως να σχεδιασεις ένα αντικείμενο παραλληλόγραμμο με οθόνη μπροστά??Δεν υπάρχουν κ πολλές επιλογές.
Παρ’ολα αυτα ωραίο το κινητάκι αλλά θα παραμείνω στο ideos x5 μου που τα κάνει όλα και συμφέρει!

tasos

απο αναλυση πως παει???

πανος

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΣΑΝ IPHONE

pakitgr

Η αρχή του τέλους για όλους τους βαρβατους κατασκευαστες μεχρι τωρα!Κίνα η νεα υπερδυναμη σε όλα..!!!!!!

wizard1

Το θέμα είναι αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα…
Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό πάντως να έρθει σύντομα!

tasos

σε κανα 2 χρονακια θα ερθει, και σε αλλα 2 στην wind

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.