Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Honor 2 με τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V2 χρονισμένο στο 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 4.5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση HD 1280×720 pixels. Το Honor 2 διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με διπλό LED flash και θα το βρείτε στη WIND με τιμή 299 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Huawei Honor 2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Honor 2 hands-on, Huawei Honor 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsoss

Ωραία hands on, και πολύ σωστά αυτά που είπες περι τιμής.

darko

Δεν βλεπω κανενα λογο να το αγορασει κανεις ιδικα 300 ευρο.Γιατι πολυ απλα βρισκεις πολυ καλυτερα κινητα με τοσα λεφτα.Την κοβω να σβηνει σαν ονομα σε κανεναν χρονο.Φιλικα παιδια την γνωμη μου λεω.Για μενα τρεις εταιρειες ειναι που κανουν ‘κουμαντο ‘στην αγορα.Sony,Samsung, Apple.Σαν μια τεταρτη παει η htc-nokia αλλα σε WP.

Vasilis

Το έχω 5 μήνες και το τηλέφωνο πετάει με jelly bean, έχω την 2gb έκδοση από Κίνα με 260 ευρώ.
Έχει λίγο καλύτερη κάμερα από το HTC one X οθόνη είναι καλή αλλά όχι σαν του hTC, σε επεξεργαστή είναι πολύ πιο γρήγορο από τον tetra 3 αλλά υστερεί σε games λογο κακών drivers αν και στην νέα rom το έφτιαξαν πολύ.
Με λίγα λόγια είναι πιο γρήγορο από s3 και one X με την τελευταία ρομ, έχει πολύ καλή κάμερα με jelly bean, καλύτερη από one X (πρώην κάτοχος) και έχει και 2 gb ram (κινεζική έκδοση) για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.
Όσο για το s3 μιλάω γιατί το έκανα μόστρα σε έναν φίλο και τα παίξαμε δίπλα δίπλα, γιαυτό το πιο γρήγορο το λέω με μικρή εμπειρία βάση του λίγο που τα κάναμε κοντά.
Για το one X δεν το συζητώ πέρα από την οθόνη που το X έχει με λίγο διάφορα καλύτερη, σε όλα τα άλλα το honor 2 το πατάει.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Gabriel

μια χαρά το βίδεο Κώστα αν και ήθελα να δω και την κάμερα τη κάνει στη πράξη πέρα που λένε ότι είναι 8mp . προσωπικά το περίμενα καιρό το ονορΒʹ γιατί όταν το πρωτοείδα σε ένα site μου άρεσε αρκετά κ βασικά που λέγανε τότε για πολύ καλή τιμή. όμως μετά από το βίδεο σου τώρα δεν ξέρω ποια…ίσος με 300 να κοιτάξω προς XPERIA με τα ίδια λεφτά και ας είναι κ λίγο πιο παλιό μοδελο. κάπως μπερδευτηκα ….

Λεωνίδας

Κώστα νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός με το τηλέφωνο. Ή μάλλον αρκετά επιεικής με τα άλλα. Ναι, δεν το πιάνεις και λες σουπερ ουάου κατασκευή αλλά όταν στις ίδιες εταιρίες, οι ναυαρχίδες galaxy, iphone κλπ έχουν 500+ Ευρώ, 600, 700…, ε νομίζω ναι, εκεί υπάρχει λίγη κλεψιά. Εξάλλου προσωπικά σε τέτοια τηλέφωνα θεωρώ μια θήκη απαραίτητη να καλύπτει κάπως τα πλαϊνά και το πίσω μέρος, οπότε το υλικό κατασκευής δεν θα το πιάνεις συνέχεια. Αν το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο, με τα ίδια χαρακτηριστικά είχε το ταμπελάκι samung ή htc πάνω, τότε δε νομίζω να λέγαμε τα ίδια. Απλά έχουμε αυτά τα κολλήματα με τις μάρκες που σκεφτόμαστε πολλοί και τι θα πουν οι άλλοι…Είτε είναι ρούχα,παπούτσια, κινητά, κλπ. Δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά από την εμπειρία μου, γνωστούς, φίλους…Δεν το έχω το τηλ. για να το υποστηρίζω, gs2 έχω, απλά το θεωρώ μια αρκετά τίμια πρόταση. Ειδικά μάλιστα όταν ξεκινάει από 299 σε επίσημα ελληνική αντιπροσωπεία και αναμένεται φυσικά και η πτώση της τιμής του σταδιακά.

skace13

2230 μιλιαμπερωρια εχει δες λιγο καλυτερα την μπαταρια το γραφει,κατα τα αλλα τεραστιο μπεζελ
οθονη μετριοτατη καλα ανεφερες το κενο που εχει το ιδιο σε ολα τα κινητα της απαραδεκτο,και γιατι 1 γιγα ραμ στην Ελλαδα κοροιδα ειμαστε? και πιο ακριβο μαλιστα.

jimo

πολυ καλη συσκευη ομορφη και δυαντη σε χαρακτηριτικα! και σε αυτη την τιμη νομιζω ειναι μονοδρομοσ για συσκευη με τετραπυρηνο επεξεργαστη ! μεγαλο πλεονεκτημα ειανι πωσ το βρισκεισ στα καταστηματα τησ wind και δεν χρειαζεται να το παραγκιλεισ και να μην ξεσ τι θα σου ερθει ! το σκεφτομαι πολυ για δευτερο για να παιζω με της rom !

Bagit

@darko για πες μου ένα πολύ καλύτερο κινητό σε τιμή 299 ευρώ από αλυσίδα σαν την Wind που σου προσφέρει σίγουρη εγγύηση;

Γιαννης

Το κινητο που κανει πλακα σε κατι πανακριβα τηλεφωνακια των 600-700 ευρω. Αυτοι που εχουμε το κινητο εδω και αρκετους μηνες ξερουμε οτι αξιζει τα 299 ευρω. Και φυσικα αν το τηλ αυτο το εβγαζε καποια αλλη εταιρια (samsung κλπ) σιγουρα θα ηταν ακριβοτερο. Προσωπικα δεν βρισκω κατι κακο στη συσκευη. Καμερα, οθονη, ταχυτητα, μπαταρια ειναι εξαιρετικα. Ειναι κινητο που δεν θα σε ”εκθεσει” σε μια κοντρα με ακριβοτερο κινητο. :)) Παιζει στα ισα και φερνει σε δυσκολη θεση καποιον που εδωσε τουλαχιστον τα διπλασια χρηματα για να παρει ενα υπερκοστολογημενο κινητο. Του περνας και jelly bean και τα εχεις ολα ευκολα και οικονομικα…

Γιαννης

Θεωρω τη παρουσιαση απο τον κυριο Βλαχακη ατυχη σε οτι αφορα την εισαγωγη του . Και αυτο γιατι αν χωριζαμε σε 2 μερη την παρουσιαση θα ελεγα οτι πεφτει σε αντιφαση. Ναι μεν εξηγει ωραια οτι αξιζει τα 299 και η αγορα του κινητου δεν πιανει κοροιδο καποιους αλλους αλλα οταν ομως αρχιζει να δουλευει την συσκευη βγαινει ενας φυσιολογικος ενθουσιασμος για το κινητο. Δηλαδη οταν σε χαρακτηρισμους ”σουπερ οθονη” ”σφαιρα επεξεργαστης” και αλλα σχολια, εχεις ηδη στο μυαλο σου την εισαγωγη λες κατι δεν στεκει. Για να το πω διαφορετικα, αν πρωτα εβλεπες ολο το βιντεο πλην της εισαγωγης σιγουρα η εισαγωγη δε ταιριαζει με την συνεχεια. Παντα φιλικα η παρατηρηση.

Γιαννης

Την έχω γράψει την άποψή μου λίγο πιο πάνω. Κοίτα σε ότι αφορά την παρουσίαση συμφωνώ σε όλα πλην της εισαγωγής. Οκ ο καθένας έχει την δική του άποψη. Αλλοι ίσως θεωρούν ότι δεν υπάρχει αντίφαση. Δεν θα συμφωνούμε πάντα. Φιλικά πάντα τα σχόλια διαφωνίας. 🙂

Bagit

@Κώστας Βλαχάκης. Καταρχάς πολύ ωραίο review. Μας κάλυψες απόλυτα αλλά εν μέρη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Έχοντας το κινητό περίπου 2+ βδομάδες μπορώ να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την Huawei η οποία προσέφερε ένα κομψό κινητό σε λογική τιμή. Απ’ ότι κατάλαβα τα μειονεκτήματα του κινητού έχουν να κάνουν με τον πάχος του, το λογισμικό του και την οθόνη του που είναι είναι τοποθετημένη πιο μέσα απ’ ότι θ’ άπρεπε. Και λέω τα εξής: όσο για το πάχος όντος δεν το χαρακτηρίζεις λεπτό αλλά 1 mm περισσότερο από το iphone 4s δεν το λες και χοντρό, λογικό θα το χαρακτήριζα και ίσως σε 1 με 2 χρόνια ξεπερασμένο. Το λογισμικό όπως έχει επανειλημμένα υποθεί θα αναβαθμιστεί σε jeally beans και ήδη κυκλοφορεί η beta έκθεση. Όσο για την οθόνη έχεις δίκιο. Αλλά στο δικό μου μαύρο Honor 2 δεν φαίνεται τόσο έντονα αυτό.Ίσως βέβαια να μην φαίνεται σε μένα. Ως προς την ποιότητα κατασκευής. Η Κορυφαία για πολλούς Samsung πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα υπέροχα πλαστικό S4 το οποίο μάλιστα με τιμή γύρο στα 739 ευρώ δεν το θεωρείς κι ευκαιρία. Για ποιον λόγο λοιπόν η Samsung δεν κατηγορήθηκε τόσο γι αυτό και για την σχετικά νέα στην… Συνέχεια »

iceman

η συσκευη για καποιον που θελει να χρησιμοποησει android κινητο, τετραπυρηνο, με ips lcd 1280 επι 720 οθονη, 4,5 ιντσες στερεοφωνικα ηχεια, 8αρα καμερα με διπλο φλας, μεγαλη χωρητικοτητα μπαταριας στα 300 ευρω, -στο ιντερνετ ακομα φθηνοτερα- , ειναι ο ορισμος μιας εξυπνης αγορας. τωρα οσοι αγορασαν ή αγοραζουν κινητα 560 εως 740 ευρω ενω τα ιδια ακριβως μπορεις να τα βρεις 330 εως 560 ευρω και κανουν οτι κανει η παραπανω συσκευη…… αν θελουν να χρυσωσουν το χαπι…..

Λεωνίδας

Sorry, αλλά θα συμφωνήσω με τον Γιάννη σήμερα! To έγραψα και πριν. Αν το ίδιο κινητό έγραφε samsung ή htc απ’έξω θα λέγαμε τρομερή ευκαιρία. Τώρα επειδή γράφει huawei μας κακοφαίνεται. Λες και πρέπει να κάνει 150 Ευρώ.Το ότι η HUAWEI είναι λιγότερη γνωστή στη χώρα μας, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή εταιρία. Είναι εταιρία κολοσσός! Και όπως είπε κι ο Bagit, σε καμμία μεγάλη επίσημη Εταιρία με επίσημα εισαγόμενα κινητά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη πρόταση σ’αυτά τα λεφτά. Επισημαίνω “σ’αυτά τα λεφτά”. Μην ακούσω το “βάζεις άλλα 50 και παίρνεις το….” κλπκλπ! Εγώ που το έπαιξα λίγο στα χέρια μου σ’ενα κατάστημα Wind το βρήκα πολύ καλό. Και ναι, δικαιολογεί την τιμή του. Δεν θα ‘πρεπε να κάνει περισσότερο. Τα άλλα έπρεπε να κάνουν πολύ λιγότερο!

kostas

Έχει NFC;

Alexboom

Κώστα αν είναι η οθόνη σούπερ, τα χαρακτηριστικά αρκετά καλά, το ντύσιμο με ωραίο περλέ πλαστικό, τότε είναι η απόλυτη ευκαιρία…Ας θυμηθούμε οτι στα ίδια λεφτά πουλάει η Σαμσουνγκ το Σ2 που είναι η απόλυτη πλαστικούρα και με χαρακτηριστικά κατώτερα. Το βιντεάκι όπως πάντα μας καλύπτει 😉

Μειον : Μικρή οθόνη, παράξενο πάχος (η γνώμη μου παντα)

Λεωνίδας

Alexboom,sorry αλλα επειδή έχω το S2 δεν σου δίνει ακριβώς την ίδια αίσθηση. Ούτε το s2 την αίσθηση της απόλυτης πλαστικούρας. Ίσα ίσα που το s2 (το λευκό έχω) σου αφήνει πολύ καλή εντύπωση ποιοτικά. Το HUAWEI λίγο κατώτερο ποιοτικά αν δεν κάνω λάθος αλλά είναι πολύ καλό σε specs και σχεδιαστικά πιστεύω! Μικρή οθόνη δεν έχει. 4,5 ίντσες οθόνη σε κινητό σήμερα δεν τη λες μικρή.

Είμαι κάτοχος 3 huawei κινητών(vodafone joy 845, x5 και p1). Ευχαριστημένος από τα 2 πρώτα, θέλησα να ξαναεμπιστευτώ την huawei και να αγοράσω ένα εκ των p1 ή honor 2 από κινέζικο κατάστημα. Τελικά κατέληξα στο p1, λόγω του δοκιμασμένου hardware, της amoled οθόνης και των μικρότερων διαστάσεων αλλά και εγγύησης τότε στην ελληνική αγορά. Τώρα βλέπω ότι μάλλον έκανα λάθος. Το honor 2, έχει εξίσου εντυπωσιακά χρώματα οθόνης με το p1, σίγουρα είναι γρηγορότερο στην χρήση και το highlight του ήχου το φέρνει πολύ μπροστά. Ειδικά με τα 2 γίγα Ram θα πετάει το κινητό! Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος και από το p1 μου, ένα από τα καλύτερα διπύρηνα της αγοράς. Όλα συνηγορούν στην απόκτηση του p6 σε μισό χρόνο από τώρα που θα έχει πέσει και λίγο η τιμή του. Για το κινητό αυτό καθ’ αυτό τώρα, το μόνο που θα μπορούσε να με χαλάσει είναι οι αυξημένες διαστάσεις. Το κενό κάτω από την οθόνη δεν νομίζω να ξενίσει τον μέσο χρήστη από την στιγμή που έχουμε πολύ καλή απεικόνιση και γωνίες θέασης. Απ’ όσο γνωρίζω το πάνελ είναι της toshiba. Σε όλα τ’ άλλα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε τιμή midrange κινητού. Η… Συνέχεια »

Vasilis

Θα διαφωνήσω έχει καλύτερη κάμερα από το s3 τουλάχιστον σε φωτογραφίες με jelly bean, για βίντεο δεν ξέρω και δεν μιλάω γιατί δεν έχω δει και αν πω κάτι θα είναι εικασίες.
Αλλά οι φωτογραφίες είναι καλύτερες από το s3 σε test που κάναμε με φίλο για να του πουλήσω μούρη . 🙂

giorgio

εγω ξερω πως η huawei δεν θα γινει ποτε samsung και μακαρι να μη γινει!!!προσφερει καταπληκτικα κινητα σε specs σε πολυ καλη τιμη!!!μιλαμε για εναν κολοσσο που θα μας βαλει τα γυαλια τους προσεχεις μηνες!!ηδη το p6 που αναμενεται θα ειναι το κατι αλλο!!οποτε Huawei και παλι Huawei!!!!

Alexis

Και εγώ θα συμφωνήσω με τον Γιάννη. Ήσουν σκληρός στον πρόλογο με το κινητό! Είναι σαν να λες δεν αξίζει αυτό το τετραπύρινο μπροστά στα άλλα htc samsung sony. Μια χαρά τα πάει το κινητό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω που ανέφερα! Έχω δει να αδικείς και άλλα κινητά π.χ. blade 3 της zte και ακούγεσαι σαν να έχεις κάποιο θέμα προσωπικό (που δεν το πιστεύω). Το κινητό έχει ανάλυση HD όπως s3 lg 4x htc one x κ.α. Δεν είναι αρκετό; 3 κινητά ξέρω με full hd ανάλυση!

Δημήτρης

Δεν ξέρω τι λέτε ρε παιδιά, αλλά στην τιμή αυτή απλά δεν υπάρχει άλλο κινητό με τα συγκεκριμένα specs….. Προχτες το παράγγειλα σε φίλο απο Πεκίνο, θα μου το φέρει σε 15 μέρες, και μιλάμε για την έκδοση με τα 2 γίγα μνήμη! Και όλα αυτά με 203 € τελική τιμή…..

Δημήτρης

Ξέχασα να σας πω και το εξής για την εταιρεία. Εχω φίλο στο τεχνικό του ΟΤΕ που δουλεύει στο DSL και μου έχει πει για την ποιότητα των προϊόντων της: τα racks που έβαλε ο ΟΤΕ για να μεγαλώσει το δίκτυο είναι απείρως καλύτερα, πιο σταθερά και πολύ πιο φτηνά από της ΜΙΖΕΝΣ που συνεχώς “πεφτουν” και παρουσιάζουν βλάβες….. Αυτά τα λίγα για την “ποιότητα” της εταιρείας που αναφέρατε και ότι θα σβήσει σε ένα χρόνο….

Βαγγέλης Νίκου

Κώστα σε ευχαριστούμε για το βίντεο! Νομίζω στα λεφτά του το Honor 2 παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Huawei, η οποία πιστεύω ότι καταβάλλει υπερπροσπάθεια καταφέρνοντας να συνδυάσει κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές.

george

Παιδες για τα λεφτα του ειναι με διαφορα οτι καλητερο !το εχω πανω απο δυο μηνες και ειμαι ευχαριστιμενοςοκ

Δημήτρης

Παιδιά, θέλω τη βοήθεια όσων το έχουν ήδη. Μπορώ να αλλάξω το λειτουργικό και να βάλω το ευρωπαικο 4.0.4? Πως θα γίνει αυτό; Ειναι οκ με τα αγγλικά, αλλά πολλα tabs εξακολουθούν να είναι με κινέζικα….

giorgio

οποιος ενδιαφερεται εχω την εκδοση με τα 2gb RAM για πωληση με 220 euro…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.