Huawei Honor 2, Έρχεται στη WIND με τιμή 299 ευρώ

Αρχές Μαίου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Huawei Honor 2 αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο της WIND και με τιμή 299 ευρώ. Πρόκειται για το πιο οικονομικό τετραπύρηνο Android smartphone της αγοράς με οθόνη 4.5 ιντσών HD τεχνολογίας LCD IPS, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel. Το Honor 2 ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και τρέχει Android 4.0 ICS.

Huawei Honor 2
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Huawei HiSilicon K3V2 1.4GHz τετραπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPS, 1280×720 pixels, 326 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS/ Glonass, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 2230 mAh
Διαστάσεις: 134×67.5×10.5 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

Huawei Honor 2 τιμή, Huawei Honor 2, Έρχεται στη WIND με τιμή 299 ευρώ

Huawei Honor 2 τιμή, Huawei Honor 2, Έρχεται στη WIND με τιμή 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

62 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανος

Φέρτε ρε το 2gb!!Έτσι θα κάνει την διαφορά!!

vasileios

καλημερα κωστα..να ρωτησω κατι?αυτο εχει 1 η 2 γιγα ραμ?γιατι διαβαζω οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις…

Darth

ics……………… κατά τα άλλα πρέπει να είναι πολύ καλό

Darth

……………τώρα βλέπω ότι παντού έχουν με 2gb ram σε μας κλασσικά την φτωχή έκδοση φέρανε……

Nikos

Ωραία, βρείτε μου άλλο κινητό τετραπυρηνο με 2gb ραμ και 300 ευρώ;

Darth

@Honor 2 με ένα gb ram θα φέρουν Ελλάδα
με 2 gb πάνε λιγο στα internet μαγαζιά της κινας θα βρεις και πολύ περισσότερα από ένα……

chris

Kαι γιατι παρακαλω να μην διαλεξω το xperia T αντ’αυτου?Ποιο κατω απο 300 εχει φτασει.

Γιώργος

Στο ics θα μινει;;;

Tzimakos

Χωρις αντιπαλο πιστευω, αλλα χοντρο

Tzimakos

@chris το xperia T ειναι διπυρηνο.. Αν δεν σε ενδιαφερει ο επεξεργστης και σου αρεσει και η εμφανιση του T που την βρισκω λιγο ασχημη, τοτε το T ειναι λογικα καλη επιλογη..

Jacob

@Tzimakos, απο οσα ξερω και απο ότι εχει πει και ο Βλαχακης, ανετα ο διπυρηνος του Sony Xperia T βαζει κατω τετραπυρηνους. Παντως το κινητο καλο, αλλα ics…

kostas

xperia T στα 290€
lg 4x στα 293€
samsung s3 στα 370€
Μέχρι το Πάσχα θα έχουν πέσει και άλλο. Για ποιον λόγο να προτιμήσουμε το Huawei;
Nαι, είναι καλή τιμή άλλη ήρθε αρκετά καθυστερημένα.

Makis Reptile

Xperia T και περισσεύουν και 10 ευρώ για καφέ και τσιγάρα! 😛

JohnWave

Ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά έχει το LG Optimus 4X στα 290 αυτήν την εποχή.

Darth

παίδες από ότι βλέπω πίρε ήδη το jely bean……. σο όποιος ανησυχούσε για το ics να χαλαρώσει και από οτ διαβάζω από επιδόσεις είναι ~ πάνω κάτω σαν το galaxy s iii κρατάει αρκετά καλά η μπαταρια……… στο μόνο που έχω ενδιασμους είναι η camera…… δεν βρήκα κάνα sample της προκοπής

edit: έκατσα και βρήκα αρκετά review δυστυχώς camera είναι αισχρή….. ακόμη και το χάλι του nexus 4 που λέγαμε ότι βγάζει χάλι είναι καλύτερο……. κατά τα άλλα όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ καλά από ότι βλέπω μέχρι 300 ευρώ η καλύτερη camera την έχουν xperia p και xperia s (ναι και τα δύο βγάζουν καλύτερα από το xperia t που έχει θόρυβο με το κιλό)

mpampis

samsung galaxy s3 16 GB ΔΑΓΚΩΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 365.00 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ 340-350.00!!!!!!!!!!!!!

kostis

@Darth οχι και αισχρη η καμ μην εισαι υπερβολικος….
Με jelly bean εχει βελτιωθει πλεον πολυ η καμ του 4x και απλα ειναι αξιοπρεπεις….
Δεν υπαρχει αντιπαλος για το 4x αυτην την στιγμη…οσοι λετ. για το s3 ειναι πισω σε ποιοτητα κατασκευης.
Υπερεχει σε αυτονομια και σε καμ αν και για το πρωτο δεν ευθυνεται το hw της συσκευης οσο η απουσια του nvidia optimization. Δειτε πως τα παει το one x….το ιδιο καλα θα παει και το 4x σε λιγο καιρο.
Επισης εχουν γινει δοκιμες με την ρομ του one x και δινει +50% αυτονομια οπως και πολυ μεγαλη αυξηση επιδοσεων…δεν μπορω να πω παραπανω, αρκεστειτε σε αυτο….

kostis

Υπερεχει το s3 σε καμ και αυτονομια εννουσα για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις.
Σορρυ για το διπλο ποστ.

giannis

samsung galaxy s3 16 GB ή Huawei Honor 2;;;Μετά απο πολύ σκέψη έχω καταλήξει στο samsung galaxy s3 16 GB αλλά το Honor 2 με έβαλε σε σκέψεις τώρα. Ίσως η άποψη του/της Darth για την camera με κάνει να παω στο s3 μιας και η τιμή του διαρκώς πέφτει.. ΄Δύο άλλα που κοιτούσα είναι τα LG Optimus 4X και Xperia T αλλά τα απέκλεισα γιατί το LG δεν έχει τόσο καλή μπαταρία και κάμερα και το Xperia λόγο κάμερας (απότι ακούω τουλάχιστον)..

Γιαννης

Επειδή το έχω ήδη από τον Δεκέμβριο, θα σας έλεγα ότι κοντραρει για πλάκα τα πανακριβα iPhone κλπ σε ταχύτητα, κάμερα, οθόνη. Εγκατεστησα και jelly bean (Οχι επίσημη αναβάθμιση ) και το κινητό είναι αψογο. Σε ότι αφορά εμφάνισή κανείς δεν το λέει άσχημο, ίσα ίσα. Και η κατασκευή του είναι πολύ καλή. Με 299 είναι μονοδρομος για μένα.

giorgio

Μαγκες το εχω απο Δεκεμβριο και εγω και τα σπαει!!εχω περασει και επισημη αναβαθμιση σε jelly bean με emotion ui που ειναι απο τα καλυτερα userface που υπαρχουν!!!και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εναν κολοσσο οπως η Huawei!!!ορματε!!

Ρε παιδιά λέμε λέμε λέμε αλλά δεν καταλαβαίνετε στην τελική. Και με το xperia sp το ίδιο παρακάτω, συγκρίνουμε την τιμή του τα 439 που θα βγει στους παρόχους, με την τιμή του S3 στο σκρουτζ. Στην wind το S3 έχει 559 και το xperia t 500 ακόμα. Κι εγώ δύσκολα θα ξαναπροτιμήσω πάροχο για αγορά κινητού, αλλά για κάποιον που έχει επιδότηση είναι μια πολύ καλή συσκευή, αντίστοιχη με S3 και τα λοιπά. Αν κυκλοφορούσε πριν λίγους μήνες θα ήταν τρελή ευκαιρία, απλά όπως και με το P1, η wind καθυστέρησε την άφιξη του για να ξεπουλήσει προηγούμενα μοντέλα (το P1).

themis

Ξέρετε αν θα πάρει ή ήδη έχει πάρει jelly bean?

Kostas K.

299 ερυρω ειναι η επισημη τιμη κυκλοφοριας παιδια…Μην το συγκρινετε με τιμες skroutz γιατι κ αυτο μολις κυκλοφορησει θα το παιρνεις απο skroutz με 2 κατοσταρικα… Για τα χαρακτηριστηκα του η τιμη του ειναι πολυ καλη μπραβο στην huawei

kotsoss

Στο skroutz τα huawei δύσκολα πέφτουν, μην σου πω και πιο ακριβά είναι. Οπότε μην περιμένεις να το πάρεις 250€, αποκλείεται. Κάτω από 300€ δεν πέφτει για πολύ καιρό.

@kotsoss
Μα το κινητό σαν κινητό τα αξίζει και τα 300 ευρώ που θα δώσεις, πόσο θέλετε να κάνει πια για να είστε ικανοποιημένοι? 150 ευρώ? Μέσω Κίνας το βρίσκεις και με 250 ευρώ, αν είναι να συγκρίνουμε τιμές στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό δίκτυο πωλήσεων όχι μόνο σκρουτζ.

Τάκης Ευθυμίου

Εκπληκτική συσκευή από κάθε άποψη! Ένα μπράβο στη Huawei που τελευταία παρουσιάζει τη μια καλύτερη πρόταση μετά την άλλη.

Darth

@Μερκούριος Μπαϊράμης το συγκεκριμένο κινητό ίσος (τονίζω ίσος) μπορούμε και το συγκρίνουμε…. γιατί κυκλοφορεί από τα τελοι του Νοεμβρίου σε άλλες χώρες και εδώ κανείς δεν το έφερε……… και το φέρνει επίσημα η wind λόγο συνεργασίας με την huawei…έτσι υπάρχει περίπτωση να μην πέσει και πολύ αυτή η τιμή….. και συνήθως στο skrzoutz το πολύ πολύ κάνα 2 καταστήματα θα το φέρουν με παρομια τιμή (btw ακόμη και στην κίνα η τιμή ει ναι 300 δολάρια (250 ευρω)…και αυτο αν ψαχτείς καλά και πετύχεις καμία προσφορά συνήθως το πετυχαίνω στα 330 340 350 δολάρια…….. dld κανα 290 euro με κάνα 15 ευρώ μεταφορικά ίδια λεφτά βγαίνουν άντε 5 ευρώ ποιο κάτω

@themis ναι εχει πάρει jely bean ρίξε μια ματιά στο xda

η αλήθεια ειναι πώς έχω καιρώ να δω στην Ελλάδα μια φυσιολογική τιμή σε σχέση με έξω και αυτή η τιμή είναι πάρα πολύ καλή αν είχε καλύτερη camera θα ήταν η επόμενη μου συσκευή

akis83

Καλη προταση απο τη Huawei,αλλα αποψη μου ειναι οτι δε θα προχωρησει οταν με τα ιδια περιπου λεφτα πλεον εχεις τοσες επιλογες (lg 4x ,galaxy s3 ,xperia t).Γυρω στα 250 θα ηταν μια χαρα δεδομενου οτι στη χωρα μας η huawei δεν εχει την αντιστοιχη απηχηση οπως οι υπολοιπες στη high-end κατηγορια

djfapples

To xperia t εχει πολυ καλη καμερα κ φωτογραφια
και τωρα με την 4.1.2 ακομα καλυτερη οποιος εχει απορια να δει τα συγκριτικα στο techblog με s3 k one x απο τοτε που φορουσε ακομα την 4.0.4

Darth

@djfapples xperia t μεν έχει καλύτερη camera από αυτό…….. άλλα δυστυχώς έχει χειρότερη camera ακόμη και απο το xperia p (8mp) συγκεκριμένα έχει πάρα πολύ θόρυβο

giannis

Darth θεωρείς πως η κάμερα του s3 είναι πιο καλή απο το lg 4x ,xperia t και Honor 2;Σε ρωτώ μιας και έχεις δει κάποια reviews για το θέμα. Με ενδιαφέρει το θέμα της κάμερας..Τώρα έχω το Ν8.

Darth

s3 ναι ποιο καλή είναι (ασχέτως που δεν συμπαθώ την samsung) έχω δει όλα τα κινητά που αναφέρεις και από κοντά και σε αρκετά rewiews (το honor ήταν με 2 gb ram όμως όχι αυτό που θα φέρουν εδώ)
s3 αρκετά καλή camera (χάνει κάπως στο σκοτάδι….. κατά τα άλλα αρκετά καλή και σωστά ρυθμισμένη)
optimus 4x και αυτή αρκετά καλή αλλά έχει κάπως blur ασετος φωτισμού (μάλλον θέμα software είναι)
xperia t……. δυστυχώς sony πρέπει να έκανε βλακεία γιατί έχει πάρα πολύ ψηφιακό θόρυβο στης φώτο
honor 2 σε video recording αισχρή ποιότητα και σε φώτος ανάλογα με φωτισμό πάντως της περισσότερες φορές neo v που είχα κάποτε έβγαζε καλύτερες (αυτό είναι και μοναδικό μειονέκτημα που είδα σε αυτό το smartphone + developers του xda δεν πολύ ασχολούνται μαζί του λόγου χαμηλής διισδισις του σε αρκετές χώρες)

giannis

Darth τελευταία ερώτηση. Έχω ψιλοκαταλήξει στο s3. Εσυ απόλα αυτά τα κινητά που προανέφερα ποιο θεωρείς πιο ολοκληρωμένο. Ποιό θα διάλεγες; Όποιος έχει κάποια άποψη να παραθέσει θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ..

Darth

@giannis ανάλογα αν θέλω να δώσω 450 ευρώ τότε s3 (για μένα προσωπικά δεν…… λόγο οθόνης…..φωτεινότητας έξω συγκεκριμένα) αν θες ένα καλο ολοκληρωμένο κινητό με όλα του χωρίς να σκάσεις περιουσία το 4x

@Darth
Στο hotmid.com με μεταφορικά κάνει 267 ευρώ, χωρίς μεταφορικά 250. Σε σχέση με τα 370 που έχει το galaxy s3 μιλάμε για μια τριψήφια διαφορά χρημάτων, που δεν δικαιολογεί την διαφορά δυναμικότητας των δύο κινητών. Να είχε κάτω από 50 ευρώ διαφορά ναι το συζητάμε εμένα δεν μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής του S3 και δεν θα το προτιμούσα. Αναφέρομαι αποκλειστικά στο S3, γιατί με κουράζει αυτό πραγματικά, κάθε κινητό που βγαίνει να έχουμε ανούσιες συγκρίσεις τιμολογιακά, μόνο και μόνο επειδή η samsung έχει αποκτήσει περισσότερα fanboys και από την apple. Το xperia T παρόλο τον Krait, δεν νομίζω να φτάνει σε επιδόσεις τον Κ3V2 της Huawei και ειδικά δεν νομίζω να συγκρίνεται η adreno 225 με την 16πύρηνη gpu του Κινέζου. Κατά τ’ άλλα η τιμή του είναι ΦΟΒΕΡΗ στο σκρουτζ και είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Το 4Χ με τον ενεργοβόρο Tegra 3, είναι εξίσου κορυφαίο τηλέφωνο, αλλά με προβληματίζουν λίγο ορισμένα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από χρήστες. Ο καθένας κρίνει και αγοράζει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα, αλλά η τιμή για κατάστημα είναι πολύ καλή ακόμα και με την καθυστέρηση.

icecube

@giannis : αφου φιλε μου εχεις το n8, θα σου προτεινα να αγορασεις το nokia 808. ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε καμερα κινητου, μη πω κορυφαια ασυναγωνιστο. αν κολλας στο οτι τρεχει με symbian και ειναι μονοπυρηνο, μη χαλιεσαι καθως η belle feature pack 2, και ο 1.3 επεξεργαστης που εχει δεν εχουν καμια σχεση με το n8 και τη refresh. ειναι παρα πολυ γρηγορο, πολυ smooth, γενικα απροβληματιστο. εφαρμογες θα βρεις παρα πολλες στο nokia store, θεματα “φευγατα”, και πολλα αλλα. γνωμη μου παντα… παρε το δεν θα το μετανοιωσεις!

icecube

@giannis : μη κολησεις στη τιμη, ψαξε το, μπορεις να το βρεις απο 270 ευρω εως 320! το δικο μου με ανταλαγη, ελαφρως μεταχειρισμενο, το πηρα 210 ευρω!

Darth

@Μερκούριος Μπαϊράμης καλά σχετικά με samsung η τα αποδεχεσε σάπια υλικά η όχι όλα τα τηλέφωνα τους από αυτό είναι φτιαγμένα (low end plastic)

Billys

Αναμεσα σ αυτο και το S3 το παλιο , επιλεγεις το S3 . Αναμεσα στο S3 το καινουριο με τα 2GB ραμ , επιλεγεις το Honor 2 γιατι εχει και ραδιοφωνο , ενω στο ι9305 το βγαλανε , οπως και στο ι9500.

GREG

Για όσους αναρωτιούνται γιατί να πάρουν το Huawei αντί κάποιων Xperia T και Galaxy S3, η απάντηση είναι προφανέστατη. Γιατί αυτά είναι διπύρηνα ενώ το Huawei τετραπύρηνο.

akis83

Το honor 2 με 10.5 mm παχος το θεωρω παχυ σε σχεση με τα 8.6 mm του s3 μου.Αυτος ο λογος απο μονος του θα ηταν αρκετος για να μην το προτιμησω κ απορω που κανεις δεν το εχει αναφερει.επισης καποιος παραπανω συγκρινει τιμες σκρουτζ με τιμες ebay.μεγα λαθος το s3 το φερνεις πλεον με 330 κομπλε απο ebay καλο ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι.

@akis83
Τα 2 χιλιοστά έξτρα πάχος, αποτελούν για σένα κριτήριο αγοράς τηλεφώνου? Αν εννοείς εμένα, αναφέρομαι σε μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα Κίνας, το hotmid.com. Τώρα πως από την τιμή καταστημάτων που θα έρθει το honor 2, φτάσαμε να το συγκρίνουμε τιμολογιακά με σκρουτζ και τώρα ακόμα και με ebay δεν μπορώ να καταλάβω. Στο τέλος θα επικαλείστε και τιμές ελαφρώς μεταχειρισμένων. Πολύ καλή τιμή τα 370 ευρώ για το S3 και θα πέσει μέχρι το καλοκαίρι κι άλλο, αλλά ΕΛΕΟΣ φτάνει με τις “αντικειμενικές” συγκρίσεις σας, με κάθε καινούριο κινητό που βγαίνει στην αγορά.

christos

Τέλεια, πολύ ωραίο το Honor 2 και η ιδέα ότι μπορώ να το συνδυάσω με ένα πρόγραμμα της Wind με έχει κάνει να μαζεύω λεφτά από τώρα

Giannis

Ρε παιδιά τα κινητά της Samsung και της Sony που αναφέρετε είναι διπύρηνα. Εδώ μιλάμε για τετραπυρηνο τηλέφωνο. Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Επίσης που έχω δει φωτογραφίες τραβηγμένες απ’ το Huawei μπορώ να πω ότι αγγίζουν την τελειότητα στα 8 megapixel. Ξεκομπλαρετε λίγο και δείτε έναν νέο κολοσσό, την Huawei να κατακτά την Ελληνική αγορά.

akis83

Φιλε @Μερκουριος , ειναι 20% παραπανω παχος κ σαφως αποτελουν κριτηριο αγορας οταν μιλαμε για μια συσκευη που θα την κουβαλαω κ θα την κραταω ολη μερα πανω μου. Ανεφερες την τιμη απο το hotmid κ τη συγκρινες με την τιμη του s3 στο σκρουτζ,μιλοντας για 3 ψηφια διαφορα τιμης.Αν μιλας για hotmid δλδ για αγορα απο εξωτερικο,συκρινεις με οτιδηποτε στο ebay,το αν ειναι μεγαλο καταστημα η οχι δεν ενδιαφερει κανεναν . Απλα τα πραγματα. Οσο για την επιδοτηση αν ειναι να μου χρεωσουν το s3 559 ευρω για μια επιδοτηση 150 ευρω ,το περνω 365 μου μενουν κ ρεστα,κ παιρνω κατι αλλο με την επιδοτηση των 150,το οποιο το πουλαω σφραγισμενο στο κουτι του .Κ αυτο αρκετα απλο ,δεν βλεπω το λογο να υπαρχει διαφωνια ουτε υποστηριζω φανατικα τη συσκευη που εχω,αντιθετως κρινω το huawei honor 2 βαση της δικης μου εμπειριας.Κ κανεις δε μιλησε για ελαφρως μεταχειρισμενα μην τα ισοπεδωνεις ολα .Ουτε μιλαω μονο για το s3 θεωρω κ το lg 4x ανωτερο. Παντα φιλικα

akis83

Υ.Γ κ οταν μιλας σε καποιον προσωπικα καλο θα ειναι να χρησιμοποιεις πρωτο προσωπο,δεν ειμαστε πολλοι

akis83

Επισης υπαρχουν πολλα κινητα εταιριων προελευσης απο κινα , αξιολογα αντιγραφα με καλες οθονες αποδεκτη ποιοτητα κατασκευης κ αρκετα ισχυρο 4 πυρηνο chipset τα οποια βαζουν κατω πολλες επωνυμες προτασεις , τα οποια μπορεις να βρεις σε εξευτελιστικες τιμες 130-160 ευρω κομπλε κ ειναι πληρως λειτουργικα κ με play store…τυχαινει να εχω στην κατοχη μου ενα τετοιο επισης κ το χρησιμοποιω απροβληματιστα για αρκετους μηνες.Αυτο ναι ειναι value for money κ “αξιζει τα λεφτα του”…κ ναι για μενα οπως κ για το 95% των αγοραστων ακομα τι να λεει huawei το καπακι τι να λεει Νο1 ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα…

Giannis

Huawei ναι!!! Αρκετά φάγαμε στη μάπα τα πανάκριβα μοντέλα των γνωστοτερων κατασκευαστων. Ας έρθει κατι καινούριο να κερδίσει το Ελληνικό κοινό με τον συνδυασμό super τιμής και δυνατοτήτων. Το honor 2 είναι ότι πρέπει σ’ αυτο το θεμα! Ίσως με τις πωλήσεις που θα κάνει θυμίσει εποχες σαν εκείνες του blade 1 της zte που είχε ισοπεδώσει σε πωλήσεις πολλούς γνωστότερους κατασκευαστες. Μένει να το δούμε!

@akis83 Αναφέρθηκα σε πληθυντικό καταρχάς, γιατί πολλοί κάνανε την συγκεκριμένη ανούσια σύγκριση. Μιλάω για ένα κατάστημα, που το εμπιστεύονται πολλοί που ψωνίζουν κινέζικα smartphone και δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο μέχρι στιγμής, δεν μιλάω για αμφιλεγόμενους πωλητές μέσα από το ebay, που μπορεί βέβαια να αποδειχτούν πολύ συνεπείς, όπως στην πλειονότητα των αγορών που έχω κάνει. Αλλά από την άλλη, μετά πάμε σε άλλα μονοπάτια. Εγώ αγόρασα ένα κινητό, από ενδιάμεσο πωλητή, που τ’ αγοράζει σε ποσότητα από το expansys, και χρησιμοποιώντας το εταιρικό του ΑΦΜ, πετυχαίνει μία τιμή που δεν βρίσκεις πουθενά και το πουλάει χωρίς να βγάλει κέρδος(ή βγάζει πολύ μικρό) και χρησιμοποιεί τα τιμολόγια στην επιχείρηση του. Τώρα γίνεται να επικαλεστώ αυτή την τιμή? Να πω ξέρεις ρε Άκη ναι το κινητό στα μαγαζιά κάνει τόσο, αλλά εγώ το βρήκα 100 ευρώ λιγότερο από έναν ενδιάμεσο εισαγωγέα. Εκφράζομαι έτσι και νευριάζω γιατί σε όποιο άρθρο και να μπεις εδώ μέσα έχουμε τα ίδια δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου φυσικά. Γιατί να πάρεις αυτό και να μην δώσεις ένα 100άρικο π.χ. παραπάνω για να πάρεις το S3? Και πάει λέγοντας. Πίστεψε με πάνω από το 70% των αγοραστών, κοιτάει σαν βασικό παράγοντα το brand name, εσύ κι… Συνέχεια »

Δεν είδα πουθενά να κρίνεις το honor 2, απλά είπες πως δεν θα προχωρήσει λόγω άλλων αξιόλογων αντιπροτάσεων κάτι που κι εγώ πιστεύω, λόγω της αποκλειστικότητας της wind και του μέτριου promotion, αλλά και του κορεσμού της αγοράς από τετραπύρηνα του 2012. Κατά τ’ άλλα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από τα 2 που ανέφερες (και ειδικά από το 4Χ), είναι πιο σωστά τοποθετημένο τιμολογιακά και σε συνδυασμό με highlight όπως το διπλό ηχείο είναι δυνατή πρόταση. Η μόνη ένσταση που έχω για το κινητό είναι η αμφίβολη υποστήριξη από την huawei, σημείο στο οποίο πάσχει αρκετά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

akis83

Μερκουριος , ουτε εγω εχω κατι μαζι σου απλα ειπα τη γνωμη μου κ ανελυσα το σκεπτικο μου πανω στην τιμη κυριως του honor 2 λεγοντας οτι πιστευω οτι με μια τιμη πιο κοντα στα 250 ευρω θα ειχε πιο πολλες πιθανοτητες να πετυχει.Μπορει να εχω δικιο μπορει κ οχι ο καιρος θα δειξει. Για το παχος που αναφερεις ξανα διαφωνω . Για μενα ειναι πολυ σημαντικο. Μην το βλεπεις σαν 2 χιλιοστα δες το σαν 20 % ειναι πιο κατανοητο.Για το βαρος συμφωνω. Το προηγουμενο μου κντ ηταν το s2 κ τωρα το s3 κ ενα κινεζικο No 1 για δευτερο . Λοιπον οταν πηρα το s3 ημουν ετοιμος να το πουλησω για τα 0.7 χιλιοστα παχους κ τα 19 g παραπανω τοση διαφορα ενιωθα κ νοιωθω ακομα στο χερι.Οταν μιλαμε για τη high end κατηγορια κ δεν αρκουμαστε σε πιο μεσες λυσεις πρεπει να ειναι λιγα αυτα που μας χαλανε.Φυσικα κ δεν ειμαι κολλημενος με τα κινεζικα ουτε με τη samsung η οποια αλλη ειμαι κολλημενος με το καλο κ συμφερον .Αν κ πιστευω απο κινεζικα θα επαιρνα meizu. Δεν ξερω τωρα τελευταια με κατι mx2 εχει ανεβει πολυ στην υποληψη μου.. Ας τελειωσουμε τη διαφωνια φιλε @μερκουριος… Συνέχεια »

Μερκουριος Μπαϊραμης

Ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι αποτελει παραγοντα αγορας κινητου για τον καθενα, οποτε αφου για σενα μετραει το παχος, παω πασο. Τα meizu, xiaomi, oppo και φυσικα τα zte και huawei που κυκλοφορουν στην ευρωπαϊκη αγορα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τις επωνυμες προτασεις. Και τα lenovo με mediatek αλλα και intel τωρα ανεβαινουν συνεχως. Εγω διαφωνω με οποιαδηποτε τιμολογιακη συγκριση καταστηματων και ηλεκτρονικων καταστηματων. Τα καταστηματα απευθυνονται στους αδαεις και στους χρηστες συμβολαιου, αλλα οπως και να χει εχεις μια μεγαλυτερη σιγουρια απο μια ηλεκτρονικη αγορα ειδικα απο το εξωτερικο, ασχετα αν συνηθως οι παροχες, το σερβις και η εξυπηρετηση ειναι κατω του μετριου. Σιγουρα για να καταληξω με μια πιο χαμηλη τιμη θα εκανε θραυση, αλλα και παλι αποτελει μια προταση φοβερης σχεσης τιμης/αξιας. Το κινητο σου δεν το γνωριζω. Ειναι καλο;

akis83

No.1 s4 + . Για 111 ευρω με δωρεαν μεταφορικα δεν νομιζω οτι μπορεις να αγορασεις κατι καλυτερο.Υποστηριξη 0 το ηξερα οταν το αγοραζα,αλλα το κντ ειναι αρκετα γρηγορο διπυρηνο 1gb ram, 4.7 οθονη 854 x 480 που βλεπεται παρ’ολα αυτα κ android 4.1.2.Μεχρι στιμης παιζει το ρολο του δευτερου κντ μια χαρα κ δεν εχω κανενα προβλημα

σπυρος

ρε παιδια το sony xperia τ εχει το μεγαλυτερο δεικτη sar…. διπλασιο απο τα αλλα κινητα. απαραδεκτο…

Chris

Το Huawei Honor 2 αναφερεται στην εκδοση με τα 2gb ram. Η εκδοση με το 1gb ειναι το Huawei Ascend G615. Επισης η gpu γι αυτο ειναι η Vivante GC4000 και η μπαταρια του ειναι 2150 mAh.
Aρα λοιπον, ποιο θα φερει τελικα η wind? Το G615 απλα εχει κανει λαθος θεωρωντας οτι ειναι το huawei honor 2 ή θα φερει το huawei honor 2 (2gb ram) και εχει κανει λαθος το techblog!?

Oπως και να χει, δυσκολα καποιος θα προτιμησει αυτο απο τη στιγμη που ηδη το LG optimus 4x κυκλοφορει στα 280 και το Samsung galaxy s3 στα 350. Την συμπαθω τη Huawei αλλα εχει την ταση να αργει να κυκλοφορει τα μοντελα της, ετσι ωστε οταν κυκλοφορουν να θεορουνται ηδη ξεπερασμενα ή ακριβα (σε σχεση με τον ανταγωνισμο)

giorgio

γιατι να προτιμησει καποιος το 4x και οχι αυτο που και καλυτερο επεξεργαστη απο τον tegra 3 εχει και καλυτερη καστα γραφικων με 16 πυρηνες!!!!!(εναντι 12 της tegra 3)…μαγκες μην το ψαχνετε!!!ορματε και παρτε το!!!και jelly bean με emotion UI 1.5 θα παρει σε λιγες μερες!!!δειτε εδω: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1296477707159775&set=a.148582105282680.33134.144202112387346&type=1&theater

Salach9

Αντε μωρε WIND (…μεγαλωσαν τα γενια μας…)
Μεχρι να το φερει θα εχουν πεσει κι αλλο οι τιμες των ανταγωνιστων συν τα νεα τους μοντελα στην ιδια τιμη και θα ειναι ‘ξεπερασμενο’, ασε που σκεφτομαι οτι θα μπορει να εχει και wind μενου (λεω τωρα).

kotsoss

Άργησε πάρα πολύ, ήδη το lg 4x είναι στα 277€ και το SIII στα 355€.

Γιάννης Νίκου

Η συσκευή για τα λεφτά της πιστεύω ότι είναι κορυφή. Στα 299 ευρώ δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένο τετραπύρηνο. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.