Huawei Honor 3C, Με τετραπύρηνο SoC, 4.7 ίντσες οθόνη και σε διάφορα χρώματα;

Η εταιρεία Huawei αναμένουμε πολύ σύντομα – σε σχετική εκδήλωση στις 16 Δεκεμβρίου – να ανακοινώσει την νέα σειρά smartphones Huawei Honor, μεταξύ των οποίων είναι κατά πάσα πιθανότητα το Huawei Honor 4 με την οθόνη των 5.5 ιντσών και το οκταπύρηνο MediaTek MT6592 SoC αλλά και το Huawei Honor 3C.

Όσο αφορά στο δεύτερο, διέρρευσε φωτογραφία που αποκαλύπτει την συσκευασία του (πιθανολογείται από την ύπαρξη του “C” που παραπέμπει στο “Color”, όπως συμβαίνει και με το iPhone 5C, ότι περιμένουμε το Honor 3C να προσφέρεται σε διάφορα χρώματα) αλλά και δύο δείγματα φωτογραφιών.

Όσο αφορά στις φωτογραφίες, η πρώτη προέρχεται από την οπίσθια κάμερα ενώ η δεύτερη από την κάμερα στην πρόσοψη του κινητού. Όσο αφορά στις προδιαγραφές του, θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή (πιθανόν MediaTek MT6588, στο Antutu “σκοράρει” περίπου 18000 βαθμούς), 2GB RAM ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8.0 Megapixels. Τρέχει Android (άγνωστης για την ώρα έκδοσης) με Emotion UI 2.0.

Huawei Honor 3C, Huawei Honor 3C, Με τετραπύρηνο SoC, 4.7 ίντσες οθόνη και σε διάφορα χρώματα;Huawei Honor 3C, Huawei Honor 3C, Με τετραπύρηνο SoC, 4.7 ίντσες οθόνη και σε διάφορα χρώματα;Huawei Honor 3C, Huawei Honor 3C, Με τετραπύρηνο SoC, 4.7 ίντσες οθόνη και σε διάφορα χρώματα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Παρα πολυ καλα. Αν ερθει και σε καλη τιμη θα ειναι ολα τα λεφτα.

Vasilis

Έχοντας το honor 2 μπορώ να πω πως η huawei με κέρδισε μετά από από galaxy s και HTC one X, περιμένω να δω τιμή από το honor 4 και αν είναι σαν του 2 όταν το πήρα 260€ όταν οι άλλοι μου πήραν 700 αρες τότε θα το τσιμπήσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.