Huawei Honor 3C, Ξεπούλησε το stock μέσα σε 1 λεπτό η Huawei

Μέσα σε μόλις 1 λεπτό η Huawei ξεπούλησε όλο το stock της, από το νέο Huawei Honor 3C που σήμερα έβγαλε σε κυκλοφορία στα online shops Vmall.com και JD.com. Δυστυχώς η Huawei δεν αναφέρει την ποσότητα των τεμαχίων που πούλησε, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα εξυπηρετήσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια προπαραγγελίες.

Η εταιρία μετά το ταχύτατο ξεπούλημα ζήτησε συγγνώμη από αυτούς που δεν μπόρεσαν να παραγγείλουν το δικό τους Honor 3C και ανέφερε πως θα διαθέσει νέες συσκευές προς πώληση στις 31 του μηνός, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Ο λόγος της μεγάλης απήχησης που είχε το Honor 3C είναι ο πολύ καλός λόγος απόδοσης/ τιμή που προσφέρει, καθώς είναι εξοπλισμένο με νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στα 1.3 GHz και με 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης HD (1280x720pixels) με τιμή μόλις 130 δολάρια. Άραγε θα δούμε την συσκευή και στην Ευρώπη;

Huawei Honor 3C, Huawei Honor 3C, Ξεπούλησε το stock μέσα σε 1 λεπτό η Huawei

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Απίστευτη εταιρεία… και δικαίως ξεπούλησε.
Πήρα δώρο για τα Χριστούγεννα, στον πατέρα μου (81 ετών παρακαλώ)… που ζήλευε τα smartphones της οικογένειας, ένα Huawei Ascend Y300 (114€ από Skroutzομαγαζο) … και έπαθα πλάκα μεγάλη.
Η συσκευή τα σπάει και είναι σταθερότατη με ram 500άρα και Android 4.1.1
Φαντάσου τώρα αυτή που βλέπω εδώ πόσο θα τα σπάει.

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ γεμάτα υγεία σε όλους.

george

Το παράγγειλα χθες κι εγώ 136 ευρώ απο hotmid,είναι λίγο ρίσκο βέβαια γιατί είναι πρώτα κομμάτια

Darth

@george πρώτες παρτίδες δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει

vasilis

george πρόσεχε γιατί δεν υπάρχει η έκδοση wcdma που είναι για ευρώπη αυτή που είναι διαθέσιμη ειναι η κινέζικη έκδοση, θα δουλεύει αλλα δεν θα σου πιάνει 3g παρα μόνο gprs/edge.
To ξέρω γιατί θα το πάρω και εγώ για την γυναίκα μου και ψωνίζω απο το ίδιο site αξιόπιστο και γρήγορο με τρελό service.
Αν πάρεις μια φορά huawei δεν ξαναπάς πίσω σε συσκευές αξίας 150€ η συσκευή και 500€ η μάρκα, πήρα πέριση το honor 2 με 240€ όταν ηπήρχαν htc one x / galaxy s3 και με πολύ λιγότερα πήρα κινητό με καλύτερη απόδοση και 2gb ram.
Και το Υ300 για μια ξαδέρφη και πετάει.

Ζήσης Βαγγελός

Μου αρέσει και η εταιρία και το συγκεκριμένο μοντέλο. Ελπίζω να δούμε αυτές τις συσκευές με αυτές τις τιμές και στην Ελλάδα.

george

Το ξέρω για το 3g παίδες δε με πειράζει χρησιμοποιώ wifi,για να δοΰμε τι θα δούμε…βασικά θα κυκλοφορήσει και 3g λίγο αργότερα

sotos

@vasilis είδα ένα σχίλο στο hotmidμάλλον είναι δικό σου

https://hotmid.com/huawei-honor-3c-quad-core-mt6582-dual-sim-5-inch-720p-ips-android-mobile-phone-questions.html

1. Η Huawei έχει παγκόσμια εγγύηση;
2. Το 3g εαν καταλαβα σωστά δουλεύει στην Ελλάδα. Κάνω λάθος
3. Με ισοτιμία ευρώ δολλαρίου στο 1,40€ τα 160 δολλάρια είναι περίπου 115€.

Sorry αλλά δεν σκοπεύω να δίνω μία μικρή περιουσία σε κάτι αναλώσιμο που θα αλλάζω κάθε 1-2 χρόνια. Οικονομικά με παίρνει να πάρω και 5s αλλά το θεωρώ εντελώς άσκοπο, ματιοδοξία και φυσικά χάσιμο χρημάτων….Γνώμη μου πάντα.Σκεφτόμουν πάρω Ζ, S4 ή G2,τωρα που έπεσαν οι τιμές ¨η το νέο 5αρι ZOPO ZP998 στα 220€ περίπου
Εξάλλου πιστεύω πως οι 8 στους 10 (εκεί ανήκω) οι οποίοι κανουν φυσιολογική χρήση του κινητού δεν αντιλαμβανονται καποια ουσιώση διαφορά συγκρίνοντας τα θηρία με τα “θηριάκια” (θηριάκι το huawei)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.