Huawei Honor 4, Διέρρευσαν τα σπουδαιότερα specs και οι πρώτες εικόνες

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαρρεύσει η πληροφορία, ότι το αναμενόμενο Huawei Honor 4 (ή Hauwei Glory 4 σε άλλες αγορές) θα κυκλοφορήσει με τον νέο οκταπύρηνο MediaTek MT6592 επεξεργαστή. Από ότι φαίνεται, η συγκεκριμένη πληροφορία παραμένει ως έχει, ενώ διέρρευσαν και άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Η έκδοση του MediaTek MT6592 SoC με τους οκτώ πυρήνες θα διαθέτει συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Huawei Honor 4 αναμένεται να διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης microSD.

Θα υποστηρίζει GPS, WiFi 802.11n και Bluetooth 4.0 ενώ θα διαθέτει κάμερα στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 5 Megapixels και οπίσθια, βασική κάμερα στην “πλάτη” με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixels. Η διαγώνιος της οθόνης παραμένει μυστήριο, ωστόσο λέγεται ότι θα υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels.

Huawei Honor 4, Huawei Honor 4, Διέρρευσαν τα σπουδαιότερα specs και οι πρώτες εικόνεςHuawei Honor 4, Huawei Honor 4, Διέρρευσαν τα σπουδαιότερα specs και οι πρώτες εικόνες

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Απλά…..φανταστικό!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.