Huawei Honor 6 (Mulan), επίσημα στις 24 Ιουνίου

Πρόσφατα διέρρευσαν πληροφορίες για μια νέα συσκευή της Huawei η οποία «βαφτίστηκε» Mulan. Ουσιαστικά πρόκειται για το Huawei Honor 6 το οποίο θα είναι η φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας και σήμερα μαθαίνουμε ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 24 του μήνα στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου, γνωστό και ως Bird Nest.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα ονομαστεί Huawei Honor 6 για να ταιριάζει με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες της Apple και της Samsung, τα iPhone 6 που περιμένουμε το φθινόπωρο και Samsung Galaxy S6 το οποίο βέβαια δεν θα δούμε πριν το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

Το Huawei Honor 6 επισκέφθηκε πρόσφατα το AnTuTu benchmark site και περιμένουμε να έχει 5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920, Hisilicon Kirin 920 octa-core επεξεργαστή, 3GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη με 13MP εξωτερική κάμερα και προ-εγκατεστημένο Android 4.4.2.

Όσο για την τιμή και τη διαθεσιμότητα περιμένουμε να μάθουμε στις 24 Ιουνίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.
, Huawei Honor 6 (Mulan), επίσημα στις 24 Ιουνίου
, Huawei Honor 6 (Mulan), επίσημα στις 24 Ιουνίου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

To design στα καλύτερα του! Από specs τι να πεις πανω κατω οι ναυαρχιδες τα ίδια έχουν!

Mike Ts

Φήμες λένε οτι το επόμενο κινητό της θα ονομαστεί ”Musu”…χαχαχα πλάκα κάνω…καλό κινητό φαίνεται αν και πριν κανα 3αρι χρόνια είχα ένα κινητό(δεν θυμάμαι πιο μοντέλο ήταν) και μετα απο 1 μήνα και κάτι χρήση,ξυπνάω ένα πρωί και μόλις πάω να δω την ώρα ήταν ραγισμένη εσωτερικά η οθόνη…

someone

Πολύ ωραίο design και άψογα specs ! Με μια σωστή τιμή θα είναι πολύ καλό το κινητό .

vasilis

Η Huawei έχει ανέβει πολύ δοκίμασα για μια μέρα το P7 που παράγγειλα για φίλο, και το iPhone 5s(μόνο αυτό έχω χειριστεί) δεν έχει τίποτα παραπάνω για να ζηλέψει το P7 από άποψη ποιότητας.
Είχα το honor 2 και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα στα 2 χρόνια που το είχα, ψήνομαι αν είναι καλή η τιμή του.
Βλέπουμε τους κινέζους να ανεβαίνουν πολύ γιατί έχουν τρομερά καλό βαθμό στον τομέα απόδοση/τιμή και τώρα τελευταία ρίξανε στο παιχνίδι και την ποιότητα άρα έχουμε τιμή/απόδοση/ποιότητα σε πολύ καλό βαθμό από εταιρείες όπως Huawei,Xiaomi,Lenovo.
Είναι και άλλες όπως oppo, one plus one,thl και zopo αλλα δεν τις βάζω ακόμα στην λίστα γιατί είναι πιο μικρής κλίμακας.

Άγγελος

Το εθνικό στάδιο του Πεκίνου είναι η Φωλιά του Πουλιού ή Ολυμπιακό στάδιο, βλέπε 2008… Μα καλά τι θα κάνουν και θα το παρουσιάσουν εκεί ? Ή μήπως απλά μιλάμε για κάποια συνεδριακή αίθουσα ?

Γιάννης σε λέω

Τέλειο!!!! 🙂

vasilis

@αγγελος θα το παρουσιάσουν σε στυλ συναυλίας και στην μέση του γηπέδου θα σηκώνει το τηλέφωνο ο παρουσιαστής σηκώνοντας το με 80000 κινέζους να κάνουν κύμα στις εξέδρες. Χαχα

JohnWave

Πολύ καλό φαίνεται τόσο σε σχεδίαση ( σκίζει η Huawei σε αυτό τον τομέα ) όσο και σε χαρακτηριστικά ( εδώ σε θέλω κυρά Huawei ).

DimDim

@Άγγελος, Επειδή έχω πάει 2-3 φορες στο στάδιο, πληροφοριακά να σου πω ότι έχει παρα πολλές συνεδριακές αίθουσες.

Χάρης

Τέλειο απο bezels και παχος ..

giorgos

Όμορφο, πολύ όμορφο…

Tom

Πανεμορφο και χιλια thumbs up για την συγκρατηση στα logos. Ενα honor απο πισω και τελος. Ετσι πρεπει να κανουν ολοι! Ωραιες λιτες και μοντερνες γραμμες λογικα αλουμινιο γυρω γυρω και ευχομαι σε ενα καλο πλαστικο με ωραιο κρατημα και αισθηση για να συπληρωσει το επος που παει να γραψει η huawey. Ειναι ωραια σε μια εποχη που λιγοι προσφερουν ωραια πραγματα να βλεπεις και καποιους αλλους περα απο τους ιδιους και τους ιδιους να αναδεικνυονται.

Nick77

@Tom+1!!
Με καλυψες απολυτα…

andreas

Παιδια,να ρωτησω,αυτο ή το onoplus one ή το xiaomi mi 3 και γιατι?
Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.