Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Huawei ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το νέο Huawei Honor 6 Plus, το οποίο έρχεται με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και dual camera στην πίσω πλευρά. Έχει 5.5 ιντσών Full-HD οθόνη, δικό της octal-core Kirin 925 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.8 GHz και ο οποίος λέγεται ότι είναι καλύτερος από τον Kirin 920, 3GB RAM, 32GB μνήμη που μπορεί να επεκταθεί και υποδοχή για δυο κάρτες SIM.

Update: Το Huawei Honor 6 Plus έχει 3600 mAh μπαταρία, 2 κάμερες 8 Megapixel στην πίσω πλευρά, τρέχει Android 4.4 KitKat με Emui 3.0 UI της Huawei στο οποίο έχουν προστεθεί 3D effects.

Θα είναι διαθέσιμο από αύριο για παραγγελίες στην Κίνα και θα είναι ετοιμοπαράδοτο την επόμενη εβδομάδα. Η dual SIM έκδοση με 4G συνδεσιμότητα κοστίζει περίπου 403 δολάρια (2499 Yuan) ενώ η dual SIM έκδοση χωρίς 4G είναι στα 323 δολάρια (1999 Yuan).

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για την παγκόσμια αγορά, αλλά η Huawei προέβλεψε ότι μπορεί να πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια.

Όσον αφορά στην διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά η Huawei την αποκαλεί “Symmetrical dual camera technology”, έχουμε δυο αισθητήρες 8 Megapixel με αποτέλεσμα το Huawei Honor 6 Plus να τραβά 13 Megapixel φωτογραφίες χάρη στο software του. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι οι αισθητήρες παίρνουν το διπλάσιο φως απ ότι ένας μόνο αισθητήρας, επομένως δίνει πολύ καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες στο σκοτάδι και μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου.

Επιπλέον, ο octa-core Kirin 925 έχει ξεχωριστό SLR-grade ISP που δίνει επαγγελματική ποιότητα στις φωτογραφίες, επομένως μειώνεται η ανάγκη για μεγαλύτερους αισθητήρες στα smartphones. Όταν θέλεις να τραβήξεις μια φωτογραφία δυο αισθητήρες δουλεύουν μαζί για να πετύχεις πιο γρήγορο focus και να μπει περισσότερο φως (λέγεται ότι δουλεύουν όπως τα ανθρώπινα μάτια). Μπροστά έχει 5 Megapixel κάμερα.

Πως λειτουργεί η κάμερα:

Update: +photos

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

huawei honor 6 plus official, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 5.5″ οθόνη, 3GB RAM και dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsos93

ειμαι fan android και δεν συπαθω ιδιαιτερα την apple αλλα αυτο ειναι μια κακη αντιγραφη του iphone

akis

χαχαχα πραγματικα αντιγραφη του 6 plus 😛

nord

γελαει ο κοσμος με τη huawei xD

Ευάγγελος

Πραγματικά, βαρέθηκα αυτό το “μόνο για την Κίνα”.!

XperiakiasT

α’ιφονιά τέρμα…

Λεωνίδας

Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί κάνετε λες και αντέγραψαν το δικό σας σχέδιο ή είστε μέτοχοι σε κάποια εταιρία…Κατά τη γνώμη μου δεν αντιγράφει το iphone και είναι και πολύ καλύτερο από το iphone σε όλα τα σημεία. Το πάνω μέρος του μεταλλικού περιβλήματος το θυμίζει μόνο. Κι εγώ μιλάω σαν καταναλωτής. Ναι, το ‘χουμε πει και το ‘χουμε ξαναπεί ότι η apple με τα iphones χάραξε το δρόμο. Αλλά τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά μοντέλα άλλων εταιριών είναι πολύ καλύτερα. Πάντα κατά τη γνώμη μου…

man7

I agree with Λεωνίδας

Βασίλης

Με τέτοια τιμή και χαρακτηριστικά, θα ήθελε να το αντεγραφε η Apple και όχι να κοιτάμε μόνο ένα σασί. Κάνετε όλοι σαν τρελοί για την Apple για την εμφάνιση ενώ όλοι τα έχετε σε θήκες. Από χαρακτηριστικά όμως είναι πίσω έναν χρόνο. Και από τιμές λες και ήρθε από το μέλλον.

Και στο κάτω κάτω οποίος δεν θέλει Android ή κινέζικα, ας πάρει ios και κινέζικο 🙂

J

@Λεωνιδας οχι και σε ολα τα σημεία. Το iOS ειναι καλύτερο απο το android (της huawei να μην παρεξηγούμαι). Εμφανισιακά το 6 δεν με ενθουσίασε, αλλά αυτο δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αν το δεις στο δρόμο δεν θα πεις να το honor 6 plus. Όσον αφορά κάμερα και ταχύτητα δεν έχουμε δει συγκριτικά τεστ. Το ίδιο και για την οθόνη.

Πάντως εκτός απο την ονομασία και το σασί δεν μου θυμίζει τα iphone

lucifer1507

Τελικά πουθενά δεν ανέφερε το διπλό focus που πολλοί έλεγαν ότι θα έχει, θέλω πολύ να δω στην πράξη τις φωτογραφίες που θα βγάζει αν όντως θα είναι τόσο καλύτερες από άλλες συσκευές που έχουν 13mp κάμερα.

Λεωνίδας

Φίλε J, ακόμα και στον τομέα του λειτουργικού θα διαφωνήσω…Το φημισμένο ελαφρύ και ταχύτατο ios λειτουργικό είδε κι έπαθε να ξεκολλήσει από το ios 8. Θα συμφωνήσω ότι παλιότερα ανδροειδή με μικρή μνήμη είχαν μεγάλο lag. Τώρα όμως, όσον αφορά “καλά” μοντέλα όχι. Το android με kit kat και πάνω και 2gb μνήμη θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό. Ας μην μπούμε αναλυτικά σε συγκρίσεις και στις κλασικές διαφωνίες,αλλά όλοι ξέρουν τι έχει και τι δεν έχει το iphone.Απλά αυτά που προσφέρουν τα αλλα smartphones κατά τη γνώμη μου είναι πολύ περισσότερα και σε καλύτερες τιμές. Όσο για το σχεδιασμό, τον βρίσκω λιτό, minimal, απέριττο αλλά όμορφο. Ούτε το κεντρικό κουμπί του iphone μου αρέσει ( το παλιό δε, ήταν όμορφο)…

Χρηστος

Εσεις που λετε οτ ειναι αντιγραφη αφου ειστε τοσο μπροστα πηγαινετε και δωστε 900 ευρω να παρετε iPhone….

Vasilis

Εγω το παιρνω με κλειστά ματια!! 🙂

aggelos

Παιδια να ρωτησω ο επεξεργαστης του πως σιγκρίνετε με τον snapdragon 805

P

Οι φωτό που βγάζει ( αυτές που μας έδειξε επίσημα ) ειναι τρισάθλιες … Αυτό δεν ειναι refocus αλλά ενα αποτυχημένο blur γύρω απο την φωτογραφία .. Στην ουσία ενα φίλτρο βάζει και αυτό έχει τα μαύρα του τα χάλια … Αυτό πάλι με το όπλο … Αεροβόλο και δεν μας είπανε ποσά χιλιόμετρα πίσω πήγανε και πυροβόλησαν .. Το 6 plus στο όνομα του , άλλο ενα κόλπο να τραβήξει τα βλέμματα ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.