Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 16 Δεκεμβρίου με dual-camera

Ο Κινέζος κατασκευαστής ετοιμάζεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια σε μια νέα συσκευή στις 16 του επόμενου μήνα. Πρόκειται για το Huawei Honor 6 Plus το οποίο έχουμε δει να διαρρέει ως Huawei Honor 6Χ, αναμένεται με 5.5 ιντσών Full HD TFT οθόνη ανάλυσης 1.920×1.080 pixels και έχει περάσει ήδη από την κινέζικη TENAA για πιστοποίηση.

Επίσης, από το Huawei Honor 6 Plus περιμένουμε octa-core επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.8 GHz, 3GB RAM, 16 ή 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως και 64GB και Android 4.4 KitKat.

Το ενδιαφέρον είναι ότι θα δούμε dual-camera στην πίσω πλευρά η οποία δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς πως θα λειτουργεί αλλά πολύ πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο με την κάμερα του HTC One M8. Η συσκευή θα ζυγίζει 165 γραμμάρια και θα έχει πάχος μόλις 7.5 χλστ.

huawei honor 6 plus, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 16 Δεκεμβρίου με dual-camera

huawei honor 6 plus, Huawei Honor 6 Plus, επίσημα 16 Δεκεμβρίου με dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Ωραία…. να ήταν και μικρότερη η οθόνη από τις 5,5 ιντσες….. 😉

nord

iphone 4 ίδιο…ελεος πια με ολες οι εταιρίες αντιγραφουν την apple

naxxxman

@nord, ενώ η apple δεν αντιγράφει κανέναν. Σταματήστετο αυτό όλο πια. Καταντάει κουραστικό…

Kas

Εχω κουραστει να βλεπω σχολια που να μιλανε για αντιγραφες χαρακτηριστικων,το κινητο ειναι υπεροχο απο καθε αποψη και η μεγαλη οθονη ευτυχως διορθωνεται απο τα μικρα bezels,και απλα για να καταλαβω και εγω @nord με ποιον ακριβως τροπο αντιγραφει το iphone???το μονο που εχει ειναι μια οθονη μπροστα και μια dual camera πισω με το brand χωρις πολλα πολλα,αλλα ακομα και να το αντιγραφε…..τι με αυτο???εγω πιστευω οτι ειναι και καλο αυτο εφοσον σε καποιον αρεσει το στυλ του iphone αλλα δεν θελει το ios θα βολευτει με το συγκεκριμενο,και μην ακουσω δικαιολογιες του στυλ “μα ετσι καταστεφουνε την appla”οποιος ηθελε να παρει iphone θα το επερνε ουτως η αλλος,αν κατι τοσο μικρο τον εκανε να αλλαξει αποφαση ισως και να μην ενδιαφερεται ιδιαιτερα περι τεχνολογιας,σε περιπτωση που τρολαρεις τοτε το στελνω σε ολους τους υπολοιπους που το λενε σοβαρα,αυτα.

lucifer1507

Είναι επιβεβαιωμένο ότι έχει dual-camera; Από τις φωτογραφίες φαίνεται έτσι απλά σκέφτομαι μήπως η “δεύτερη” κάμερα είναι κάποια άλλη τεχνολογία. Μέχρι τώρα μόνο για 3D φωτογραφίες έχουμε δει 2 κάμερες.

lucifer1507

Επίσης που είναι τα κουμπιά; Δεν έχει κουμπιά για την ένταση, ούτε και για το κλείσιμο-άνοιγμα. Εντάξει το home έχει καταργηθεί σε αρκετά μοντέλα.

petrosspil

honor 6 ,honor 6 plus και mate 7 απο τα καλυτερα μοντελα της huawei τουλαχιστον μεχρι να δουλευτουν

xronis

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι για το huawei p6 που εχω. Χθες μου ηρθε αναβαθμιση για το 4.4 την κατεβασα στην sd card και μου εβγαζε σφαλμα. Μετα εβγαλα την καρτα και το αποθηκευσα στη μνημη του κινητου. Και παλι μου εβγαλε error. Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν γινεται?

lucifer1507

@xronis

Δοκίμασε αυτά που λέει εδώ->https://www.htxt.co.za/2014/06/27/how-to-update-the-huawei-ascend-p6-to-android-4-4-2/

Λογικά πρέπει να αλλάξεις το όνομα του αρχείου, όπως αναφέρει ο οδηγός.

lucifer1507

@xronis

Το αρχείο είναι ονομασμένο “UPDATE.APP” και είναι μέσα σε φάκελο με όνομα “dload”;

Αν είναι αρχείο τύπου ZIP τότε να το αποσυμπιέσεις και να πάρεις το αρχείο “UPDATE.APP” και να το βάλεις μέσα στην κάρτα σου μέσα σε φάκελο με όνομα “dload”.

Αν και πάλι δεν μπορείς να αναβαθμίσεις τότε κάνε μετονομασία του ZIP αρχείου σε “UPDATE.ZIP” και έλεγχε ότι μέσα του είναι το “UPDATE.APP”, και μετά δοκίμασε να αναβαθμίσεις.

xronis

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες εκανα σχεδον τα παντα αλλα παλι εχω προβλημα. Εκανα και εξαγωγη του zip φακελου και τον εβαλα μεσα σε φακελο που ονομασα dload εβγαλα το update.app και το πηγα σε αλλο φακελο τον ονομασα και update.zip εκανα τα παντα ενα ενα μηπως λειτουργει αλλα παλι μου βγαζει θεμα.

lucifer1507

Στο link που δίνω πιο πάνω αν δεις αναφέρει κάποιες εκδόσεις “B112” to “B125” και ότι πρέπει να τις κάνεις με την σειρά, τα δοκίμασες αυτά;

xronis

Οχι δεν τα δοκιμασα αυτα γιατι ειπα να δω πρωτα την ενημερωση που μου εστειλε η huawei αλλα μαλλον πρεπει να κανω αυτο που λες. Κανονικα επειδη ειναι η επισημη ενημερωση δεν επρεπε να θελειβτιποτα απλα να την κατεβασω και να μπει αυτοματα αλλα δυστυχως θελει να ασχοληθω πολυ. Μαλλον απο τον υπολογιστη ισως γινει.

ThanOs

Exo to Huawei honor 6 to aplo gamaei.. ke apo oti ida pou egrapse kapios gia to plus pou exei 5,5 inch othoni pare to aplo pou exei 5 inch othoni ke 13 Mp piso kamera !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.