Huawei Honor 7: 200 δολάρια πάνω από το Honor 6 η τιμή του;

Το τελευταίο διάστημα η κινέζικη Huawei έχει πάρει σημαντικό μερίδιο της αγοράς των smartphones και όσο περνάει ο καιρός τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Περιμένουμε την ανακοίνωση του Huawei Honor 7 το οποίο θα έχει premium design και high-end χαρακτηριστικά, αλλά απ ότι φαίνεται και η τιμή του θα είναι εξίσου premium.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Huawei Honor 7 θα ανακοινωθεί τέλος Ιουνίου με τιμή στα 599 δολάρια, πληροφορίες που αν ισχύουν σημαίνει ότι θα κοστίζει 200 δολάρια πάνω από τον προκάτοχό του Huawei Honor 6.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει το Huawei Honor 7 αναμένεται με επεξεργαστή Kirin 935, μνήμη RAM 3 ή 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB/64GB, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μπαταρία 3280 mAh και οθόνη QHD.

Μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση τίποτα απ όσα διαρρέουν δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Huawei Honor 7: 200 δολάρια πάνω από το Honor 6 η τιμή του;, Huawei Honor 7: 200 δολάρια πάνω από το Honor 6 η τιμή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Η επόμενη που θα αυξήσει σημαντικά τις τιμές της είναι η Xiomi. Αυτά για όσους πιστεύουν ότι οι εταιρείες αυτές σκέφτονται τους καταναλωτές και έχουν χαμηλές τιμές. Δόλωμα ρίχνουν και μόλις πιάσουν την καλή τσουπ αύξηση τιμής.

ΕΡΜΗΣ

Έτσι ακριβώς πιστεύω και εγώ VasilisA3 , παρόλο που αυτή τη στιγμή ειμαι από το xiaomi mipad 7.9. Τα ίδια έκανε μαι ή Samsung τα ίδια θα κάνουν και ολες. Ευτυχώς κάθε τοσο θα εμφανίζεται κάποια εταιρία και θα έχει χαμηλές τιμές και ψηλά specs.

Αλέξανδρος

Οπα οπα ποτέ είχε χαμηλές τιμες η σαμμυ? Και γιατί οι υπόλοιπες οι εταιρίες κοστολογουν τα κινητά τους ακόμα πιο ακριβά απο το honor 7 και η huawei δν μπορεί?

Chrisito

Ας το κανει να τσιμπήσει το ακυρο κι αυτη… μεχρι 300 ευρω το παιρνω απο την πρωτη μερα.. αλλιως τρωει ακυρο και παω σε Mate 7…

panoszavra

Καλή είναι η βελτίωση των specs και των premium υλικών αλλά δεν είναι εποχή για τέτοιες αυξήσεις στις τιμές. Θα μπορούσε να κρατήσει την τιμή της σειράς honor στα περσινά επίπεδα και να λανσάρει μια άλλη σειρά πιο ακριβή.Ή ακόμη να επεκτείνει την σειρά mate π.χ. Mate 8 mini.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.