Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το πολυαναμενόμενο Huawei Honor 7 το οποίο έρχεται σε τρεις εκδόσεις, όλες κατασκευασμένες από μέταλλο και διαφέρουν μόνο ως προς την συνδεσιμότητα και την χωρητικότητα. Υπάρχει βασικό μοντέλο 16GB και LTE, το dual SIM dual-standby LTE και η ναυαρχίδα των τριών είναι το Honor 7 με 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Εκτός από τις παραπάνω διαφορές, και οι τρεις εκδόσεις του Huawei Honor 7 έρχονται με ίδιο μεταλλικό design, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, 423ppi, 64-bit επεξεργαστή Kirin 935, Mali-T628 GPU, μνήμη RAM 3B, 16/64GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Οι διαστάσεις του είναι 143.2×71.9×8.5 χλστ. και ζυγίζει 157 γραμμάρια.

Το Huawei Honor 7 έχει κάμερα 20 Megapixel με Phase Detection Auto Focus, αισθητήρα της Sony me F2.0 διάφραγμα φακού, 6-lens module και γυαλί από ζαφείρι για μεγαλύτερη προστασία. Η μπροστά κάμερα είναι στα 8 Megapixel και ευρυγώνιο φακό. Κάτω από την εξωτερική κάμερα υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων όπως στο Mate7.

Επιπλέον, άπο άποψη συνδεσιμότητας έχει NFC, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (2.4-5Ghz), Bluetooth 4.1, A-GPS, GSM, WCDMA και LTE. Η μπαταρία του είναι 3100mAh με τεχνολογία για γρήγορη φόρτιση που φτάνει στο 50% μέσα σε μισή ώρα, ενώ θα τρέχει Android 5.0 Lollipop out of the box, μαζί με το νέο EMUI version 3.1 interface.

Τέλος, η τιμή για το βασικό μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 16GB είναι στα 322 δολάρια, η dual SIM LTE έκδοση κοστίζει 355 δολάρια και τα 64GB είναι στα 400 δολάρια.

Πως σας φαίνεται;

Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια, Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια

Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια, Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια

Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια, Huawei Honor 7: Μεταλλικό με Kirin 935, κάμερα 20MP, από 322 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν έχει την ποιότητα του mate 7, τότε με τα 1000 (λογικά δραχμές)

Huawei Ftw

Καλη συσκευή. Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για 500+ δολάρια.

Ev

Αγαπητέ darth δε ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα έτσι και παμε σε δρχ ακομα και γι αυτό το μεσαίας τιμης τηλ θα είναι πολυ δύσκολη η αγορα του,ποσο μαλλον για τ αλλα!

One

Και τωρα που είμαστε στο ευρώ κινεζικα παίρνει ο Ελληνας οπότε δεν θα εχει καμία διαφορα…

tsoutsou

Εγώ μόνο iPhones και galaxy βλέπω.
Στα δυτικά προάστια μένω κι όλη η παρέα έχει κινητό 600+ ευρώ.
Επίσης, με δραχμή δεν θα έρχεται το κινέζικο στην Ελλάδα, που να κλαις και να παρακαλάς.

Just passing by

Με το που μπούμε δραχμή παιδιά δυστυχώς ξεχάστε τα κινητά…

Che ke faggot

Δυστυχωσ μαγκεσ και περα απο την πλακα αν μπλεχτουμε με δραχμεσ την κατσαμε και δε θα ξανά πιάσουμε κινητο στα χερια μασ

Φώτης

Huawei=εγγύηση!!!Πολυ καλο κ πανέμορφο..Εγω μαλλον θα πάω για mate 7 η 8..Οσο για την δραχμή δεν παμε μην τρελενεστε!!!

m f

Αυτή η ανούσια νέα μόδα το δήθεν premium μεταλλο η το δήθεν ποιοτικό unibody,φέρνει μεγάλες θερμοκρασίες κ κατεπεκταση πρώιμη φθορά του κινητού κ της μπαταρίας.

p.p.s

m.f Έχεις δίκιο. Στην αρχή το έκαναν για να ανεβάσουν την τιμή στα 800 κ 1000€ με τη φλουδα απο αλουμινιο κ μετά για αυτό που λες.Φαντασου π. χ. μια μπαταρία που θερμαινεται σε ένα unibody,στο χρόνο το πολύ θέλεις service να την αλλάξεις. . .

alexis touba

Καλο φενεται αλωστε για μενα η huawei μονο βηματα μπροστα κανει και σε ποιοτητα και αποδωση κτλπ.Ειχα το mate7 αψογο σε ολα απολαυση σε γρηγοραδα ολα γηνονταν αστραπιαια αλαγκαρηστο και καλη μπαταρια με φοβερο επεξεργαστη σε θεμα διαχειρησης και με υπερθερμανση κτλπ..τωρα εχω huawei honor6 plus.Κιαυτο αψογο σε ολα πολυ περησοτερο ευχαρηστημενος απο ταλα που ειχα galaxys5 lg g3 32gb iphone5.Οποιος ταχει πιασει και δουλεψει στα χερια του τα συγκεκρημενα κηνητα καταλαβαινει τι ενοω.Αν αλαξω παλι φετος γιατι εχω αρωστια με τη τεχνολογια πολυ θα αλαζα για huawei mate8 note5.Ολα ταλα ουτε ξηστα δε περνανε.Απολαυση οι μεγαλες οθονες .Για μενα η huawei αν συνεχησει ετσι ειδικα αν βαλει aQHD στο mate8 και καλυτερη καμερα και καλο επεξεργαστη οπως εχει αλωστε θαναι απιαστο!!Αυτα να τα βλεπουν οι εταιριες που περνουν τα διπλασια λεφτα και βγαζουν χειροτερα κηνητα

Darth

@Ev προφανώς και ξέρω τι γίνεται αν χρεοκοπήσουμε.. (Έχω ζήσει και μια χρεοκοπία)….. απλός αστειεύομαι (το χιούμορ δεν θα μας το στερήσουν)

Φώτης

Αυτά τα δήθεν που λέτε για το μέταλλο στα κινητά δεν ισχύουν κ ειδικα στο mate 7..Η συγκεκριμένη συσκευή ειναι ενα στολίδι με φοβερη οθονη παρα πολυ καλη καμερα κ αυτα για την μπαταρια που λέτε Εγω ενα ξερω..Το huawei mate 7 εχει την καλυτερη αυτονομία..Θες να την τελειώσεις κ δεν τελειώνει λεμε!!!!!!!Απο το note 4 αν εξαιρέσεις την καμερα σε ολα σχεδόν το mate 7 ειναι αν όχι ισαξιο κ καλυτερο απο το note..

stamatis21

Τι να πω ρε την παρανοια μου μεσα. εδω κρινεται το μελλον των παιδιων μας εδω κρινεται πως θα ειναι η χωρα απο 6 ιουλιου εδω αποφασιζουμε οτι δεν θελουμε ρε ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑ…….ΝΕ ΟΙ ΕΞΩ δεν γινεται να δουλευουμε για 400 ευρω δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ Ε;ΡΕ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ……

george

Βρε σταματη σε καταλαβαινω αλλα στο techblog βρισκεσε παντου γινετε χαμος την τηλ δεν ειναι να την ανοιξεις με την καταστραφολογια που ξερναει.ασε να κανουν πλακα για κινητα κακο δεν κανουν κ αυτοι βασανα εχουν απλα δεν τα λενε εδω μεσα.

ev

Αγαπητέ stamatis21 η αναφορά μου στην αγορά του συγκεκριμένου τηλ δεν αφορούσε αυτό κάθε αυτό αλλά έχει και πολλές προεκτάσεις που δε ξέρω αν μπορείς να φανταστείς. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνώ όλα τα υπόλοιπα.

nieris

nai paidia ama erthoune draxmes den tha exoume kinita….giati to 2001 pou eixame draxmes den eixame kinita…me ta stathera kikloforousame ekso kai milousame h eixame mazi mas mia tsanta me ksera xorta kai ena tsakmaki kai kaname simata kapnou…!!!!!ti dibazoune ta matakia mou edw mesa…eleos!!!!!!!!!!!!!to kinito einai mourlia….an kai tha ithela oso anafora tin emfanisi na exei mia pinelitsa mia poutania re aderfe na spaei tin monotonila !!!

Darth

@nieris προφανώς έχεις πλήρες άγνοια ότι αφορά την οικονομία… το θέμα δεν είναι να γυρίσουμε σε δραχμή η ευρώ η δολάριο η ότι άλλο θες, αλλά για την ικανότητα χώρας για παραγωγή κλπ

άλλες δυνατότητες είχαμε τότε (βαρβατες) και άλλες τώρα.. (ανυπαρκτες παντελώς)

το να χρεοκοπισουμε τότε με την παραγωγική μας ικανότητα του τότε δεν θα αποτελούσε θεμα… κυριολεκτικά θέμα μηνών ήταν να στρώσει η κατάσταση… τώρα ομος με μηδενική βιομηχανία και μηδενικες εξαγωγές κλπ το να χρεοκοπισουμε χωρίς κάποιο προμελιττιμενο σχέδιο συνεργασίας με κάποιον κολλοσο (πχ Ρωσία) είναι αυτοκτονία κυριολεκτικά… η χώρα έχει μηδενική δυνατότητα ανάκαμψης από κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή…

badounask

Ωραίο κινητο απλά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα λεπτά μαύρα κενά που αφήνει η οθόνη. Για μένα είναι απαραδεκτο να έχει μικρά περιθώρια το κινητο και να σου έχει σαν καμένα πιξελς η οθόνη πράγμα που ισχύει και για το p8 .κατά τα αλλά είναι ενα όμορφο κινητο αλλά για το λόγο που προανέφερα θα προτιμούσα το mx5

PAP

Να ρωτησω κατι ρε παιδια…τι διαφορα εχει με το P8 και το κανει τοσο φτηνοτερο?εχει καλυτερο αισθητηρα καμερας το P8 και ειναι μεταλικο?

mixalhs

το p8 ειναι παρα πολυ πιο λεπτο!!! και στολιδι πραγματικα η καμερα ειναι φοβερη μπροστα πισω, βιντεο αψογο! δεν κολαει γιατι ακουο και τετοια!!Το κινητο δεν αφηνει μικρα μαυρα κενα…….Δλδ ελεος!!! γρηγορο φοβερη ραμ, εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλο level se games και χρωματα. Καλη μπαταρια οχι σαν το mate 7 μακαρι αλλα που τετοια τυχη, μονο η θερμοκρασια ειναι προβλημα μονο στα games, ανεβαζει μετα απο αρκετη ωρα λογο μεταλου οπως ολλα τα μεταλικα κινητα !

PAP

Ευχαριστώ @Μιχάλη
Δλδ εσύ μεταξύ honor 7 κ Ρ8 ψηφίζεις p8 έτσι;

mixalhs

φιλε γενικα η εταιρια βγαζει αψογα κινητα τωρα ειναι τι σε βολευει εγω το p8 το πηρα γιατι το ερωτευτικα γιατι ηταν λεπτο δυνατο με αρκετη αυτονομια μπαταριας και η καμερα του αψογη το honor απο οτι βλεπω ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα και αρκετα ομορφο οχι τοσο λεπτο βεβαια και οποιο και να παρεις δεν νομιζω να μετανιωσεις και να ξερεις η καμερα ειναι αλλο level

PAP

Ξέρεις αν το honor 7 έχει τον καινούριο αισθητήρα που έχει το p8 στην κάμερα;

mixalhs

οχι δεν ξερω αλλα θα το μαθουμε καποιος απο εδω θα εχει καποια ιδεα

PAP

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Κάτι τελευταίο. Έχει γρήγορη φόρτιση το p8?

mixalhs

2 ωρες και κατι κανει νομιζω πως ναι αλλα δν ειμαι σιγουρος ηταν απο κατι που δεν με ενοιαζει τοσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.