Huawei Honor 7: Βγαίνει ζωντανό μέσα από 2 εκρήξεις [video]

To Huawei Honor 7 πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες με τιμή στα 349 ευρώ. H Huawei αναφέρει ότι έχει μεταλλική unibody κατασκευή από αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροπλάνων και στην οθόνη χρησιμοποιείται εξαιρετικά συμπαγές κομμάτι γυαλιού. Θεωρητικά αυτό σημαίνει ότι το κινητό θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό στις κακουχίες.

Αυτό βάλθηκαν να αποδείξουν οι Ρώσοι youtubers οι οποίοι προσέλαβαν έναν ειδικό στις κατεδαφίσεις κτιρίων προκειμένου να δοκιμάσουν αν το Huawei Honor 7 βγαίνει ζωντανό μέσα από εκρήξεις. Το κινητό βρέθηκε στην μέση δυο εκρήξεων, όπου κατά την διάρκεια της δεύτερης εκσφενδονίστηκε σε άλλο σημείο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει τουλάχιστον για αρχή, διότι δεν γνωρίζουμε τι προβλήματα μπορεί να έχουν προκληθεί στο εσωτερικό.

Το Huawei Honor 7 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20 Megapixel με phase detection autofocus και dual-LED dual-tone flash, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3100mAh. Η Huawei έχει βάλει τον δικό της οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935, τρέχει Android 5.0 Lollipop με Emotion UI 3.1.

Δείτε το video με τα extreme test του Huawei Honor 7 αλλά καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε:

Huawei Honor 7: Βγαίνει ζωντανό μέσα από 2 εκρήξεις [video], Huawei Honor 7: Βγαίνει ζωντανό μέσα από 2 εκρήξεις [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris t.

Να γιατι ως γνωστον σε καποια πιθανη πυρηνικη εκριξη μονο οι κατσαριδες και τα honnor θα γλιτωσου..

Ekimolaos

Γενικά πολύ όμορφο και αξιοπρεπέστατο κινητό, αλλά δυστυχώς με πολύ αδύναμη GPU :/

Τι θα γίνει φέτος, ένα ολοκληρωμένο κινητό θα δούμε;;

dimitrinho

@Ekimolaos μα υπαρχει ενα ολοκληρωμενο κινητο το iPhone 6s

bilybo

@dimitrinho
κλαινε κ οι πετρες με αυτο που ειπες..!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ ας μεινουμε on-topic και μην ξεκινήσει άκυρο flame χωρίς λόγο.

mpampis13

χρησιμο πειραμα, τωρα ξερω αν γινει πολεμος και σκασει καμια βομβα πανω μου μπορει εγω να παιθανω αλλα το αν εχω το honor μου θα παραμεινει ζωντανο και θα κρατησει τις τελευταιες μου στιγμες αυτο ειναι που με παρηγορει

Bloodmaster

Πολυ καλο βιντεο ομως που θα σου χρησιμεύσει ειναι αλλη ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.