Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη

Το Huawei Honor 7 ανακοινώθηκε επίσημα τέλη Ιουνίου για την αγορά της Κίνας και τότε λέγαμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Τελικά ο Κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε μέσω ενός teaser video τον ερχομό του μεταλλικού Honor 7 στην Ευρώπη.

Δυστυχώς όμως δεν μας έδωσε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή αλλά το Huawei Honor 7 με ενσωματωμένη μνήμη 16GB κοστίζει γύρω στα 295 ευρώ.

Το Huawei Honor 7 έχει μεταλλική unibody κατασκευή, οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20 Megapixel με phase detection autofocus και dual-LED dual-tone flash, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3100mAh.

Τέλος, μέσα η Huawei έχει βάλει τον δικό της οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935, τρέχει Android 5.0 Lollipop με Emotion UI 3.1.

Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη, Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη

Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη, Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη

Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη, Huawei Honor 7: Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

ΔΕ το χω βρει πουθενα 295 δολλαρια ! αν ξερει καποιος ας στειλει λινκ !

Ιωάννης jb

Και τη να λέει!?
Έρθει δεν έρθει, στην Ευρώπη δε θα κάνεις πωλήσεις!
Στη Κίνα πουλάνε…
Πάντως φαίνεται όμορφο!!!!
Αυτός ο αλλά mate σχεδιασμός είναι αρκετά ωραίος…
Πέρα από αυτό όμως δεν βλέπω κάτι που να με κανει να ασχοληθώ μαζί του…
Και φυσικά ο κόσμος δε δείχνει και να πολυασχολειτε 1 μόνο σχόλιο ενώ το ποστ για το note παρόλο που ανέβηκε πριν λίγο έχει ήδη 7-8 σχόλια στα οποία οι άνθρωποι δείχνουν το ενδιαφέρον τους…
Huawei = zero popularity

Darth

@Ιωάννης jb τι σχεση εχει το popularity(περα απ καφετεριες) με το ποσο καλη συσκευη ειναι?

Αντώνης

Όμορφη συσκευή φαίνεται και με πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά με τόσες συσκευές που βγάζει τι υποστήριξη παρέχει; Μέσα σε 4 χρόνια έχει βγάλει 7 honor (αν προσθέσεις και τις παραλλαγές π.χ. 3c, 3x είναι ακόμα περισσότερα). Όσοι έχετε κάποιο honor θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή σας. Επιπλέον με τόσα μοντέλα δεν έχουμε γρήγορα ευτελισμό της αξίας του κάθε μοντέλου και μεγάλη μείωση της μεταπωλητικής του αξίας;

Ιωάννης jb

Είπα πουθενά ρε Darth ότι δεν είναι καλή συσκευή;
Αυτό θα το πω όταν τι πιάσω και τη δουλέψω.!
Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι φαίνεται όμορφη με σχετικά καλά specs και χαμηλή τιμή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.