Huawei Honor 8: Νέο teaser επιβεβαιώνει παρουσίαση 11 Ιουλίου

O πρόεδρος του τμήματος Honor της Huawei, Zhao George ανάρτησε teaser μέσα απο το οποίο επιβεβαιώνεται ότι η 11η Ιουλίου θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου Honor smartphone, του Honor 8.

Mετά τα επιτυχημένα Honor 6 και 7, ήρθε η σειρά του επόμενου μοντέλου της σειράς. Η Huawei δεν είχε αποκαλύψει πολλά μέχρι σήμερα, τώρα όμως που η παρουσίαση πλησιάζει, έγινε γνωστή η ημερομηνία αλλά και ένα σημαντικό στοιχείο των τεχνικών προδιαγραφών, η dual-camera που θα έχει στο πίσω μέρος.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Kirin 950, δύο επιλογές στην μνήμη RAM, 3 και 4 GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος έρχεται σε 3 επιλογές, 32, 64 και 128 GB. Οι κάμερες της συσκευής θα είναι dual 12 Megapixel πίσω και 8 Megapixel μπροστά, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2900mAh και θα τρέχει Android Marshmallow 6.0 out-of-the-box.

Η σειρά Honor είναι πάντα ενδιαφέρουσα, με ωραία χαρακτηριστικά και σχετικά χαμηλές τιμές. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε αν η Huawei θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου παρουσιάζοντας άλλο ένα ποιοτικό smartphone.

huawei honor 8 launch, Huawei Honor 8: Νέο teaser επιβεβαιώνει παρουσίαση 11 Ιουλίου

huawei honor 8 launch, Huawei Honor 8: Νέο teaser επιβεβαιώνει παρουσίαση 11 Ιουλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

Η Huawei τους γλεντάει ακομα και σχεδιαστικά. Ποιός θα το περιμένε οτι τα πιο όμορφα δικάμερα κινητά θα ήταν της Huawei και εταιρείες όπως η Apple και η LG θα παρουσιάζαν εκτρώματα.

nik

Πολλά android έχω αλλάξει.Πολύ ευχαριστημένος από την Huawei έμεινα τελικά.Μπράβο της σαν εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.