Huawei Honor 8: Ανακοινώθηκε για Ευρώπη με τιμή από 399 ευρώ

Το Huawei Honor 8 ανακοινώθηκε στις αρχές Ιουλίου για την αγορά της Κίνας, στη συνέχεια ακολούθησε μια νέα ανακοίνωση για τις ΗΠΑ και σήμερα πήρε σειρά η Ευρώπη. Σε ειδικό event στο Παρίσι, ο Κινέζος αποκάλυψε την τιμή του Honor 8 για τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το Huawei Honor 8 θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο από το τέλος Σεπτεμβρίου με το μοντέλο με 4GB RAM και χωρητικότητα 32GB να κοστίζει 399 ευρώ και η έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 64GB έχει τιμή 449 δολάρια. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι και είναι οι ίδιες τιμές σε δολάρια (αν και η ισοτιμία δεν είναι αυτή έχουμε συνηθίσει οι αριθμοί να παραμένουν ίδιοι σε ευρώ και δολάρια και να πληρώνουμε πιο ακριβά στην Ευρώπη).

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Honor 8 φέρνει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 με Mali-T880 MP4 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64GB, διπλή κάμερα 12 Megapixel με laser autofocus και dual-LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με δικό της LED flash, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3000mAh.

huawei honor 8 price, Huawei Honor 8: Ανακοινώθηκε για Ευρώπη με τιμή από 399 ευρώ

huawei honor 8 price, Huawei Honor 8: Ανακοινώθηκε για Ευρώπη με τιμή από 399 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Πολύ όμορφο τηλ αν και κλεμμένο από την Sony αλά πλέον βάζει δικές της πινελιές και το έχει κάνει δικό της είναι η μόνη κινεζική εταιρεία που αξίζει και μπορώ να την εμπιστευτω με το μόνο της θέμα ότι κόλλησε στην 1080p μάλλον το έκαναν για να πάνε με την μία σε 4κ μια και είναι πολύ πιο ουσιαστική.

Geo pap

Το μπλε μπορω να πω ειναι εντυπωσιακό.αλλα η συσκευη γενικα δεν γεμιζει το ματι.πολυ δυνατο το μπλε

xristos

ομορφια δεν θα ελεγα οχι στο μπλε!!αν και κατοχος note 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.