Huawei Honor U8860, Θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Το Huawei Honor (TechblogTV) θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και αυτό έγινε όσο πιο επίσημο θα μπορούσε με τον Κινέζο κατασκευαστή να διαθέτει ήδη μια “demo” έκδοση. Στη χώρα μας, το Huawei Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Huawei Honor U8860
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.4 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, video HD 720p, autofocus, HDR2
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: πάχος 9.9 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, Huawei Honor U8860, Θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νιάνιος Ρωμανός

Άκομη ένας λόγος για να είναι το επόμενο κινητό μου…

το νεο μου κινητο τελος..

runner

Αν θα ερθει στα 200€ θα ειναι και το δικο μου νεο κινητο!

γιαννης

ξερω για το u8800-pro επισημα περιμενουμε ακομη το 2.3 ειμαι σιγουρος οτι αντεχει την 4.0 ics θα την δουμε αραγε????

kamasteri

τρομερο κινητο, αλλα παιδια δεν θα ερθει τοσο φθηνα. 250 με 280€ το υπολογιζω.
αν ειναι κατω απο 300€ η τιμη του,το αξιζει και με το παραπανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο..

Νιάνιος Ρωμανός

runner η τιμή του θα είναι 289 ή 299 αν δεν κάνω λάθος…

mikegad

αν έχει κοντά στα 300 δεν νομίζω πως θα κάνει και μεγάλη επιτυχία

Paris

θα κανει επιτυχια…γιατι η τιμη του θα πεσει!! και στα 300 ευρω κινητο κ με ICS θα ειναι αρκετα καλο!! εδω αλλες εταιριες και δεν σου δινουν Update που τα πουλανε και ποιο ακριβα!!

Doxakis

Πιστεύω πως σε αυτήν την τιμή μπορεί να σταθούν δίπλα του τα: Sony Ericsson Neo V, Samsung Nexus S και Samsung Galaxy S. Καταλαβαίνω πως υστερούν λίγο και τα 3 όσο αναφορά CPU, το Nexus S όσο αναφορά το video και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα πάρει αναβάθμιση το Galaxy S(ICS).

Kwstakisss

Στα 300 ευρωπαικα με το Optimus 2x (θα παρει ICS) δεν υπαρχει ανταγωνισμος…

sql

Optimus 2x και Atrix είναι στα 305-310 ε. Για να πουλήσει θα πρέπει να έρθει με λιγότερα από 250. Oh well.. Είδωμεν!

tilem

και ας μην ξεχναμε ότι στα 200€ υπάρχει το sony ericsson neo v με παρόμοια παρακτηριστικά(υπολείπεται νομίζω κάμερα και MHz επεξεργαστή) με αυτό. Και θα αναβαθμιστεί και εκείνο σε android 4…

lorentzos

Οι Κινέζοι πήραν φόρα και τρέχουν με 4ή άρχισαν να προσπερνούν τους πρωτοκλασάτους, και αν έχουν και καλή υποστήριξη και σέρβις τοτε βλέπω να τρέμουν πολλοί………

Marios

ΜΑΚΑΡΙ να έρθει 250 παιδιά!! τάμα θα κάνω :p

iceman

ελεγα να το αγορασω και εγω αλλα μετα το καζο που επαθαν ενας συναδελφος μου με το zte scate και ο γαμπρος μου με το huawey x5 pro μακρια και αγαπημενοι απο οτι ερχεται απο κινα!!!!

Giannis K

για πες iceman τι έγινε?

skace13

και εγω το χ5προ εχω και ο κολλητος μου το απλο και δεν εχουμε κανενα παραπονο τι καζο επαθαν?Αλλα αν λες μακρια απο οτι ερχεται απο κινα τοτε μακρια και απο το 90% των κινητων αφου απο εκει ερχονται οπως και το iphone κινεζια ειναι.

skace13

καλα ρε iceman διχσμενη προσωπικοτητα εισαι?
Ο/Η Iceman λέει:
Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:27
Εχει ερθει στη Vodafone και το εχω παραγγειλει απο το Σαββατο και μου ειπαν οτι θα ερθει αυριο.

ΣΕ αρθρο για το HTC sensation πληροφοριακα η HTC ταιβαν ειναι εκτος και αν θεωρεις οτι ταιβαν κια κινα εχουν τοσες μεγαλες διαφορες.
https://techblog.gr/mobile/htc-sensation-greece-599-euro-2111/

Νιάνιος Ρωμανός

Το να έρθει μια δυσλειτουργική μονάδα μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εταιρία δεν σημαίνει πως ντε και καλά συμβαίνει συνέχεια στην ίδια εταιρία εγώ ξέρω πολλούς που με Huawei είναι ευχαριστημένοι όπως και εγώ με το Huawei Mediapad και την κατασκευή του από αλουμίνιο.

Γιώργος

μοιαζει λιγο με to samsung galaxy s η’ μου φαινεται?

iceman

προς απαντηση σχολιου πιο πανω : μεσα στο site υπαρχουν επισκεπτες που χρησιμοποιουν το ιδιο ψευδωνυμο!! στο σχολιο που περιγραφεις το i στο iceman ειναι με κεφαλαιο και οχι με μικρο i οπως το δικο μου! να παρατηρεις καλυτερα φιλε μου! οσο αφορα το skate δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο στην εισαγωγη κειμενου στη μεθοδο android και περιορισμενη εισαγωγη ελληνικων στην αλλη μεθοδο με αποτελεσμα να μην μπορεις να γραψεις ενα μηνυμα 160 χαρακτηρων…. οσο για το x pro μετα απο 2 μερες κολησε, εσβησε και δεν ξανανοιξε ποτε με αποτελεσμα να το αντικαταστησει με αλλο κινητο μεγαλυτερης αξιας και αλλης εταιριας βεβαια…..

skace13

ok φιλος iceman εχεις δικιο για το ψευδωνυμο το προσεξα ειδα οτι εισαι fanboy της νοκια απο τα ποστ σου τωρα οσο αναφορα το τους χαρακτηρες υπαρχευν αλλα πληκτρολογια στο μαρκετ που δεχονται 160 χαρακτηρες αλλα ο φιλος σου δεν το εψαξε και δευτερον οτι το προ κολλησε και το αντικατεστησε με αλλο μεγαλυτερης αξιας μπορω να πω με βεβαιοτητα επειδη δουλευω σε καταστημα κινητης οτι λες ψεματα γιατι υπαρχει εγγυηση που αν κολλησε που και αυτο το αμφισβητω στο αντικαθιστουν με αλλο ideos.

iceman(the original)

δε νομιζω πως πρεπει να εισαι υποχρεωμενος να κατεβαζεις εφαρμογες για να κανεις τη δουλεια σου αλλα το κινητο να ειναι “ετοιμο” για μια απλη χρηση οπως το μηνυμα οταν το αγοραζεις στη χωρα σου! τωρα οσο αφορα το αλλο θεμα, μετα απο τετοιο προβλημα θα ξαναεπαιρνες την ιδια συσκευη; -ακομα και αν στην αντικαταστουσαν – δε νομιζω….

Giannis K

δηλαδή αν χαλούσε ένα iphone ή το galaxy s2 δεν θα ξανάπερνες?Ένα ελατωμματικό μοντέλο ήταν,μπορεί να συμβεί σε όλες τις εταιρείες…

Και αν χάλασε απο μόνο του όπως λες και ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ,τότε το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να σου αντικαταστήσει τη συσκευή με ίδα καινούρια Ή να πάρεις τα χρήματα σου πίσω (στην αρχική τιμή αγορας).Φυσικά αυτοί δεν στο λενε ποτέ και σου λεν να πάρεις ένα ακριβοτερο +διαφορα απο σένα γιατί δεν τους συμφέρει!!!

iceman(the original)

μη γελιομαστε παιδια! τα κινητα αυτα τα διαλεγουμε λογω τιμης και ελπιζεις να σου βγουν οκ. επισης μπορει και σε μια πιο γνωστη μαρκα να σου τυχει μια ελατωματικη συσκευη. για αποφυγη παρεξηγησης του προτειναν αντικατασταση με ιδια συσκευη αλλα το παληκαρι διαλεξε μια αλλη -μην τα ριχνουμε στο καταστημα- ας χαλαρωσουμε λιγο…..:)

george lg optimus one

Mετά το xperia neo v τώρα αυτό… Το party με τα οικονομικά smartphones καλά κρατεί και η μία συσκευή που βγαίνει είναι καλύτερη από την άλλη. Καλύτερο από το xreria neo v, καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή, αλλά το κυριότερο πάρα πολύ μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη. Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Ότι μπορείς πρακτικά να κατεβάζεις και να χρησιμοποιείς απεριόριστες εφαρμογές. Γιατί ακόμα και οι εφαρμογές που άποθηκεύονται στην SD, καταλαμβάνουν κάποιον χώρο και από την εσωτερική μνήμη. Έτσι αν η εσωτερική μνήμη δεν είναι αρκετή, (λίγα MB), κάποια στιγμή γεμίζει. Το i-phone είναι πια καταδικασμένο….

alex

Ξεψασες το πιο σημαντικο.Το honor θα ειναι σχεδον 100 ευρω πιο ακριβο. Με τιποτα, Neo V ftw!!!

geokos

στο κρικετ το εβγαλαν το honor με 250$ κατι που παει να πει 190€

alex

το iphone 4s έχει 649$ που παει να πει 500€… οποτε???

τι ειναι το κρικετ?

stefos13

Κωστα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερο αυτο ή το galaxy s? Πιστευεις οτι 8α αξιζει τα 300 περιπου ευρω που 8α κανει? Παντως απο χαρακτηριστικα θεωρω αυτο ειναι καλυτερο. Συμφωνεις?

Marios

https://www.youtube.com/watch?v=rDDBYPH0ugQ

παιδιά δείτε στο βίντεο..αυτό είναι πολύ κακο; αναγνωρίζει μονο μεχρι 2 ”σημεία” αφής..ειναι μεγαλο μειονέκτημα;

Και το δικο μου το Χ5 2 σημεια αναγνωριζει τωρα εκανα το τεστ με το ιδιο προγραμμα. Αλλα που ειναι το τραγικο σ αυτο? Τι τα θες τα παραπανω σημεια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.