Huawei Honor, Καθυστερεί η κυκλοφορία του στην Ελλάδα, πάμε για Γενάρη

Το Huawei Honor (TechblogTV) το ισχυρότερο Android smartphone του κινέζου κατασκευαστή που ενσωματώνει δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά σε δελεαστική τιμή, θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Όταν πριν δύο μήνες πρώτοι το παρουσιάζαμε με βίντεο γνωρίζαμε ότι θα διατεθεί μέσα στο Δεκέμβριο, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες πάμε για Ιανουάριο.

Από τις πληροφορίες που είχαμε πίσω το Σεπτέμβριο αυτό που φαίνεται να μην αλλάζει είναι η τιμή του Huawei Honor U8860 που εκτιμάται ότι θα κυμανθεί λίγο κάτω από το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ.

Θυμάμαι από τα σχόλιά σας ότι αρκετοί το περιμένατε τώρα μέσα στις γιορτές για να το τσιμπήσετε. Τώρα τι σκοπεύετε να κάνετε, θα κοιτάξετε κάποιο άλλο (και ποιο;) ή θα περιμένετε το νέο έτος;

Επίσης κάποιοι φίλοι με ρωτήσατε τις προηγούμενες ημέρες για τον επεξεργαστή του Honor γιατι κυκλοφόρησε ότι θα είναι διπύρηνος. Κάτι τέτοιο σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν ισχύει. Ο επεξεργαστής του Huawei Honor που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα είναι όπως τον γνωρίζουμε, μονοπύρηνος στο 1.4GHz. Επίσης το πίσω καπάκι δεν θα είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας. Θα έχει αλλαγές.

, Huawei Honor, Καθυστερεί η κυκλοφορία του στην Ελλάδα, πάμε για Γενάρη

Huawei Honor U8860
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.4 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, video HD 720p, autofocus, HDR2
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: πάχος 9.9 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Papakyriazis

Νομίζω πώς κάνεις λάθος για τον επεξεργαστή …. https://bit.ly/uInGf5 🙂

teodore88

τον μονοπυρινο 8255Τ της Qualcomm φοραει..
https://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3093&view=1&c=huawei_u8860_huawei_honor

Jason Matsoukas

Λογικό για μονοπύρηνο, απλά είναι περίεργο που εδώ του λένε στα ίσα ότι θα έχει διπύρηνο

Huawei Device Hi Takis Panakotas, the Huawei Honor is a dual core smartphone. Check out the Honor product app which includes full specs, demo video and photos. https://www.facebook.com/huaweidevice?sk=app_118428994933979
22 hours ago · 1

kostis

Οπως και να εχει, θα πεσει πανω στο galaxy s1 plus το οποιο στο skroutz το βρισκεις με 275. Οποτε πολυ δυσκολα τα πραγματα για την huawei και το honor….

Νιάνιος Ρωμανός

Κρίμα πάντως ήταν ένα καλό όνειρό :P, anywawy εγώ προσωπικά ακόμα ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που οι εταιρίες επικοινωνούν με τους αγοραστές στους και δεν τους αφήνουν με το ***** στο χέρι όπως κάνει η Archos που έχει να βγάλει ανακοίνωση για την καθυστέρηση των προϊόντων της εδώ και ένα μήνα. Και αγοραστές από όλο το κόσμο αναρωτιούνται τι έχει γίνει που είναι τα προϊόντα και τα λοιπά και αυτοί στο λαγούμι τους. Με αυτή την κίνηση αυτή την περίοδο η Huawei με νίκησε καθώς και τα σχόλια για τα προηγούμενα κινητά τους που είναι πολύ καλά.

Γιωργος Αγριανιτης

Παιδια μην το ψαχνετε αλλο,ρωτησα εγω και απαντησαν…;)
https://www.facebook.com/huaweidevice/posts/255205757862408?ref=notif&notif_t=share_comment

tasos 80

βρηκα ενα βιντεακι στο youtube που μου κανει για διαφημιστικό και εχει το καπάκι πίσω διαφορετικό απο αυτο που μας εδειξε ο κωστας για ριχτέ μια ματιά: https://www.youtube.com/watch?v=7f1uU4_8zG0 παντως το κινητο τα σπαει κωστα ξερεις αν θα το φέρει η cosmote ;

kostas

Κριμα εκει που νομιζα οτι ειναι διπύρηνο…

Christos

Με τέτοια χαρακτηριστικά 300€ ακούγονται ολίγα…

tilem

με samsung galaxy s στα 250€ και galaxy s plus στα 280€ δεν νομιζω οτι θα επιβιωσει το honor…

Στεφι

Παιδια ερωτηση το κινητο ειναι multi-touch? παρακαλω απαντηστε μου επισης περιμενω τοσο καιρο γ αυτο το κινητο αξιζει η να παρω καποιο αλλο? κ αν παρω αλλο ποιο θα μ προτεινατε?

iceman

@ Στεφι : ειναι μια εξαιρετικη επιλογη αλλα πρεπει να περιμενεις μεχρι τον ιανουαριο που θα ερθει…. αν βιαζεσαι παρε samsung galaxy s plus ή nokia 701, 🙂

kostas

Γύρω στα 300€ που θα κάνει το Honor υπάρχουν αρκέτες καλές επιλογές (από το skroutz) όπως το samsung galaxy s, το lg optimus 2x κ.α. αν δεν θες να το πάρεις από το ιντερνετ θα σου πρότεινα το xperia neo v από την vodafone που κάνει 200€.

Στεφι

@iceman δεεε πολυ βιαζομαι (εκτος κ αν το κινητο μου τα φτυσει τελειως γτ εχω το lg new chocolate bl20) ξερεις αν ειναι multi-touch? @kostas το ειδα το νεο xperia ωραιο ειναι αλλα ψαχνω 4αρα οθονη 🙂 Σας ευχαριστω και τους 2 πολυ 🙂

iceman

στεφι ελα αυριο στο workshop να δεις το huawey honor!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.