Huawei Honor U8860, Ανακοινώθηκαν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Honor U8860 και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας για τιμή κάτω από τα 300 ευρώ (εκεί στα 280 ευρώ), το κινητό θα κάνει αίσθηση. Επεξεργαστής 1.4GHz μονοπύρηνος, μνήμη RAM 512ΜΒ, οθόνη 4 ιντσών, κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 1900 mAh και ραδιόφωνο FM. Ενδιαφέρον;

Huawei Honor
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.5 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, video HD 720p, autofocus, HDR2
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: πάχος 9.9 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, Huawei Honor U8860, Ανακοινώθηκαν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak91

Πωωωωω!!! Δε ξέρω τι να κάνω!! Να πάρω το optimus 2x που σκέφτομαι εδώ και καιρό ή να περιμένω λίγο ακόμα; Βγαίνουν συνεχώς ενδιαφέρουσες προτάσεις…είδα και το optimus 3d χθες στο workshop κι έπαθα πλάκα… κ αυτοί οι κινέζοι φαίνεται να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι.

manolis Tsagkarakis

είναι απλό το θέμα:

αν θέλεις ποιότητα κατασκευής και δε σε πειράζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω τότε θα σε “βοηθήσουν” σε αυτό οι Κορεάτες,

αν τώρα δε θέλεις να κουβαλάς πάνω σου κινητό των 500 ευρώ και η ποιότητα κατασκευής δε σε πειράζει τότε μονόδρομος κάποιο τέτοιο κινέζικο με high end χαρακτηριστκά!!!!

😉

lefteris

μεγαλη μπαταρια εχει παντως.. μεγαλυτερη και απο το sgs2 hd

Odysseus

Μπορεί να γίνομαι γραφικός αλλά πόσο δείκτη SAR λέτε να έχει;

art

το παραπανω κινητο υπηρχε και στην δεθ, σε ερωτηση μου στην υπευθυνη με διαβεβαιωσε οτι η αρχικη του τιμη θα ειναι τα 400… αρα μην ενθουσιαζεστε

Αντωνης

θα κάνει μεγάλη πατάτα η huawei αν όντως το κοστολογήσει στα 400 ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε δει να πωλούνται για παράδειγμα το Samsung Galaxy S κάτω από 300 ευρώ και το LG Optimus 2χ κάτω από 400 τότε… καλή τύχη!!!

sdaoulas

εξωτερικα μοιαζει παρα πολυ με SGSII
τι να πω. ειναι κουκλί.

Doc77

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλάβω γιατί η huawei πρέπει να έχει χαμηλή τιμη για να είναι μια αποδεκτή συσκευή ,όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές της είναι made in china και ειδικά τώρα τελευταια έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά ….αν λοιπόν η συσκευή είχε Sammy η LG σηματακι θα ήταν καλη στα 500€ και άνω ;;;;τι λέτε κύριε βλαχακι μήπως το σηματακι τελικά με ανάλογης ποιότητας κατασκευή ανεβάζει και την τιμη!!!

Αντωνης

Doc77 εχεις απολυτο δικιο, τα προιοντα της huawei (αν κρινω απο το ideos x5) ειναι εξαιρετικα,ομως καλως η κακως την huawei δεν την ξερει ουτε η μαμα της. Εμεις οι gadgetακηδες που την ψαχνουμε λιγο παραπανω και τη γνωριζουμε πιστευω οτι εχουμε ενα πολυ μικρο κομματι της αγορας. Ακριβως για αυτο το λογο δε μπορει να εχει μονο εμας για target group.Η αποψη μου λοιπον ειναι οτι αν σε ενα καταστημα βαλουμε ενα samsung,ενα htc,ενα lg και ενα huawei με παρομοια specs με κοινη τιμη 500 ευρω, 99% της παγκοσμιας αγορας θα προτιμησει ενα απο τα 3 πρωτα. Οποτε φυσικα και το σηματακι παιζει τεραστιο ρολο και η huawei πρεπει να ριξει αρκετα την τιμη.

Νίκος

οι γωνιες και η οθονη θυμιζει λιγο το iPod touch 4th

george

θα πουλισω μαλλον το desire μου και θα παρω αυτο..αν ειναι κατω απο τα 300ευρο!

Alucard

Απλα πληροφοριακα το λεω οτι διαβασα καπου για τον δεικτη sar και την ακτινοβολια στα κινητα οτι δεν μετραει απαραιτητα ποση ακτινοβολια βγαζει το κινητο αλλα ανα ποση συχνοτητα την βγαζει διοτι η ακτινοβολια ειναι ενα μεγεθος το οποιο προσθετεται στον οργανισμο.

Giwrgos

@Αντωνης
η HUAWEI είναι αν όχι ο μεγαλύτερος, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς κατασκευαστές παγκοσμίως κατασκευάζοντας τα περισσότερα απο τα καλώδια ethernet και διαύλους οπτικών ινών του πλανήτη!
το γεγονός οτι είναι πρόσφατη η “αποβίβαση” του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της σε ευρώπη και αμερική δεν την κάνει “μικρότερη” ή άγνωστη εταιρεια.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι η εταιρεία που θα σου πασάρει “κινεζιά” με 4 κάρτες sim και τηλεόραση σε design iphone 4.

kostis

@Giwrgos ετσι οπως τα λες ειναι! απλα αυτα δεν τα ξερει ο απλος κοσμακης…..

Cybergiannis

Συμφωνώ απολύτως. Αν κάτι είναι καλό και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από ένα “παρόμοιο γνωστό προϊόν” γιατί να μην κοστολογηθεί παραπάνω. Εγώ με το x5 όταν με ρωτάνε τί μάρκα είναι και τέτοια δεν καταλαβαίνουν πολλά αλλά μόλις το πιάσουν στα χέρια τους ξετρελένοντε!

lorentzos

Για αυτα τα χαρακτηριστικά η τιμη ειναι άριστη και σε κανα 2-3 μηνακια που θα πέσει κιαλο θα είναι bestseler…

Αντωνης

@giwrgos
Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι 2η παγκοσμιως πισω απο την Sony-ericsson,πραγμα που σημαινει οτι η εταιρια ειναι πραγματικος κολοσσος. Την φραση μου ομως “δεν την ξερει η μαμα της” τη στηριζω 100% γιατι αν βγουμε στο δρομο (σε οποιαδηποτε χωρα) και ρωτησουμε 1000 περαστικους τι ειναι η huawei θα παρουμε απαντησεις τυπου πολεμικη τεχνη,ιαπωνεζικη λιχουδια κλπ κλπ. Αν θα την ξερουνε 10-20 ευχαριστημενοι να ειμαστε.θα συνεβαινε το ιδιο αν αναφεραμε τα ονοματα nokia,samsung η lg? Για αυτο το λογο πιστευω οτι πρεπει να ειναι πιο χαμηλες οι τιμες της σε σχεση με τον ανταγωνισμο, τουλαχιστον μεχρι να εδραιωθει σαν ονομα. Οπως άλλωστε εκανε και με το εξαιρετικο χ5 που οταν κυκλοφορησε στα 200 ευρω για να βρεις καλυτερο του επρεπε να σκασεις τα διπλα…

NPapanikolaou

Στο σχεδιασμο το κινητο πέρνει τα σχεδιαστικα χαρακτηριστικά
απο πολλές συσκευές…
αν έγραφε BRAVIA ENGINE και
Xmore R δεν θα σας θυμιζε καποια αλλη συσκευη που πρόκειται να κυκλοφορήσει; θα ηθελα Κωστα να δω μια τετοια κόντρα***

Mάριος

Πάντως το press release στην πηγή σου Κώστα λέει αυτό για το πάχος:

“Measures 10.9mm (0.43 inches) at its thinnest point and weighs around 140g (0.3 pounds)”.

aris

θα το εχουμε πριν τα Χριστουγεννα Ελλαδα? να ξερουμε να περιμενουμε αμα ειναι η οχι…

Silender

οι μισοί από εδώ μέσα έχετε huawei router για το internet και δεν το ξέρετε…

Από πέρυσι ο ΟΤΕ μόνο τέτοια δίνει.

πασχαλης\

καλησπερα!το κινητακι φαινεται πολυ καλο

μπορω να ρωτησω τι διαστασεις εχει ακριβως η οθονη?ειναι ιδιες με ενος 2X η φαρδυτερο?ειναι ελαφρυτερο απο το ιδιο?

george

Μετά το xperia neo v, τώρα αυτό.. Ο χορός των οικονομικών smartphones με μεγάλες δυνατότητες έχει ξεκινήσει πλεον για τα καλά και το ένα μοντέλο που βγαίνει είναι καλύτερο απο το άλλο. Το i-phone είναι πια καταδικασμένο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.