Huawei Honor U8860, Το Φεβρουάριο στη WIND με 289 ευρώ

Θέλαμε πολύ να κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές όμως δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η διάθεση του Huawei Honor έχει κλείσει για τα μέσα Φεβρουαρίου αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND. Η τιμή του αναμένεται να διαμορθωθεί στα 289 ευρώ και ενώ θα κυκλοφορήσει αρχικά με Android 2.3 Gingerbread, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αναβάθμιση του σε Ice Cream Sandwich μέχρι τον Απρίλιο.

Σημείωση: Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες τόσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του όσο για την τιμή του και την αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich.

Huawei Honor U8860
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.4 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, video HD 720p, autofocus, HDR2
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: πάχος 9.9 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, Huawei Honor U8860, Το Φεβρουάριο στη WIND με 289 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
samo

Ίδιο με το Lg optimus Black.

mikegad

Αν είχε βγεί καλοκαίρι σε αυτήν την τιμή θα έκανε επιτυχία…τώρα πια όμως δεν νομίζω πως είναι και καμιά τρομερή τιμή για china.

Sotiris

249 το Google nexus … οχι λοιπον δεν θα παρουμε (γνωμη μου παντα).

Σιγουρα με λιγοτερα φραγκα περνω κατι επωνυμο (οχι κινεζικο) και μου
μενουν και ρεστα τωρα οσο για το οτι ειναι πιο καινουργιο και εχει καλυτερα specs
δεν μου λεει κατι … για εμενα αργησε αρκετα το καλοκαιρι οπως λεει και ο φιλος απο πανω
κατι θα εκανε.

Αύγουστος

θα συμωνησω με τους δυο παραπανω….το καλοκαιρι κατι θα εκανε…τωρα παιρνεις το nexus και με λιγοτερα!!!

sakos

τσιμπημένο το βλέπω αν τελικά κυκλοφορήσει στα 289….κώστα έμαθες τίποτα για την αναβάθμιση του χ5?

Manos

Ασχετο με το θεμα μας, αλλα πανω σε αυτο που λες Κωστα, υπαρχουν free SMS apps οπως το GoSMS και το Handcent που εχουν υποστηριξη ελληνικης γλωσσας και 150 χαρακτηρες κανονικα(αρκει να κατεβασεις και το αντιστοιχο language pack απο το market).

gounaro

Τελικά απ’ ότι καταλαβαίνω λέμε γενικά “όχι” στα chinese Ηuawei…

Γιώργος

Η τιμή είναι πολύ υψηλή. Όποιος θέλει ένα κινητό για όλα τα άλλα εκτός από την κάμερα, στην αναμενόμενη τιμή του huawei honor και με παρόμοιο hardware υπάρχει με 279€ το galaxy s plus ή και πολλές άλλες συσκευές που κατά καιρούς βγαίνουν σε προσφορά!

geoper2

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω σε χαμηλότερη τιμή το nexus s το οποίο είναι πιο φθηνό και πιο καλή κατασκευή. Το μόνο που θα με έκανε να πάρω το honor αντί του nexus s π.χ. είναι η μπαταρία.

thanasis

σε τι ακριβως ειναι παρεμφερες το honor με το nexus s?LOL! δεν λεω καλο το S αλλα τα huawei οσο και να μην το φανταζεται καποιος αγοραστης ειναι πολυ ανωτερα ποιοτικα,αρκει να το κρατησεις στα χερια σου να καταλαβεις τη διαφορα ποιοτητας στα πλαστικα.

-ενας ευτυχισμενος ιδιοκτητης nexus S και ideos X5

Solon

Θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Τα Huawei είναι πολύ ποιοτικά στην κατασκευή. Είναι η μόνη κινέζικη εταιρεία που θα εμπιστευόμουν και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα κορεάτικα. Καμιά σχέση με τα φτηνά κινέζικα που μπορεί να σου μείνει η μπογιά στο χέρι από τα πλαστικά.

THANASIS

καλα ολα αυτα αλλα εκει που ποναει ειναι η υποστηριξη. στο χ5 η 2,3 εχει ενα σωρο προβληματα και ειναι αμφιβολο ποτε και αν θα διορθωθουν….
προς το παρον μακρια
ενας δυστυχισμενος κατοχος ideos x5….

xristos

Νομίζω ο solon έχει ένα δίκαιο, μπορεί να μην είναι και το καλύτερο ποιοτικά αλλά την δουλεία του την κάνει!! Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τεράστια μπαταρία που δεν την βρίσκεις ούτε και στα κορυφαία κινητά των “μεγάλων” εταιριών..

Tony Cool

Την παω με 1000 την huawei,αλλα αν επρεπε να αγορασω τωρα κινητο,τη στιγμη που βρισκεις galaxy s και nexus s με 200-250 euro,σορρυ κιολας αλλα δεν θα τα εδινα τα 290 για αυτο.Και αν σκεφτομαι εγω ετσι που τη γουσταρω και την ξερω φανταστειτε η μεγαλη πλειοψηφεια του αγοραστικου κοινου που δεν την εχει ουτε ακουστα!Για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν παιζει να ξεπερναει τα 250 αν ερθει Ελλαδα.

Γιώργος

Το nexus που το βρισκεις 250 ευρω?

stelios GR

παιδια μην γελιομαστε… το οπλο της huawei ειναι οι ανταγωνιστικες τιμες, κι εφ σοσον οι “διπλανοι” δινουν εφαμιλλες προτασεις με λιγοτερα χρηματα και ειναι και πιο επωνυμοι, ειναι λογικο να μην προτιμησει καποιος την κινεζικη μαρκα. πρεπει ακομα να παραμεινουν χαμηλα οι τιμες της για να πουλησει….παρολ’αυτα και μενα μου φαινεται αξιολογη σαν εταιρια η huawei, οπως και οι προτασεις τις…

billias

Μάγκες δεν υπάρχει πλέον nexus με 249, όποιος πρόλαβε πρόλαβε

mak

Πολύ ακριβό στην παρούσα φάση.Δυσκολα θα πιάσει γιατί μετά το φιάσκο της HUAWEI με τις αναβαθμίσεις δύσκολα θα κερδσει την εμπιστοσύνη του υποψήφιου αγοραστή. Επρεπε είτε να κυκλοφορήσει νωρίτερα είτε να παίζει κοντά στα 200 ευρω.Πολλοί οπως και γω, κάνουμε την δουλειά μας μια χαρά με το X5 στα 1.6Ghz, και στην ουσία τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Huawei η τιμή, αλλα ακούει κανείς εκεί στη WIND ή πετάνε χαρταετό?

Vasilis

παντως αν ερθει με το ιδιο value for money oπως το Χ5 τοτε θα το χτυπησω,καθοτι ψαχνομαι….:)

runner

ρε παιδια τι σχεση εχουν τα galaxy s και nexus s με το honor; Το huawei εχει επεξεργαστη στα 1.4 GHz ενω τα αλλα δυο ειναι στο 1 GHz. Πως τα συγκρινετε οταν εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη;

Οσο για την τιμη συμφωνω και εγω οτι ειναι ακριβο για huawei. Στα θετικα το sar, η μπαταρια και ο επεξεργαστης αλλα η υποστηριξη της εταιριας σε λογισμικο εδειξε οτι εχει θεμα. Το Χ5 για μενα θα αποτελεσει καυτη πατατα για την huawei και κοιτας την εταιρια με πολυ μικροτερη εμπιστοσυνη. Tο honor θα παρει και ics αλλα θα περιμενα να το δω στην πραξη.

runner

Και οσον αφορα την τιμη, κατω απο 250€ θα πουλαγε και κοντα στα 200€ θα γινοταν αναρπαστο. Στα 290€ ομως θα μεινει στα ραφια. Huawei παιρνεις…

Alex_blade

Η wind θα πρεπει να ξανασκεφτει το θεμα της τιμης γιατι ειναι υπερβολικη στα 289€. Με 250€ θα ηταν πιο ελκυστικο και με την ελπιδα να το υποστηριξει ο Cyanogen γιατι διαφορετικα δε λεει…

Tony Cool

@runner
Κατσε ρε συ,δηλαδη επειδη εχει καποια mhz παραπανω αυτοματως το τηλεφωνο ανεβηκε 2 κατηγοριες?Που να ειχε και κανεναν 2πυρηνο δηλαδη.Με την ιδια λογικη μπορω να σου πω οτι το galaxy εχει super amoled οποτε ειναι 3 κλασεις πανω!Και στην οθονη την βλεπεις τη διαφορα με την πρωτη ματια,στην cpu που θα την δεις,θα παιζει τα angry birds γρηγοροτερα?Για να μην παρεξηγηθω δεν αμφιβαλλω οτι τα specs του huawei ειναι ελαφρως καλυτερα,απλα οχι αρκετα για να θεωρειται αλλο επιπεδο απο τα μοντελα που αναφεραμε.

runner

@ Tony Cool

δεν είπα οτι ανεβηκε 2 κατηγοριες αλλα συγκρινεις κινητα με ανομοιους επεξεργαστες που ειναι σημαντικος παραγοντας σε ενα smartphone. Η συγκριση θα επρεπε να γινει με το galaxy S plus που εχει και αυτο επεξεργαστη 1,4 GHz και με την super amoled οθονη στα ιδια ή ακομα και παραπανω λεφτα θα αφηνει το honor στα ραφια των καταστηματων. Μετα θα απορει η wind γιατι δεν πουλαει τα κινητα που φερνουν.

stathisx5

συγνωμη αλλα οι huawei (ρατσιστες) λενε ΨΙΛΟμαkακιες…οταν πηρα το χ5 200 ευρο το galaxy ace εκανε 280 εκεινο γιατι λοιπον δν το σνομπαραν και το αγοραζαν?επειδη ηταν samsung σαφως με μια πατατα οθονη που δν πιανη μια μπροστα στου χ5 γιατι εχει και γαμω τις οθονες και στην τελικη η huawei δεν εχει καμια σχεση με τις κινεζικες καποτες που υπαρχοθν στο ιντερνετ με 150 $…ειναι αξιοπιστα ειναι γρηγορα εχουν μερικα προβληματα με αναβαθμησεις (εγω προσοπικα χεστικα κιολας)και για 200 ευρω ηταν οτι καλυτερο υπηρχε…το να δωσεις 290 ειναι τουλαχιστον καλυτερο απο 700 για ενα δαγκωμενο υπερεκτιμημενο μηλαρακι…

Tony Cool

@ stathisx5
Αδερφε μην τρελενεσαι,οποιος δεν παραδεχεται οτι το x5 την εποχη που κυκλοφορησε ειχε value for money 11/10 η δεν το εχει δει απο κοντα η εχει κανει λοβοτομη.Οχι πως τωρα δεν αξιζει,απλα τωρα υπαρχουν κανα δυο κινητα σε αυτα τα λεφτα που το κοντραρουνε (xperia neo v,galaxy s) ενω τοτε επαιζε μπαλα μονο του.

Giorgos

Γνωρίζει κανείς αν έχουμε νέα για το πότε παίζει να κυκλοφορήσει? Πήγα στις 17/1 στη Wind να ρωτήσω και μου είπαν πως δεν υπάρχει ούτε στη λίστα συσκευών για προπαραγγελία. Και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε δεν ήξερε καν το κινητό.

Giorgos

Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Ετσι κι αλλιώς κάνω υπομονή, μιας και είχα παραγγείλει τo Neo V πριν 3 βδομαδες και σήμερα ακυρώθηκε η παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας της συσκευής. Κι έτσι πάμε για το Honor τελικά.

καμενος λαμιωτης

Το ότι έχει μεγαλύτερο νούμερο στο counter των mhz του επεξεργαστή του δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο…
Δες των κόσμο που προτιμάει S από το S+.

Παίζουν πολλά σημασία και αν το μόνο που καταλαβαίνεις είναι τα mhz, μην μιλάς καθόλου γιατί εκτίθεσαι.

bandog

με το galaxy s plus να το βρισκειες πλεον στα 280 ευρω , δε νομιζω να εχει τυχη σε οποιαδηποτε τιμη ανω των 250 ….

εντουτοις δεν με απασχολει καθολου η επωνυμια…

για μενα κριτηρια ειναι οι επιδοσεις και η εργονομια σε οσο γινεται πιο ανταγωνιστικη τιμη.

οσο για ποιοτητα πλαστικων και επιμερους κομματιων δεν μου λεει τιποτα τη στιγμη που ο μεσος χρηστης αλλαζει κινητο καθε 6 μηνες….

αν κραταγα κινητο για 2-3 χρονια , τοτε μαλιστα 😉

Giorgos

Any update?

Giorgos

Πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου και ακόμη τίποτα. απ’ότι φαίνεται θα αφήσουμε το Honor και θα πάμε για κάποιο άλλο…

stathisx5

τωρα εβγαλαν καλυτερο…και εκεινο ΑΝ θα το πιασουμε ποτε στα χερια μας…

Giorgos

Καλύτερα πάντα θα βγαίνουν, το θέμα όμως είναι πότε θα κυκλοφορούν στην Ελλάδα και φυσικά σε ποια τιμή.

kostass

Κάλα αν κάνουν τόσο καιρο για να φέρουν το ”Horror”, σε πόσο καιρό θα φέρουν το τετραπύρηνο σε 2 χρόνια;
Αν έρθει και σε τιμη 290… καλύτερα να μην έρθει καθόλου.

stathis

λοιπον εφτασε και με τιμη τσιμπιμενη…300 ευρω στην wind…καμια προσταση?λεω να περιμενω μπας και πεσει η τιμη του αλλα αν γινει οπως το Χ5 δν τον βλεπω…καμια αλλη επιλογη με κοινα χαρακτηριστικα?το Χ5 που εχω μου βγηκε απιστευτα καλο και αξιοπιστο..παιζει παρα πολλεσ εφαρμογες και η οθονη του ειναι καταπληκτικη…τι προτεινετε να κανω?

nikos

Καλησπερα θελω να μαθω αν εχει κληση βιντεο η οχι? γιατι θελω να τον αγορασω.παρακαλω την απαντηση σας !!!! SOS

kostass

nikos δεν ξέρω αν έχει κληση βιντεο ή όχι αλλά καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο κινητο. Στα 300€ υπάρχουν καλύτερα.

σταθης

κωστα για προτεινε κανα δυο εσυ που ασχολησε περι του θεματος…με παρομοια χαρακτηριστικα τι καλυτερο υπαρχει?

stathis

κωστα για προτεινε κανα δυο εσυ που ασχολησε περι του θεματος…με παρομοια χαρακτηριστικα τι καλυτερο υπαρχει?ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.