Πως να παίξεις Angry Birds στο Huawei Ideos της WIND

Πρόσφατα έλαβα ένα σχόλιο-ερώτηση για το πως μπορεί να παίξει κάποιος το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds στο κινητό Huawei Ideos U8150. Αν πας και ξεκινήσεις το παιχνίδι, στην οθόνη εμφανίζεται ένα γαλάζιο background ενώ αμυδρά φαίνονται κάποια γράμματα πάνω-πάνω. Η λύση είναι απλή και θα σας εκπλήξει. Δείτε το βίντεο.

, Πως να παίξεις Angry Birds στο Huawei Ideos της WIND

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

και στο wildfire τόσους μήνες το ιδια πατέντα κάνουμε…

Nik

Αν δεν κανω λάθος το προβλημα είναι γενικότερο και συμβαίνει σε όλα τα κινητα που εχουν ανάλυση οθόνης QVGA.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

κορυφαιο! χαχαχα!
(μετα λενε που το βλεπετε το fragmentation του λειτουργικου αυτου)

Konstantine X

Πάτε καλά & ασχολείστε με κινέζικες …(καταλάβατε!)? Έχουμε Nokia, SonyEricsson, Motorola, Apple, Samsung & ασχολείστε μ’ αυτά. Είπαμε οικονομική κρίση (επειδή είναι τσάμπα όλα αυτά τα κινέζικα) αλλά μην το παρακάνουμε, δεν είναι όλα ίσα & όμοια. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις…!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ HTC WILDFIRE ΚΑΙ ΣΤΟ Huawei Ideos ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

Γιαννης

εγω το ειχα κανει το σχολιο… 🙂

orestis

@Konstintine X.. Το ίδιο συμβαίνει και στο htc wildfire.. Δεν είναι θέμα κινέζικου ή μη αλλά θέμα ανάλυσης οθόνης. Κι αν κάποιος θέλει κινητό αφής και πολύ φθηνό τί να κάνει? Η μόνη επιλογή που του δίνει αυτή τη δυνατότητα είναι τα κινέζικα!

Dimitris

Άσχετο αλλά σαν κινέζικο μ’αρέσει το Huawei X5 επειδή και σχετικά καλή οθόνη και είναι φθηνό
Σαν παιχνίδια καλό είναι π.χ
https://www.youtube.com/watch?v=zFy4qULCi_4 και
https://www.youtube.com/watch?v=9arymlnIyd4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.