Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei IDEOS U8150 που έφερε αποκλειστικά η WIND. Το μικρό IDEOS είναι το πρώτο branded smartphone με το λογότυπο της Huawei πoυ κυκλοφορεί στη χώρα μας και θα το βρείτε με 166 ευρώ. Έρχεται με Android 2.2 και μαζί με το Vodafone Joy και ZTE Blade, είναι τα φθηνότερα Android smartphones. Δείτε το βίντεο.

, Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση
, Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση
, Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση
, Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση
, Huawei IDEOS U8150 βίντεο παρουσίαση

Huawei IDEOS U8150
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 528 MHz
Οθόνη: 2,8 ιντσών, 320×240 pixels, capacitive
Κάμερα: 3,2 Megapixel
Κάρτα μνήμης: microSD 2GB
Μπαταρία: 1200 mAh

Η Huawei στην Ελλάδα
Η Huawei βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2005, με την ίδρυση του γραφείου της στην Αθήνα. Σήμερα, απασχολεί πάνω από 100 υπαλλήλους στην Ελλάδα, 75% των οποίων είναι Έλληνες. Η Huawei συνεργάζεται στην Ελλάδα με τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, τόσο όσον αφορά εξοπλισμό δικτύων, όσο και στην προμήθεια τερματικών, όπως USB Modems, και συσκευές. Με την διάθεση της συσκευής IDEOS στην Ελλάδα από την WIND Hellas η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των Huawei Branded συσκευών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

92 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pavlos

ενα καλο και αρκετα φτηνο κινητο.παντως μπραβο ποτε προλαβενεται και κανετε upload τοσα video και μαλιστα οτι νεο υπαρχει.καιεγω ασχολουμε καπως με το θεμα blogging και καλα θα ειναι αν κανω 2 video τον μηνα.μπραβο παντως

takis1994

και γιατί να μην πάρεις το zte με καλύτερα χαρακτηριστικα?

Ben

Είναι stock Android ή απλώς έτσι φαίνεται?

konstantinos

χαχα φαινονται τα λαμπακια απο το δεντρο

Αλέξανδρος

Το σχεδιαστικό μέρος είναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά προτιμώ τα smartphones που εκμεταλλεύονται το μεγαλύτερο χώρο του σώματος με οθόνη….
Η λογική κίνηση θα ήταν πρώτα να βγει αυτό και μετά το blade. Δε πειράζει όμως wind φέρε το titan με 250 ευρώ και τα ξεχνάμε όλα 🙂

Dimitris

Κώστα το zte blade είναι πιο γρήγορο ή είναι ιδέα μου?Νομίζω ότι το joy και το blade είναι πιο value for money ακόμα κι αν θεωρούνται κατώτερα ποιοτικά ή σχεδιαστικά.Τι λες εσύ?

Dimitris

Να σου πω την αλήθεια το κατάλαβα κι απ’την παρουσίαση του blade…Για να λες ότι το συμπάθησες,εσύ που έχεις χειριστεί τόσα κινητά,πάει να πει ότι αξίζει.Αλλά και γενικά φαίνεται ότι είναι γρήγορο.Αν σε βάλω να συγκρίνεις Xperia X8 με blade,εσύ που ξέρεις,βγάζοντας τον υποκειμενικό παράγοντα της μάρκας?

Nikos

Σήμερα επισκέφθηκα ένα καταστημα wind και ειδα live το zte blade και τι ideos. Σαν πρώτη εντύπωση με τη λίγη επαφή που είχα μου άρεσε περισσότερο το zte blade. Και όπως βλέπω κ εδώ το ίδιο συμπεραίνω και από άποψαη hardware αλλά και χρηστικότητας. Από το κατάστημα όμως μου είπαν ότι το zte blade δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει εφαρμογές και downloads στην κάρτα μνήμης. Επειδή πρόκειται να αγοράσω ένα από τα δύο θα ήθελα να ρωτήσω:
1) ισχύει αυτό για την αδυναμία αποθήκευσης στην κάρτα;
2) ποιό θα προτείνατε εσείς;
Ευχαριστώ

Βασίλης

Μήπως ξέρουμε πότε να περιμένουμε το x6;

Dimitris

Πάντως Κώστα απ’ότι είδα στο video του είχες περάσει πράγματι πάρα μα πολλά του zte αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα.Ταχύτατο στους χάρτες,στο ίντερνετ,στα βιντεάκια youtube….

Nancouli

Καλησπέρα σας,σε τι υπερτερεί το xperia mini σε σχέση με αυτό;

tsampikos

χαιρεται! μια ερωτηση για οποιον γνωριζει αν και ξερω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα.. πιστευετε οτι το ideos θα υποστηριζει android 2.3?

tsampikos

μακαρι ναι!! κατι αλλο αν μπορεις να με βοηθησεις ειμαι σε διλημμα η αυτο θα παρω η το zte blade προφανως.. και ο λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει και ως router κατι που το χρειαζομαι μεν.. αλλα απο την αλλη το zte blade φαινεται να ειναι πολυ καλυτερο στην γενικοτερη χρηση.. επομενως?

g

Ναι αλλά τo blade είναι προβληματικό. Έχω αλλάξει δύο συσκευές γιατί και οι δύο μου έβγαλαν πρόβλημα με το wifi (αλλά και σε αρκετούς άλλους απ’ ότι βλέπω στα forums). Συνδέονταν όποτε αυτό ήθελε με το διαδίκτυο…
Έχει κανείς άλλος σχετική εμπειρία;

giannis

έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα με τα wifi είναι γενικό των android συσκευών ή για την ακρίβεια των ρούτερ. Με galaxy s σε μερικα ρουτερ δεν συνδέεται αλλά το ίδιο συνβαίνει και σε φίλους με άλλα android για το ίδιο πάντα ρουτερ. Μετά απο ρεσετ στο ρουτερ συνδεόμαστε μαγικά και κανενας δε ξέρει τι φταίει.. Άχετα με το encryption, key, klp. Πιστέυω ότι είναι καθαρά θέμα των ρούτερ, ειδικά ένα φίλου asus με τίποτα δε μπορούσαμε να συνδεθούμε. Μόνο μετά απο ρεσετ συνδεόμασταν, μέχρι που βαρέθηκε -αφού είχε και αυτός android- και άλλαξε ρούτερ και όλα οκ μετά απο μήνες.

giannis

Νομίζω zte blade καλύτερο εμφανισιακά και μόνο. Βέβαια έχω και την εντύπωση απο τα βιντεάκια εδώ ότι πήγαινε πιο smooth σε χρήση μενού, άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών απο το ideos το blade. Ειδικά στο σκρολάρισμα του μενού.

Γιάννης Αναγνωστάκης

Φίλε Κώστα Καλησπέρα. Όλα καλά? Έχουμε πολύ καιρό να τα πουμε

Ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις (ή έχεις μάθει) πότε αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμο το Titan στην Ελλάδα από την Wind.

Πήγα σήμερα και είδα το IDEOS. Προσωπικά το θεωρώ αρκετά συμπαθητικό!

Γιάννης Αναγνωστάκης

Κώστα, προς ενημέρωση του κοινού σου

Μίλησα με την Wind και μου είπαν πως το Titan αναμένεται τον Απρίλιο !

Γιαννης

Κοστα το παιχνιδι angry birds δεν παιχει στο κινητο μου.
Μπορεις να μου πεις αν παιζει σε εσενα.Φταιει το παιχνιδι η το κινητο μου???

Γιαννης

εφτιαξε! ευχαριστω, αλλα γιατι τι κανει αυτο επισεις το ibeer κολλαει.μηπως ο επεξεργαστης του ειναι πολυ λιγος για τα παιχνιδια? (κανει και 160 ευρο)

giorgos

παιδες θελω πολυ την βοηθεια σας..εχω το ideos εδω και κανα 2μηνο..πολυ καλο ποιοτικα με μονο παραπαπονο οτι σε καποια παιχνιδακια κολλαει..θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποιος root στο κινητο αυτο και αν αξιζει..αν ναι πως το κανατε?ευχαριστω εκ των προτερων

Giannis

ZTE blade ή το IDEOS…..?τι μου προτείνετε?πιστευω οτι το ΖΤΕ αξιζει περισσοτερο ειδικα αν γινει και αναβάθμιση σε 2.2

yannis

παιδια γνωριζεται sar απο ZTE blade και IDEOS ??

Stergios

Γνωρίζει κανείς την τιμή SAR του IDEOS???

Stergios

Ποιος μπορεί να μου πεί ΑΜΕΣΑ για το LG GT540 Optimus.
Αξίζει να το πάρω???
Please!

Stergios

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!
αυτή τη στιγμη περιμένω απο cosmote τηλ να τους πω ποιο θελω.
θελω να πληρώσω όσο το δυνατον λιγότερα.
τι θα μου πρότεινεσ?

kostas

παιδια αγορασα το τηλεφωνο πριν 3 μερες!μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει απο το android market πως μπορω να εγκαταστησω τις εφαρμογες που μου αρεσουν?
–>μπηκα εκανα λογαριασμο google και μετα οταν παω να το κατεβασω μου λεει στα αγγλικα οτι δεν εχω δηλωσει τηλεφωνο android ή κατι τετοιο!
αμα τα καταφερω μετα απο οδηγιες, τις εφαρμογες τις κατεβαζω πρωτα στον υπολογιστη και μετα τις περνώ στο τηλεφωνο ή κατευθειαν στο τηλεφωνο?

kostas

ευχαριστω πολυ θα την ακολουθησω και αμα αντιμετωπισω προβλημα σε ρωταω!

kostas

η συνδεση internet να ειναι καλυτερα wi-fi ετσι?

kostas

τα καταφερα!μπηκα απο το κινητο κοιταω τις εφαρμογες..προχωρω στην διαδικασια εγκαταστασης αλλα αμεσως μου βγαζει ειδοποιηση οτι η ληψη δεν ηταν επιτυχεις!:(
μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις?

kostas

παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια!τα καταφερα!κατεβασα τις εφαρμογες που χρειαζομουν!
τελικα εφταιγε η καρτα μνημης!ειχα βαλει μια 8GB απο το προηγουμενο νοκια 5800 και ειχα βγαλει την δικια του!ετσι μολις του εβαλα την καρτα 2GB που εδινε το πακετο κατεβαζε κανονικα!

kostas

μπορει να μου πει καποιος αν εχει ακουσει οτι η μπαταρια του τελειωνει συνεχως!?
φταινε οι πολλες εφαρμογες?
το φορτιζω το απογευμα και μεχρι το βραδυ εχω 30%!!

Γιάννης Αναγνωστάκης

Σε αυτό με τη μπαταρία έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα..Τελειώνει αρκετά γρήγορα…Πάντως μου βγάζει μία ολόκληρη μέρα

Αντώνης Μαρίνος

Λοιπόν επειδή έτυχε να έχω και το IDEOS (από δώρο) και το Blade (από αγορά), έχω να πω τα εξής: 1) Όντως η ποιότητα κατασκευής του Ideos είναι καλύτερη (και όχι απλώς ένα click που λένε οι περισσότεροι). Κοινώς αν θέλετε να φαίνεται ωραίο το κινητό σας, το Ideos είναι η λύση. 2) H διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι απλώς μικρή, είναι χαώδης. To Quadrant δεν τρέχει καν στο Ideos, ενώ το Blade βγάζει score -αναλόγως ROM- από 450 εώς και 750 (χωρίς SF ενεργοποιημένο προφανώς). Στο Neocore το Blade βγάζει 34-36 FPS, ενώ το Ideos βγάζει 9-10. Και προφανώς παιχνίδια που θέλουν κάποια ισχύ απλά δεν τρέχουν στο Ideos (και μιλάω ακόμα και για το Radiant που είναι σχετικά ελαφρύ)…. 3) Για κάποιο λόγο, θεωρώ την οθόνη του Ideos καλύτερη ως προς φωτεινότητα και contrast (συν ότι έχει auto adjust στη φωτεινότητα), αλλά προφανώς η μεγαλύτερη ανάλυση του Blade και η παρουσία multitouch είναι σοβαρά συν για το Blade. 4) To 2.2 είναι σίγουρα μεγάλο συν για το Ideos, αλλά δυστυχώς λόγω περιορισμένων specs δεν κάνει τη διαφορά. Αντίθετα μεγάλη διαφορά κάνει αν βάλεις 2.2 στο Blade (κυρίως στη μνήμη και το 3D). 5) Όντας μεγαλόσωμος άντρας, η 2.8″… Συνέχεια »

kostas

στο zte αναφερονται συνεχως προβληματα με το wi-fi του!ενω το ideos δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα!αρκετες φορες ομως ‘κολλανε’ καποια παιχνιδια που ειναι απο το android οπως ειπες Μανωλη.
δεν ξερω εγω πηρα το ideos τωρα αν ειναι καλο και το ποσο καλο ειναι θα φανει με τον καιρο!
–>μηπως ξερεται ποιο ειναι το οριο εφαρμογων (αμα εχει καρτα 2GB μεσα )ωστε να μην κολλαει?

kostas

εχει μαθει κανενας την τιμη sar του ideos??

Αντώνης Μαρίνος

Σύμφωνα με το manual: SAR σώμα 1,33, αυτί 0,348

kostas

πολυ ειναι ή λιγο!?
δεν εχω ιδεα απο τις τιμες σαρ,..εδω τν ακουσα τν λεξη για πρωτη φορα!

kostas

παιδια ξερει κανενας να μου πει πως θα αλλαξω την αποθηκευση δεδομενων απο την μνημη τηλεφωνου στην καρτα μνημης!??δεν ξερω να το κανω και τα εχει αποθηκευσει ολα στην μνημη τηλεφωνου και φουλαρε!

kostas

ευχαριστω τα καταφερα!μηπως ξερεις τον λογ για τον οποιο δεν το επιτρεπουν!?

iliana

Γεια χαρά!!!
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς λέγεται η θύρα που έχει το IDEOS; Είναι mini usb, micro usb, micro usb 5 pin;;; Τα έχω μπερδέψει….
Προσπαθώ να βρω αντάπτορα, κάτι σαν αυτό https://images.alloutdoor.co.uk/1/1250516248_667.jpg
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω;;;

Αντώνης Μαρίνος

To miniUSB είναι το πιο “μεγάλο” που υπάρχει (εκτός του κανονικού USB). Εσύ ψάχνεις για microUSB….
Υπόψιν ότι πλέον σχεδόν όλες οι εταιρείες (αν εξαιρέσουμε τη γνωστή….) έχουν συμφωνήσει να χρησιμοποιούν microUSB στα κινητά τους….

iliana

Ευχαριστώ 🙂

kostas

μια εφαρμογη ”barcode scaner” στο android market για πλακα δεν ειναι..?
ή τα διαβαζει κανονικα?

kostas

παιδια εμενα κατι επαθε το κινητο και δεν μπορει να στειλει μηνυμα αλλα εχω ηδη ελενξει αν εχω σημα και καρτα και ειναι επαρκη…εχετε ακουσει καποιο σχετικο προβλημα;;;;

Chem

καλησπερα!
θελω να συνδεσω το samsung galaxy s5570 mini με το pc απλα μέσω usb. το προβλημα είναι ότι ψάχνει να βρει λογισμικό αλλα τελικά δεν το βρίσκει και δεν μπορώ να κάνω την εγκατασταση – σύνδεση με το pc ωστε να μεταφέρω κάποια δεδομένα.
μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
thanks!!

chem

ευχαριστώ
καλημέρα!

kostas

παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποια εφαρμογη για να βαλω συντομευσειος στο huawei…?
αμα υπαρχει φυσικα.. θα με διευκολυνατε ιδιαιτερα..
ευχαριστω

Αντώνης Μαρίνος

^^^^ kostas, τι ακριβώς εννοείς ? Σε όλα τα android κινητά μπορείς να βάλεις όσες συντομεύσεις θες στις οθόνες του launcher. Βάζοντας μάλιστα κάποιο άλλο launcher μπορείς να αυξήσεις τον αριθμό των οθονών και των αριθμών γραμμών και στηλών σε κάθε οθόνη….

kostas

εγω εννοοω πχ συντομευση για τα bluetooth πως μπορω να βαλω?
τι ειναι το launcher που προανεφερες..?

Αντώνης Μαρίνος

Όπως βάζεις κάθε συντόμευση στην οθόνη. Με παρατεταμένο πάτημα στην επιφάνεια της οθόνης που επιθυμείς, μετά επιλέγεις τι θες (π.χ. Εφαρμογές) και μετά το shortcut που σε ενδιαφέρει.

Για το ΒΤ δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό, οπότε ή βάζεις ένα link για το Ρυθμίσεις, ή βάζεις το Έλεγχος Ισχύος widget (που έχει κουμπί για ΒΤ), ή κατεβάζεις ένα ειδικό widget για να ανοιγοκλείνεις το ΒΤ (έχει διάφορα στο Market)….

kostas

ευχαριστω πολυ..
μπορεις να μου προτεινεις μια τετοια εφαρμογη να βρω στο market..?

filnik

Εχς και τα 2 (blade-ideos)
1. Με ιδιες εφαρμογες φορτωμενες και με ιδια sd το blade ειναι ελαφρως ταχυτερο
2. Το ideos ειναι 2.2 καμια σχεση με το 2.1 ή 1.6 μεγαλη διαφορα
3.Εμφανισιακα (προσωπικα) υπερτερει το ideos
4.To blade σε μερικα games κολλαει το ideos σε κανενα (απο τα 80 σχεδον που εχω παιξει)
5.Το ideos ειναι λιγο πιο ακριβο
6.Εβαλα τον ιδιο ιο και στα 2 το blade τα παιξε το ideos εκανε erase ολα τα δεδομενα και ξαναγυρισε στην αρχικη κατασταση

Αντώνης Μαρίνος

@filnik

Και εγώ έχω και τα δύο -όπως έχω πει παραπάνω- και όντως εμφανισιακά είναι το Ideos 1-2 click πιο μπροστά, αλλά όχι και το Blade “ελαφρώς ταχύτερο” και “σε μερικά παιχνίδια κολλάει…”. Το Ideos δεν έχει GPU, έχει άλλο CPU και άλλο χρονισμό, και απλά είναι σε διαφορετικές κατηγορίες ταχύτητας τα δύο κινητά….

Jmallen3

Πόσο κανει στη wind τελικα?

Antonis97

Παιδια ειμαι 14 χρονον και λιπον το zte racer η το huawei ideos να παρω? πιο ειναι καλητερο?

Antonis97

Δεν εχω τα χρηματα για αυτα τα δυο κινητα που μου ειπες.Για αυτο θελω να μου πειτε πιο απο αυτα τα δυο ειναι καλητερο.Τελικα πιο ειναι το καλητερο το ZTE RACER Η ΤΟ HUAWEI IDEOS?

Antonis97

Πως μπορω να στιλω τραγουδια μεσω bluetooth απο το HUAWEI IDEOS U8150?

Antonis97

Πως μπορω?Δεν ξερω θα μου πεις?

Antonis97

Δεν το βγαζει στης επιλογες!

Antonis97

Εχει Αναπαραγωγη,Προσθηκη στη λιστα αναπαγωγης,Χρηση ως ηχος κλησης τηλεφωνου,Διαγραφη και Αναζητηση.share δεν εχει.

Tolis

Θέλω να πω πως μιας και το έχω το κινητό μπορώ να εκφράσω την άποψή μου.Το κινητό είναι αρκετά καλό, ο επεξεργαστής του υποστηρίζει στο δικό μου κανονικά το Angry Birds και επίσης Κώστα δεν πιστεύω ότι φταίει η ανάλυση οθόνης.Επίσης μην προσπαθήσετε να κατεβάσετε τίποτα από παιχνίδια που υποστηρίζουν ισχυρό επεξεργαστή(Raging Thunder Lite).Επίσης το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν στέλνει τραγούδια με Bluetooth

katerina

καλο κινητο δεν ειναι? εχει κανενα προβλημα η wind? γιατι δεν μου το φερνει λεει οτι ειναι μη διαθεσιμο και τετοια!!!! τωρα ειπε οτι αυριο θα μου το φερει!!! οντοσ ιπαρχει καποιο προβλημα?

Γιώργος

Γεια σας,

υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος που να έχει link για το «μαμίσιο» ROM της Wind;

Ευχαριστώ

Tolis158

ρε παιδια θελω να παρω ενα κινητο αλλα δεν εχω καταληξει ακομα.. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Eιμαι αναμεσα σε αυτο και στο ZTE blade.. Ποιο απο το δυο η ακομα και αλλης εταιρειας εως 210 ευρω αν ξερετε.. Ευχαριστω!

Αντώνης Μαρίνος

Μεταξύ U8150 και Blade, προφανώς Blade, δεν υπάρχει σύγκριση….αλλά αν θες να πας μέχρι τα 200€, τότε ακόμα καλύτερο είναι το X5, που θα το βρεις εκεί κάπου μεταξύ 190-200€….

Diamond

Ρε παίδες εχω δημιουργήσει λογαριασμό google στο κινητό για να εχω πρόσβαση στο android market και στις υπόλοιπες υπηρεσίες φυσικα.Γνωρίζει να μου πει κανείς αν μπορω να κανω αποσύνδεση του λογαριασμού η κατι τέτοιο δεν γίνεται;Ευχαριστώ

Diamond

Μάλιστα.Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος θα πρέπει να προσέχω κάτι οπως π.χ χρεώσεις χωρίς να της γνωρίζω η χωρίς να έχω κάνει κάποια αγορά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.