Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ideos X5 με οθόνη 3.8 ιντσών, επεξεργαστή 800MHz και Android 2.2 Froyo. Δύο μήνες μετά την πρώτη μας επαφή με το Ideos X5, επανερχόμαστε με βίντεο παρουσίαση της τελική έκδοσης και απαντήσεις στο καυτό ερώτημα, αξίζει για 199 ευρώ; Δείτε το βίντεο.

Huawei Ideos X5
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh

, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση
, Huawei Ideos X5 βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

156 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ctavrianna

ανεβηκεεε :))

ikostas

Perimenoume pws kai pws to ZTE SKATE!!!!!!!

Αντωνηε

Οκ πολύ ωραίο το skate και με μεγάλη οθόνη αλλά στα βίντεο που είδα εύρους παρά πολύ κολώνα και με έβαλε σε σκέψης . Να το περιμενο η να τσιμπησω το huawei ?

P.s. Θα βγει και το ideos x6… Και αυτό ωραίο τηλεφωνο

Jimis

κωστα…..αυτο,το ΖΤΕ ή το lg trophy?

nakos

Ωραιο το x5!! Να περιμενουμε να το δουμε και στο escape?

Νικος

Ωραιος αν και θα μπορουσες να πεις κατι και για την καμερα αλλα τεσπα

J_Cooper

Καλησπέρα…Πολύ ωραία και αναλυτική η παρουσίαση του Χ5…!!!

Ξέρει κανείς αν η Vodafone θα φέρει επιτέλους κανένα κινητό και εκείνη??? Έχω μια σχετικά καλή επιδότηση (~170e) και δεν ξέρω τι να επιλέξω…και από την άλλη μου φαίνεται πολύ ακριβό ακόμα, γι’αυτά που προσφέρει το Wildfire S…

wrlk1

και αφου δεν εχει UI τις HUAWEI αυτο πρακτικά σημαίνει οτι τυχόν αναβαθμίσεις θα γινοντε νωριτερα?

kostas_falcon

Το skate εχει παλαιοτερο επεξεργαστη με ολα τα μειον. Το x5 παει στα 1,5ghz χωρις προβλημα απο τι διαβασα στο xda! ετσι λοιπον ειναι το ταχυτερο μονοπυρηνο τηλεφωνο!

Dami

χαχαχαχα είπες μπράβο στον εαυτό σου μόλις έβαλες το βιντεάκι απο το Atrix? Πάντως για πρώτο κινητό για να μπει κάποιος στο λογισμικό android και στην όλη φάση των smartphones είναι μια χαρά !

Froufrou123

Τo x5 παίζει flash; Γιατί το Skate πάπαλα λόγω παλαιού επεξεργαστή.

kostas_falcon

φυσικα και παιζει flash!

Ben

Ξέρουμε πότε και εάν θα πάρει το 2.3.3 – 2.3.4 ?

enzo

goa trance ftw!

evripidis

Κώστα, τα βίντεο μπορείς να τα δεις και μέσα από τη Συλλογή, απλά δεν τα εμφανίζει ξεχωριστά.

Ναι όντως παίζει άνετα στα 1,5GHz και πάρα πολύ σταθερά παρακαλώ. (Φωτό από benchmark https://tinyurl.com/3zmme7w )

Για φώτος που ρώτησε ένα παλικάρι, αν θες δες εδώ παραδείγματα

https://tinyurl.com/3s9womw
https://tinyurl.com/3llyp69
https://tinyurl.com/43wxw3c

Γιώργος

Νομιζω για το 2.3 θα το παρει στο τελευταιο τριμηνο του ετους εκει γυρω στο Νοεμβρη. Δεν νομιζω οτι επειδη δεν εχουμε καποιο συγκεκριμενο UI θα ερχονται τα updates γρηγοροτερα γιατι σκεφτειτε οτι θα αναβαθμιστει σε ενα εξαμηνο περιπου ενω το 2.3 υπαρχει εδω και 3 μηνες απλα θα εχουν λιγοτερο κωδικα να γραψουν.

enigma

Ακριβώς.Το ότι δεν έχουν δικό τους UI δεν σημαίνει ότι θα πάρουν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε ήδη να ταν με 2,3. Περιμένω ένα hands on και για το wildfire s μιας και έχει κυκλοφορήσει και αυτό καιρό στην αγορά.

nik

με την ποιότητα των φωτογραφιών τι γίνετε?και ακόμα με το ραδιόφωνο τελικά έχει η όχι?

Marios Basileiou

@J_Cooper
Αποτι φαινεται δεν διαβαζεις και πολυ Techblog 😛
Πριν λιγες μερες ειχαμε αναφερει το Vodafone Smart εδω https://techblog.gr/mobile/vodafone-858-smart-android-smartphone-8774/
Μπορεις να ριξεις και μια ματια σε αυτο το αρθρο https://techblog.gr/mobile/smartphone-199-euro-1993/ το οποιο εχει και εναλλακτικες προτασεις περα του Android
Κατα την προσωπικη μου αποψη αν τα Xperia mini και pro ερθουν με τιμη γυρω στα 250 ευρω ειναι value of money για αυτα που θα προσφερουν,ειδικα αν δεν σε ενοχλουν οι μικρες οθονες. Απο την αλλη παλι ,αν θες με μεγαλυτερη οθονη το Χ5 αποτελει την καλυτερη οικονομικη προταση αυτη την στιγμη.

ΠΑΥΛΟς

Τελικά δεν τα αξίζει τα λεφτά του…πολύ κακό κινητό.

evripidis

@nik Έχω βάλει links από φωτό πιο πάνω. Ραδιόφωνο ΔΕΝ έχει

kostas

Εχω αγορασει το x5, και οι οτι καθυστερισεις κανει οφειλονται στο λογισμικο κομματι του κινητου. Εχει αρκετα bug η ROM που φοραει. Ενα απο τα bug ειναι και το WiFi drop που εχει μερικες φορες, μερικοι εχω διαβασει και για προβλημα στο σημα, σε μενα δεν εχει γινει κατι τετοιο εκτος αν δε το παρατηρησα. Τα κολληματα αυτα θα λυθουν λογικα σε καποια αναβαθμηση (2.3 gingerbread) αργοτερα. Βιντεο πολυ καλο, στα 720p. Ο επεξεργαστης κλειδωμενος στα 800mhz, οποιος θελει το ανεβαζει στα 1ghz με τα γνωστα κολπα… Το κινητακι παντως τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

kostashd2

δεν ειναι και καλο αυτο το bechmark για 1.5ghz to desire hd βγαζει 2000 στοκ ωραια τιμη ομως θα το επαιρνα σε σχεση με αλλα αλλα δεν ξερω αν το προτιμουσα σε σχεση με τροφι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ναί ναί, μην το πάρετε, να το έχω μόνο εγώ…

Dimitris N.

Να το και το force to close στο 1:51….Περα απο αυτο,οπως αναφερθηκε πολλες φορες πιο πανω,το κινητο ειναι value for money και με το παραπανω. Και σκεφτειτε τι εχει να γινει μολις πεσει και η τιμη του!
και τωρα λιγο off topic..Κωστα παρατηρησα οτι εχεις περασμενο το techblog apk. Εμεις ποτε με το καλο θα το δουμε στο market;

akis

Γιατι ρε φιλε ΠΑΥΛΟ τι εχει το κινητο? Εχει καλυτερο με 200 ευρω στην αγορα μηπως? Στα δινει ολα με ελαχιστες παραχωρησεις και αν ηταν επωνυμης εταιρειας(στην ελλαδα) θα εκανε +150Ε.

kostas

Στο βιντεο δε δινεται βαση στο hardware καθολου! Δε μπορεις να κρινεις ενα κινητο απο το ποσο γρηγορα θα φορτωσει μια φωτο ή που αργει και που κολλαει, πρεπει να αναφερθει και τι εχει μεσα, οπως επεξεργαστης 800 MHz Scorpion processor και graphics controller Adreno 205 GPU…απο τα πιο τελευταια που κυκλοφορουν σε μονοπυρινα κινητα, άλλα πολυ ακριβοτερα κινητα δεν εχουν ΚΑΝ αυτα!! Η HTC πανω απο Adreno 205 δεν βγαζει! Πιστευω καταλαβαινουμε οτι αλλο HARDWARE και αλλο SOFTWARE!

Tωρα για το συγκερκριμενο κινητακι ειπαμε, η συγκεκριμενη ROM που φοραει εχει αρκετα bug… αλλα ειναι προβλημα που θα λυθει στην αναβαθμηση που (οπως λεει η Huawei) θα γινει.

Υ.Γ: θα προτιμουσα λιγο πιο λεπτομερη Hands-on και πιο πολυ επικεντρωμενα εκει που εχει σημασια, σε αυτο που θελει να μαθει ο κοσμος, και αυτο ειναι η hardware πλευρα των κινητων διοτι πλεον ολα ειναι “κλασσικα android κινητα”.

Φιλικα παντα, δεν εχω το σκοπο να ανοιξω “πολεμο” πανω σε αυτο…

Γιώργος Τσ.

Ποιο είναι καλύτερο -ασχέτως τιμής- , αυτό ή το ACE…??

βασιλης

το χ5 ειναι πολυ καλο θα το παρω τις επομενες μερες το εχω αρκετα για 200 ευρω τιμη ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη τηλεφωνο δεν βρισκεις …..

Stamatis

απο hardware μερια το X5 ειναι καλυτερο απο ACE, και στο CPU και στην RAM και στο Graphical Controller!!!

Solon

Για 200 € είναι εξαιρετικό κινητό. Πιστεύω πως θα κάνει θραύση στις πωλήσεις.

J_Cooper

@ Marios Basileiou

Ναι όντως 😛 και σ’ευχαριστώ για την βοήθεια….Βασικά είμαι πολύ καινούριος στο χώρο των smartphones (θα είναι το πρώτο μου, τώρα έχω ένα Sony Ericsson W705…xaxa) και επειδή έχω να ασχοληθώ 1-2 χρόνια με τα κινητά δεν προλαβαίνω να διαβάσω κάτι, και την επόμενη μέρα μπορεί να έχει βγει καινούριο μοντέλο ή κάποια αναβάθμισή του…

ronorroa

Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και το Wildfire S ποιο λετε να παρω?Θα ειναι επισης και το πρωτο κινητο μου με adroid.

stefanos

παιδεια ειμαι αναμεσα στο ZTE Blade και το Huawei ideos X5.Η διαφορα τους ειναι στα 40euro ποιο να παρω? βοηθηστε.

panagiwtis

τελικα δεν συγκρινεται με το blade…και απο το υποστηριξη απο roms στα διαφορα forums,ουτε ραδιο εχει,γενικα μαπα το κινητακι(σε σχεση με το blade)

Antonis

Kι ομως το blade ειναι ανωτερο μονο στην υποστηριξη(προς το παρον) και την ram (to huawei δεν εχει ακριβως 512 αλλα 300κατι και το blade 400κατι). Κατα τα αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορο ακομα και με αυτη την ρομ και χωρις το ξεκλειδωμα του 1gh λογο adreno 205…

Samo

@Antonis, πώς γίνεται να είναι η Ram του “300κατι” ενώ είναι επίσημα στα 512;

Γιώργος

Το πληκτρολογιο swype πως το ενεργοποιεις;

kostis

ενταξει μετα απο αυτα που ειδα lg optimus 7 best value/performance

fred

οτι αγοραζεις παιρνεις,για 200 ευρω μια χαρα κινητο ειναι!!!

ΠΑΥΛΟς

Φίλε Ακι πιστεύω ότι με 200 euro μπορείς να αγοράσεις το htc trophy το οποίο πιστεύω οτι ούτε αυτά τα προβλήματα θα έχει και έχει και καλύτερη ποιότητα κατασκευής, και σε αυτό συμφωνείς κι εσύ πιστεύω κατά τα άλλα όλα είναι θέμα γούστου.Οι απόψεις διίστανται…

Σακης

Παιδια μην το παρετε το κινητο…. να το εχω μονο εγω και ο φιλος ο Δημητρης ποιο πανω που το εγραψε!
Για 200 ευρω με δωρο χαρτες ndrive αξιας 40 ευρω, flash(στο internet) android με πολλα apss τι αλλο? 512 ram εχει, απλα ειναι κλειδωμενη απο το συστημα για αυτο δεν την ενφανιζει ολη.
Αποψη μου ειναι οτι ο καθε ενας τα χρηματα του τα δινει για να παρει κατι που ειναι για της αναγκες του και τη χρηση που θελει να κανει.
Αντιγραφη απο το 27 ποστ του Κωστα ”800 MHz Scorpion processor και graphics controller Adreno 205 GPU” ! στα + απο εμενα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπράβο ρε Σάκη, σωστός, κάτι καλό δεν χρειάζετε διαφήμιση….θα πουλήσει έτσι κι’αλλιώς..εμένα πάντως οι φίλοι μου πάθαν πλάκα με τ’ακριβά..
μάπα μάπα παιδιά σαβούρα, μακριά μακριά…δώστε πεντακοσάρες…

akis

Οτι προβληματα εχει ειναι ατελειες της ROM αν και ειναι ελαχιστα φιλος… Οταν αναβαθμιστουν τα windows σιγουρα το trophy θα ειναι πιο καλη επιλογη αλλα προς το παρον εγω επελεξα τον κινεζο

alex

εγω πηρα το κινητο πριν 2 βδομαδες, αλλα οταν ρωτισα την υπαλληλο για τους δωρεαν χαρτες μου ειπε οτι δεν γνωριζει κατι τετοιο, λετε αν παω να τους ζητησω τωρα να μου τους δωσουν? (ξερω οτι η απαντηση θα ειναι αρνητικη, απλα, κουβεντα να γινεται, στο Ελλαντα ζουμε…)

basilis

κολανε οι εφαρμογες talking σε 10 ημερες εχω κανει 7επανεκεινησεις τη μπορει να φταιει?

sofoklis

Το ideos Χ5 το εχω και εγω 1-2 εβδομαδες,καλο ειναι εκτως απο μερικες επανεκινισεις που κανει,σχετικα σιχνα,τι να φτέει αραγε ξερει κανεις? το συμα gps που χανει συνεχια,δεν με πιγε μια φορα στον προορισμο μου σοστα και τι αλλο δεν θιμαμε.Οτι πλιρωνεις περνεις εξαλου, το ιξερα οταν το πιρα,για εξιπιρετιση και σερβις δεν ξερω,γιατι οταν το εψαξα στην Ελλαδα δεν ξερουν τπτ.το wi-fi καλα τα παει και στην πλοιγιση με το androit,Ayta ta oliga apo mena,περιμενω βελτιωση ,ισως απο καπια αναβαθμιση. και οντως οπιος το ιδε και σε εμενα το κοστολογισε 400-500+ ευρο,οταν τους ειπα 199 παθαν πλακα και ψαχνοταν απο που και πος

sofoklis

Ενα αλλο πρόβλημα που μου παρουσιάζετε συνεχός στο Χ5 ειναι η μη αποκριση της οθόνης μετα από παραμονή στην θηκη και ισως προφανος μικρη πίεση της οθόνης του τηλεφώνου μεσα σε αυτήν ,με μοναδικη λυση την προσθαφέρεση της μπαταρίας για επαναφορά της.Εαν εχει αλος αυτό το πρόβλημα ή καπια λυση παρακαλώ να την αναφέρει.Ευχαριστώ πολύ.

sofoklis

Αντι για τους χαρτες σου δινουν ενα χαρτί που σου λεει πως να τους κατεβασεις,δεν θελει κωδικο ή κατι αλο,ετσι απλά.Το θεμα ειναι οτι δεν πιανει σημα το GPS πάντα.-

Γιώργος

Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει. Καταλαθος στις ρυθμισεις->Τοποθεσια και Ασφαλεια απενεργοποιησα την επιλογη ΧΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ. για να την ενεργοποιησω ξανα μου λεει δωσε τον κωδικο προσβασης. Ποιος ειναι αυτος γιατι το Pin σιγουρα δεν ειναι. Ξερει κανεις;;;

xenos

Ημουν απο τους πρωτους αν όχι ο πρωτος που το πηρε …και μετα απο ενα μηνα χρησης ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος… όλοι οι φίλοι μου εχουν ακριβότερα κινητα αλλα σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα ότι μειωνεκτεί καπου παρα μόνο στην τιμή κατι ευχαριστο δλδ… το προτεινω ανεπιφύλακτα και μου αρέσει που όταν το κοιτανε όλοι ψαρωνουν, ελαχιστες φορές κόλλησε μετρημένες στο ένα χέρι και δεν με άφησε πουθενα ….Αν κάποιος ξέρει τι πρεπει να κάνω για να ξεκλειδώσω τον επεξεργαστή η που να το δω ας μου πει 🙂

xenos

το μονο προβλημα για εμένα είναι η μπαταρία …!

Hlias N.Kosmos

κατέβασα τους χάρτες από το μαρκετ χωρίς να διαβάσω οδηγίες, έτσι απλά.
μέχρι τώρα δουλεύουν μια χαρά.
πολύ καλό για τα λεφτά που κοστίζει.

kostas

Εγώ παρατήρησα στο video που είδα να ψιλοκολλάει το Χ5 όταν έπαιζει το βιντεάκι italian job, ενώ δεν θα έπρεπε για κινητο με 800Mhz επεξεργαστή…

kostas

εμενα δε μου χει τυχει κατι τετοιο, ακομα και τα βιντεο της καμερας που λεγανε οτι εχει χαμηλα frame, μια χαρα το παιζει…

Γιώργος

Παντως ενα βιντεακι με το πως να γινει root το κινητο θα ηταν πολυ χρησιμο.

sofoklis

παιδια μια ερωτιση,τι βιντεο και με πιο προγραμμα μπορεις να δεις στο Χ5 .
Εγώ εβαλα καπια βιντεο divx απο το pc και δεν τα παιζει,τι πρεπει να κατεβασω?

Hlias N.Kosmos

δοκίμασε MoboPlayer.
μέχρι στιγμής μου έχει παίξει όλα τα βίντεο που δοκίμασα.
δεν είναι όμως πολλά αυτά που έχω δοκιμάσει αλλά από αυτά που δοκίμασα τα έπαιξε όλα.

sofoklis

Ηλία σ’ευχαριστω πολυ,απο το androit market το κατεβαζω αυτο,υπαρχει εκει?

Hlias N.Kosmos

nai

xenos

S O S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε Ν Α Μ Ο Λ Ι Σ Μ Η ΝΑ ….ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΟ ΟΘΟΝΗ !!!! οχι το δικο μου αλλα ενος φιλου μου που το αγορασαμε μαζι …! αυτο τα αλλαζει ολα …!!!!! και μαλιστα απο τη wind του ειπα οτι το κινητο εχει προβλημα γιατι το φορτωσαν με πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! …ο,τι να ναι !!!!!!!!!!!!

sofoklis

Ηλια sorry κιολας αλλα τα βιντεο που εχω ειναι .AVI σχεδον ολα,αυτα δεν τα παιζει παλι.με τι τα παιξω αυτα ξερεις?

dr.tzef

@sofoklis
Δοκιμασε rock player

sofoklis

thank u dr tzef ,οντως παιζει avi ,nνα σε καλα.

cr4

Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνει ο επεξεργαστης;;;

aNgEl

cr4 και όσοι ψάχνεται για ξεκλείδωμα θα το βρείτε εδώ εχει αναλυτικές οδηγίες https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 Εγώ θα ηθέλα να ρωτήσω μετά από overclocking η εγγύηση σπάει ή όχι?

Hlias Ag.Ioannis

sofoklis μόλις δοκίμασα 2 βιντεάκια .avi με το MoboPlayer και μου τα έπαιξε και τα 2.
ήταν XviD ISO MPEG-4

cr4

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

sofoklis

παιδια εγω πάντως λεω.μην το σπάτε, ακομη τουλαχιστων,ποσο πιο γρηγορα θελετε να παει.μια χαρα ειναι,τι να λετε απλα οτι εχετε 1Ghz.περιμενετε την αναβαθμιση 2,3 και μετα βλεπουμε.
προσωπικη αποψη μου,οπως θελει ο καθεις βεβεα.-Ευχαριστώ.

basilis

ποτε θα γινει η αναβαθμηση 2.3 ξερει κανεις?

sofoklis

Βασιλης για το ideos x5 ακουγετε κατά Σεμπτεμβριο,αλλά κανεις δεν ξερει …!

cr4

Εχεις δικιο δεν θα το σπασω….

basilis

λετε να το ξεκληδωσουνε κιολας μαζι με την αναβαθμηση?

basilis

τελικα μετα απο πιεση μου πιστωσε η wind το ποσο των 1900 ευρω προσοχη παιδια

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

basilis για πιον λόγο λες οτι πιστωθικες 1900 ευρό?
για ενιμερωσε μας…!

basilis

κατεβασα τους χαρτες που μου εδωσαν δωρεαν αλλα αφου μου ειχε απενενεργοποιηση ο πωλητης της wind 3g αυτο κατεβασε απο 3g και ετσι με χρεωσε με 1900 ευρω τελος καλο ολα καλα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΙ ΣΕ ‘ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ N’DRIVE ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ.

dr.TZEF

Μετα απο σχεδον 1 μηνα χρησης :
(+) 1.τιμη,μεγεθος & αποκριση οθονης,καλο βιντεακι και φωτο για κινητο,κανενα προβλημα με gps-Ndrive εχοντας περασει το status gps applicatio.
2.,τρεχει ολα τα apps και ολα τα βιντεο ανετα,χωρις να υστερει σημαντικα σε αποδοση σε σχεση με το Desire hd μου.
3.Καλη μπαταρια,σε πολυ σκληρη χρηση ανετα θα σε βγαλει 1 μερα (8.00-24.00) και δυο 24ωρα με normal…
4.Δυνατο,καθαρο ηχειο,απροβλημαματιστες κλισεις,(οχι ιδιαιτερα ποιοτικος ηχος)
5.Γερη κατασκευη,δεν καταλαβε τπτ απο μια πτωση σε τσιμεντο απο 1m πριν λιγες μερες!!!Ουτε ανοιξε το καπακι της μπατταριας,ουτε εκλεισε το κινητο,ουτε εβγαλε καποιο προβλημα η οθονη.
6.Απουσια ραδιο.

(-)1. Εχει θεμα με το 3g-data και το wifi,και τα 2 αργουν να συνδεθουν (4-5sec) και μετα χανονται-αποσυνδεονται σε εντελως ακυρους χρονους…τωρα με καποια apps και πειραματισμους στο μενου πλεον σπανια αποσυνδεονται.Καποιο bug της Rom ειναι,ελπιζω στη 2.3 να το φτιαξουν.
2.Εχει κανει 2-3 επανεκκινησεις μονο του μεσα στο μηνα.
3.Οθονη σιγουρα λιγοτερο φωτεινη απο του blade που ειχα και αρα χειροτερη στον ηλιο.

Συμπερασμα:
Γενικα αν το Blade ειχε την καμερα και την cpu(παιζει flash10.1) του HuaweiX5 8α ειχα κρατησει το Blade μου,ηταν απιθανο κινητακι με ιδανικο μεγεθος οθονης με καλυτερα χρωματα και φωτεινοτητα!

dr.Tzef

Ακυρο αυτο που ειπα για το ραδιο παραπανω,απο κεκτημένη ταχυτητα εκανα λαθος,φυσικα και ειναι απο τα μειον του κινητου….!

marcel

Κώστα ξέρεις στο περίπου πότε θα έρθει το Ιdeos x6 στην Ελλάδα?
Γιατί ήθελα να πάρω το x5 αλλά μου είπαν να κάνω υπομονή γιατί το x6 είναι καλύτερο και περίπου σε τι τιμή (πάνω-κάτω) να το περιμένω?Τι λες αξίζει να το περιμένω?

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Έχει και κάπιος προβλημα με το mic του κηνιτου,πολοι μου λένε δεν με ακουνε καθαρά όταν δεν χρισιμοποιώ το blu tooth,τελικα πολλα προβλιματακια αρχισαμε να βλεπουμε,αλλα με 199 ευρω τι περνεις,καλό!!!! χαχαχα

basilis

μετα την αναβαθμηση npromo δεν εχω σημα gps.τη πρεπει να κανω? και πως μπορω να εχω internet μεσω συνδεσης με usb απο netbook?ευχαριστω προκαταβοληκα

Moschos

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω !!!!!!!!! Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει τα + και τα – του !!!!!!!!!!

panagiotis

θα παρει το χ5 αναβαθμηση 2.3???

sofoklis

Moschos αν μπεις στον κόπο να δεις τις δημοσιεύσεις πιο πάνω θα δεις αυτό που ζητάς,και ο panagiotis το ίδιο.
Μην ρωτάτε λοιπόν τα ίδια πράγματα σινέχια.
Ευχαριστώ ,sofoklis

panagiotis

ποια αξιζει περισσοτερο το sony ericsson x8 η το ideos x5???

panagiotis

πηγαινω για αγορα την παρασκευη και θελω να μου πειτε(αν μπορειτε) ποιο να παρω αναμεσα στο sony ericsson x8 και στο huawei ideos x5!

Andrikos

Δεν συγκρινονται αυτα τα δυο κινητα φιλε μου! το X5 ειναι κλασης ανωτερο κινητο.

Γιώργος

Παιδια ξερει κανεις πως ενεργοποειται η 3D απεικονιση των κτιριων γιατι οσο και να το ψαχνω δεν το βρισκω παροτι εχει την εκδοση 5.5 google maps

Γιώργος

Ναι δουλεψε ευχαριστω!! Αν θες οποτε μπορεσεις κανε ενα βιντεακι που να του φορτωνεις καμια καλη rom για να κανουμε overclocking κτλ ωστε να κανουμε σιγουρα πραγματα.

Γιώργος

Βρηκα και πως γινεται η περιστροφη στους χαρτες. Με τα δυο δαχτυλα ενωμενα πιεζεται την οθονη και αν τα γυρισετε γυρω γυρω περιστρεφεται και αυτη. Δεν ειναι πολυ βολικο αλλα τουλαχιστον υποστηριζεται η δυνατοτητα ενω λεγαμε οτι δεν την ειχε στο βιντεο

Γιώργος

Τι να σου πω εμενα παντως η περιστροφη στους χαρτες ετσι πιανει σε μενα,

nikos kara

Καλησπέρα,έχω μια απορία,πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο όταν μου έρχεται μυν,έχω ψάξει παντού αλλά δεν μπόρεσα,θέλω να βάλω κάποιο τραγούδι.

ευχαριστώ

palikari

nikos kara ειχα διαβασει καπου που ελεγε γενικα για android, και επιασε στο δικο μου(το blade) δημιουργεις στην καρτα μνημης εναν φακελο “media” εκει μεσα εναν φακελο “audio”, και μεσα σ’αυτον τον φακελο να υπαρχουν οι εξης: “alarms” “notifications” και “ringtones”. οτι συμβατο αρχειο θα βαζεις εκει μεσα θα το βρισκεις στο μενου απο το κινητο οταν πας ν’αλλαξεις ηχο, μαζι με τους αλλους ηχους.Αυτα.

Andrikos

καλοο φιλε μου πετυχε με τον τροπο που ειπες 😉

Konstantinos7

εχω παραγγκηλλει το huawei x5 ενω εχω το vodafon joy845…πιστευετε οτι εκανα καλα για την επιλογη μου¨??

Andrikos

αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις. για κινητο android εως 200 ευρω ειναι η καλυτερη επιλογη το Huaewei Ideos X5!

στελακοσ

μια ερωτισι εχω.8α αναβα8μιστει σε android 2.3?

sofoklis

Διλαδη υπαρχουν οι προδιαγραφες στο Χ5 για το 2,3 ,ετσι ?

sofoklis

οκ ,ολα καλα λιπον με την οικονομικη ,μα και πολυ καλη επιλογη ολων εμας…!

natasa

Καλημερα παιδια,
θελω βοήθεια είμαι ανάμεσα στο LG optimus one p500 και στο Huawei x5 και δεν ξερω ποιο να προτιμήσω.έχουν την ίδια τιμή και παρόμοια χαρακτηριστικάγια μένα τουλάχιστον την ασχετή!
μ αρέσει το Huawei αλλά το φοβάμαι!τι λέτε εσείς…

Andrikos

χωρις παρεξηγηση παντα αλλα τα παρομια χαρακτηριστικα που τα ειδες στο χρωμα η στο bluetooth!? φαινεται να ειναι το πρωτο smartphone σου απο οτι καταλαβαινω. το Huawei X5 ειναι πολυ καλυτερο απο το p500 και στο συνιστω ανεπιφυλακτα

Anna

Καλησπέρα σας,

Αγόρασα πρόσφατα το IDEOS X5 και έχω ένα θέμα. Δεν ξαναείχα Android κινητό, όμως από όσα έχω δει, όλα υποστηρίζουν αποθήκευση επαφών στη μνήμη του τηλεφώνου, στην SD κάρτα, στη SIM και σε συγχρονισμό με gmail λογαριασμούς. Στο IDEOS δε μου δίνει καμία δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης. Αναγκαστικά τα συγχρονίζει με το gmail. Το WIND Support ισχυρίζεται ότι πρόκειται για feature της συσκευής και ότι γενικά αυτή είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά.

Έχει κάποιος τη συσκευή? Μπορεί να βοηθήσει?

Με απλά λόγια: όταν πατάς νέα επαφή, σε ρωτάει που να την σώσει ή σε βγάζει κατευθείαν στη συμπλήρωση στοιχείων δείχνοντας ότι θα γίνει save στο gmail?

Σας παρακαλώ βοηθήστε…

Ευχαριστώ

marcel

Anna και εγώ το Χ5 έχω όταν πατάς νέα επαφή σε βγάζει στην συμπλήρωση στοιχείων και ύστερα όταν πατάς τέλος την έχει αποθηκεύσει στο τηλέφωνο αν δεν σου τις εμφανίζει στις επαφές πάτα το κουμπί δίπλα από την επιστροφή (αυτό με τις πολλές γραμμές) ->μετά επιλογές προβολής πάτα πάνω στο e-mail σου->και τίκαρε όλες τις επιλογές που σου βγάζει κάτω.Εαν δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου πάτα το ίδιο κουμπί ενώ βρίσκεσαι στις επαφές->και πάτα εισαγωγή εξαγωγή τα υπόλιπα είναι εύκολα μετά. Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε βύθισα με αυτά που σου ανέφερα:)

Άννα

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.

Όταν αποθηκεύεις μια νέα επαφή, στο πάνω μέρος της οθόνης σου γράφει “Επαφή στον gmail λογαριασμό τάδε”? Γενικά δε σε ρωτάει να αποθηκεύσεις στη SIM κάρτα ή στο τηλέφωνο?

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

marcel

1.Ναι γράφει google επαφή από *********@gmail.com επιδή με αυτόν τον τάδε λογαριασμό έχω συγχρονίσει το κινητό μου αλλά είναι επιλογή σού αν θες να τις συγχρονίσεις με gmail και δεν το κάνει αυτόματα.Για αυτό σε διαβεβαιώ.
2.Anna για αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν σε ρωτάει και ότι τις αποθηκεύει στο τηλέφωνο εσύ αν θες μετά τις κάνεις εξαγωγή στην SD.Δεν μπορείς να τις αποθηκεύσεις στην sim και για αυτό επίσεις σε διαβεβαιώ.

hara

Γεια σας παιδια επειδη σκεφτομαι ω αγορασω τ ideos θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα αλλο smartphone στην αγορα που ν εχει πανω κατω τ ιδια χαρακτηριστικα (μεγαλουτσικη οθονη,flash player,5mp camera, k να ειναι android φυσικα 😉 ) μεχρι 250ε. …με ψιλο χαλαει η οθονη του τν ειδα στν ηλιο κ ηταν καπος κ εχω διαβασει οτι εχει προβληματακια μ τ internet κ τ modem….αν δεν παιζει κανενα smart με χαρακτηριστικα ιδεος τοτε μαλλον τ παιρνω γτ δν βλεπω τπτ για τ χ6 κ μεχρι ν ερθει ελλαδα …αστα…ακουω προτασεις 🙂

Kosmi

Παιδιά μια ερώτηση για το κινητό επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω. Το κινητό έχει πηξίδα ηλεκτρονική ? ξέρετε αν μπορούμε να τοποθετήσουμε κάποιο πρόγραμμα απο το market και να έχει?
Ευχαριστώ

mitsos

Παιδια μηπως ξερει κανενας σας ποτε περιπου θα βγει στην αγορα το ideos x6????

marcel

Φίλε Kosmi υπάρχουν ένα σωρό πυξίδες στο market για να κατεβάσεις.

Λευτερης360

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις καμια πληροφορια για το zte skate
ευχαριστω εκ των προτερων.

Λευτερης360

ευχαριστω πολυ ρε κωστα μηπως εχεις ακουσει και τιποτα απο τιμη η που θα κυμαινεται γιατι ειμαι αναμεσα σε ideos x5 και skate αν εχουν πανω κατω ιδια τιμη λεω να προτιμησω skate.

Μιχάλης

για αναβάθμιση σε 2,3, έχει ακουστεί τιποτα ??

Λευτερης360

φιλε απο οτι ακουγεται απο παντου σεπτεμβριο με το καλο.

xenos

ΕΧΤΡΑ ΣΟΣ …!!! ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ …ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ …ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΕΣΕΙ Π Ο Τ Ε ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΧΑΛΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ …ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ …ΠΡΩΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Μ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΑΘΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΡΑ H HUAWEI) …ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ …ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ …ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!!

Γιώργος

μπορει να ετυχε φιλε γιατι εγω το εχω 2 μηνες τωρα κ ειναι μια χαρα. του εκανα και root και παει σφαιρα πλεον, οσο για την οθονη αμεσως του αγορασα screen protector ,και πηρα θηκη οποτε ειναι προστατευμενο οσο γινεται. μπορεθ η παρτιδα σας να βγηκε ελλατωματικη συμβαινει αυτο, οποτε ζητα αντικατασταση

sofoklis

Φιλε Γιωργο αστους να λενε και σε μενα ολα καλα πανε,απο που πηρες screen protector που να τεριαζει με το Χ5,και πως την προσαρμοσες γιατι εγω δεν βρισκο καμια να τεριαζει!

Γιώργος

Αυτη ειναι η σελιδα απο ebay που τα αγορασα https://shop.ebay.com/sis.html?_kw=2+CLEAR+LCD+Screen+Protector+for+Huawei+U8800+Ideos+X5&_id=250802529657

Savvas Kotenidis

Στο video αναφερετε εσωτερική μνήμη 512 ΜΒ και στα χαρακτηριστικά γράφετε 2 GB…τι ισχύει ?

Dimitris

Γεια σε ολους!!!! Παιδια, εχει βγει κανενα νεο σχετικα με το ποτε θα βγει η αναβαθμιση σε 2.3?

sofia

το πηρα χθες!!!!! 🙂 ηθελα να ρωτησω επειδη στις οδηγιες του δεν λεει και πολλα αν καποιος ξερει πως μπορω να αλλαξω τα κεφαλαια σε μικρα,οταν γραφω μηνυμα επιλεγω να γραφω με μικρα και οταν το στελνω το εμφανιζει με κεφαλαια.εχω κανει και απενεργοποιηση του αυτοματη χρηση κεφαλαιων.αν μπορει καποιος ας μου πει.ευχαριστω πολυ

Jimis

Φίλε μου αυτό δεν γίνεται που λες…αυτά τα κινητά έτσι στέλνουν…και εγώ με το iPhone έτσι κάνω…δεν υπάρχει τρόπος να στέλνεις με μικρά ελληνικά γράμματα…

sofia

ευχαριστω για την απαντηση.μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να βαλω ηχο μηνυματος καποιο τραγουδι που θελω εγω εκτος απο τα προεπιλεγμενα;δεν ξερω απο τα καινουρια κινητα.συγγνωμη

sofoklis

Σοφια,μπορεις καλιστα να στελνεις τα μνματα σου οπως εσυ θελεις,δοκιμασε ττην αλαγη σε ή απο androit !

Dimitris3

παιδια κ εγω να κανω δυο ερωτησουλες μπας κ μου λυθουν οι αποριες?
πως κλεινουμε καποια εφαρμογη η τον browser δλδ εννοω παταμε καποιο συγκεκριμενο κουμπι η κλεινουν μονες τους?γτ σημερα με εχει χρεωσει περιπου 2 mb χωρις να κανω τπτ!κατεβασα κ task manager αλλα δεν καταλαβα κ πολυ καλα τι ακριβως κανει!
κ καποιος καλος player για να τα παιζει ολα!
χαρτες εμενα μεσα δεν εχει!ποιους προτεινεται?
κ ενα τελευταιο αν υπαρχει τροπος να κλειδωνουμε τα αρχεια μας!οχι εφαρμογη απλα αν εχει λειτουργια μεσα το κινητο(οπως τα samsung)!
ευχαριστω!!

Λευτερης360

θελω να δηλωσω και εγω ευτηχης κατοχος του ideos x5! και θα ηθελα να ρωτησω πως γινετε ζουμ στην καμερα επισης να επιβεβαιώσω ακομη μια φορα την αγνοια των καταστηματων της wind καθως στην καρτα με τα χαρακτηριστικα που εχουν για το ideos γραφει και ραδιοφωνο ενω δεν εχει και επισης ο πωλητης ο οποιος μου ελεγε οτι ειχε 512 mb μνημη μεσα για να μου πουληση καρτα μνημης τελος παντων το κινητο ειναι πολυ καλο και το συνιστω σε οσους θελουν να μπουν στον κοσμο των smartphones αλλα να μπουν δυναμικα!.

Λευτερης360

mobo player κατεβασε ειναι πολυ καλο

Dimitris3

ο mobo player δεν μπορει να παιξει ολα τα βιντεακια που εχω!για παραδειγμα απο το προηγουμενο κινητο μου samsung wave!δεν τα ανοιγει
η μνημη ram 512 λεει αλλα στην ουσια ειναι μικροτερη,αυτο εχω διαβασει

Λευτερης360

να σε ρωτησω και κατι ρε φιλε την πρωτη φορτιση ποση ωρα την κρατησες το αφησες να αδειασει και μετα ποση ωρα το φορτισες;

Dimitris3

το αφησα να ξεφορτισει κ μετα το εβαλα για φορτιση!
6 η 7 ωρες αλλα το πειραξα κ λιγο…
μπαταρια θα συνελθει μετα απο 10 φορτισματα!τωρα εξαφανιζεται…

Dimitris

ξερει κανεις καμμια εφαρμογη ή αν το κινητο διαθετει τετοια λειτουργεια ωστε να μπορει να γινει σημειο προσβασης για κινητα η υπολογιστες?

Λευτερης360

σε ευχαριστω γιατι αυτα τα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος. αν δεις στα χαρακτηριστηκα του στο gsmarena λεει οτι ειναι hotspot αλλα δεν ξερω πως γινετε

Dimitris3

ξερει κανενας να μου προτεινει video player που να παιζει ολα τα αρχεια???οσους κ να εβαλα δεν παιζουν ολα τα αρχεια!
κ αν εχετε βρει κανενα καλυτερο browser στο μαρκετ,πιο βολικο!!

Γιώργος

Καλυτερος video player ειναι ο mobo player και καλυτεροι browser ειναι οι opera mobile και opera mini

Λευτερης360

πως γινετε ρε παιδια hotspot; και μια ισως χαζη ερωτηση στην καμερα στο βιντεο γινετε ζουμ;

chris

θα μου πει κανενας εαν παιζει DivX, Xvid αρχεία βιντεο.

sofoklis

chris παιζει τα παντα με το καταλιλο player,ανοιχτε τα ματια σας ολοι και βλεπετε πιο πανω στις αλες διμοσιευσεις,ολα απαντιουντε.

Giorgos Vairamidis

“Κενταει” το κινητο !!! Πολυ καλο για τα λεφτα του !!!!

iordanis

παιδια απαραδεκτη η wind περιμενω μια εβδομαδα τωρα….και ακομα βλεπουμε….

basilis

μηπωσ γνωριζει παρακαλω καποιοσ να μου πει αν εχει καλη οθονη αφησ ? ”ακουει” καλα ? ευχαριστω 🙂

sofoklis

basilis το εχω αρκετους μηνες και ειναι αριστο σε ολα,οσο οθονη και αποκριση…σφερα..πεταει.

inspyrous

καλησπερα σε ολους.εχω το κινητο απο τον ιουλιο και γενικα ειμουν ευχαριστημενος ως που…

τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχει σταματησει να εχει προσβαση στο 3g.εχω προγραμμα των 350 mb και γενικοτερα δεν ειχα συναντησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα.τηλεφωνησα πολλες φορες στην εξηπηρετηση πελατων,πηγα και απο το καταστημα και το μονο που εχω καταληξει ως τωρα ειναι οτι χρειαζεται να το στειλω για σερβις!!! εχει κανεις να μου προτεινει καμια λυση,να γλυτώσω το 20μερο του σερβις????

fred

@inspyrous
Ειχα το ιδιο προβλημα πριν ενα χρονο στο desire που ειχα τοτε.μαλλον καποια εφαρμογη που εχεις κατεβασει το εχει κολλησει(αυτο μου ειχαν πει κ απο την htc τηλεφωνικα).Μου ειχαν προτεινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.την εκανα κ σε δεκα λεπτα δουλευε ρολοι.

Σοφοκλης Αποστολιδης

ειρθε και η ωρα η δικια μου,πριν 1 εβδομαδα και κατι κολισε στο λογοτυπο εκινισης και εκει εμενε.οτι και να εκανα τπτ.αφου τα εκανα ολα το πιγα στην win που μου ειπαν υα περιμενω τουλαχιστον 2 εβδομαδες για νεα.ιδομεν…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.