Huawei Ideos X5 Pro, Έρχεται στη WIND με 199 ευρώ

Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε μεταφέρει πληροφορίες που είχαμε για την επικείμενη κυκλοφορία ενός αναβαθμισμένου Huawei X5 με επεξεργαστή 1GHz. Από εχθές, στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND φιγουράει το Huawei Ideos X5 Pro με τιμή 199 ευρώ. Το κινητό δεν κυκλοφορεί ακόμα αλλά το περιμένουμε κάπου μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

To Huawei X5 Pro δεν θα έχει καμία άλλη αλλαγή σε σχέση με το τωρινό μοντέλο Χ5. Θα είναι ακριβώς το ίδιο μόνο που θα φοράει νέο επεξεργαστή στο 1GHz και Android 2.3 Gingerbread “από το κουτί”!

Δείτε το εδώ.

, Huawei Ideos X5 Pro, Έρχεται στη WIND με 199 ευρώ

Huawei Ideos X5 Pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

98 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

nice!

Manos

δε νομιζώ να αληθεύει αλλά σε ένα site είδα οτί φόραγε 2.2.2 android.
To pro πάντα.

lorentzos

καλη τιμουλα!!!!

kostis

θα φοραει αλλο επεξεργαστη τον Qualcomm Snapdragon MSM8255 1 και οχι τον Qualcomm MSM 7230

fred

Για δευτερη συσκευη μια χαρα ειναι

πασχαλης

πολυ καλο…προτιμοτερο απο το skate αν κ με μικροτερη οθονη

Exploticon

στο site της wind λεει Κάρτα μνήμης οχι…..

gadgetfreak

αρα scorpion θα φοραει αν ισχυει το παραπανω msm8255?

Alex

Μια χαρά κινητό,αξιοπρεπέστατο με super τιμή.

Exploticon

cVlachakis θυμαμαι στο παλιο ideos x5 εδινανα 4gb σε αυτο γιατη οχι? :/

γιαννηςς

αυτο σημαινει οτι η τιμη του ideos x5 θα πεσει?

Exploticon

παντος η γνωμη μου ειναι να διαρκουσε πιο πολυ η μπαταρια δηλαδη να ηταν 1700mAH γιατη τωρα με τετιο επεξεργαστη θα καιη πιο πολυ :/

Κων/ντίνος

Κώστα η τιμή του Χ5 θα παραμείνει ως εχει;
δηλαδη 199Ευρώ η θα ανέβει;
(Για δευτερο κινητό πάντως αξίζει τα λεφτά του)

ΓΙΑΝΝΗΣ55

multi-touch σημαινει οτι η οθονη καταλαβαινει πολλα σημεια επαφης πχ 4 δαχτυλα?

Παντελακος

Παιδιά huawei ideos x5 pro ή το honor ?

Κων/ντίνος

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_hd_lte-4198.php#

Κώστα το παραπάνω λινκ αληθεύει;;;;

FaTaL

@ΓΙΑΝΝΗΣ55 Ναι αυτό σημαίνει!

ΓΙΑΝΝΗΣ55

FaTaL δηλαδη το δικο μου χ5 που στην εφαρμογη multitouch test και σε ενα παιχνιδι καταλαβαινει μονο μεχρι δυο δαχτυλα ειναι προβληματικο?

Takis Panakotas

Έχουνε κάνα νέο για το Vision ή αυτό είναι το Vision με άλλο όνομα;

Solon

Κάνει τα πάντα και έχει τη σωστή τιμή. Προβλέπω μεγάλες πωλήσεις στη χώρα μας. Μπράβο στη Wind που δεν φούσκωσε την τιμή.

FR

Παιδιά σε αυτή τη τιμή μπορείτε να μου προτείνεται το καλύτερο σε χαρακτηριστικά ή είναι το μόνο;

Anonymous

@Takis: Το Χ5 Pro είναι το αναβαθμισμένο X5. Το Vision, είναι άλλη συσκευή, όπως την παρουσίασε κ ο Κώστας…

https://techblog.gr/mobile/huawei-vision-hands-on-5355/

ΓΙΑΝΝΗΣ55

Takis Panakotas το vision αναμένεται τους επόμενους μήνες,το χ5 pro είναι διαφορετικό μοντέλο.Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν το κινητό μου είναι προβληματικό?

teovag

Θέλω Android entry level κινητό με 2.3 (ή 2.2 upgradeable)! Είμαι ανάμεσα σε 4(!) κινητά: Xperia mini (219 Euros), HTC Wildfire S (249), LG P500 (189) και τώρα το HTC Explorer (υπολογίζω 160-200, αλλά πότε?). Έχω επιδότηση Cosmote (150 euro), οπότε περιορίζομαι όσον αφορά πχ τα huawei που είναι ελκυστικά. Θέλω καλή σχετικά κάμερα και GPS. Επίσης, θα ήθελα να μεταφέρω από Nokia τις επαφές μου (που είναι διπλές-τριπλές, με email, κλπ) μέσω OVI (ή αν γίνεται αλλιώς πείτε μου). Αν προτείνετε και κάτι άλλο στα ίδια χρήματα, ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ παιδιά!

Παντελακος

Έχω επιδότηση από vodafone μέχρι 250 μπορεί κάποιος να μ πει , προτείνει κάποιο κινητό σε επίπεδο του huawei ideo x5 pro ? όσο πιο γρήγορα γίνεται παρακαλώ !

Techfan

200 ευρώ για αυτό ξέρωντας ότι το zte skate κάνει περίπου 50 ευρώ παραπάνω?

Έχουμε περίοδο ύφεσης, αλλά με λίγα παραπάνω παίρνεις κάτι που έχει μεγαλύτερη αξία αγοράς…

Επίσης του x5 η οθόνη έχει εμφανεστατο βάθος (υλικό πάνω από οθόνη αφής) που στις άκρες της οθόνης δυσκολεύεται να ανταποκριθεί (χωρίς να μιλάμε για την επιπρόσθετη πίεση που απαιτείται).

Το παραπάνω το ξέρω, γιατί πριν απο μερικούς μήνες είχα αναγκαστεί να πάρω το alcatel ot 807 (είχε χαλάσει το κινητό μου) από συγκενικό πρόσωπο μέχρι να πάρω άλλο και είχαν την ίδια ακριβώς κατασκευή στην οθόνη…

Όταν η οθόνη σε κινητό αφής είναι τόσο χάλια, τι να το κάνει κανείς? Αφού με αυτό το τρόπο θα κάνεις τα πάντα… αφήστε το καλύτερα…

Παντελακος

Ναι αλλα το zte skate laggari ετσι δεν ειναι ?

Techfan

@Παντελακος

Στο techblog δοκίμασαν μια δοκιμαστική έκδοση παλαιότερα, αλλά το τελικό προίόν θα είναι μια χαρά, χωρίς λαγκαρίσματα.

Δες το δοκιμαστικό στο παρακάτω link:
( https://techblog.gr/mobile/zte-skate-first-hands-on-photos-9991/ )

Itsallgreektome

https://techblog.gr/mobile/zte-skate-first-hands-on-photos-9991/

Δες το δοκιμαστικό, αλλά το τελικό θα είναι μια χαρά, χωρίς λαγκαρίσματα

Panos

Καλησπέρα και από εμένα. Γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα?

kostis

@Techfan οτι να ναι λες…ναι μεν υπαρχει μια σχετικη αποσταση – δηλαδη λιγο βαθος μεταξυ του γυαλιου και της οθονης αλλα δεν εμποδιζει καθολου στην αφη. Επισης το skate ειναι πιο παρωχημενο τεχνολογικα λογω cpu. Ειμαι κατοχος για αυτο στο λεω…..και επειδη καποιος χθες εδωσε λινκ για flash player σε armv6 cpu και εχω και ενα blade σερνοταν το συμπαν!!!!!

akis

ρε παιδια το πρωτο x5 ideos ποτε θα παρει αναβαθμιση απο τη Wind, ξερουμε ;;;

Παντελακος

Ναι αλλά το ΖΤΕ δεν έχει HD ενώ το Huawei ideos x5 to pro έχει παιδιά , διορθώστε με άμα κάνω λάθος κάπου …

Θεμης

huawei ideos x5 pro η zte skate?
Η να κανω υπομονη για το honor?

Παντελακος

Φίλε μου Θέμη αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω εδώ και 1 βδομάδα !!!! Ας δώσει κάποιος experienced την γνώμη του ..

Γιάννης

Το Skate υπερτερει του Ideos Pro μονο στο οτι εχει μεγαλυτερη οθονη κατα 0.5 ίντσες.Σε ολα τα αλλα το Ideos Pro ξεπερναει με ανεση το Skate,ιδικα στον επεξεργαστη!

basilis

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ !!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΙΝΕΙΣ?ΤΟ HUAWEI IDEOS X5 H TO HTC WILDFIRE S?

iordanis

ideos x5 ΦΙΛΕ…

Παντελακος

το απλό το ideos x 5 δεν αξίζει τώρα ε ?

akalos

εχει ραδιο τελικα η οχι!
help!

nionios-archer

παιδια, το κινητο πεταει, οπως εχετε ακουσει ολοι σας. βεβαια εχει τα γνωστα bug, οπως το wifi drop που θα χεετε ακουσει, συν το οτι σε μενα πολλεσ φορεσ δεν μου ανοιγει τη συλογη. απλα εμφανιζετε το φοντο αλλα οχι οι φακεελοι. αυτα ομως θα τα ξεχασουμε με την 2.3. Επισηης η οθονη ειναι καλη(δεν ξερω αν γρατζουνιζεται ευκολα γτ εχω σκριν προτεκτορ… :P)

Monte Chris

Sorry gia ta greeklish! Molis pira to U8800PRO se antikatastasi tou aplou logo vlavis. Exei Android 2.2.2, FM Radio & Custom Launcher tis Huawei. Episis exei custom contact manager me support gia streams apo diafora social networks. auta gia arxi.

Ippokratis

Θα φοράει σίγουρα την έκδοση 2.3 γιατί από πάνω ένας φίλος λέει οτι πήρε το u88800 pro με προεγατέστημενη την έκδοση 2.2.

Γιαννης

2.2 φοραει

haki

To κινητό έχει ήδη κυκλοφορήσει και το έχω στα χέρια μου. Παραθέτω τις παρατηρήσεις μου όπως που τις ανέφερα και αλλού. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ Χ5 1. Στην επάνω μπάρα φαίνεται μόνιμα το όνομα του δικτύου μας. 2. Δίπλα από την ένδειξη σήματος, εκεί που εμφανίζεται το G, E, ή H, υπάρχει ένδειξη για το αν είναι ενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων ή όχι. 3. Υπάρχει ενσωματωμένος launcher πέραν του στόκ Android. 4. To μενού του Android είναι λευκό αντί για μαύρο. 5. Η μνήμη ROM για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι πλέον σχεδόν 900 ΜΒ. 6. Η χωρητικότητα της ενσωματωμένης κάρτας μνήμης έχει μειωθει στα 1.6 GB. 7. Ο επεξεργαστής απλά ΠΕΤΑΕΙ! Οπως προαναφέρθηκε, χτυπάει out-of-the-box 2100+ στο Quadrant! 8. Το σήμα του δικτύου κινητής είναι αισθητά βελτιωμένο και είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. 9. Το σήμα του wi-fi τώρα είναι απίστευτο! 10. Υπάρχει το αναλογικό ραδιόφωνο FM. 11. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στις ενσωματωμένες εφαρμογές αλλά δε θυμάμαι ποιές είχε το απλό Χ5. 12. Με τη λίγη χρήση διαπιστώνω μιά σαφή βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Λόγω του νέου επεξεργαστή η συσκευή δε ζεσταίνεται ποτέ και μπαίνει σε deep sleep συχνά, άρα δεν μένει τίποτε να “τρέχει” και… Συνέχεια »

Νίκος

Haki ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Όταν λες αναλογικό ραδιόφωνο… τι εννοείς; Πως είναι δυνατόν να υπάρχει αναλογικό ραδιόφωνο σε ψηφιακή συσκευή;

Νίκος

mindtrapper

Μια απορία γιατί είμαι στο τσακ να πάρω το Χ5 Pro. Μπορείς να πάρεις μια 16 άρα ή και 32άρα κάρτα microSD και να περνάς εκεί ότι θες από apps; Αλλιώς ρε παιδιά όσο value for money και να είναι ένα κινητό τι να το κάνεις με 2GB για εφαρμογές;

Νίκος

Μπορείς με ανάλογες εφαρμογές:

https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el

mindtrapper

Αυτή η εφαρμογή ας πούμε όσα apps το υποστηρίζουν τα μεταφέρει ολόκληρα στην SD ή ένα μέρος τους μόνο; Κάπου είχα διαβάσει ότι πάντα κάτι μένει από την εφαρμογή και στην internal memory.

Συγκεκριμένα το Χ5 Pro ας πούμε με τα 2gb εσωτερική μνήμη θα αντέξει να του περάσεις GPS, βασικές εφαρμογές και μετά καμιά 20αριά 30αριά apps για τεστάρισμα; Με 16gb SD. Ή ότι εφαρμογή περνάς πιάνει χώρο αναγκαστικά και στην εσωτερική μνήμη ακόμα και αν την “μεταφέρεις” με το App 2 SD;

Γίνομαι κουραστικός αλλά δεν έχω ιδέα από Andoid και έχω 32gb στο 3GS μου, οπότε αυτό το 2gb μου βαράει στο μάτι πολύ άσχημα αν και δεν ξέρω πόσο περιοριστικό είναι.

haki

Nίκο, οι ραδιοφωνικές εκπομπές στα FM είναι αναλογικές. Δεν έχουμε ακόμη ψηφιακό ραδιόφωνο, όμως πρόσφατα αποκτήσαμε ψηφιακή τηλεόραση που συνυπάρχει με την παλιά αναλογική.

haki

@mindtrapper: O χώρος για την εγκατάσταση των εφαρμογών, η ROM, είναι περίπου 850 ΜΒ και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ενσωματωμένη κάρτα μνήμης των 1.6 GB. Σε ελάχιστους ανθρώπους δεν θα επαρκέσουν τα 850 MB αλλά με το app2SD μπορούν να μεταφερθουν στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ κάρτα μνήμης όσες εφαρμογές είναι φτιαγμένες για να μπορούν να μεταφερθούν. Πολύ χονδρικά υπολογίζω ότι οι μισές εφαρμογές του market είναι “μεταφέρσιμες”.

Απόστολος Αλέξανδρος Δήμογλου

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό, και έχω βάλει στο μάτι δύο κινητά, το πρώτο είναι αυτό και το άλλο είναι το Lg Optimus 7 που είναι στην ίδια τιμή, ποιο από τα δύο να πάρω;;;

akalos

ποτε αναβαθμιζουμε σε 2.3.5??
αμα γνωριζει καποιος επισημα και οχι οτι εχει ακουσει -διαβασει.

ξεχασα να αναφερω οτι το κινητο ειναι σουπερ
δεν παιζεται λεμε…φτου..φτου.

nick

καλησπερα,εχω μεινει απο συσκευη εδω και κατι μερες (το blade μου εκανε βουτια…) και εχω χαθει αναμεσα σε τοσες συσκευες που κυκλοφορουν με τιμη εως 400 ευρω που διαθετω,απο το blade σαν φωτογραφικη ημουν σχετικα ικανοποιημενος,απο θεμα οθονης τελειο αλλα απο θεμα κολληματων και ταχυτητας στο ιντερνετ οχι,τι προτεινετε? το Huawei Ideos X5 Pro το βλεπω ως μια οικονομικη λυση (το φοβαμαι γιατι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα σε θεμα καμερας-φωτογραφιων) και το skate που ερχεται αλλα φοβαμαι λογω του οτι ειχα το blade μην συνεχιζει τα γνωστα κολληματα και απογοητευτω.
αλλα 2 κινητα υποψηφια ειναι το lg optimous black το οποιο εχει μικρη μπαταρια και το galaxy s που δεν εχει καν led φλας.
περιμενω προτασεις σας μπας και βγαλω ακρη και παρω τελικα συσκευη.
ευχαριστω πολυ που με ακουσατε και περιμενω γνωμες.

Γιαννης

Αν θες το κινητο για την καμερα απλα δεν παιρνεις το ideos.
Το Ideos το παιρνεις για ολα τα υπολοιπα. Επισης θα σου περισεψουν πανω απο 200 ευρω να παρεις μια γαματη φωτογραφικη

nick

φιλε Γιαννη φωτογραφικη εχω :)))))))) στο κειμενο μου αναφερω οτι ημουν ευχαριστημενος σε αυτο το τομεα απο το blade και σε περιπτωση που ειναι στα ιδια επιπεδα θα το προτιμησω γιατι απο’οτι δειχνει ειναι αξιολογο για την τιμη του,το θεμα ειναι οτι φτανει σε αυτα τα επιπεδα.

Γιαννης

Σου παραθετω τα συμπερασματα συγκριτικου που εκανε μεταξυ των 2 συσκευων (του απλου ideos και του blade) αλλο ελληνικο site :

“H φωτογραφική του Ideos είναι καλύτερη του blade, εκτός από τις εμφανείς διαφορές στην ανάλυση (5MP vs 3.2). Τα χρώματα της φωτοφραφίας του Ιdeos είναι πολύ πιο ζωντανά από αυτά του blade.
Το video που τραβάει το ideos είναι καλό για smartphone της κατηγορίας του. Το video όμως του ZTE είναι απαράδεκτο, και μας παραπέμπει σε κάμερες κινητών 5τίας.”

Προσωπικα το blade δεν το εχω δουλεψει καθολου. Το ideos εχει μετριες επιδοσεις την ημερα και μαλλον κακες τη νυχτα.

Απόστολος Αλέξανδρος Δήμογλου

Άμα θέλεις την γνώμη μου nick,σου προτείνω το LG Optimus 7, είναι ένα από τα καλύτερα κινητά με 5MP και LED flash, η ανταπόκριση στην οθόνη (3.8″) και στο ίντερνετ είναι πάρα πολύ καλή επειδή έχει επεξεργαστή 1Ghz με μνήμη 512MB και ενσωματωμένε μνήμη αποθήκευσης 16GB για τα βίντεο σου, εικόνες άλλα και για τα τραγούδια σου και με ανθεκτικό σκελετό για τυχόν “βουτιές”, και όλο αυτό μόνο με 200ευρώ (μέσω skroutz.gr), τώρα δεν ξέρω άμα σε προβληματίζει ότι τρέχει Windows Phone 7, δεν έχει ελληνικό μενού (όμως στα τέλη αυτού του μήνα περιμένουμε update που θα περιέχει ελληνικό μενού άλλα και πληκτρολόγιο), και δεν δέχεται εξωτερικές κάρτες μνήμης, άλλα νομίζω πως τα 16GB σου φτάνουν και σε περισέβουν.

Μερικές ιστοσελίδες:
1) Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/287796/LG-E900-Optimus-7.html

2) Βίντεο παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=bkDAJFtc554

3) Βίντεο παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=Y1BNOWHewqA

Ελπίζω να βοήθησα. 🙂

nick

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας!!! τελικα κατεληξα στο Huawei Ideos X5 Pro το παρηγγειλα και αυριο θα το εχω στα χερια μου,ελπιζω να μην με απογοητευσει.
φιλε Γιαννη με βοηθησες πολυ με το συγκριτικο που μου ειπες σχετικα με τις φωτογραφικες των 2 κινητων και τελικα πηρα την αποφαση μου και Αλεξανδρε πραγματι η λυση που προτεινες ειναι πολυ καλη και συμφερουσα αλλα την απερριψα λογω windows 7 και ελληνικου μενου (τα αγγλικα μου θα ελεγα ειναι χαλια….. )
Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!!!

nick

Καλησπερα,παρελαβα το Huawei Ideos X5 Pro τελικα και απλα μπηκα να αναφερω τις εντυπωσεις μου απο το κινητο για βοηθεια προς τα παιδια που θα ενδιαφερθουν να το αποκτησουν,για την τιμη του μπορω να πω οτι ειναι ενα πολυ αξιολογο κινητο,δεν ειχα προβληματα εως τωρα με το wifi του (ειχαν αναφερθει παλιοτερα),πολυ γρηγορο σε επιδοσεις στο ιντερνετ,καλο σημα και ακουστικη,ικανοποιητικη καμμερα και πολυ καλη μπαταρια (1η φορτιση και κρατησε σχεδον 2 μερες με χρηση wifi και gps περιπου 3-4 ωρες συν το συνεχης ψαξιμο μου,ισως το μονο αρνητικο ειναι το βαρος του (δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη τιμη…), σε γενικες γραμμες λοιπον αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα του.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω ανεφεραν στην wind οτι θα ερθει με android 2.3 το δικο μου λεει “εκδοση android 2.2.2” να περιμενω αναβαθμιση η’ θε παραμεινει με αυτη?
κωστα αν γνωριζεις κατι απαντησε μου σε παρακαλω.

φιλικα
Νικος.

akalos

https://goo.gl/tWY8o απο Δευτερα λενε

giannisj5

θέλουμε teardown το συντομότερο

ΓΙΩΡΓΟΣ

Καλησπερα, πηρα το IDEOS PRO την προηγουμενη βδομαδα. Πολυ καλο το κινητο. Εσεις που το χετε, τι ζελατινα του εχετε βαλει για την οθονη και απο που την πηρατε??

Ευχαριστω

Kosmi

Κώστα θα το κάνεις τεστ για να δούμε τις διαφορές ? Είμαι έτοιμος να το πάρω

Kosmi

Ωραίος Κώστα!!

ΜΑΡΙΟΣ

Καλησπερα μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα ειναι διαθεσημο προς αγορα το IDEOS X5 PRO.??ευχαριστω..

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ειναι διαθεσιμο στην wind και πολυ καλο. Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος φιλε

ΜΑΡΙΟΣ

ευχαριστώ παιδια..μηπως ειναι ελατοματικο επειδη ειναι κινεζικο..??

Γιαννης

Εχουν αναφερθει 25 περιπτωσεις στην Ευρωπη που ξαφνικα πεταχτηκε ενα ντοπερμαν και επιασε τους κατοχους του κινητου απ’το λαιμο 😛
Αντε παρτο ! Εκτος αν θες να δεις το Xperia Neo V το οποιο το δινει η vodafone 199 ευρω.
Αν δεν ειναι λαθος η τιμη, ειναι τουλαχιστον περιεργο που η vodafone το δινει σε αυτα τα χρηματα.
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42568.action

ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιατι τα αλλα που νομιζεις οτι φτιαχνονται; Δες τα χαρακτηριστικα που εχει κ σε τι τιμη τα παιρνεις..

ΓΙΩΡΓΟΣ

Με ζελατινα τι κανουμε ρε παιδια;

ΓΙΩΡΓΟΣ

Και αν γρατζουνιστει;

ΜΑΡΙΟΣ

Εσεις που γνωριζεται καλυτερα ποιο θα μου προτηνατε..??το Xperia Neo V ή το Ideos x5 Pro..???

gian

παιδιά δεν άντεξα και τους έσκασα 74 ευρώ και το πήρα! (mini επιδότηση!).

Αν γνωρίζει κάποιος γιατί το σήμα του 3G είναι πάντα στη μπάρα? έψαξα στα setting και δεν βρήκα από που κλείνει !

mindtrapper

Το πήρα και εγώ σήμερα το τηλεφωνάκι για την αδερφή μου. Πολύ καλό φαίνεται, αν και δεν είχαμε χρόνο να το εξετάσουμε λεπτομερώς. Μερικά πράγματα θέλω να ρωτήσω:

1. Το τηλέφωνο είπα στην αδερφή μου να μην το βάλει αμέσως για φόρτιση αλλά να το αφήσει να ξεφορτίσει και μετά. Της είπα μάλιστα να το κάνει αυτό 2-3 φορές στην αρχή. Καλά έκανα ή πατάτα;

2. Η φωτογραφική σε εσωτερικό χώρο με χαμηλό φωτισμό στο auto white balance είναι φυσιολογικό να τα βγάζει όλα μπλε; Διορθώνεται αν το βάλω σε fluorecent. Πρέπει να αλλάζει το wb κάθε φορά χειροκίνητα;

3. Μερικές φορές δεν πιάνει η οθόνη ενα γρήγορο touch αλλά θέλει πιο αργό, να κρατήσεις το δάχτυλο δηλαδή. Αυτό όχι πάντα, αλλά στην εφαρμογή camera ας πούμε το έκανε έντονα όταν πήγα να επιλέξω white balance ή flash. Τι παίζει;

4. Ποιό είναι το καλύτερο ελληνικό πληκτρολόγιο που να έχει σύστημα τόνων σαν iphone; Το να κρατάς το δάχτυλο και μετά να σε πετάει σε άλλη οθόνη για το τονισμένο γράμμα είναι σπαστικό. Με κρατημένο δάχτυλο και slide δεν γίνεται;

Ευχαριστώ.

gian

+1 ιδικά για το 4

ΜΑΡΙΟΣ

Xperia neo V ή Ideos X5 pro..??? τις γνωμες σας παρακαλώ..!!!

ΗΛΙΑΣ Χ.

ΜΑΡΙΟΣ, εγω σου προτεινω στο sony ericsson neo v γιατι το huawei λεει πως εχει RAM στα 512 αλλα στην πραγματικοτητα εχει 380. τωρα δεν κσερω αν αυτο ισχυει και για αλλα κινητα αλλα μια μερα που το εψαξα ειδα οτι samsung galaxy s 2 εχει 889 αντι για 1gb που λεει…….

GAZIAGGELOS

ΗΛΙΑ Χ. όλα τα κινητά έτσι είναι γιατί και το android θέλει κάμποση ram όπως και τα windows κατάλαβες?

ηλιας

παιδια εγω εχω το “παλιο” ιντεος χ5 θα γινει καμια αναβαθμηση μεσω διαδυκτιου να γινει σαν το προ δηλαη η θα το παρατησουν ετσι?

gian

Κώστα γιατί δεν διορθώνετε έκδοση? Υπάρχει κανείς που να το έχει πάρει με 2.3 πάνω??

ΜΑΡΙΟΣ

ρε παιδια ποση ωρα χρειαζεται για να φορτιση για πρωτη φορα..???ευχαριστω

mitsoukos89

το πηρα σημερα και εχει πανω την 2.2.2 πως μπορω να βαλω την 2.3 αλλα ελληνικη; Αυτη που εχει στην σελιδα της huawei ειναι αγγλικη…

mitsoukos89

τι να κανουμε θα περιμενουμε… :/

mitsoukos89

παιζει τιποτα για ICS;

Stamatis

Καλημέρα,στην cosmote θα ερθει?
Τι παίζει με τα κινητα που τα βγαζει μονο 1 εταιρεια?

Γιάννης ο Φονιάς

Sony Ericsson Live with Walkman ή Huawei Ideos X5 U8800 Pro??? για βοηθήστε την καταστάση ρε παιδιά…Είμαι σε δίλλημα!

TheoK

Έχω αυτό το Ideos – Pro εδώ και 4 μήνες ( με ραδιόφωνο ) Τα σπάει,μεγάλη οθόνη, είναι γρήγορο άσχετα τι λένε για τη RAM, η ανάλυση του μια χαρά,παίζει video, για gaming είναι τέλειο, ήχος φανταστικός, δεν υπάρχει αντίστοιχο του. Το μόνο πρόβλημα είναι η κάμερα του Αndroid…διαπίστωσα ότι οι φωτογραφίες που βγάζει δεν είναι ισάξιες των 5.0 mg pixel..οι ρυθμίσεις της κάμερα είναι ότι να ‘ναι, κατέβασα από το μαρκετ άλλες cameras αλλά είναι γενικό το πρόβλημα με τα Android. To ότι έχει ραδιόφωνο είναι από τα must. Προσοχή μην σας πέσει..το τζάμι της οθόνης είναι εύθραστο, εμένα μου ράγισε αλλά δεν είναι πολλή η ζημιά..είναι 20 eur το τζάμι στο νετ για αγορά αλλά είναι μεγάλη μανούρα η αλλαγή. Ίσως να την αλλάξω την οθόνη, γιατί είμαι σουπερ ευχαριστημένη με το κινητό αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.