Huawei Juni, Τετράγωνο form factor με QWERTY πληκτρολόγιο

Από τον περασμένο Οκτώβριο σας είχαμε ενημερώσει για την άφιξη των πρώτων branded κινητών της Huawei στη χώρα μας. To Ideos ήρθε, το X5 έρχεται τον άλλο μήνα, ποιο έμεινε προς το παρών; Το Huawei Juni με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πλήρες πληκτρολόγιο, να το περιμένετε μέσα στο καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο δύο πολύ ισχυρά Huawei μοντέλα…

Huawei Juni
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Επεξεργαστής: ?
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 2,6 ίντσες αφής, 320×240 pixels, 256k χρώματα
Κάμερα: 3,15 Megapixel, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη:
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 930mAh
Διαστάσεις: 94x64x11 χλστ.
Βάρος: 104 γρ.

, Huawei Juni, Τετράγωνο form factor με QWERTY πληκτρολόγιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Δεν μαρεσει καθολου εμενα παντως!!Το θεωρω πολυ ασχημο καθως και οτι τα χαρακτηριστικα(2,6 ιντζες και 930mAh?)του ειναι χαλια!!

naxiand

Μακράν το ποιο άσχημο κινητό……..

Antonis

Ελεος.Τι ειναι αυτο?Οι γοωεις μου επαθαν καρδιακη προσβολη,ο σκυλος πεθανε,το PC χαλασε,το σπιτι γκρεμιστικε και εγω ειμαι ετοιμος να αυτοκτονισω.Μπορει καποιος να μου πει τι θελει αυτη η πατατα σε αυτο το συμπαν?Ας καταστραφει για να μην θρηνισουμε κοσμο.Αμαν.

peter

ela more glukouli ine. gia pedakia ine kalo <3

giannis

Χαχα Αντώνη έγραψες με τις υπερβολές σου

Antonis

Υπερβολες?Ελα τωρα κα λιγα εγραψα.Εξ΄ετιας αυτου του πραγματος,που τα αποκαλουνε και κινητο,επαθα ολικη παραλυση και δεν μπορουσα να γραψω αλλο.

tkvkp

Μια χαρα ειναι.Σαν το flipout σε εκταση.chatphone οπως θα’λεγαν μερικοι.Η μπαταρια και αυτη καλη ειναι.ΑΝ σκεφτουμε οτι το περισσοτερο ζορι το τραβαει απο την οθονη,τοτε ειναι αρκετη.Η χαβαι μπορει να ειναι κινεζικη εταιρεια αλλα δεν ειναι τυχαια.

Απόστολος Νυδριώτης

To FlipOut einai 10 fores kalitero! Ase pou oute CPU den kseroumai oute kai RAM! Pou pas xoris RAM reeeeeeeee!

dimos

το εχω δει φωτο σε εντονο κιτρινο και μετραει ασχημα

γουστα ειναι αυτα εμενα μου αρεσει παρα πολυ

vasilis.

MOY ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!
οκ,μπορειτε τωρα να με φατε 😛

killbill

Μου αρέσει! Απλά προορίζεται για τσατ και για email.
για δεύτερο κινητό το πέρνα .100€ τα έδινα

Paris

ο επεξεργαστής είναι 528mhz Qualcomm MSM7225
η ραμ ειναι 256
και η ενσωματωμένη μνήμη 512

οπτικά μου θυμίζει το neo node σε νέα έκδοση

haris

κωστα, μηπως μπορεις να μας πεις ποια θα ειναι τα 2 μοντελα της huawei που λες οτι θα ρθουν απο σεπτεμβριο? το ενα απ αυτα ειναι το χ6 να φανταστω?

Chris

Είναι απίστευτο κινητάκι. Το αγόρασα και είναι πολύ ωραίο. Το πληκτρολόγιο ειναι πιο εύχρηστο από αυτό του Flipout και το σχέδιο του είναι άκρως διαφορετικό από τα κυκλοφορούντα κινητά. Αξίζει για κάποιον που δεν του αρέσουν τα κινητά-οθόνες. Η μπαταρία διαρκεί 5 μέρες με ανοιχτό WiFi, κάτι που στερούνταν το Joy. Είναι αρκετά πλαστικό και αυτό του αφαιρεί ποιότητα, συμπαγές όμως σαν κατασκευή. Για τα χρήματά του, είναι εξαιρετικό και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τον μοναδικό του σχεδιασμό!!!

Chris

Στα σημαντικά αρνητικά θα πρέπει να καταγραφεί ο υπερβολικά χαμηλός φωτισμός του πληκτρολογίου (σχεδόν ανύπαρκτος).

Chris

Το αγόρασα 125 Euros από κατάστημα WIND. Έχει έρθει περίπου 10 μέρες μου είπαν, αν και δεν υπάρχει πουθενά στο φυλλάδιό της.

Θα θέλαμε να κάνεις ένα UNBOXING- REVIEW VIDEO του συγκεκριμένου Huawei. Θα το ερωτευτεί πολύς κόσμος- λάτρης του retro. Είναι σαφώς retro style το κινητάκι. Θυμίζει κινητάκια που όλοι αγαπήσαμε για το σχήμα τους παρά για την λειτουργικότητά τους – Ericsson GF768 & T20 🙂

ΑΑ και αν το χτυπήσεις να μας το δέιξεις κάποιο απόγευμα 🙂 Είμαι Fun Του Σελοφαν 🙂

Υ.Γ.: «Κυκλοφορεί μόνο σε λευκό χρώμα. Στο ιντερνετ κυκλοφορούν πολλές φώτος με τρελά χρωματάκια, τα οποία κυκλοφορούν μόνο στην Asia μέσω της εταιρίας Spriiing. Εμείς θα το χαρούμε προς το παρόν σε λευκό μέσω τον καταστημάτων Wind και αργότερα σε μαύρο, λογικά μέχρι το Σεπτέμβρη.

C’ est tout 🙂

srial

crap, ελληναρία, φτηνάτζα, ψευτο-προσφορά

John

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν περνει αναβαθμιση το android?

John

cVlachakis thanks για την πληροφορία..
μου την εσπασε που δεν περνει αναβάθμιση.
το android 2.1 είναι σκατα!

σισσυ

Δηλαδη εγω που 9ελω να το αγορασω τι να κανω? :/ :$

KostasGs

το Huawei Juni ειναι ενα πολυ ωραιο κινητο και η ram που εχει ειναι 256mb απο οτι ειδα στο site τις Huawei…….. θα ηθελα να ροτισω αμα γινετε update στο λειτουργικο Android,(παντος κατα τιν γνωμι μου ειναι ενα πολη ωρεο smartphone)!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.