Huawei Mate 8: Αποκαλύπτεται σε hands-on video;

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Huawei μέσα από teaser που είχε δημοσιεύσει, υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει μια γεύση από την ναυαρχίδα της, συγκεκριμένα το teaser έλεγε “bring you a taste of the flagship flagship”. Λογικά μιλάμε για το Huawei Mate 8 το οποίο διέρρευσε σήμερα μέσα από video που ανέβηκε στο YouTube.

Το Huawei Mate 8 φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 6 ιντσών 1440×2560 QHD και 490ppi, επεξεργαστή Kirin 950, μια έκδοση με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB, και μια δεύτερη έκδοση με 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Οι δυο εκδόσεις είναι κάτι που οι Κινέζοι ξεκινούν να υιοθετούν ο ένας μετά τον άλλον και δεν αποκλείεται να το κάνει και η Huawei.

Επίσης, περιμένουμε κάμερα 20.7 Megapixel, μπροστά κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μεγαλύτερη μπαταρία από την 4100mAh που έχει το Huawei Ascend Mate 7.

Ωστόσο, όπως πάντα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Δείτε το video:

Huawei Mate 8: Αποκαλύπτεται σε hands-on video;, Huawei Mate 8: Αποκαλύπτεται σε hands-on video;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Ο πιο σοβαρός κ μεγάλος αντίπαλος των μεγάλων κινητών κ των note…Το mate 7 ηταν κινηταρα αυτο εδω θα ειναι τούρμπο!!!Αν δεν παρω note μονο αυτο μετα μου κανει αίσθηση να παρω..

Panos7GR

HTC One M9, εσύ;

Ιωαννης jb

Τρελλό κινητακι!!!!
64γιγα ρομ και 4γιγα ραμ…. τα λένε όλα.!!!!

NiNick Greek

Περιμένουμε με αγωνία αυτό και το επόμενο της Microsoft – Nokia

m.n.o

Ειχα σκοπο για το note5 αλλα ακουω ουτε καρτα sd.Οποτε το γυριζω σε huawei. Το συγκεκριμένο μου φαινεται πάρα πολυ καλο.

Δημήτρης

Λεω εδω και καιρο οτι θα αρχίσει η κυριαρχια της huawei κατη που μενει να επιβεβαίωθει καθως πιστευω οτι θα φαει λαχανο το note 5 με αυτες τις ελειψεις και κατι τελευταιο ξερουμε αν η καμερα θα ειναι της sony?

Darth

αρκετά καλη συσκευη φαίνεται (ελπίζω το ίδιο απροβλημάτιστο όσο προηγούμενο)…… ολα θα κριθεί στην τιμή… αν το ξεκινήσει απο 550 600 θα ειναι μέγας αντίπαλος από την αρχή

Takis

Πω ρε κινηταρα το καλυτερο κινητο που εχω δει ομορφια bezels χαρακτηριστικα τι να πω ++++++huawei μπραβο οτι και να πω ειναι λιγο

NLS

Για εδώ μας βλέπω, αφού το note5 αποδεικνυεται φόλα που δεν θα έρθει κιόλας.
Αντε να δούμε.

aggelos

τελικα θα κυκλοφορησει αυτο το τηλεφωνο η στη θεση του μπηκε το mate s?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.