Huawei Mate 8: Οι πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο flagship;

Το Huawei Ascend Mate 7 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone του Κινέζου κατασκευαστή και μπορεί να σας είχε εντυπωσιάσει όταν ανακοινώθηκε αλλά δεν βλέπω και κανέναν από εσάς να το κρατάει στα χέρια του. Η Huawei θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια κατασκευής ποιοτικών smartphones με το Mate 8 που ίσως να βλέπουμε στις φωτογραφίες που ακολοθούν.

Από αυτές δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε και πολλές λεπτομέριες, εφόσον όμως είναι αληθινές τότε φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν και δραματικές σχεδιαστικές διαφορές με το τωρινό μοντέλο.

Μια από τις αλλαγές που περιμένουμε να υπάρξουν στο επόμενο αυτό tabletόφωνο θα είναι η απουσία της κωδικής ονομασία “Ascend”. Φαίνεται ότι η Huawei θα την απολέσει και το νέο smartphone θα ονομάζεται απλά Mate 8.

Huawei Mate 8 leaked, Huawei Mate 8: Οι πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο flagship;

Huawei Mate 8 leaked, Huawei Mate 8: Οι πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο flagship;

Huawei Mate 8 leaked, Huawei Mate 8: Οι πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο flagship;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Βγάλτο άμεσα Huawei, να πάω να πάρω το mate7 σε καλύτερη τιμή. Εγώ Κώστα ψήνομαι (κάτοχος G2) 🙂

Γιώρος

Θέλω τόσο πολυ το 7 αλλα ειναι μεγάλο ρε γαμώτο… Το 8 να βγει σε 5,5 να κανει το μπαμ

Δημήτρης

Το έχω εγώ Κώστα, δεν παίζεται!!

παπαροκας tiamat

Τρελο εργαλειο το 7, αλλα χαλαστηκαμε που δεν εφεραν τη δυνατη εκδοση του.

Δημήτρης

Αν δεις στο skroutz το έχει φέρει ένα μαγαζί! Όσο για το μέγεθος είναι μεγάλο αλλά με το δακτυλικό βελτιώνεται πολύ η κατάσταση!

alexandros

Το κινητό το έχω εδώ και 1,5 βδομάδα.Πραγματικά είναι απίστευτη η ποιότητα κατασκευής του(αντίστοιχη iphone,htc),πολύ γρήγορο με τουλάχιστον 20+ εφαρμογές ανοιχτές πάει σφαίρα,πολύ δυνατό και καθαρό ηχείο,ΟΘΟΝΑΡΑ!!!(μπορεί να είναι fhd αλλά αν την δείτε από κοντά θα καταλάβετε τι λέω,)πολύ μικρό για την οθόνη του(πιο μικρό από iphone 6 plus)Η κάμερες και οι 2 αρκετά καλές.Το μόνο ίσως ¨πρόβλημα¨ είναι η μπαταρία αλλά αυτό λύνεται(πριν το τελευταίο update σε 127 με πολύ χρήση με έβγαζε άνετα 2 μέρες και τώρα 1.5 αλλά πιστεύω σε update θα λυθεί).Έχω το λευκό με τα 2gb ram kai 16gb rom.

alexandros

Υ.Γ. ξέχασα να αναφέρω για το δαχτυλικό αποτύπωμα του.Παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά οι τύποι!!! Ισως ότι καλύτερο σε τηλέφωνο (για το αποτύπωμα).Γενικά απο τα κορυφαία στη κατηγορία του και όχι δεν έχω μετοχές στην εταιρεία.

Darth

το mate 7 εχει εξαφανιστεί απο το scrutz 1 μαγαζί το ειχε χτες………..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αν ηταν κατω απο 5.5 ιν. ολο και καποιους παραπανω θα εβλεπες Κωστα.
Οταν το ειδα απο κοντα στο TechCafe της Θεσσαλονικης απογοητευτηκα απο το μεγεθος.
Δευτερη απογοητευση ηταν η μη επισημη ελευση της εκδοσης με τα 3gb ram.
Oποτε ακυρωθηκε η αγορα του!

Whiteran

Το έχω σε δίκαρτο από τα μέσα του Δεκέμβρη…

Το έφερα από Hong Kong… Δουλεύει άψογα σε όλα… και ήδη έχει κάνει αναβάθμιση το EMUI.

Για τις ταχύτητες στο ίντερνετ δεν το συζητάμε… Αν ο πάροχος του Mobile internet σας υποστηρίζει… τότε το οποιοδήποτε WiFi είναι απελπιστικά αργό… Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις…

Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου… Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!

alexis touba

Και γω μια απτα ιδια.mate7 ασημι δε πεζεται το κηνητο σε συγκρηση μαυτα που ειχα.iphone5 galaxys5 lg g3 32gb. Πολυ πιο γρηγορο δεν εχει παρουσιαση τιποτα απο λαγκαρησματα η οποιοδηποτε κολημα.μονο η καμερα του με κανει να σκεφτομαι το note4.Το δαχτυλικο και η μπαταρια δε πεζονται απολυτα ευχαρηστημενος .1κ μησι μερα με αρωστα βαρια χρηση.αψογο σε gaming.τι να πω ευγε πραγματικα στους κηνεζους.Σκεφτομαι ισως ναλαξω σε note4 η να περημενω mate8.παντος στην αρχη νομηζα δε θα μαρεσει λογο μεγεθους αλα τωρα που σηνηθησα δυσκολα ξαναπιανω κατω απο 5.5ιντσες.Η μεγαλες οθονες ειναι απολαυση!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.