Huawei Mate 8: Render δείχνει κυρτή οθόνη

H IFA 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο σε περίπου 3 εβδομάδες και η Huawei έχει προγραμματίσει το δικό της press event στις 2 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων περιμένουμε να δούμε την ναυαρχίδα Huawei Mate 8, που θα είναι ο διάδοχος του περσινού Hiawei Ascend Mate 7.

Σήμερα διέρρευσε ένα render του Huawei Mate 8 που δείχνει ότι μάλλον μπορεί να δούμε κυρτή οθόνη (αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε αν βλέπουμε την πίσω ή την μπροστά πλευρά). Φαίνεται ότι η Huawei εμπνεύστηκε από την κυρτή οθόνη της Samsung.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το render δεν συνοδεύεται με νέες πληροφορίες, αλλά προηγούμενες φήμες θέλουν το Huawei Mate 8 με οθόνη 6 ιντσών QHD, επεξεργαστή Kirin 950, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, dual-SIM, με ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, λέγεται ότι θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, μια με 3GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 32GB και μια με 64GB χωρητικότητα και 4GB μνήμη RAM.

Huawei Mate 8: Render δείχνει κυρτή οθόνη, Huawei Mate 8: Render δείχνει κυρτή οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Λευτέρης ήθελα να ξερα πως τις πετάς κατα ρυπας χωρις καν να κουραζεσαι!

Το 8 θα σπερνει …

Ilias kap

Μάγκες μου αφήστε τους να λένε ότι θέλουν….
Θα σπέρνει κ θα σκοτώνει όπως είπε κ ο φίλος…
Φοβερό φαίνεται… Βουρρρρρ για mate 8 άνετα

iΛευτερης

Μπορεί τα iPhone να ειναι κατασκευασμένα στην Κίνα αλλα τα εργοστάσια τους έχουν υψηλά στανταρτς το έχει πει και ο Tim Cook. Έχουν αμερικανικά στανταρτς στην καλιφορνια σχεδιάζονται. Και τα άρθρα αυτά που λένε αρνητικά για τα εργοστάσια της δεν βασίζονται στην πραγματικότητα

Ειναι προϊόντα φαντασίας…

Παναγιωτης

iΛευτερης@
Καλημερα φιλε μου.Πριν μιλησεις για την aple και την foxconn.Κανε πρωτα μια καλη ερευνα στο τι συμβαινει χωρις παροπιδες και τυφλη εμπιστοσυνη στον tim cook και μετα στειλε να μας πεις την γνωμη σου.Φιλικα παντα.

CSt90

Ωραια η edge to edge screen ντιζαινια, αλλα η κυρτοτητα το ψιλοχαλαει.. Πιστευω αν ηταν flat θα ηταν πιο ωραιο. Το mate 7 ειναι αψογο απο αποψη design. Βεβαια ισως να μη φαινεται ωραιο στο render, οποτε μενει να δουμε τη συσκευη

Μιχαλης

παιδια μην ακουτε τιποτα…το κινητο θα τα σπαει.εχω το mate 7 το πηρα αφου ειχα iphone 4s, iphone 5 και αργοτερα samsung s4.To mate 7 πραγματικα εινα κλασεις καλυτερο!!!!!

Iraklis

@μιχαλης εμμ..προφανως και ειναι κλασεις ανωτερο, αφου ειναι νεοτερο.

zar3

Πανω στην ωρα. Την ωρα που ερχεται το ελλειπες note5 (αν εχει ελλειψη αποσπωμενης καιsd),εμφανιζεται το mate8.Ωρα να φευγουμε απο τον κορεατη κολοσσο.Σαμσουγκ ηθελα οχι ιφον που εγινε.

Vaggelas

Παιδιά εγώ έχω το p8.Το κινητό σκοτώνει..Αυτά που λεν για Κίνα δεν ισχύει τίποτα..

kostas

Απαππαππαπα είχα ματέ 7 και μου έβγαλε την Παναγία,κολλήματα στην αρχική σελίδα,τα εικονίδια έβγαιναν μετά από 20 δευτερόλεπτα,ρομς δεν έχει πολλές,τα update βγαίνουν δύο φορές τον χρόνο, τώρα που γράφω έχει βγει ή beta lollipop,υπερθέρμανση στον θεό,μόνο τα αυγά που δεν ψήνονται. Μακριά και αγαπημένοι

Στέλιος

Για όσους λένε ότι κινέζικα συνέχεια στο σέρβις να τους πω ότι λένε ανοησίες είμαι κάτοχος Mate 7 και πρόσφατα αγόρασα το p8 και θα αγοράσω πρώτα ο Θεός το Mate 8 δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα και δουλεύουν σφαίρα και να φανταστείτε ότι το ιντερνετ είναι ανοικτό 24 ώρες το 24 ωρω γενικά τα δουλεύω τα κινητά μου. Παράδειγμα είχα το Samsung S4 και στο πρώτο μήνα το πήγα για σέρβις και σε οποίους μου πουν ότι τα Samsung ακριβά και δεν τα περνώ σας πληροφορώ ότι τα δύο Huawei που έχω κάνουν ένα Samsung.

john

Παιδιά όλα τα κινητά μπορεί να βγάλουν θέματα, εξαρτάται από το “κομμάτι” που θα σου τύχει.
Οι σειρές Mate και P της Huawei είναι οι high end, και δεν μπορούνε να συγκριθούνε με τα low end της μοντέλα, τα οποία την έβαλαν στον χώρο των smartphone (και δεν είναι καθόλου άσχημα για την τιμή τους).
Μακάρι να κρατήσει την ίδια πολιτική και να προσφέρει καλές συσκευές σε λογικές τιμές για να υπάρχει ανταγωνισμός και να “σοβαρευτούν” και οι υπόλοιποι.
Όντως το Mate 8 δεν φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο εδώ, αλλά ας περιμένουμε να βγει (και να πέσει η τιμή του Mate 7 :-D).

BillyMos

Και γω, ευτυχης κατοχος του mate7 και πρωτη φορα σε android, μιας και ημουν προσκολλημενος στο μηλαρακι… Απολυτα ικανοποιημενος και κανει τη δουλεια του στο επαρκο για τα λεφτα του. Το μονο του προβλημα, η μη υπαρξη lolipop και η πολυ χαμηλη αποδοση ηχου, κυριως με ακουστικα.
Περιμενω με ανυπομονησια τον διαδοχο του και αν ειναι και ωραιο, σιγουρα θα αποκτηθει.

kyriakos

εχω το ματε 7…αστερι χωρις κανενα προβλημα ποτε,χωρις κολληματα,αρκετα καλη μπαταρια (καλυτερη απο g3,galaxy s6 και σχεδον εφαμιλλο του note 4 στο θεμα αυτο) …ι παω με 1000 για το 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.