Huawei Mate 8: Το πρώτο render μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά;

Το Huawei Mate 8 είναι πιθανό να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και από τώρα ξεκινούν οι διαρροές. Σήμερα εμφανίστηκε το πρώτο press render που λέγεται ότι το απεικονίζει, και μας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μη ανακοινωμένου phablet της Huawei.

Αν το παρακάτω render είναι αληθινό, τότε βλέπουμε ένα μεταλλικό Huawei Mate 8, το οποίο δεν απέχει πολύ από το σχήμα και την σχεδιαστική γραμμή του προκατόχου του.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6 ιντσών, κάμερα 20 Megapixel, επεξεργαστή Kirin 950 που διέρρευσε μόλις εχθές στα 2.4GHz, με Mali-T880 GPU και LTE συνδεσιμότητα. Επιπλέον, αναμένεται με δυο εκδόσεις μνήμη RAM 3GB και 32GB ενσωματωμένη μνήμη, άλλη μια έκδοση με μνήμη RAM 4GB και 64GB χωρητικότητα.

Εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Huawei Mate 8: Το πρώτο render μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά, Huawei Mate 8: Το πρώτο render μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Όμορφο …..επιτελους soc που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους ανταγωνιστές

Θανάσης

Τελικά δεν θα είναι το επόμενο Nexus όπως έλεγαν φήμες ;

vladimiros

Πολυ καλο κινητο και με καλα σπεκ,αν θα εχει και καλη καμερα νομιζω θα ειναι μια καλη επιλογη,φυσικα και οταν πεσει η τιμη βεβαια,το Huawei Mate 7 υστερουσε απο αλλα μονο σε καμερα γιαυτο και ειπα για την καμερα..αλλα μαλλον η τιμη του θα ειναι υψηλη..και αν οντος ειναι υψηλη η τιμη του ε τοτε εγω προτιμω μια γνωστη εταιρια..αν ειναι να δωσω πολλα λεφτα..

alexis touba

Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb huawei mate7 honor6 plus.Με τα huawei πολυ πιο ευχαρηστημενος απο ταλα τα γνωστα ονοματα που ειχα και σε γρηγοραδα σε gaming σε θεμα λαγκ ουτε για διγμα.μπαταρια πολυ καλυτερη.Αμα φετος το mat8 εχει QHD με την ιδια αυτονομια και καλυτερη καμερα απο το προηγουμενο για μενα δε θαχει ανταγωνησμο η θαναι το ιδιο με ταλα που θα κοστηζουν και 200ευρ πιο πανω.Απολαυση η μεγαλες οθονες.τωρα με το honor 6 plus ειμαι υπρπληρεις.καμερα χρειαζεται αναβαθμηση οχι μονο πιο πολα πιξελς αλα και F και ois και 2πλο led να βαλουν θα ξεσκησει παλι σε πωλησεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.