Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το Huawei Mate 9 μπορεί να γίνει επίσημο στις 8 Νοεμβρίου και σήμερα κάποιος χρήστης μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσε αρκετά renders, τα οποία δείχνουν ότι η Huawei θα βάλει διπλή κάμερα στη ναυαρχίδα και 7 διαφορετικά χρώματα.

Το Huawei Mate 9 φαίνεται ότι θα έχει πολύ λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη, η οποία φημολογείται στις 5.9 ίντσες με ανάλυση QHD ή 1080p, μεταλλική κατασκευή και διπλή κάμερα στην πλάτη και πάλι με την υπογραφή της γερμανικής Leica. Υπενθυμίζουμε ότι Huawei και Leica ανακοίνωσαν την δημιουργία κοινού κέντρου R&D, που σημαίνει ότι θα συνεργάζονται ακόμη πιο στενά.

Μέσα στο Huwei Mate 9 περιμένουμε το μη ανακοινωμένο οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 960 64-bit chip, μνήμη RAM 6GB και μια πιο οικονομική έκδοση με 4GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 64, 128 ή 256GB, διπλή κάμερα 20 Megapixel με OIS, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 4000mAh.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica

Huawei Mate 9 renders, Huawei Mate 9: Renders σε 7 χρώματα και dual camera από Leica
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Σιγά τα ωά μωρέ!! Παίρνεις ένα iphone 5se στην ίδια τιμή ,βάζεις και μια θήκη που γράφει το σκόρ στο antutu και τρέμουν όλοι!! Spread around!! Κοινώς διαδώστε!!
Apple rules, haters gona hate!!!

Ar_x

Αν το mate8 ήταν τέλειο,αυτό πόσο περισσότερο μπορεί να γίνει?

Gvirginia

Το μόνο που με κρατάει μακριά, μέχρι στιγμής, από το Mate 8 είναι η έλλειψη OLED οθόνης. Λογικά και το 9 δε θα έχει, άρα θα περιμένω λίγο και τη Samsung (για το Α9) ή κάποια άλλη εταιρεία, για να πάρω τελική απόφαση.
Το μαύρο και το τελευταίο ασημί-λευκό μου αρέσουν.

Batman

Πολύ ωραία τα σχέδια της Huawei γενικώς, αλλά αυτό το SAR στο ταβάνι δεν είναι αποδεκτό για εμένα.

@Gvirginia Οι OLED έχουν θέμα με το burn-in και επίσης η επίδοσή τους στα χρώματα φθίνει με τον καιρό.

Merkon

Πραγματικά το mate 8 ειναι απο τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου! Οθοναρα τεράστια, ελάχιστα bezels, απίστευτη διάρκεια μπαταρίας, και ελαφρύ UI.
Πραγματικά δεν ημουν υπέρ των κινεζικών κατασκευαστών, αλλα είπα να το δοκιμασω και απο τότε άλλοι 2 συγγενείς μου πήραν Huawei έπειτα απο παρότρυνση μου! Value for money εταιρία με value for money συσκευές!
Και για να μην ακούσω διαφορα σχόλια, θα πω πως πει 5 χρόνια ημουν αποκλειστικά χρήστης iPhone, έχοντας όλα τα iPhone εκτος απο το 6s, έπειτα πέρασα σε note 4, note 5 και τελος το mate 8!

nikolakis

Πολυ καλο κινητο, η huawei ειναι πολυ σοβαρη εταιρεια και δεν κοροϊδευει.
Ειχα το p9 plus , το οποιο ειναι πολυ ανωτερο απο s7 edge και πουθενα στα sites δεν κανανε review… Παρα πολυ καλο!!!!
Τωρα με το mate 9,,,,βλεπω ακομα καλυτερα πραγματα!!!
αξιζει τα λεφτα με χιλια!!

Gvirginia

@Batman
Το γνωρίζω, αλλά με κανονική χρήση δεν είναι πρόβλημα. Γι’αυτό κοιτάω για συσκευή χωρίς on-screen buttons, αλλά για τα 3-4 χρόνια που κρατάω τις συσκευές μου δεν είναι πρόβλημα.

Apostolos

Τόσο πρέπει να είναι τα bezels σε όλα τα κινητά

bezilys

@Apostolos δεν θα το λεγα,εμενα δεν μαρεσει τοσα λιγα bezels που εχει!

liris11

The beast its coming !!το μαύρο τα σπάει και αν ο επεξεργαστής είναι τόσο δυνατός σε επιδόσεις οσο στα χαρτιά δεν θα εχει αντίπαλο πραγματικά

Sotiris

Αν ανακοινωθει αρχες Νοεμβριου οπως ακουγεται,γνωριζουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα;
Το SAR που λεει κι ο φιλος παραπανω ειναι πολυ σημαντικο κ ελαχιστοι δινουν σημασια.Ο προκατοχος του ομως ειχε ηψυλο δεικτη μονο στο κεφαλι,ενω στο σωμα ειναι χαμηλο το SAR.Τις τιμες που εχει το gsmarena παιρνω ως δεδομενο.Ε με 6 ιντσες τηλεφωνο δε θα το εχεις και στο αυτι να μιλας.Οποτε νομιζω οτι ειναι οκ και με το SAR του.
Το θεμα ειναι ποτε θα κυκλοφορησει στην αγορα και σε ποια τιμη.
Ειμαι αναμεσα σε mate 9 και asus zenfone 3 deluxe.Και μαλλον βλεπω να με κερδιζει το mate 9.Αλλα θα ηθελα Δεκεμβρη να μπορω να το βρω διαθεσιμο.

George

Πολύ ωραίο το κινητό, έχω το πρώτο που βγήκε (Ιανουάριος 2013,4050 mAh μπαταρία) αυτής της σειράς και ακόμα δουλεύει μια χαρά…θα προτιμούσα κι ‘εγώ να μην έχει on screen buttons αλλά στην συσκευή του….απολαυστική οθόνη…!!!! Η Huawei είναι μια σοβαρή εταιρεία και θα πάρει πρωτιές…

Apostolos

Σοβαρά τώρα, σεβομαι την διαφορετική άποψη, αλλά έχω την απορία
για πιο λόγο θέλετε τα μεγάλα bezels?

Gvirginia

@Apostolos
Για να βάζουν σεμεδάκι όπως κάνανε οι γιαγιάδες στις τηλεοράσεις.

Giok

9μηνες με το mate 8,ειναι καλύτερο από όσα έχω πιάσει στα χέρια μου με διαφορά. (m7, iPhone 5s,note4)Μόνο amoled να είχε όπως το Note και τώρα me κάμερα πολύ καλύτερη. Μπαταρία, ΡΑΜ, ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής , τον καλύτερο αισθητήρα δακτυλικων με διαφορά. Σφαίρα. Θηρίο. Η πρώτη φορά που έπιασαν τόπο τα λεφτά μου.

Apostolos

ρε παιδια με ψησατε για Huawei και μπηκα αμαζον να δω για Huawei P9 και αυτο ειναι ακριβοτερο απο το S7.
εγω νομιζα η samsung ειναι ακριβη

JohnWave

Θετικά :

+ Πανέμορφη συσκευή όπως μας έχει συνηθίσει η Huawei
+ Eξαιρετικά bezels
+ Δυνατά χαρακτηριστικά στα χαρτιά
+ Πιθανόν πολύ καλή τιμή

Επιφυλάξεις :

* Κάρτα γραφικών : Για τους λάτρεις των επιδόσεων, η κάρτα γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο και είναι ένας τομέας όπου η Huawei δεν έχει πάρει άριστα τα προηγούμενα χρόνια.
* Κάμερα : H Huawei έχει επικεντρωθεί σε αυτόν τον τομέα, βελτίωσε αρκετά την κάμερα της σειράς P αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε επίπεδα Samsung. Μένει να δούμε αν θα έχει προχωρήσει σε περαιτέρω βελτιώσεις στο Mate 9.
* Oθόνη : Οι full HD oθόνες είναι μια χαρά για μεγέθη οθονών smarphones & phablets αλλά ίσως κάποιοι καταναλωτές να ήθελαν 2K. Επίσης για ένα ποσοστό καταναλωτών η απουσία amoled τεχνολογίας είναι ένα μείον ( μέσα σε αυτούς και εγώ ).

Gvirginia

@JohnWave
Συγκρίνοντας το Mate 8 με το A9 2016 της Samsung (είναι ουσιαστικά ο αντίπαλός του), η GPU του Mate 8 είναι σχεδόν 2 φορές πιο γρήγορη από του Α9 (Adreno 510). Τώρα ελπίζω να βάλουν ακόμα καλύτερη (ή MP12 ή καμιά της IT).

ΥΓ: Πληροφορίες λένε ότι το μαύρο χρώμα θα είναι αποκλειστικό της έκδοσης 6 GB / 256 GB στα ~600+€. Κρίμα…

ChristosT

Η T880 MP4 του Kirin 950 είναι λίγο πιό αδύναμη απο την Adreno 510 του Snap 652.
Η 880 έχει 122,4 Gflops ενώ η Adreno 510 ~180 Gflops.
Άν βάλει Τ880 MP12 η διαφορά είναι διπλάσια καθώς η MP12 έχει 265,2 Gflops.

Enki

Μεχρι 5,7 ειναι πολυ καλα.απο κει και μετα ξεφευγει..κατα αλλα πολυ καλο,ειδικα σε μπαταρια.να δουμε την καμερα αν καταφερει να φτασει την samsung

tito@

θα συμφωνησω για την καρτα γραφικων..Παντα η huawei εβαζε υποδεεστερη gpu στις ναυαρχιδες της σε σχεση με τον ανταγωνισμο..Τουλαχιστον ομως βαζει FHD οθονες και οχι 2Κ και καπως ισορροπουνται τα πραγματα σε αυτο το κομματι ..

Αν βαλει στο mate 9 και μια πολυ καλη καμερα τοτε θα ειναι σουπερ..

Dim. F

Με όλους μας, κάποιες φορές είναι αστείο και τραγικό το εξής. Κάθομαι και γελάω με όσους κρίνουν κινητά, που δεν έχουν πιάσει καν στα χέρια τους. Λες για το iPhone χωρίς να έχεις χειριστεί ποτέ, κατηγορείς τα Samsung χωρίς να έχεις πιάσει η λες τώρα για mate8, απλά με όσα ξέρεις, χωρίς να έχεις πάρει ένα στα χέρια σου. Η οθόνη, η ποιότητα, η δύναμη, η αυτονομία, δεν παίζονται. Τονίζω ότι έχω s7edge αλλά το mate8 που χρησιμοποιούν δυο άτομα στην παρέα μου , κυριολεκτικά είναι από άλλο πλανήτη. Αν τώρα σε υποδεεστερα, η πολύ παλιότερα μοντέλα τα χαρακτηριστικά και οι κάρτες γραφικών είναι μικρότερα, ας μιλήσουμε για εκείνα. Όχι για το mate8 η το p9. Απαιχτα.

Φάνης

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση 2 καρτου από Ιανουάριο σε 5,7 – 6 ίντσες.Μέχρι στιγμής γλυκό κοιτάζω Α9 και Mate 9.Ξέρουμε εάν το mate θα είναι dual active?

JohnWave

@Gvirginia, με ναυαρχίδες το συγκρίνω ως προς την κάρτα γραφικών. 🙂

Apostolos

Μόλις είδα τιμή. 600 δεν δίνω με τίποτα για κινητό και κυρίως για huawei

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.