Huawei Mate S: Εμφανίζεται με Force Touch και τιμή 599 δολάρια

Ένα από τα highlights των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, που θα ανακοινωθούν Σεπτέμβριο, αναμένεται να είναι η προσθήκη Force Touch τεχνολογίας στην οθόνη, η οποία αντιλαμβάνεται την διαφορετική ένταση της πίεσης που ασκείται. Ωστόσο, η Huawei φαίνεται θα την προλάβει την Apple με το Huawei Mate S.

Το Huawei Mate S εμφανίζεται στο OppoMart το οποίο αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του μαζί με την οθόνη που ενσωματώνει τεχνολογία Force Touch. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με την πίεση που ασκείς στην οθόνη, ενεργοποιούνται οι αντίστοιχες λειτουργίες.

Πέρα από το Force Touch, το Huawei Mate S φαίνεται ότι έχει οθόνη 5.7 ιντσών (λογικά ανάλυσης (1080×1920 pixels), οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB η οποία μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 20 Megapixel και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

Επιπλέον, θα δούμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, Android Lollipop 5.1 με Emotion 3.1 UI και περιμένουμε μπαταρία στα 4100mAh. Η τιμή του εμφανίζεται στα 599 δολάρια.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις κατασκευαστές που συναγωνίζονται για το ποιος θα είναι αυτός που θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με Force Touch. Είναι η Apple με τα iPhone 6s, η ZTE με το ZTE Axon Mini και στο παιχνίδι μπαίνει το Huawei Mate S, το οποίο μπορεί να ανακοινωθεί στην IFA 2015 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Huawei Mate S: Εμφανίζεται με Force Touch και τιμή 599 δολάρια, Huawei Mate S: Εμφανίζεται με Force Touch και τιμή 599 δολάρια
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

γιατι οι εταιριες κανουν οτι κανει η αππλε? μονο η sammy με τα εdge και τα note κανει κατι διαφορετικο και καλα κανει. γιατι οι υπολοιπες οταν ανακεινοθει οτι η αππλε θα βαλει κατι νεο τρεχουν να το αντιγραψουν και να προσπαθησουν να το κυκλοφορησουν λιγες μερες πρωτοι? νομιζουν οτι θα πουλησουν περισσοτερο απο την αππλε η οτι θα παρουν πελατες? γιατι δεν βαζουν το τμημα τους κατω και καθε εταιρια να παρουσιαζει ενα δικο της feature και ο καταναλωτης να διαλεγει τι του αρεσει?

Nick

Σιγά ρε μεγάλε που όλοι αντιγράφουν την apple αυτή την τεχνολογία την ξέρω από εποχές PlayStation1 όταν το 2 βγήκε με χειριστήριο που καταλάβαινε πόσο δυνατά πατάς τα κουμπιά. Τίποτα καινοτόμο δεν έχει αυτή η εταιρία και σας περνει τα φράγκα σας για 2 πυρήνα με 1 gb ram το 2015 και λέτε και ευχαριστώ…

viel

οταν υπαρχουν ατομα τοσο φανατισμενα οπως εσυ δεν μπορεις να κανεις διαλογο. κριμα.

Nick

Εντάξει θες να υπερασπιστείς τα 1000 ευρό που έσκασες σε καταλαβαίνω…τιμή μου να μην ανοίξουμε διάλογο…δεν το θέλω εγώ.

viel

μιλησα εγω οτι θελω να υπερασπιστω κατι? νομιζεις οτι οταν αγοραζω μια συσκευη μπαινω σε φορουμ για να υπερασπιστω τις αγορες μου? δεν ειμαι 12 χρονων…. ξερω πολυ καλα τι αγοραζω παντα και αγοραζω αυτο που μου αρεσει εμενα… ουτε μοστρα κανω ουτε τιποτα! τωρα οσο αφορα την πιεση που λες στο ps σοορυ αλλα αλλο πιεση σε οθονη αλλο σε χειριστηριο. και φυσικα η ασκηση “πιεσης” δεν ειναι καινοτομια και ενα νεογεννητο πιεση ασκει με το χερακι του…

Agnostos13

@Nick

Τι σχεση εχει το αναλογικο χειριστηριο του PS2 με το force touch? Θα τρελαθουμε τελειως?

Ιωάννης jb

viel.. στην αρχή νόμισα έκανες πλάκα αλλά μάλλον στα σοβαρά το λες..
Είναι δυνατόν δλδ να λες ότι όλες οι εταιρίες κάνουν ότι κάνει η apple και να βγάζεις απο έξω τα καινούργια τις samsung?? αντέγραψε σχεδόν τα πάντα σε s6 και note5.. απο i6…..
Ειδες πουθενά να βγάλει η apple ή έστω να ακουστεί, ακόμη και απο άλλο κινητό, 256 γιγα χωρητικότητα?? Θα μας τρελάνετε μερικοί

Ιωάννης jb

λαθος για τα γιγα μπερδεψα τα άρθρα!!
Αλλά ακούω βλακείες ότι το mate 7 μοιάζει με το i6 και τρελαίνομαι!! βάλτε δίπλα δίπλα και μετά μιλήστε.

Γιάννης

Αν έχει οθόνη QHD ίσως ενδιαφερθώ για την αγορά του , με FullHD το 2015 δεν είναι flagship άρα δεν με ενδιαφέρει.

Chrisito

@Γιαννης ναι η αληθεια ειναι οτι την θες την QHD οθονη σε 6 inches οθονη πλεον… δεν μπορω να δω σε fullhd πλεον αισθανομαι σαν να παιζα ps1 games εν ετη 2015… κουνια που σας κουναγε λεω εγω… μεγαλυτερα προβατα απο τους καταναλωτες δεν υπαρχουν… εχω mate 7 και η οθονη του σβηνει το 4k note 4… δεν λεω κινηταρα το note 4 αλλα την αναλυση και τα χρωματα του mate 7 ποτε.. ουτε στα ονειρα του.. με οσα K και να χει…

hatzipanos

Πρώτον δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ πίεσης σε κουμπί και οθονης. Μην τρελαθούμε.

Δεύτερον η Samsung όλο και πιο πολύ ακολουθεί τα βήματα της Apple παρόλο που στην αρχή ξεκίνησε αλλιώς.

Τρίτον η Huawei συνεχίζει να εντυπωσιάζει όσον αφορα το θέμα μπαταρίας, ένα θέμα που οι πιο πολλές εταιρίες την αφήνουν σε δεύτερη μοίρα (σε συνδυασμό με την full hd οθονη) αναμένεται να έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία.

Τέλης

@Chrisito
Που την είδες την ανάλυση 4Κ στο Note 4?? Άσε που μας λες ότι “την ανάλυση του Mate 7 δεν την έχει” ενώ πιο πάνω λες πρόβατα όσους θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση! Γενικά αλλοπρόσαλλα αυτά που γράφεις. Μάλλον άσχετος πρέπει να είσαι.

Ekimolaos

@viel
1ον: Η Samsung αντιγράφει την Apple όσο δεν την έχει αντιγράψει όλη η Κίνα μαζί.

2ον: Μην περιμένεις ΠΟΤΕ ξανά (λέω “ξανά” γιατί κάποτε γινόταν) να κάνεις διάλογο εδώ. Κατά 99% γράφουν μόνο φανατισμένοι λες και πληρώνονται απ’τις εταιρίες…

Αν δεν θες να τραβάς τα μαλλιά σου σε συμβουλεύω να μην μπαίνεις καν στον κόπο να γράφεις, θα πέσεις απ’τα σύννεφα πραγματικά, η λέξη “λογική” εδώ δεν υπάρχει.

viel

οταν λεω η σαμμυ δεν αντιγραφει εννοω οτι με τα edge εχει δειξει κατι διαφορετικο! ασχετα αν η πλαγια οθονη ειναι χρησημη η οχι, αυτο θα το αποφασησει ο καταναλωτης. εχουν περασει ολα απο τα χερια μου και απο σαμμυ το σ3 το οποιο απο τα κολληματα το πεταξα στον τοιχο. απο τοτε δεν εχω ξανααγορασει κατι απο αυτη την εταιρεια.

Chrisito

@Τέλης

fullhd το mate 7 αλλα πολυ καλυτερη οθονη απο το qhd του note 4… εχει πιο ζωντανα χρωματα.. αρα δεν παιζει ρολο τοσο η αναλυση όσο ποσο προσεγμενη εινια.. πανω απο fullhd σε κινητο ειναι αχρηστη..

Ekimolaos

@viel
Ναι εκεί συμφωνούμε, το edge όντως ξεχώρισε, αλλά από θέμα προσέγγισης καταναλωτή την αντιγράφει την Apple αηδιαστικά πολύ… Εγώ προσωπικά το έψηνα για το edge, αν έπεφτε η τιμή του στα ~450€ στα σκρουτζομάγαζα, αλλά λίγο το TouchWiz, λίγο το απαράδεκτο memory management, το απαράδεκτο support της Samsung και τα capital controls που ανέβασαν την τιμή στον θεό, με απέτρεψαν, ευτυχώς, απ’το να κάνω μια κακή αγορά που σίγουρα θα μετάνιωνα.

mpampis13

@viel φιλικα παντα αγοραζεις ενα κινητο 800-900 ευρω που δεν εχει να προσφερει τιποτα τεχνολογικα χωρις εμφανιση με ισως τα μεγαλυτερα μπεζελ σε κινητο, χωρις καποια καινοτομια, το μονο που πληρωνεις ειναι το σημα της εταιριας (το 90% αυτων που εχουν iphone μονο το σημα της εταιριας τους νοιαζει για να το βγαζουν απο την τσεπη και να το μοστραρουν) και το λειτουργικο της συστημα, ειναι το αντιθετο ακριβως το vfm, πραγματικα πως μπορεις αλλιως να χαρακτηρισεις εναν ανθρωπο που εχει iphone εκτος απο θυμα, δεν μπορω να βρω αλλη λεξη οσο και να εψαξα να το θεσω διαφορετικα και πιο κοσμια.

viel

μπαμπη ειμαι και developer οποτε θα μπορουσα να σου πω οτι ξερω και τι καινοτομιες εχει και τι ελληψεις και ολα. αν νομιζεις οτι το ios και το iphone ειναι απλα ενα τηλεφωνο για μοστρα τοτε απλα δεν εισαι σχετικος την τεχνολογια. σιγνωμη αλλα βαρεθηκα να διαβαζω τετοια σχολια! οσο για το iphone εχει το πακετο, εχει οτι προσφερουν ολοι οι αλλοι μαζι… αν λοιπον το ios δεν ειναι τεχνολογικα επιτυχειμενο γιατι οι αλλες εταιριες πανε να γινουν αππλε? τους αρεσει η αποτυχια? θα μου πεις για specs? τι οτι το το iphone εχει δυπηρυνο και το αλλο 4πυρηνο? ποσα instractios per clock τρεχει το ενα και ποσα το αλλο? ποσες εφαρμογες εχουν multithreading υποστηριξη? ποσα ελευθερα gb εχεις μνημη μετα απο restart σε ενα ανδροιδ και ποση με σε ενα iphone με 1 gb? τι γινετε στο ανδροιδ αν εκει που γραφεις κλεισε μονο του και τι με ενα iphone? ποιο απο τα 2 κραταει system UI and User input backup και τα επαναφερει μετα απο ενα restart? καλο ειναι να ξερουμε 5 πραγματα και ν αμην κραζουμε αυτους που αγοραζουν μια συσκευη για τους δικους τους λογους

mpampis13

@viel προγραμματιστης και μηχανικος πληροφορικης ειμαι και ξερω κατι και εγω απο τεχνολογια κατι, το οτι αναφερεις 3-4 ορους για να δειξεις οτι εισαι σχετικος και ξερεις δυο τρια πραγματα, εγω δεν θεωρησα οτι εισαι ασχετος πουθενα δεν εγραψα κατι τετοιο, τωρα που σου χρειαζονται εσενα αυτα π.χ. το ποσα ελευθερα gb εχεις στην μνημη μετα απο ενα restart,1ον η αληθεια δεν εκατσα να κανω restart στις συσκευες και να μετραω 2ον εξαρταται ποσα gb εχει η συσκευη android που κανεις restart εκτος και εννοεις 1gb ή μια και 1 ή αλλη οκ τοτε, διαφορετικα λειτουργικα ui το καθενα, σαφως ποιο “βαρυ” το ανδροιδ με περισσοτερα παραμετροποιηση και ελευθερια ομως μπορω να σου απαντησω και στα αλλα ερωτηματα σου αν θες αλλα θα χρειαστω πολυ μεγαλο κειμενο ,το “system ui and user input backup” με πεθανε :p κλαιω … βεβαια αυτα που λες οτι βρισκεις εσυ στο ios σου μπορεις να τα βρεις και σε ενα window phone πανω κατω σωστα; αλλα γιατι δεν το επιλεγεις; προφανως δεν εχει το brand της apple και το αυτοκολητακι πισω… ενταξει με γεια σου με χαρα σου αλλα πραγματικα αντικειμενικα μιλαμε για ενα υπερτιμημενο και υπερκοστολογημενο προιον αυτο πρεπει να το παραδεχτεις τουλαχιστον.

Ιωάννης jb

mpampis13.. Είπες (στο σχόλιο 17) έχει πιθανότατα τα μεγαλύτερα περιθώρια! ok σε δικαιολογώ, δεν είσαι ψαγμένος!! Φαίνεται!!!
Είπες δεν έχει να προσφέρει τίποτα τεχνολογικά!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!
πάρε πρώτα iphone και συγκρινέ το με τα πανάκριβα top android κινητά…
αν ξέρεις απο τεχνολογία θα καταλάβεις! μας λες είσαι και προγραμματιστής τρομάρα σου!!
Είπες χωρίς κάποια καινοτομία τα 64 bit επεξεργαστή, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η τεχνολογία force touch (που θα βγει φέτος), τι είναι?????
Το κορυφαίο όμως εκεί που πραγματικά γέλασα με τη καρδιά μου ήταν το…. χωρις εμφανιση!!
Καλά εκεί, τα ρέστα σου!!!! Ολος ο πλανήτης το αγοράζει σαν τρελός και αυτός (η ομορφιά του δηλαδή), είναι πιθανότατα ο πιο βασικός λόγος!!!!
Απο κακογουστιά σκίζεις μιλάμε

Giorgos

Καινούργια μόδα βγήκε τώρα τελευταία βλέπω. Το κάθε fanboy για να δικαιολογήσει τους δύο μισθούς που πήγε και πέταξε για αγορά της πιο υπερκοστολογημένης αγοράς στον κόσμο, βγαίνει και λέει ότι είναι developer και πετάει και 2,3 όρους που ξέρει και ο κάθε άσχετος και εξηγεί ότι είναι λόγω λειτουργικού.
Τι να πούμε και εμείς που είμαστε όντως developers. Χαχαχαχα

NLS

Ρε παιδιά γιατί τόση κοτσάνα; Σοβαρά τώρα. Πρώτα από όλα για το άρθρο. Αν έχει 935 δεν θα πάρω. Αν έχει FHD αντί QHD δεν θα πάρω, όχι γιατί με καίει η ανάλυση (σε τόσες ίντσες δεν είναι λίγο ούτε το FHD βέβαια), αλλά ακριβώς και μόνο για το εφέ του “flagship” αλλά και πιθανή χρήση VR. Επίσης αν επέλεξαν FHD ίσως να κρύβει πρόβλημα απόδοσης CPU ή GPU ή κακή ενεργειακή απόδοση. Αν έχει 3GB RAM δεν θα πάρω. Επειδή είναι 64 bit μηχάνημα. Δεν θα εξηγήσω καν γιατί, όσοι κοκορευεστε για τις γνώσεις σας τις τεχνολογικές, πρέπει να ξέρετε την απάντηση. (παρεμπιπτόντως ασχολούμαι 32 χρόνια με την πληροφορική, εννοείται είναι και η επιστήμη μου και πάνω από τα μισά χρόνια, επαγγελματικά) Το μεγάλο storage με φοβίζει γιατί ίσως κρύβει εγκατάλειψη SD και από αυτούς. Δεν θα πάρω. Για το force touch αδιαφορώ. Αηδίες. Σιγά και με tap-n-hold κάναμε τη δουλειά μας. Άλλη μια βλακεία που θα θέλει καλιμπραρισμα για το πότε εννοείς ότι ζουλας εσύ και πότε όχι, που θα είναι διαφορετικό αν το δανεισεις στο γιο σου (αλλά τώρα μιλάω κυρίως σε νεαρούς οπότε τι σας λέω ε…). Από εκεί και πέρα είχα σκοπό να πω αναλυτικά… Συνέχεια »

steliosGR

Παλι apple vs samsung? το χετε ξεντεριασει ξερω γω. Απο ενα σημειο κι επειτα ειναι λιγο ανοησια να πλακωνωνται αγνωστοι για τις αγαπημενες τους μαρκες, και για να στηριξουν την οποια συμπαθεια να επικαλουνται και ειδικες γνωσεις. Αραχτε. Το καλυτερο κινητο ειναι αυτο που γουσταρει ο καθενας, ειτε το πηρε για τα 60fps στο βιντεο, ειτε για τη μοστρα του. Τι ζορια τραβατε?
Και πανω απ ολα μαθετε να μην οπαδοποιειστε με εταιριες. Οι καιροι αλλαζουν, οι εταιριες και τα προιοντα αλλαζουν, ο καθενας διαλεγει αυτο που τον εξυπηρετει την εκαστοτε στιγμη. Οχι οπως κατι παππουδες παλια που επαιρναν μονο nokia ” επειδη αυτα ξερουν¨- αυτα εμπιστευονται”.
Και ειμαστε και off topic. Τεσπα, ενδιαφερουσα προταση απο huawei, αν κι εγω περιμενω περισσοτερο την προταση της στα nexus.

mpampis13

@γιαννης jb αν αμφισβητείς το οτι ειμαι προγραμματιστης, εχω πτυχια γι αυτο αδελφε δεν ειμαι ο καθε τσοπανος που τον εδωσε ο μπαμπας του λεφτα οπως εσυ και πηρε ενα iphone και ενα sony και ξαφνικα εγινε developer και παντογνώστης σε τεχνολογικα θεματα

viel

αν αμφισβητητε οτι ειμαστε devs αποδειψτε το αλλιος μην πετατε κοτσανες. και καλα εσεις ειστε και εμεις οχι. εσεις ξερετε και εμεις οχι… αποδειξτε οτι ειστε εδω ειμαστε να μιλησουμε να δουμε πιος ξερει και τι

mpampis13

Φιλε viel το σχολιο δεν ηταν για σενα αλλα για τον γιαννης jb το οτι πιστευει οτι ξερει παραπανω απο μενα σε θεματα λογισμικου, λειτουργικου, επεξεργαστων, μνημων κ.α. επειδη εχει ανοιξει ενα phonearena αυτο με ξεπερναει και εγω που τα εχω σπουδασει ειμαι ασχετος, λεει καινοτομια το force touch πω πω!! “Ολος ο κοσμος το αγοραζει σαν τρελος για την ομορφια του” τι κουβεντα και διαλογο να κανεις μ αυτο το ατομο, αν αυτο που θεωρει πανεμορφο κινητο το ειχε βγαλει η zte π.χ. ουτε θα το θυμόταν…

viel

@mpampis13 δεν εγραψα προσωπηκα. αν καποιος εχει αμφιβολιες για το αν εχω γνωσεις η οχι εδω ειμαι να με ρωτησει και να τον ρωτησω να δουμε πιος ξερει τι. δεν μπαινω εδω συχνα, εγραψα ενα σχολιο και πεσαν να με φανε…. δεν εχω μαθει να συζητω ετσι

piperatos

@viel μάλλον 12 είσαι γιατί τελικά μια χαρά τσακώνεσαι. Δεύτερον έχω android που δεν θα πω ότι είναι καλύτερο από i phone 6 αλλά δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε ταχύτητα κάμερα κτλ. (xperia z2). Ωχ κάτι ξέχασα το πήρα 300 άμα θέλω τα σπάω και χτυπάω και άλλα 2 τέτοια και μετά θα έχουμε χαλάσει τα ίδια χρήματα. Μάλλον εγώ έκανα πιο έξυπνη αγορά από έναν που έχει i-phone. Και για να μπω και στο θέμα κινητάρες τα huawei είδα το p8 και ενθουσιάστηκα και αυτό τέλειο θα είναι λίγο μεγάλο όμως για τα γούστα μου.

Ιωάννης jb

mpampis13.. δε σε πρόσβαλα, γιατί με προσβάλεις?? και με αποκαλείς τσοπάνη και άλλες χαζομάρες?? εσυ μονος σου τα λες (σχόλιο17) και θέλεις δε θέλεις θα τα ακούσεις απο γνώστες του ανικειμένου!!!
Με ξέρεις και απο χθές και με προσβάλεις με αυτό το τρόπο??? Εννοείται και αμφισβητό το πτυχίο σου!! Σιγά μην τελείωσες και ΜΙΤ
Αλλό προγραμματιστής και άλλο αυτά που σχολιάζεις! καταλαβαίνεις??
Ξέρω λίγα απο προγραμματισμό και είμαι σίγουρος ότι στο πανεπιστήμιο που σπούδαζες δε σου μάθαν προγραμματισμό iphone ή κάτι άλλο απο αυτά που λές (σχόλιο 17)

viel

@piperatos αφου εσυ εισαι πανω απο 12 τοτε γιατι ασχολισαι σε παιδακια? να το χαιριεσε το ανδροιδ σου και καλα κανεις. δεν σε ρωτησα τι εχεις και τι πηρες και ποσο κανει, αλλα μαλλον θες να μας δικαιολογησεις την αγορα σου! δεν με ενδιαφερει η αγορα σου δεν κανω γκαλοπ ποιος αγοραζει τι! προφανος δεν εχεις πιασει iphone και φαινετε οποτε δεν χρειαζετε να μιλαμε. αφου εισαι τοσο σχετικος και κανεις τις καλυτερες vfm αγορες μπραβο σου! ασε εμενα να ξερω γιατι εχω αγορασει αυτο που εχω αγορασει και απλα να γελαω με αυτα που γραφεις….

silentb0b

Firefox spell check για Ελληνικά. Φιλική παράκληση.

Darth

@silentb0b αν κάποιος δεν ειναι ελληνας πχ όπως εγώ δεν θα του βοηθήσει και πάλι το spell check (εκτός και αν μπορούν αποκλειστικά Έλληνες να γράψουν σε αυτό το blog τοτε πάω πάσο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.